עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LiranUdi,

יש לי כ.מסך nVIDIA Geforce 9400gt 1gb אין לי קירור לכ.מסך כשאני משחק הטמפ' מגיע עד ל85C / 185F [בערך] זה יכול לסכן את הכ.מסך / מחשב בנזק? אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Psychedelic,

שלום,קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך,היציאה בכרטיס קטנה יותר,איזה מתאם אני צריך כדי לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה להבין משהו. אם רשום בנתונים של הכרטיס מסך שמומלץ לשים ספק של 400W לדוגמא: http://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060G1-GAMING-6GD-rev-20#sp מה זה אומר בעצם? אפשר לשים ספק של 500W? זה לוקח בחשבון את כל המחשב (מעבד שצורך HDD ,91W וכו')? תודה!

4. שלום, זה המפרט שלי: Intel Core i5 4590 Gigabyte GAB85MD3H SeaSonic S12II-520W DDR3 1600MHZ 16GB אני משחק במשחק אנדרויד על האימולטור (NOX - ניסיתי גם אחרים אבל התוצאה זהה) וכל פעם שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לזחול בצורה שלא מאפשרת לעשות שום דבר אחר. מחפש להוריד את המעמסה מהמעבד בהשקעה המינמלית האפשרית על כרטיס מסך (מעדיף קירור פאסיבי או מאוורר כמה שיותר שקט). מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן שהאימולטור מופעל עם המשחק. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by MINIME,

אני מתלבט איזה כרטיס מסך מבין ההבאים לקנות אבקש את עזרתכם: RADEON 8500 64MBDDR RETAIL RADEON 8500 LE 128MBDDR OEM שניהם עולים אותו דבר. ??? ??? ??? ??? מה יריץ יותר טוב את DOOM 3 אם יריץ. תודה מראש MINIME.אבקש את עזרתכם בדילמה הבאהאבקש את עזרתכם בדילמה הבאה

6. מפתחת הליבות הגראפיות מתיימרת ליישר קו עם המתחרה NVIDIA כמעט בכל החזיתות בשנה הקרובה, ואף לדלג מעליה אל עבר ההובלה הטכנולוגית שנת 2015 שאוטוטו מסתיימת לה ללא ספק הייתה השנה של NVIDIA בעולם העיבוד הגראפי, עם הגדלה משמעותית של הפער שלה בנתח השוק והרבה טכנולוגיות שסייעו לה להתבלט אצל הצרכניות והמפתחים כאחד. כל העולם הזה אמור להפוך להרבה יותר תחרותי בשנה הקרובה, שבא אנחנו כבר יודעים שגם NVIDIA וגם AMD יעברו לייצור בליטוגרפיות FinFET חדשניות (ושונות, מה שלא קרה בשנים האחרונות), ועם כוונות ברורות להכפיל את יעילות העבודה לעומת מה שקיים בשוק כיום. לאחרונה, קיבלנו מ-AMD גם אישור בנוסף לכך שהיא תציע אלטרנטיבות מעניינות לחלק גדול מהטכנולוגיות של NVIDIA בשנת 2016. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איך המשחק MW פועל אם הכרטיס READON X700 256 MB??? מדיום??או יותר או פחות?? ואיך גם פיר פועל על הכטיס מסך הזה?? עדיך משהו שיש לו תכרטיס יגיד לי איך הוא.. אה ויש לי 1.6 מעבד , 512 זכרון המעבד הורס אבל חפיף

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, רציתי לקנות כרטיס מסך AGP עד 1100 ש"ח וראיתי כל מיני דיונים על x1950pro והייתה לי איזו התלבטות קטנה.... ההתלבטות שלי היא אם אני צריך לחכות לDX10 , השאלה אם יהיה בכלל כרטיסי AGP שתומכים בDX10 ?? אני לא יודע אם כדאי לי להשקיע כרגע בDX9 או שכדאי לי לחכות שיצא (אם יצא) כרטיס מסך תומך DX10...ומתי הם יצאו (אם מישהו יודע מתי בערך..)...מקווה שתוכלו לעזור לי.... תודה לעוזרים..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי לוח של ג'יגבייט G31M עם מתאם גרפי מובנה ללא יציאת DVI. רכשתי מסך 2209WA שתומך בחיבור דיגיטלי, ורציתי לשאול אם זה ישפר לי במשהו את איכות התצוגה אם אוסיף למחשב כרטיס מסך תומך DVI. השימושים הם גלישה ועבודה עם טכסטים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avigdo,

