כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אז מסתבר שלא רק ל-nVidia יש שפנים בכובע: AMD משחררת מיצג מידעי שמסביר את המיתוג של הסדרות החדשות שלה, בין היתר רואים כרטיסים עתידיים כדוגמת RX 485 או RX 475 שלפי השם יהיו חזקים יותר מהקודמים להם AMD Radeon 400 Series Series TIER Model Codename Revision Radeon RX 4XX TIER 9 >256-bit / 4K AMD Radeon RX 495 2nd Revision AMD Radeon RX 490 1st Revision TIER 8 256-bit / 1440p AMD Radeon RX 485 2nd Revision AMD Radeon RX 480 1st Revision TIER 7 256-bit / 1440p …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש את הכרטיס מסך הנל, אך יש לי דילמה עקב הספק שיש לי ENERMAX 350W. האם הוא יחזיק את הכרטיס מסך הנל? יש במפרט עוד 2 הארד דיסקים, מעבד E2180, ו2 מאווררים לא רציניים. מה בקשר לקצת OC? עדיין יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כרטיס מסוג NVIDIA Quadro NVS 450 x16 for Quad DP לא ניתן להפעיל מחשב מסוג DELL או כל סוג אחר מחשב אינו פועל ועושה לופים של איתחול, לא מגיע לביוס בכלל ואין תמונה בכל מחשב שהכרטיס היה עליו. כרטיס הוחלף בכרטיס חדש זהה והתופעה זהה. אשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק אחד בלבד fsx קניתי מחשב שלם בכדי שירוץ חלק לא משנה כמה אני אעמיס עליו מבחינת תוספים או גרפיקה להלן מפרט המחשב : מעבד : intel i5 3470 3.2 ghz 1155 6mb l3 לוח אם: gigabyte h77 ds3h s1155 ddr3 1600 זיכרון: g.skill ripjaws-x 2x8gb ddr3 1600mhz pc3 כרטיס מסך : asus gtx660 ti oc 2gb ddr5 dx 11 דיסק קשיח: western digital blue 1tb 7200rpm 32gb sata 3 כונן ssd 128 gb ספק: seasonic 620w מע' הפעלה : win 8 64 עכשיו לבעיה שלי התקנתי את fsx ללא תוספים וכל הסטינג על מקסימום בכל האפקטים.. עם כל זה כשאני טס ועולה קצת לגובה אני רואה טקסטורה נבנת ! כל הזמן .. כלומר המשחק לא עובד חלק.. לוקח לדברים שניה או שתיים ולפעמים יותר להטען בזמן המשחק..ובאופן כללי המשחק לא ע…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי הוריד את המשחק הנסיך הפרסי והמשחק לא עובד לו גם עם ה MX440 וגם עם ה 7700 GTS ואני יודע שהמשחק לא אמור לעבוד הפחות מ GEFORCE 3 והשאלה שלי עם אפשר לצרוב ביוס של GF3 ל GF2 GTS והאם יש בזה סיכון ?? והשאלה השניה אם המשחק יעבוד אחרי שינוי של הביוס ??
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון קורת לי תופעה של קריעת מסך לא משנה מה אני עושה,יש לי 760GTX שבקרוב ישודרג,כל משחק שאני משחק יש קריעת מסך למרות שיש VSYNC מופעל ,ומן הסתם שגם ביצעתי את המדריך המפורסם באתר למניעת קריעת מסך,עם D3Doverrider. ממה יכולה להגרם הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התאריך יציאה של הסדרה 69xx, ואם הם יהיו יותר חזקים מ59xx 2. ראיתי את זה באיזה פורום אחר: I would seriously pass on the series and wait until Q2 of 2011 and get the 7xxx series, which will be built on the new 28nm fab process. Until the 28nm fab is launched you are essentially paying money for the 5000 series with a few tweaks, that in reality aren't going to make that huge of a difference. This is the same reason I kept my GTX 275 and am skipping the Fermi chipset, 4xx series, from Nvidia, the new fab process will be launched for them as well around Q2. מישהו יכול להסביר לי מה זה 28nm ולמה זה יותר טוב? שווה לחכות? 3. מתי תצא הסידרה החדשה של nvidia ואם יש משהו שידוע …
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת אם כרטיס מהסוג הזה לא יוגבל בגלל המערכת של המחשב שלי ולא ייתן לי ביצועים ירודים יותר מימה שהוא יכול לתת במחשבים אחרים. המפרט הוא: מעבד: 2.8 פרסקוט זכרון: ג'יגה ב-4 סטיקים של 256 מגה 400 מגה הרץ לוח אם: Gigabyte 8IPE1000MK וזהו נראה לי. ואם הוא יגביל\לא יגביל מה תיהיה התוצאה שלי ב- 3DMARK05 ורציתי לשאול גם מה ההבדל בין הכרטיס של GigaByte לכרטיס של LEADTEK כי אם להסתכל על הקירור של שניהם הקירור של הג'יגה ביט נראה הרבה יותר טוב: ג'יגה ביט: LEADTEK ועוד שאלה אחרונה חביבה. איך ייתכן שחברות כ"כ מובילות כמו פנדה וזיגזאג מוכרות את ה-6800GT של LEADTEK ב-2200 ש"ח בערך כל אחת מהן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&am…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX ואני מחבר את הטלויזיה דרך כבל שהביאו לי איתו עכשיו יש איזו אפשרות שאני יוכל לראות סרט גם במסך וגם בטלויזיה בו זמנית כי כל פעם אני צריך לשנות את המסך לתצוגה ראשית ואם אני רוצה לראות בטלויזיה אז צריך לשנות את הטלויזיה כתצוגה ראשית אין איזו אופציה או תוכנה שאני יוכל לראות בשני המסכים סרט בלי לשנות כל רגע במאפיינים של הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני משחק הרבה במחשב במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לקנות אחד שיעמוד בדרישות לכמה שנים, אני מחבר גם את המחשב לטלויזיה ורואה סטרים לכן אני צריך שלכרטיס גם יהיה tvout... אין לי כל כך הרבה תקציב זתומרת בסביבות 300-400 בלחץץץ אם משהו יכול למצוא לי כרטיס מתאים אני מאוד ישמח.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן כולם! היום קיבלתי את ה-CF של 4850 שלי ויש לי כמה שאלות. א. יש סה"כ 4 יציאות DVI כמו שאתם בטח יודעים, חיברתי את המחבר של D-sub ל -DVI והכנסתי לאחד היציאות (בחרתי באופן אקראי) - צריך להיות איזשהי יציאה ספיציפית שאליה אני צריך לחבר? או שזה בסדר אם אני מחבר לכל אחד מה-4? ב. בכל מקרה, המסך לא מכיר את החיבור כ-DVI ורושם שאני עדיין מחובר עם Dsub. מדובר במסך מסוג BENQ. ג. בנוגע ל-CF עצמו. איך אני יכול לדעת שהוא באמת עובד? כי ב-CCC ה-BOX של ה-CF מסומנת בוי. אבל ב-3Dmark06 הוא רושם לי False בקטע של Linked Display Adapters. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל קיבלתי עם הכרטיס מסך ?DVI to VGA converter? *מה הוא עושה? *המסך שלי MAG INNOVISION 770FD CRT האם זה משנה את איכות התמונה? *למה הוא משמש? בתודה מראש G.A
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם הכרטיס של ATI יותר חדיש טכנולוגית מזה של Nvidia? לדוגמא: כרטיסי ATI תומכים ב- OpenGL 2.0 כרטיסי Nvidia סדרה 6xxx תומכים ב- OpenGL 1.5 אך אלו של Nvidia תומכים ב- Pixel Shader 3.0 (ממה שהבנתי זה יהיה חשוב למשחקים העתידיים?) ובאלו של ATI חסרה תכונה זו. ואילו הזכרונות ומהירויות הליבה של ATI מהירות יותר (ממה שצויין בסיקור כרטיסי המסך בפורום) מאלו של Nvidia אז איזה כרטיס יותר שווה לי לקחת? אני מתלבט בין 6800GT לבין ה- X800XT... אני רוצה כרטיס שישרת אותי זמן רב.. לפחות כמה שנים טובות.. (כמו שהכרטיס של חבר שלי 9700PRO שירת אותו במשך שנתיים שלוש ויכל אפילו לסחוב עוד) בבקשה עזרו לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הכרטיס החדש של ATi שולט ביד חזקה על השוק אחרי ש"נתן" לnvidia להנות משתי שניות של התלהבות מהgf המסורתי שלהם. פתחתי את הדיון הזה לדיבור על הכרטיס במקום המוני דיונים נוספים. ומה שהכי מעצבן זה שאת הדמויים החדשים של הכרטיס הוא לא מרשה לי לפתוח אני מתערב שהכרטיס יכול וזה סתם רוצה שאני אקנה X800. ומעניין כמה הוא יעלה :-\
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה OC אפשר ל-GTX560 TI ? וכמה OC אפשר ל-GTX570 ? וגם.. זה ה-OC של ה-GTX570 http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_570/30.html וזה של ה-GTX560 http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_560_Ti/30.html איך יכול להיות שה-OC של ה-GTX570 יותר חזק מה-OC של ה-GTX560 ??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה HIS HIGHTECH הוציאה כרטיס מסך העונה לשם: X800GT IceQ II Turbo 256MB PCIe הכרטיס מהיר יותר מכל X800GT אחר בשוק. HIS: מהירות ליבה: 500MHZ מהירות זכרון: 1000MHZ Sapphire: מהירות ליבה: 400MHZ מהירות זכרון: 980MHZ PowerColor: מהירות ליבה: 475MHZ מהירות זכרון: 980MHZ הכרטיס של HIS הוא היקר מבין השלושה, בהפרש 20 דולר בערך משל POWERCOLOR בארה"ב... מה שמאכזב בכרטיס הוא שהוא, בניגוד לPOWERCOLOR, לא מגיע ב100 אחוז עם ליבת הR480.. הוא מגיע או אם 480 או 423... שני דברים שמיוחדים בכרטיס הם I-TURBO והICE-Q, הקירור המאוד מיוחד שלו, קודם כל שקט מאוד, קצת פחות מ20 דציבל, והחברה טוענת שהקירור כל כך אפקטיבי עד שהוא מוריד 11 מעלות בערך מהקירור האורגינלי. הI-TURBO זה בעצם כרטיס ע…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה הזאת. הכרטיס מסך (HD PALIT 4870 512) משנה כל פעם על דעת עצמו את תדר המקסימום של PCI EXPRESS י מ16 ל4. חשבתי בזמנו זה קשור למאווררים שהיו לי (5) אז ניתקתי את כולם והשארתי 1 מקורי. אך עדיין התופעה ממשיכה. אולי הספק בכלל אשם? (HEC 550+ 80BRONZ) גיליתי שבכדי לפתור את הבעיה אני צריך לנתק את כבלי החשמל של כרטיס המסך לחכות כמה שניות להחזיר ואז המחשב מזהה תדר של 16. אבל אחרי כמה ימי שימוש התדר יורד שוב ל 4. מעבד פנום 2 720 X3 ללא שום אובקלוק. ביוס הכי עדכני ועומד על דיפולט. דרייבר עדכני של כרטיס מסך. תודה לעוזרים, תמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. קירור פאסיבי 2. PCI-E 3. מחיר - נמוך ככל האפשר. 4. לא למשחקים. 5. מיועד למפרט ישן: P4-3GHZ, 2GB DDR, 915GAV המועמדים 1. המועדף כרגע: HD2400PRO http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=589886 2. או אולי 8400GS http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=590730 * מי עדיף ולמה? * יש זולים יותר? * יש עדיפים באותו טווח מחירים? תודה מראש TMP
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד intel E6600 2 GB זכרון לוח אם Gigabyte 965p-ds3 ספק 500w jspteach וכרטיס מסך שאני רוצה להחליף שהוא sapphire X1900Gt שהתקלקל אם אפשר למצוא כרטיס שלא יעשה בעיות כי כל פעם היו לי בעיות עם כרטיסי מסך בכמה מחשבים בעיקר בקשר להתחממות שלהם, וגם כרטיס שיחזיק כמה שיותר משחקים בטווח הארוך. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-