עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by A.Iniesta,

אני מצטער מראש, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה. כמה בערך אמור לעלות כבל dvi? ראיתי בחנויות ברשת שיש בסביבות ה50, ובכל חנות פיזית שאני הולך אז מוכרים שם ב120+ ואומרים לי שזה הכי זול מה המקום הכי זול שאני יכול לקנות כבל כזה? ומישהו יודע למה לכל החנויות הטובות אין כזה בקטלוג באינטרנט? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by BeNzZy-BoY,

טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by The3DGod,

כאן רואים שיש גם AA וגם HDR....אז למה אתה אומרים שאין? http://www.firingsquad.com/hardware/bfg_geforce_7900_gtx_oc_7900_gt_oc_review/page6.asp

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי

5. NVIDIA, AMD ואינטל מפיצות מנהלי התקנים חדשים ומאושרים רשמית על ידי מיקרוסופט, עבור מערכת ההפעלה שהושקה רק אתמול לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/בוא-לקבל-דרייברים-רשמיים-ועדכניים-לחל/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by XMB,

טוב שמעו חבר'ה ,אני דיי מבין בכל הקטע אבל פה אני בדילמה שאין לי מושג מה לעשות. ההשקעה שאני עושה לא ממש השקעה אבל בכל זאת שאני לא אקנה סתם את הכרטיס ה"טוב" הזה ובסוף הכל יעבוד כמו בקודם. הדילמה הולכת ככה: יש לי מחשב P3 1000Mhz Pc Parnter AGP X2 512 RAM 133 Mhz עכשיו נמאס לי שהכל פועל לאט וכל זה ,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני יושב עכשיו על Gifa 2 MX 32 MB 100/200 שזה ממש ממש עלוב,אבל אני לא ממש משחק אבל כשאני רוצה פעם ב..,אני נדפק וקשה. עכישו השאלה אם זה יוריד ממש מרמת הכרטיס בגלל שיש לי AGP X2,או שזה לא כזה משמעותי,אני יודע שבכל מקרה העברת הנתונים תיהיה איטית יותר זה אין ספק אבל השאלה אם שווה להשקיע את ה300-400 ש"ח ולפחות שהכל יעבוד על Low אבל העיקר שיעבוד וחלק. ושאלה …

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אם יש לכם את הסבלנות והיכולת - חכו לאוקטובר. ההמתנה הזאת עשויה מאוד להשתלם לכם. לפי הדלפות (אמינות) למיניהן בעקבות ההשקה האחרונה של NVIDIA, חברת AMD הקדימה את השקת כרטיסי ה-VEGA שלה לחודש אוקטובור הקרוב ובסמוך ליציאתו של BATTLEFIELD 1. מדובר בכרטיסי HIGH END מבוססי זכרון מסוג HBM2 וטכנולוגית ייצור 14NM. על הנייר יש כאן משהו שיוכל להתחרות ב-1080 וגם ב-1080TI שככל הנראה נשמע ממנו בתחילת שנה הבאה. אני אישית עומד בפני רכישת מחשב חדש והחלטתי לחכות לפחות עד אוקטובר לפני הקניה. מי יודע, יש מצב שזה גם יחסוך לי כמה שקלים וגם יתן ביצועים טובים יותר אם לא קרובים לשל הכרטיסים העכשיויים של NVIDIA.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by rbu99fm,

שלום לכולם וסליחה על הברורת, מה ההבדל בין X800gto ל- x1300 או x1600? מי יותר טוב? אני רוצה כנראה לקנות את ה- X800gto, מאיפה מומלץ לקנות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  9. מטלבט מה לקנות יש לי 1900שח בערך 6800GS.6800GT.X800XL.GTO2.3D1. ואני הולך לאיבוד חייב כרטיס ומהר

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by J0n1,

אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, שיריץ לי קצת משחקים וHD, עד שאני אחליף אותו. המפרט שלי הוא כזה: Abit Kv8 pro - ממה שהבנתי אני צריך לרכוש כרטיס AGP, אבל יש לו גם PCI.. אז לא יודע amd Athlon 64 2Ghz - לא להתבלבל, זאת ליבה אחת 1gb ram 20" LCD - 1600*1200 אני רוצה שהכרטיס: יוריד עומס מהמעבד שלי בצפיה בתכני HD יריץ לי HALO2 וCSS על רזולוציה כמה שיותר גדולה, שהרי אני עובד על 1600*1200 שיכיל חריץ DVI כמובן, ואני אשמח גם לVGA אבל זהו לא פרמטר קובע בשבילי. אשמח להצעות, אני כנראה ארכוש את הכרטיס מNewegg לארה"ב תודה, דורון ד.א יש מס על כרטיסי מסך?

