כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה BFG NVIDIA GeForce GTX 280 OCX 1GB PCIe 2.0? או SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E? או שיש יותר מאחד מהם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5416 למישהו יש ניסיון איתו? זה באמת 265MB? יש לו 256BIT? הקירור שלו טוב? לא מצאתי פרטים עליו באתר של החברה קצת מוזר.... יש כרטיס מסך יותר כדי ממנו בסביבות המחיר הזה? עריכה: מצאתי את הכרטיס הזה במחיר זהה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4532 אידה כרטיס עדיף?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הנה המחשב שלי: INTEL C2D E6750 Motherboard Name Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ספק כוח: LED 12CMF 400W REAL EZCOOL כרטיס מסך כרגע: NVIDIA GEFORCE 8500GT אני צריך כרטיס מסך שיחזיק על המחשב שלי בתקציב של 900 גג: 1000 שקל! שימוש:שיפעיל לי את כל המשחקים החדשים על VERY HIGH ואת FAR CRY 2 שיריץ לי על ULTRA HIGH! אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק על המחשב הזה ולא יעשה צאוור בקבוק! מצידי אפשר להביא כרטיס ב850-800 אבל שיריץ את כל המשחקים החדשים כמו שביקשתי! תודה! ד"א דבר חשוב מאוד!!! אני צריך שתבחרו לי את הכרטיס מסך מKSP או FOXPC בלבד!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך של IBM דגם P260 ויש מאחורה שני חיבורים, אחד רגילה ואחד DVI, ורציתי לשאול אם אני נגיד יחבר את המסך דרך כניסת ה DVI יהיה הבדל באיכות התמונה ? אם כן ההבדל רציני ? כמה אמור לעלות כזה כבל ? והשאלה השניה שלי היא, יש לי הפשרות שהווינדוס יראה רק את הקצב ריענון ש " בטוח " למסך שלמשל ב 1600X1200 זה 72HZ למרות שאם אני שם אותו על 85 הוא גם עובד בלי שום בעיה... עכשיו השאלה אם זה שאני שם 85 יגרום נזק למסך ? רואים בכלל יותר טוב שאני מושך אותו מעל למה שהוא "מסוגל" ? תודה מראש :
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey all.... sorry i can't write in hebrew form because of a problem in my pc but nevermind that.... i just sleeved and installed an all new vga sulencer on a friends pc (which from now on will be names as my pc) i turned it on and it worked for 20 seconds and died, i looked around and saw that the molex wires of the uv light were not in the correct form, and they were "meshursharim" to the radron 9800pro (eeek!). so i got the wires outt and fixed them than turned the pc on...everything worked perfectly, so i decided to counter and when i got into a map the pc stopped responding and a vpu recover error messege appeared and the pc restarted.... oh and another thing when it …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנצמארק חדש בשלבי בטא בבקשה: http://www.allbenchmark.com/download התוכנה בודקת מצב PSYX מצב שיידרים. התצאה שלי 1821 נקודות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 770 קצת פחות משנה והוא לא עשה לי בעיות אף פעם. אבל לאחרונה מאז שהתחלתי לשחק archage (רק במשחק הזה זה קרה) קורה לו שהוא מתחמם יתר על המידה והמחשב שלי נכבה. אני משחק כרגע על האיכות המקסימלית. השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך הוא הבעיה וצריך לתקן או להחליף? או שפשוט דרשתי ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת? תודה רבה לעוזרים ! זה הפירוט מחשב שלי אם זה רלוונטי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאוורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לאחרונה. המחשב די חזק ויש לו בעיה בהפעלת משחקים. רציתי לדעת מה הבעיה וכיצד אוכל לשחק נקי וחלק במשחקים? קניתי משחקים כגון : PURE FALLOUT 3 וכאשר אני משחק בהם הם פשוט לא זזים והולכים מאוד איטי.