מציעים לי לבחור בין 2 כרטיס מסך באותה עלות: ABIT GFORCE 3 128MB TI200 ABIT Gforce 4 MX460 64MB DDR DVI TVOUT השימושים יהיו עריכת וידיאו (חובבן) ומשחקים (לא מן המסובכים). הכרטיס ישתלב בפנטיום 4. מה עדיף ולמה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3, היתה נפילת מתח וככל הנראה נשרף הכרטיס מסך GeForce 8800GTS 512mb . אני לא גיימר אבל אח שלי אוהב לשחק במשחקים חדשים וצריך שהם ירוצו סבבה, ככה שאין לי צורך בכל מיני מפלצות מקוררות עם חנקן נוזלי ותחנת כח קטנה.. אשמח לקבל הצעות כי אני ממש לא מעודכן אם זה עוזר אז המפרט הוא בגדול כזה intel core 2 duo E8400 GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק 460W 4 giga ram תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 11GnR,

אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב מיועד לא משחקים אלא רק לעיבוד וסריקת תמונות זה מיעוד לחברה... העיבוד וסריקה ברזולוציה של 1024DPI המסך אמור לתמוך ברזולוציה של 2048X1536 אני צריך שהיה לפחות 256 זכרון נ.ב גם מסך אני צריך תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

מופיעות מדי פעם זה לא פיקסלים כי הן זזות.... בדקתי את המחשב ב3DMARK ולא הצלחתי לראות אותן הרצתי CALL OF DUTY והן היו קצת.... הם מופיעות במסך הראשי של הוינדוס וכשאני נכנס לאופרה הן כאילו נעלמות משהו לא מובן...... המפרט שלי וינדוס 7 64 ביט אולטימייט I5 750 GTX 275 של אסוס 896MB 4 ג'יגה של זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ITAMAI,

אני רוצה לקנות את הREDEON9600pro lite מgigacub ואני רוצה לדעץ מה ההבדל בביצועים כי אני יודע שפרו לייט עובד 400MH במקום 600MH ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by benr,

עכשיו יש לי בעיה חדשה (מן הסתם...) של העברת הסאונד לLCD דרך חיבור הHDMI, אבל עדיף שאני כבר אפתח נושא חדש בשביל זה. את הנושא הזה אפשר לנעול. ושוב תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by StrayGator,

כן, אני יודע שזו שאלה מפגרת, אבל מחר אני מחדש למישהו מחשב ישן בשביל הילדים שלו, והם רוצים לשחק סן אנדראס. אז מה יתן FPS יותר טוב? (עריכה: הכרטיס נמצא במחשב כרגע, אני מחליף את הלוח ל-G41)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nadavcohen1,

יש לי בעיה בהתקנת הדרייבר הנ"ל. מצאתי את הדרייברים המתאימים, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין, מופיע לי s3iscfg.log שגיאה: S3 GRAPHICS SETUP LOG - Started 2010/07/13 11:37:09 ********** ***** Please scroll to the end of ***** ***** this document for the results. ***** S3Iset32 v2.00.23-1018B, (S3GSetup/IS10 2.00.23-1018B) System: Win XP SP2 Build 2600 (Service Pack 3, v.5938) Signature: 15-9956 (ANSI) Caller cmdline: '' SupportDir: 'C:\DOCUME~1\nadav\LOCALS~1\Temp\S3M23.tmp\' Called by custom setup app. AllowReboot: TRUE Prompt: TRUE SilentReboot: TRUE Prompt: FALSE RemoveWinINF: FALSE PreInstFiles: FALSE No UI Reboot: FALSE MenuAnimOff: FAL…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sol@rWind,

אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dragon772,

אני צריך הצעות לכרטיס במחיר בסביבות 1200 וגם הצעה לספר לא ג'נרי שיחזיק את הכרטיס שמוצע ואם אפשר חנות ממנה ניתן לקנות את הכרטיס והספק כמובן שזה ל AGP תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים