כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לברר כמה ה Frame Rate בזמן שאני משחק. איך אפשר לדעת? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי! בדיוק אתמול מכרתי את הכרטיס הישן שלי(88GT) ואני רוצה לקנות חדש..הבעיה היא שהכרטיס הקודם לא הספיק לי,וחשבתי להביא עוד אחד כמוהו לSLI אבל ראיתי שאין להשיג יותר...אז הוא נמכר. עכשיו אני רוצה כרטיס (או מערך) שיתן לי את המקסימום ברזולוציה 1680X1050 כמובן עם AA ו AF עם FPS שחיק. את ה 9800GT SLI אני יכול להשיג ב 1200 שקל בערך.. ואילו את ה GX2 ב כ-1500-1600 שקל. עכשיו השאלות: מי מהם יותר משתלם? האם הזלמן ZM-600HP יחזיק אותם +שלושה דיסקים ומעבד 6400 BE? והאם אני אקבל את המקסימום שאני רוצה...? (רצוי SLI כי אני מביא M750SLI-DS4) אבל!! אם אתם ממליצים ATI אז אני אקח לוח עם CF... NIKILLER
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים (: אני מתכנן על טלויזית Lcd חדשה לחדר, בינתיים מצאנו טלויזית Lcd של ITT שעולה 2700 שקל (בערך). כעת, כמה טובות הטלויזיות האלה? ועוד משהו, אם אני ארצה להשתמש בכמסך מחשב, האם האיכות תהיה סבירה (סבירה=טובה)? והאם יהיה ניתן לשחק בה ברמה טובה וגם לראות בה טלויזיה (: תודה לעוזרים (:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 770 קצת פחות משנה והוא לא עשה לי בעיות אף פעם. אבל לאחרונה מאז שהתחלתי לשחק archage (רק במשחק הזה זה קרה) קורה לו שהוא מתחמם יתר על המידה והמחשב שלי נכבה. אני משחק כרגע על האיכות המקסימלית. השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך הוא הבעיה וצריך לתקן או להחליף? או שפשוט דרשתי ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת? תודה רבה לעוזרים ! זה הפירוט מחשב שלי אם זה רלוונטי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאוורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים-לתוכנות גרפיקה בעיקר ולויסטה שבפתח האם יורגש הבדל משמעותי בין 2 הדגמים?כרטיס מסוג 6200 עם זכרון מובנה 256 מגה בסלוט pci-16 כי הבדלי המחיר הם די גדולים. במה בעצם מתבטא ההבדל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
what's te best company built of a 6800 ultra and why? why this asus built one:http://usa.asus.com/products/vga/v9999ultra/overview.htm has all the features of a x800 one ,a side for the high clock speeds,i'm talking about OPEN GL 2.0 shader module 2.1,one slot solution... why would someone go for an ultra card without the support of shader module 3.0+has a lame clock speeds+lack of 3dc support,and won't go for a x800\x850 one? when you give an answer,please mention the specific reasons why you choosed this company. thanks a lot in advance. (sorry about the english part,i'll be even more thankful if somone translate it.)
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול הלך סופית הכרטיס מסך היקר שלי אחרי 3 שנים בערך. זה היה 8800GT של TWINTECH עם 512 מגה. אני מחפש כרטיס אחר במחיר כמה שיותר נמוך, שיגיע לרמה שלו ואולי קצת יותר. המערכת: ספק 430W של SEASONIC מעבד AMD ATHLON X3 445 4 ג'יגה זיכרון לוח MA78LMT-US2H תודה! אור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1195 הוא לא כולל יציאה לספק כח ועושה רושם שהוא בטח מסורס במידת כלשהי... השאלה היא איפה הוא עומד מול 9800GT רגיל. תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! אנחנו כבר יודעים חלק מהמידע על הנתונים של ה R600... כמו זה שהוא יתמוך ב DX10 וייוצר ב 65NM (או מקסימום 80). אתמול, האתר CoolTechZone פירסם נתונים נוספים... הליבה תכיל 64 מעבדיי שיידרים... זה ב 16 מעבדים יותר מאשר ב R580. יש מצב שהכרטיסים המבוססים ליבץ R600 יהיו עם זיכרון GDDR4... הקלוקים בהתאם... הליבה תוכננה בארכיטקטורה חדישה שכנראה תמעיט את צריכת החשמל ואת פליטת החום בהתאם - ולא רק זה כמובן... כמו כן ליבת R600 תוכל להציג אפקטים פיזיקליים, כמו AGEIA PhysX. לבסוף, ההכרזה של הכרטיסים תיערך בסוף דצמבר השנה... Windows Vista יוצא בינואר... ככה שהכל בדיוק בזמן ;D כל הנתונים שכתובים למעלה הם לא סופיים ולא רשמיים, וכמובן שיכולים להשתנות לא פעם ולא פעמיים... …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמממ חבר שלי מתכנן לקנות מסך.. 19" רזלוציאה כמה שיותר גבוהה, הכי הרבה שהוא יכול לשלם זה 1800 ש"ח עכשיו הקטע זה שאבא שלו מקציב 3200 ש"ח אבל הם קונים שניי מסכים! אחד שהוא למשחקים (19").. למחשב הטוב יותר... והשני זה לאחותו.. 17" שני המסכים שלא יהיו יותר מ 8MS.. אז אני גם צריך המלצות שני מסכים , בקיצור, למסך הטוב אפשר להקציב 1800 לפחות טוב בסביבות 1400.. אפשר נגיד 1200 לפחות טוב ואז יהיה 2000 ש"ח ל- 19"
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות כרטיס ברמה של אחד משני אלה, שווה לחכות לכרטיסים חדשים או לירידת מחירים? או שאין טעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
ייתכן שאני אוכל לקנות את הריידון9700 של ג'יגה בארץ אם אלך על AXP 1800+ במקום 1.8A מי שקנה אותו(אם יש כאלה ;D)-איך הוא, האם יש אפשרות שאני אתקל בבעיות תאימות, האם יש חברות בארץ, והאם שווה לקנות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים הבאים: X1800GTO 256MB X1800XT 256MB הראשון עולה 1200 והשני 1600. האם ההבדל בביצועים שווה תתוספת של 400 שקל? בתודה מראש,דן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייעוד הוא לא רק משחקים, אלא הרבה מאוד עריכת וידאו (אבל אני עדיין נמנע מקוואדרו בגלל שאני עורך וידאו ולאו דווקא מייצר גרפיקה בסביבת OPENGL, למרות שנראה לי שהכרטיסים האלה גם משתווים בביצועים לקוואדרו). אז מצד אחד, נראה לי שהרבה זיכרון דווקא יכול לעזור בכל מה שקשור להצגת וידאו LIVE (ללא עיבוד תמונה ע"י ה-CPU), מצד שני, יש משהו ב9800 שיכסח ל8800 את הצורה? המחירים בין הדגמים לא כל כך שונים (למרות שכבר מצאתי את ה8800 עם ג'יגה בפחות מ-1100ש"ח, שזה קצת קורץ)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 7870 קרוספייר מעבד i5 3550 corsair 750 watt GB ud3h z77 8gb corsair memory מעוניין המלצות לתחליף למערך ניתן המלצה לכרטיס בודד אן מערך קרוספייר אחר תקציב כ 1200 שח תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-