הם לא נתקעים או יוצאים לווינדוס אבל פשוט אי אפשר לשחק. איך זה יכול להיות אם קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך לא רע בכלל ומחשב טוב מאוד עם פנטיום 4 עם ליבה כפולה. המשחקים עוד על LOW ולא על HIGH ובכל זאת הם זזים נורא לאט. אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי כדי לטפל בבעיה זאת. אני מביא בפניכם מפרט טכני מהיר של המחשב החדש : system: Microsoft Windows XP Proffesional Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel®Core2 Duo CPU E8200 @ 2.66Hz 2.66 GHz , 2.00 G…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך ה-GIGABYTE R9 290 WINDFORCE x3 או ה-gigabyte gtx 780 windforce x3 אשמח לקבל את עזרתכם, ואולי אם יש לכם המלצות למותגים אחרים של הכרטיסים האלה אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנה תמונה מאוורסט הכרטיס הוא 7300GS אני כנראה הולך להחליף ל8600, גם לו יש מעלות מטורפות כאלו? ומה אני עושה כדי שהכרטיס שלי לא ילך עד שאני אחליף? דרך אגב זה בלי מאמץ (עם הגרוטאה שלי אולי גם פיירפוקס זה משהו כבד....)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי? מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה? למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון? עיזרו לי אני נואש!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול הגיע אליי כרטיס TWINTECH 9600GT XT OC,שאותו צירפתי לTWINTECH 9600GT רגיל שכבר היה לי,על לוח אם ASUS P5N-D,ואני מוכרח להודות שהביצועים עד עכשיו מאכזבים ואף מחשידים... בקרייסיס,למשל,על הגדרות של הכל HIGH-DX9,ברזולוציה 1280 על 1024 וAA של X16,אני מגיע בסך הכל ל22 FPS...(כמעט בלתי שחיק) בקול אוף דוטי 4,למשל,רוב ההגדרות מאפשרות לי להעלות אותם רק על MEDIUM... ב3DMARK 06 הגעתי לתוצאה של 12100 בערך...עם מעבד E8400 על סטוק... בקיצור-האם הביצועים הם בסדר? או שמא יש פה איזושהי בעיה,ועליי לבדוק מה קורה.. תודה מראש על התשובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות 9500פרו של הרקולס ריטייל שעולה איזה 1460 שקל או לקנות של ATI OEM ב 1230 שקל? מה בא בבאנדל של הרקולס? מה בא בבאנדל של ATI (הבנתי שהוא פחות טוב) והאם אני מקבל כבלים לחיבור TV וכאלה , בגרסת OEM? אני רוצה להזמין את הכרטיס מסך הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני מס' חודשים קניתי כרטיס 5870 יד שניה אבל חדש מאד יחסית. החלפתי 4750 ישנים שהתחילו לעשות בעיות בנוסף שידרגתי את המחשב עם זיכרון של 2GB נוספים לסה"כ 6GB (לא יודע אוליי זה גם רלוונטי) בכל מיקרה המחשב תיפקד יותר טוב אבל התחילו להופיע פיקסלים, ריבועים גדולים ואף שטחים שלמים וגדולים על המסך שהחלו להבהב בכל החלונות והתוכנות (דפדפן, מדיה פלייר, משחקים וכו') ולגרום למריחה של התוכן.. הם תמיד מופיעים באותם המקומות וגם כתב וטקסט החלו להופיע מושחרים (ראו תמונה לדוגמה). מניסוי וטעיה אפשר היה לתקן את זה זמנית ע"י הריגת פרוסס של ה svchost.exe שתפס הרבה זיכרון יחסית.. אבל זה מהר מאד חוזר -עד שיש צורך לרסטרט את המחשב. עדכנתי את הדרייברס של קטליסט לגירסה העדכנית ביותר …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגירסה שעולה 830 חסרה ולא ידוע מתי תהיה במלאי. יש להם גירסה טיפה יותר יקרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 שווה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן כרטיס מסך נהיה לי המסך שחור וכתוצאה מזה יש לי הגבלת רוזולוציה כמו בתמונה מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , השאלה שבכותרת . שאר המפרט : מעבד i5 ו-4 ג'יגה זכרון ו-ספק כוח 550 WAT איכותי . מסך : LCD 19 אינץ' רזולוציה 1280X1024 וגם מסך LCD טלוויזיה 32 אינץ . תודה לעוזרים .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-