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by jzha,

מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי בנתיים: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by lmlm,

http://www.guru3d.com/article/content/302/1/

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  13. המחשב שלי בן שנתיים ואין לי שום כוונה לשדרג שום רכיב אחר ( המפרט שלי רשום ). אני גם לא מתכוון ולא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס, אבל מצפה שהכרטיס יהווה שידרוג לנוכחי ( ASUS X1900XT HTVDP 256MB ) במקרה הטוב או לפחות ברמתו, במקרה הרע. התקציב הוא כמה מאות שקלים ואם יהיה אפשר לקבל כרטיס עם 512MB זה יהיה עדף. הכרטיס חייב להתאים לשאר הרכיבים הנוכחיים שלי כולל לגודל המארז ( P180 ) הלוח אם והספק, מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 ולכן תמיכה בדיירקט איקס 10, אינה הכרחית. תודה.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  14. אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 אמרו לי שאני צריך להחליף ספק כוח וכרטיס מסך בשביל לשחק נורמלי עכשיו איזה ספק וכרטיס מסך מומלצים עד תקציב 700-900

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מחפש "להשתדרג" כבר כמה זמן, מבחינת כ.מסך מישהו מוכר 4850 משומש במחיר "נחמד" , הוא אמר לי ש: "הכרטיס בערך בין שנתיים וחציאני לא יודע עם יש לו אחריות עדיין אולי לעוד חצי שנה אבל קבלה כבר אין לי הכרטיס נקנה בקייאספי ואין לא שום בעיות פשוט החלפתי לכרטיס חדש יותר הוא אפילו במצב מצויין כי הוא לא עולה אף פעם מעל 53 מעלות שזה מראה על בריאות מצויינת" איך נשמע לכם? כדאי ללכת על זה? או ש"אפשר" ללכת על זה, אחרי שאדרוש שיראה לי את זה עובד בביתו? אשמח לחוות דעת מהירות, כי אם כן, אצטרך להחזיר לו כבר תשובה, ולפרסם הודעה לגבי ספק . . . תודה חברים, יום טוב

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  16. מחפש כרטיס מסך למחשב בן כ7 שנים אחרי שכנראה הלך הכרטיס הקודם (המחשב לא היה עולה או עולה ונכבה ומשמיע המון צפצופים בעליה). רק אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וניסיתי שוב להדליק, הוא נדלק ללא בעיות ומאז כמה שבועות שאין שום בעיות. מפרט המחשב: I5 2500 8GB RAM לוח אם של גיגהביט gigabyte ga b75m d3h 2TB WD BLACK SEASONIC 620W מאז שאין כרטיס מסך במחשב, תכנים ביוטיוב אפילו נראים תקועים ועם לאגים, סרטים FHD כבר לא יכולים לרוץ כמו שצריך במחשב ושלא נדבר על 4K שלא זזים. אני רוצה שהמחשב יזרים דרך PLEX למשל לטלויזיה (חיבור רשת חוטי), או לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה. כשאני מנסה להפעיל סרט המעבד עולה ל100%. מה כדאי …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Elite_Sniper,

אבל יש לי שתי שאלות: 1) המעבד שלי E8400 יהווה צוואר בקבוק(הוא על OC ל3.7)? 2) הספק שלי מתאים(ZALMAN 460W)? תודה מראש.

18. Started by WazZzap,

ראיתי שבשביל משחקים של DX 10 חייבים ויסטה וכמה וכמה אנשים פה אמרו שייקח הרבה זמן עד שיגיעו משחקים לויסטה... אז השאלה שלי זה אם באמת שווה להוסיף איזה 600 שקל אם משווים את ה 8800GTS ל X1950XT ששניהם באמת כרטיסים מעולים אבל ההבדל הוא 600 ש"ח בגלל ה DX 10? ועוד משהו שקשור לפורום פה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=620&Pname=Gaming כמה הדבר הזה אמור לעלות לי אם אני עושה את השינויים הבאים: מוריד את כל הציוד ההיקפי(מסך מכברת מקלדת רמקולים הכל הכל) ואני שם BGF PX8800GTS 320MB או HIS RADEON ATI X1950XT 256MB מה יותר משתלם מבין הכרטיסים וכמה אמור לעלות לי המחשב הזה?

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  19. הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  20. חבר שלי קונה כרטיס מסך התקציב מצביע ל REDON9550 עכשיו הציעו לו אחד עם 128 זיכרון שעולה 380 ואחד עם 256 זיכרון שעולה 460.... מה אתם אומרים שווה את ה80 שקל האלה בשביל להכפיל את הזכרון על הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by itamarz_,

שלום חברים, בהמשך למפרט שהרכבתם לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341168.0 ( וכבר הוזמן ) , הכולל : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail איך אני יוכל לחבר HDMI לטלוויזיה (הכוללת תמיכה בחיבור זה ) ולקבל גם AUDIO ( והאם זה בכלל אפשרי ) ? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by aba31,

מעוניין לרכוש GTX1080ti ,האם כדאי להמתין לRX Vega ?

23. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6850 אני רוצה לדעת האם מערכת שלי מחשב שלי מתאים לכרטיס זה אם אני לא רוצה לעשות לכרטיס OC וcrossfire מפרט של מחשב שלי: לוח האם- ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד- Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 זיכרון- 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק- - THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מתאים? ואיזה חברה לקחת, מי החברה הכי האמינה וגוף קירור טוב ושקט

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by super4life,

monitor 26inch ithinking of ati hd 5770 or ati hd 4890 cuz ati hd 5770 has dx11

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.