כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון איתם ? היום ראיתי את הTI 4600 שלהם, איזה יפה הוא, כולו כסוף והוא בא בתוך מזוודה כסופה כזאת איך הם בהשוואה ל- S/U/M/A/ ?, או ל -MSI ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בסלון שמחובר לטלויזיה דרך HDMI, בעל המפרט הבא: P4 @ 3.4 GHz 1GB 533MHz RAM Gigabyte HD4550 על המחשב מותקן Windows 7 ואני משתמש בנגן VLC לניגון סרטים. בנגן הפעלתי GPU Decoding. לצערי הוא לא מצליח לנגן סרטי 720p בצורה חלקה. לפי GPU-Z, העומס על הכרטיס הוא כ-20% בזמן ניגון הסרט, ועל המעבד יש עומס של כ-30% (הוא לא אמור להשתמש רק ב GPU?). ניסיתי גם בWMP עם קודקים של Shark 007 ושם זה אפילו יותר גרוע. איך אני גורם לו להשתמש בצורה יותר יעילה ב GPU ולנגן סרטים בצורה חלקה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT של לידטק ורוב המשחקים עובדים חלק - MW2 וכדומה.. אולם לפני חודש בערך שיחקתי בCitiesXL והייתי צריך לשחק על גרפיקה מינימלית כדי שהמשחק ירוץ חלק. אני כרגע על וינדוס 7 64ביט. בעקרון אין לי מחשב חזק במיוחד. הצד החזק הוא המעבד - Q6600. לוח אם DG35EC של אינטל. בעקרון רציתי לדעת לאיזה כרטיס אתם ממליצים לשדרג במחיר כמה שיותר טוב. והשאלה המרכזית, האם יש צורך להחליף יחד עם הכרטיס גם ספק כוח? Mustiff 550W (מקווה מאוד שלא). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב קנה את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE למחשב די ישן : לוח - GIGABYTE GA-M59SLI-S5 מעבד - ATHLON x2 64 6400 זכרון - 2 סטיקים של 1GB של קרוסאייר הספק הוא HEC 500TD-TF הרכבנו את הכרטיס מסך ואנחנו לא מקבלים מסך של BOOT ולא מגיעים אפילו לביוס.. פשוט שומעים תקתוקים מוזרים כאלו.. לא ברור מה פשר התקתוקים האלה ומאיפה הם בוקעים. זה משהו חלש כזה שנשמע כמו סימן כלשהו שהלוח-אם מנסה לתת לנו. ניסינו את הכרטיס על המחשב שלי והוא עובד פיקס. (המפרט שלי לצורך העניין מופיע כאן בצד למי שמעוניין לראות..) ניסינו את הכרטיס שלי על המחשב שלו והוא עובד פיקס. ( HD4850 ) שערנו שזה אולי קשור להספק של הספק , אבל ירדנו מזה די מהר משתי סיבות : 1) הספק שלו סביר יחסית ואמור להחזיק את הכרטיס הנ"ל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום אני נוסע לקנות סוף סוף כרטיס מסך חדש , אבל עקב בעיות במלאי יש לי שתי אפשרויות ; קניית 5870 אבל זה דורש התחייבות ולחכות יום- יומיים עד שיגיע ( לפי מה שהם אומרים ) או קניית 6950 2gb ישר במקום . ההבדל במחיר בינהם עומד על כ- 150 שקל . בנוסף רציתי לשאול לגבי הצוואר בקבוק ; E8400 EP35-DS3L דרך אגב הרזולוציה היא 1920x1080 ובנוסף מתכוון לשדרג את המעבד ולוח האם בקרוב . ואם אפשר תשובה קצת יותר מפורטת . ספק איכותי של 650W תודה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף בהתחשב במפרט? תודה מראש מסך 22אינצ' של פיליפס 220CW9FB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר היום ניתן בהחלט לחוש בירידה של המחירים ברשת לרמות שפויות יותר, אך האם יש סיכוי כי נוכל להשיג את המיטב מבית NVIDIA ו-AMD במחירי מציאה הנמוכים משמעותית מכל מה שהיה זמין בעבר? השמועות ברשת חוגגות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
הופעה של דגם ה-DG1 המסקרן בתיעוד גוף תקינה רשמי חושפת כמות מצומצמת של יחידות עיבוד בתוכו. האם זה רק כלי פיתוח או עדות לתוכניות המסחריות של ענקית השבבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיסי המסך המתקדמים והחדשים של AMD מוכוונים לגיימינג ראוי גם ברזולוציית על של 4K, אך יוכלו לעשות זאת באמת רק באמצעי תצוגה המבוססים על חיבור DisplayPort לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%91%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[h=1]TESLA KEPLER K20X FD Only[/h] FACTORY DIRECT ONLY ITEM NVIDIA TESLA K20X 6GB GPU CARD - Passive Heatsink Item Weight : 2 pounds Shipping Weight : 3 pounds SIN : B00AVPVOJA
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב - עד 1000 ש"ח פלוס-מינוס השימוש בפועל - הרבה דו-מימד (אינטרנט, מסמכים) ומעט תלת מימד (משחקים). יש מסך 17" משובח של IYAMA על מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי את ה Radeon 9700pro של Sapphire . (8rda+ ו- xp 2400+, winbond 256 3200 התקנתי freelancer ו- C&C generals ובשנייהם יש בעיות חמואות של יציבות. באמצע המשחק המחשב נתקע ומאתחל, או סתם כותב הודעה של General protection error, או critical error, וברוב המקרים כתוב בהודעות שגיאה משהו עם 9700. יש לי ati catalyst 3.2 (הכי חדש) וnforce 2.13( הכי חדש) . זה בטוח לא בעיה של חום. יש לי vantec areo flow, והטמפ' לא עוברת את ה 46 מעלות בזמן מאמץ (ישר אחרי שהמחשב מאתחל מהתקיעה אני רואה שהטמפ' לא גבוה). יש לי גם את הבעיות האלה ב SPLINTER CELL ו-, UNREAL2 , harbinger, vietnam: line of sight אם מישהו נתקל גם בבעיות האלו אז שיגיד לי...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי בכל הפורום השוואות של ti4600 לכרטיסים אחרים, ומצאתי רק לRadeon אבל מה עם GeForce FX? אני דיי בטוח שה ti4600 יותר טוב מה fx5200 אבל מה עם ה 5600 והלאה? קיצור עד לאיזו רמה מגיע ה ti4600? יש לי את ה ti4600 של Leadtek עם הגוף קירור הענק (הרבה לפני שיצאו הזלמן והתרמלטייק), האם הגוף מספיק לOC או שכדאי להחליף? תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם איזה מבין שתי כרטיסי המסך הנ"ל יותר חזק? ה-x1800gto אן זה- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E&class=vga אני רוצה לדעת מה יותר טוב ב-oc ולמה מי יותר טוב. תודה לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם) הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב >< אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום.. אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום מה דעתכם ? הצעות אחרות ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בקשה האם הראדיון 9500 פרו שווה משהו? אני מעוניין אולי לקנות אותו מיד שניה במחיר זול ורציתי חוות דעת. הוא עובר על ביצועי 9550,9600,9600P יש לו 8 צינורות עיבוד ולכן כנראה גם יעבור על 9600 אקס טי..נכון? בכל מקרה בעזרת אובר קלוק קטן הוא ישתווה ל 9600 אקס טי במהירויות שעון. ובגלל שיש לו 4 מנועים גאומטרים ו8 צינורות הוא יעבור תאקס טי? וגם באיזה רמה הוא לעומת ה6200 עם 8 צינורות (עי פתיחתם)? http://www.ati.com/products/radeon9500/radeon9500pro/specs.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
samsung 793df 17 אינצ' ???? איך הוא שווה.??? לכמה זמן בערך הוא יהיה טוב?? כי לי עכשיו יש אחד של מאג והוא כבר דפוקקק-חח כבר איזה 5 שנים אז כדאי לי אותו או לא?? ו איך mag 786 pf\s ?? ואיזה עדיף מבין השנים??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי אני יודע שהוא הולך להתכבות ? מתי שפתאום אני מריח ריח כזה של ברזל חם.. ואז פשוט הוא מתכבה.. וכשאני נוגע לו למעלה ז''א במסך כן.. הוא חם.. המסך אמור להתכבות שהוא חם?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-