עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by H.I.V,

אני עם המפרט שלי (כנסו למפרט) קיבלתי 11,000 חבר שלי עם המפרט הבא: P 4 2.4C Gigabyte ipe1000 Radeon 9600 Pro של ספייר 512 DDR Geil PC3200 הוא קיבל 10,600 ועם המחשב השני שלו: AXP 2500 7n400 Gigabyte Radeon 9600 Pro של ATI 256 DDR Samsung PC3200 הוא קיבל 9,800 הרדאון 9600 פרו אמור להיות יותר טוב מהTI4200 שלי אבל בכל זאת עברתי את שני המחשבים שלו והוא הכל עידכן להכי חדש ואין לו בעיות ובכל זאת עברתי אותו עם כרטיס יחסית ישן מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Animor,

שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by andrei21,

מה לדעתכם הסיבה האמיתית לכך שכרטיסי AMD יותר זולים מNVIDIA

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Bakshi1,

אהלן, לאחרונה נשרף לי לי ה x1950pro... אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שיהיה באותה רמה כמו ה x1950pro פחות או יותר. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? מחיר בין 300-400 מפרט: amd 4400x2 3gb ram ddr2 667mhz לוח אם- gigabyte MA74GM-S2H ספק כוח- hec400w trt תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zerocool15,

הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תסתכלו במפרט של המחשב שלי מחשב ישן... אבל אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8400GS האם הכרטיס יתאים לי למחשב? כל מה שנאי צריך זה כדי לשחק ב WOW גם ככה עובד אבל אני רוצה לשפר גראפיקה לגבוהה ואני יודע שזה ישפר =] השאלה האם הכרטיס יתאים? למחשב בכלל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asilic,

חשוב לציין שלא נעשה אובקלוקינג כלשהוא רציתי לדעת אם זה טוב ושהכל עובד כמו שצריך לינק לציון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעיוניין לדעת אם ההסבר הזה על-Vertex Shader הוא נכון, והאם אפשר להוסיף לו מידע נוסף. שאלה: מה זה Vertex Shader תשובה: Vertex Shader זה בעצם הקודקודים, של הפינות של אותם משולשים, שכל עצם תלת-ממדי עשוי מהם. למעשה הקודקודים האלו הם החומר הווירטואלי עצמו, שעצם תלת-ממדי מורכב ממנו. כשמנוע המשחק מעביר אובייקט של תמונה, למעבד הגרפי של כרטיס המסך, הוא למעשה שולח את כל הקודקודים של העצם הזה. כל קודקוד נושא עימו הרבה מידע: ראשית הקורדינטות התלת-ממדיות: X, Y, Z ו-W. בנוסף ישנו הצבע שמנוסח לעיתים קרובות בצורה של פיזור, כמו גם צבעי קשת. המידע בקשר לצבעים מקודד בפורמט: RBGA הפשוט, עבור ה-אדום, ירוק, כחול ו-אלפא. בנוסף יש קורדינטות של מירקם: S, T, R ו-Q, שמייצגות את המרקם ואת …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eyazlaz,

