עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by owen10,

שלום לכולם... ברצוני לקנות כרטיס מסך מארה"ב ב 200 דולר למשחקים מישהו יכול להמליץ לי? ואולי גם מאיפה? איזה חנות? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT מבית POINT OF VIEW חדש לגמרי (אפילו לא חובר לשום מחושב) עם אחריות והכל ולחבר שלי יש כרטיס מסך 8800GT מבית ASUS שהיה בשימוש במשך שנה (ללא אוברקלוק) תמונה של ה 8800: תמונה של ה 9800: אם אני מחליף את הכרטיס שלי (9800) בכרטיס של החבר (8800) כמה לדעתכם הוא יצטרך להוסיף לי? תודה מראש יוגב

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  3. אפשר להריץ איתו משחקים? (לא גרפיים במיוחד...) ולאיזה שוק הוא מיועד בדיוק? ושאלה אחרונה - האם יש לו "מתחרה" או כ. מסך אחר שההפרש מחירים ביניהם מצדיק את השדרוג? תודה!

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by blatata,

צריך את עזרת המומחים לבחור כרטיס שיתפקד כמה שיותר טוב על מפרט ישן יחסית. Q66 OC 2.8 4X1 GB DDR2 800 לוח אסוס 45 משהו, PCI-E 2... באמת שזה לא רלוונטי. אינטל ביאסו אותי עם שתי סדרות המעבדים האחרונות ואני עדיין לא רואה הצדקה לשדרג את המחשב לצרכים שלי. יש לי כרגע HD4890 והוא כבר מתחיל לגמגם ברזולוציות גבוהות, כמעט שכבר לא יוצא לי לשחק, אבל בפעמים שכן בא לי להתפנק. מחפש כרטיס שיהיה מוכן לדור הבא, בתקציב הנקוב (חריגה של עד 300 אם יש משהו מומלץ) שינצל כמה שיותר טוב את המערכת העדפה לAMD ואם אפשר שיהיה 2GB או יותר, שתי יציאות DVI חובה. או שבכלל לחכות חודש חודשיים לסדרות החדשות? אשמח למענה תודה רבה,

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. שלום. לספק הכוח שלי - 500W - יש רק 6Pin אחד. כרטיס המסך 560 Ti דורש שניים כאלה. יש לי מתאם, שמעביר מ Molex ל 6pin. האם פתרון זה הוא פתרון בטוח / מספק / ראוי? או שכדאי לשדרג את הספק? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. החלטתי ללכת על NVIDIA מהטראומה שחוויתי בעבר מATI. אני קונה את המחשב הזה למשחקים נטו ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם מעולה וחלק.. אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא יודע אם שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל ביניהם והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? ה9800 GTX + יריץ את המשחקים החדשים על המקסימום על מסך 19 בשנים הקרובות.. יש משהו אחר שאתם מציעים? ולא ATI מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  7. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?

8. Started by tg,

הי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש , לא ברור כמה אשחק (כנראה מעט) אבל ארצה שתהיה לי האופציה האם יש כרטיס שעולה דומה ל440MX אבל נותן יותר ? האם ה9100 עדיף ?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by gigabot,

קודם כל מזל טוב לי קיבלתי אותו היום עכשיו יש לי כמה שאלות: איך אני מפעיל את הDVI? קיבלתי איתו מעין דבר כזה לטלויזיה כבר יעלה תמונה איך משתמשים מה עושים ? הכרטיס הוא VIVO איך אני משתמש בזה? הטמפ' 55 במנוחה איך זה? אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת אשמח ;D [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  10. שלום לכולם, מה יותר טוב? EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ב- 280$ Leadtek PX8800 GTS TDH 320MB Extreme GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ב- 295$ PNY VCG88GTS32XPB GeForce XLR8 8800GTS 320MB GDDR3 PCI-Express Video Card Retail ב- 280$ XFX PVT80GGHF9 GeForce 8800 GTS 320MB DDR3 PCI-Express Video Card w/Dual DVI HDTV-Out & Retail ב- 290$ המפרט המתוכנן: CMV LCD 19 Inch 938D 5ms+DVI Widescreen GIGABYTE GA-P35T-DQ6 Intel Core 2 Quad Q6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 ספק עוד לא בחרתי, וכרטיס..... אני רוצה לדעת מה יותר טוב אך ורק מבין הכרטיסים שנתתי, בתודה מראש, …

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by sahargt,

1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  12. היי, קניתי היום את ספלינטר סל החדש ולהפתעתי הרבה כרטיס מסך שלי לא מריץ אותו. כנראה שהמשחק דורש כרטיס ברמה "שדר 3" והריידון 9800 שלי תומך רק ב2 אני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס כי אני לא משחק במחשב אבל אני בהחלט רוצה כרטיס שיריץ את המשחק כמו שצריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני רוצה כרטיס מסך טוב בעיקר לסרטים אבל גם בשביל להריץ חלק משחקים טובים . אני בונה מפרט מKSP ואני מתלבט אם לקנות את הX1950PRO בגירסת ה256 מגה או ה512 מגה . רציתי לדעת באיזה תחום יתבטא ההבדל בצורה משמעותית - בהרצת סרטים , משחקים , עבודה מהירה של מערכת ההפעלה ? דרך אגב - האם הכרטיס מסך הזה יתפקד טוב עם מסך 2007WFP של דל ? תודה לכולם ! ליאור .

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

palit hd4870 512MB vs palit hd4870 1GB עד כמה ההבדל משמעותי?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Rivking134,

בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליו הכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה. יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מפתחת השבבים AMD לא ממתינה לנחיתת המתחרים בחנויות ונוקטת בצעדים נגדיים מתבקשים כבר עתה לכתבה

17. זה הכרטיס X600 עם ה 256BIT של MSI .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6903 איך הוא משתווה לדעתכם לעומת ה MSI 9800P שעולה 200 שקל פחות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  18. אוקיי,אז לפני איזה 4 ימים התחלתי לראות כל מיני קווים ועיוותים קטנים על המסך,שהופיעו ונעלמו,התדירות של ה-"הפרעות" האלה התגברה ביומיים האחרונים,אתמול כיביתי את המחשב והיום הדלקתי אותו,הגעתי למסך של הלוג-אין ,פתאום הופיע איזה מסך,והודיע על בעייה עם הכרטיס מסך,ובנוסף היה כתוב שהוא מבצע דאמפ לפיסיקל ממורי,עשיתי שוב ריסטרט,ומאז הכרטיס מסך לא עובד,אי אפשר לראות כלום {המסך שחור}..אציין שעם כרטיס מסך אחר הכל עובד. מה אתם אומרים הלך לי הכרטיס מסך..הוא די חדש בן שנה וחצי בערך.. דרך אגב הוא של ספייר 128 מ"ב זיכרון...בנוסף ראיתי גם שהמאוורר שלו לא פועל. אני ממש מודאג,עזרה תתקבל בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  19. אהלן חברים יקרים,יש לי בעיה מאוד קשה לאחרונה. קיבלתי אתמול את הג'יפורס 8800 GTS של ASUS,יש לי בעיה קשה איתו שכשאר אני מגדיר לו AA בהגדרות של הכרטיס מסך הכל בסדר,אבל כאשר אני מעלה את FLIGHT SIMULATOR X,נראה כאילו הוא בכלל לא מתייחס לזה ששמתי AA,מראה לי גרפיקה זוועתית ורק כאשר אני בוחר AA מהסימולטור הכל בסדר. ניתן לצין שכשאר אני מריץ את FS2004,אין שום בעיה והAA עובד בגרפיקה מדהימה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by segev22,

שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by asili,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ ואני נורא מתלבט בין 2 מסכים 1. סמסונג 959NF 2.IIYAMA PRO VISION 454 ההבדל הניכר לעין בין שניהם הוא החיר תוספת של כ 800 שקל למחיר הסמסונג אני יודע שמסך מחליפים רק אחת לכמה שנים טובות אבל אני עדיין לא יודע אם שווה להשקיע את ה 800 שקל האלה ולקנות את ה IIYAMA אז בבקשה תעזרו לי להחליט

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Holography,

ובכן,בכל ביקורי ברחבי הרשת הצ'ע של הNU היו 12x1.5,16x1.5,16x1.6 אבל אצלי בכלל כתוב בצינורות מוסווים None (אמור להיות כתוב 12x1.5 לא?) מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שווה לקנות אותו או לחכות ל7600GT לAGP?? בכל מקרה זה 800 שקל ,שנתיים אחריות ,והוא חדש אחרי החלפה...

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  25. אז ככה היום ראיתי סרט והמסך היה שחור, וראיתי שבכל הצדדים של המסך, למעלה למטה ובצדדים, יש מין קווים לבנים כאלה, רק בצדדים. זה מין כתמים כאלה בצבע בהיר יחסית שנמצאים לאורך כל הצדדים של המסך, האם זה דבר טבעי למסכי LCD? או שזה בעייה במסך? תודה

• 9 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.