כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
הברגים עם הקפיץ שתופסים את הגוף קירור האלה, די אכולים אצלי ואני צריך חדשים או לחילופין יש חנות שמוכרת גוף קירור ל7970?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות evga geforce 7600GT ב750 שקל, השאלה שלי האם המחיר בהשוואה למחירי שוק הוא נורמלי ? ועוד שאלה..כרגע יש לי את הati x300se - האם אני ירגיש הבדלים חדים במשחקים כמו , wow ,oblivion במעבר לג'י פור0? כל תגובה והצעה תתקבל בברכה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכרטיס מסך של gainward Geforce 4 Ti4600 , וואהו הם מגיעים כמו חבילות ליגו ענקיות , והם מספקים בכל חבילה 7 דיסקים , ובתוכם משחקים ! . החבילה של Gainward מכילה גם כרטיס של חיבור DV - firewire למחשב . הם מפלצות , מגיעות כמו ייצורים מוזרים עם כל הצלעות קירור שלהם. הכל בשביל מחקר בגראפיקה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
על אוויר! לשם השוואה - שיא עולם ל6800U SLI הוא 13,167 נק' על חנקן נוזלי. פשוט לא יאומן פוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים האלה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81751
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה-300 דולר שאני מתכוון להביא מארה"ב אין בעיה לחרוג קצת אם זה שווה את הכסף. לפני בדיקה ראשונית נראה שה-8800GTS עם 320MB הוא בתחום, אבל יש כל כך הרבה חברות, מה טוב ? בנוסף ראיתי כרטיסים עם OC מהמפעל, הם שווים את ההפרש ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיתים לאחר שאני משחק במשחקים (HL2 ו-CSS, אם אתם רוצים לדעת) זמן רב, המשחק ניתקע, ורק לאחר זמן ממושך, המחשב חוזר לDT. ואז קופצת MSGBOX ובה כתוב משהו על VPU Recover, ושצריך להפעיל את המחשב מחדש (לא זוכר בדיוק מה כתוב...), בכדי שהVPU יפעל כתיקנו... עכשיו כמה שאלות: 1. מזה לעזאזל?! 2. מזה VPU? 3. האם דרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן את הבעיה? 4. אם כן, כיצד אני מתקין דרייבירים חדשים (אני יודע להתקין דרייברים, אבל צריך למחוק את הקודמים, וכל מיני כאלה...)? טודע למי שעונה. (ד"א, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלתי)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ה 88GT עשה את שלו ואני מחפש כ.מסך חדש מפרט AMD Athlon II X3 440 GA-MA78LMT-US2H 2GB X 2 DDR3 1333MHz SeaSonic 520W Dell U2311H 23 Inch מחפש כרטיס לגיימינג בינוני. אין העדפה לחברה, עד 700 ש"ח... תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . נתחיל בזאת שיש לי כרטיס מסך מדגם x1600xt תומך AVIVO .. ביחד עם הכרטיסמסך קיבלתי את כל הכבלים - משמע , יש לי את הכבל הצהוב [וגם קיבלתי איתו מתאם - S-VIDEO ], יש לי את הקבל השחור SVIDEO TO SVIEDO ויש לי את הכבל RGB .. מצד אחד S-VIDEO והוא מתפצל לי לשלושה כבלים [ אדום ירוק וכחול - RGB ].. יש לי ממיר של הוט [ הממירים הקטנים ] השאלות שלי הן : איזה כבל יותר טוב מבין השלושה ? איך לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל ה- RGB ? איך אני לוכד ודיאו מהטלויזיה למחשב ? [ אני מזכיר שנית , יש לי תמיכה בכרטיס מסך ב- AVIVO ש- ATI הוציאה ]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר רבעונים של פריחה גדולה מסתיימים בכאב ראש עבור מפתחת השבבים עם קריסת הביקוש לכרטיסי מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסים לקנייה ל AGP: 1) X800GT 2) X800GTO ראיתי שבנעה מחשבים ה X800GT עולה1,220.00 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4589 והX800GTO עולה 1350. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4226 מה יותר טוב ובכמה, מה יותר שוה לקנות והאם המחירים שבנעה הם אלה שבשוק כיום?? תודה לכולם תגיבו מהר בבקשה !
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב amd 1000 ram : 448 3dcard: G force 3 ti 200 עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok אז מה אתם מציעים ? תודה לכל מי שמגיב ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. אחד: Connect3D Radeon X1800GTO 256mb DDR3+Zalman VF900-Cu והשני: Gigabyte Nvidia Geforce 7600GT Silent Pipe 2 אז לראשון יש מאוורר Zalman שקט כמו שראיתם, ולג'יפורס יש גוף קירור שקט. איזה כרטיס מסך יניב ביצועים יותר טובים? (משחקים, עבודה גרפית ואינטרנט). תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי? מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה? למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון? עיזרו לי אני נואש!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה BFG NVIDIA GeForce GTX 280 OCX 1GB PCIe 2.0? או SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E? או שיש יותר מאחד מהם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שוטטתי בפורום, ויש לי כמה שאלות על כמה מושגים שאני לא מבין.... 1. מה זה FPS? מה זה אומר? 2. מה זה פילטרים במשחקים? 3. מה זה כל ההגדרות AA וכדו'? 4. מה זה בדיוק להגדיר משחק על HIGH לדוג'? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בנושא הזה ואני וההורים של רוצים לקנות אז אם זה שייך תענו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו איך זה יכול להיות שAMD-ATI שחררו את סדרת ה 4800 ללא דרייבר סולידי אלא כל מיני הוטפיקסים ובטא דרייברים וכאשר מנסים לחפש דרייבר באתר שלהם הסדרה אפילו לא מצויינת?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לכרטיס זה-gf 4 ti4200 של חברת galaxy יש יציאה לטלוויזיה -כלומר אם אפשר לראות טלוויזיה במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה בעייתית העובדה שהוא צורך 250W ? מהי התוחלת חיים שלו / טמפרטורות / רעש ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-