היי, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה, את ה-Asus gtx 970 strix אם להיות יותר ספציפי, ואני רואה שבחלק מה-בנצ'מרקים, לדוגמא אלה של DigitalFoundry ביוטיוב, רואים שלפעמים לכרטיס יש Frame time גבוה, ולפי מה שאני מבין Frame time גבוה/microstutter יכול לפעמים לגרום לתחושת משחק לא חלקה\שהמשחק לא יראה חלק, למרות שמבחינת פריימים המחשב אמור לרוץ חלק. הכרטיס מיועד למשחקים, על רזולוציית 1920x1080, על 144hz כנראה, וגם Streaming לפעמים. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות. תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פשוט ראיתי ב iqpc את ה 9600gt sonic במחיר 100 ש"ח פחות מה9800gt עכשיו ההתלבטות שלי היא האם הגרסה הזאת מתקרבת ל 9800gt הרגיל{בגלל המומהרות שלה} וההבדל לא כל כך גדול? כי פשוט יש לי עוד הרבה דברים לקנות ואני צריך לחסוך קצת אז אם ה9600gt sonic חלש במעט אני מוכן להתפשר על הביצועים {אם הם מעטים\פחות מ 10%} השאלה אם זה אכן כן וה9600gt sonic משתלם יותר או שה9800gt שווא את ה100 ש"ח ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך כרטיס מסך נחמד למחשב של דוד שלי וזה מה שהטכנאי שלהם הציע... עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה לא משהו ושזה לא באמת 256 מגה אבל הם לא הולכים לחרוש על דום 3 וכו' אז רציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה גרוע ? בו נגיד את סימס 2 הוא יריץ טוב ? על איזה ג'יפה אחר אתם ממליצים ? (לא ראדון ...החנות לא מספקת כאלה ) כמו כן זה אומר להפעיל גם את תוכנת אוטוקאד למי שמכיר ... האם היא צריכה כרטיס מסך חזק או שזה לא קשור ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by TheReaper,

שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by michaelr,

מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pxst17,

R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, החלטתי להעביר את המסך הישן לי (Mag XJ796) לאחי הקטן ולקנות לעצמי מסך חדש. אז התנאים הם: *מסך 17". *שעבר את כל הבדיקות ובעל התקנים החשובים האחרונים ביותר. *מאפשר תצוגה של 1024*768 בתדר ריענון של 100HZ ומעלה. *בעל כפתורים עליו ותצוגת OSD. המראה שלו פחות חשוב עבורי. תודה, עמית

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by K_D,

אז ככה קיבלתי מחשב חדש היום(את המפרט אני אשים עוד מאט בפורום המתאים) קיצר יש לי 6800GS והתכנאי שכח כנראה לחבר עליו את הקבל שנותן לו תוספת כוח מהספק וכהתקנתי דרייברים היה כתוב לי חסר לי כוח ואני צריך לחבר את הקבל הזה... אז השאלה כמה ביצועיים זה מוריד לי....אני כמובן אלך אליהם השבוע ואבקש שיחברו...אבל רציתי לדעת כמה ביצועיים זה מוריד לי בנתיים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איזה מהשניים יותר חזק NVIDIA® GeForce® GT 630M 1GB VS NVidia GeForce GT525M 1024MB [table][tr][td] תודה רבה לכול העוזרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-bn2450m.htm עם אפשר גם המצלה ככה בקטנה המחשב בעיקר למשחקים אני רוצה[/r][/t][/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mind55,

שלום רב, חומרה שיש לי: מעבד i3 3220 3.3 GH 3M זיכרון 8 G ספק חזק במחיר טוב 550W יצא לי לקנות כרטיס GTX 660 OC 2 G במחיר 500 מחבר. מבקש המלצה על בחירת כרטיס זה או המלצה על משהו אחר. . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. לאחרונה הלך לי 5850 (סופת רעמים, הטלויזיה חטפה זץ דרך האנטנה, העבירה דרך כבל ה HDMI לכרטיס מסך) ואני מתלבט עד כמה שווה לי לקנות לו מחליף (כרגע אני עם 5450), השאלה שלי היא כזאת, כמה כסף אני צריך להשקיע בשביל חווית גיימינג סבירה ב FHD? אני לא משחק הרבה (פעם-פעמיים בשבוע) אבל כשאני כן, אני לא רוצה להתבאס.. הספק שלי הוא סיסוניק M12II 500W, הלוח הוא DP67BG והמעבד הוא I7 2600K. מי יכול להיות מועמד מתאים? איפה אני יכול למצוא השוואות של כרטיסי מסך מודרניים לכרטיסים של כמה דורות אחורה (למשל להשוות כרטיסים חדשים ל 5850)? והכי חשוב, כמה כסיף עלי להכין? תודה חברים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Sunny Jim,

5000 נקודות עם TI200+ amd athlon 1.33 זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים