עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by segev22,

רוצה המלצה על כרטיס מסך טוב של עד 1600 ש"ח גג 2000 ש"ח מתעניין בעיקר בג'יפורסים סידרה 7XXX gt\x\gx2 אז קדימה להמליץ.... :-\ כמו כן ראיתי gx2 של חברת BFG במחיר זול יחסית לסידרת הGX2 האם זה בגלל איכות של רכיבים זולים יותר? ההבדל הוא הבדל של אלף שקל בינו לבין אסוס וג'יגה בייט!!! יותר חושב על הכיוון של ASUS...... בתודה מראש שגב שטובי. :s05:

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  2. זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by eliil1,

רציתי לעשות ככה שהמחשב יהיה מחובר למסך טלויזיה בסלון, פתחתי כבר פורום אמרתם צריך כבל RCA. הייתי בכמה חנויות , יש רק כבלים באורך של מטר אחד, כאשר המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 5-6 מטר. רציתי לשאול האם ישנן אופציות נוספות חוץ מכבל RCA ? או לפחות האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כבל RCA ב5-6 מטר במחיר לא יקר באיזור נתניה? או ת'כלס אפילו אפשר להזמין .... תודה.

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by valorien,

אהלן וסהלן לכולם. עם בואם הקרוב של החגים החלטתי סוף סוף לשדרג. ראיתי בKSP שמוכרים את ה-9600XT של SAPPHIRE ב880 ש"ח ואת זה של GIGABYTE ב930 ש"ח. שניהם 128 מגה-בייט, TV, וDVI . מה הסיבה להפרש הזה במחיר? האם היא קשורה איכשהו לאיכות או לביצועים? אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים - ובכלל בטווח המחירים הזה.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  5. תודה מפרט בצד. בעיקר למשחקים לא כבדים ותכני HD

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by borat1924,

שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ben-bar,

ליפני שבוע קניתי מחשב חדש : מעבד: INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1110 לוח אם: ASROCK Z68 EXTREME 4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 ... זיכרון: G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪323 כרטיס מסך: PALIT GTX560 TI "SONIC" 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪994 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪320 ספק כוח: ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪432 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 13 - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 יש לי במארז מד טמפרטורה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד ההרדיסק …

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  8. האם חשבתי נכון? X1800GT0 6800XT*2 7600GT ???

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Potter,

קניתי מסך מסך LG 1730B עם DVI, בהתחלה היה לו חיבור VGA רגיל, אמרו לי שDVI יותר טוב הלכתי וקניתי כבל DVI אבל שחיברתי לא ראיתי שום הבדל בשום דבר.... מישהו מוכן להסביר לי בכל זאת למה זה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  10. בשביל עבודה משרדית ואינטרנט ושהמחשב ירוץ מהר בלי עיכובים למינהם. מהם המומלצים ? אני מעדיף nvidia ואיזה כרטיסים לא לקנות תודה

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  11. אתמול דוד שלי חזר מארצות הברית וביא לי אותו משם אני יודע שהוא לא יצאה עדיין אבל דוד שלי עובד שם הוא קבל אותו אז הוא הביא לי אותו מה הנתונים שלו אמרו שכמו 6800 הרגיל תודה

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  12. המערכת שלי כרגע היא : סלרון 1200 הרדיסק 80 גיגה - 8מגה - ווסטרן דיגיטל זיכרון : 384 אס.די.ראם (133) כרטיס מסך : ג'יפרוס 2 - 400 אמ.אקס - 64 אס.די.ראם אני רוצה להוסיף 128 אס.די.ראם (קטן אבל זה מה יש.. התחילו לרוקן את הזכרונות האלה) ככה שיהיה לי 512 אס די ראם (133) ולהחליף את ה Geforce 2 - 400mx - 64 sdram ב: Geforce 4 - 440mx - 128 ddr כמה זה כבר יכול לעזור לי ואם אני יראה תוצאות משמעותיות והאם כרטיס מסך די.די.אר יעבוד טוב על מחשב שעובד עם אס.די.ראם

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  13. Started by argorny,

האם 8600GT מסוגל להציג את מירב הביצועים עם מערכת P4 530 i915P Noisetaker 2 420W אם לא האם HD3650 מסוגל לעבוד יותר טוב בשילוב עם המערכת הנ"ל אם שתיהם לא איזה כרטיס מומלץ ב-400 ש"ח תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by zion561,

ערב טוב לכל חברי HWZONE כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך פשוט יחסית ולא יקר השימושים שלי בעיקר הם:האזנה למוזיקה ויצירה(קיובייס) גלישה,וקצת משחקי רשת כמו נגיד כמו(ARMA אני מקווה שיפעל חח ) יש לי PS4 ככה שאני לא משחק כמעט .. המפרט שלי הוא: מעבדIntel core i5-2500CPU 3.30GHZ לוח אם GIGABYTE H67MA-USBB3-B3 זכרון-8GB RAM התקציב שלי לא הכי גדול משהו כמו 350-400,אין לי בעיה גם לקנות יד שניה. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by amit297,

שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (המחיר לא משנה)בבקשה תמליצו לי

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  16. במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  17. שלום כולם! החלטתי להחליף את המסך המזדקן שלי, הוא כבר בן 3-4, החלטתי להתחדש במסך LCD דקיק וסקסי יש רק בעיה אחת, אני לא מבין כלום בכל התחום הזה, אני זקוק להמלצות שלכם בנושא, בעיקרון, אין תקציב מוגדר זה לא אומר שהתקציב בלתי מוגבל, הוא מוגבל אבל פשוט לא יודע עד כמה, אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב שאפשר חשוב לי שתיהיה לו אחריות אמינה על פיקסלים מתים, איכות תמונה חדה וטובה שיתאים לסרטים ומשחקים. שיהיה מסך איכותי ואמין, כי סה'כ זה משהו שהולך להיות איתי ב3-4 שנים הקרובות בגדול אני מאמין ש2500-3000 אמור להספיק, מה אתם חושבים? בנוסף אני אשמח להסבר קצר על זמני תגובה, מה הם בעצם ולמה הם בעצם משנים טיפים על מסכים שעתידים לבוא\הוזלה וכ'ו יתקבלו בברכה ושאלה אחרונ…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?

19. Started by enzo,

יש לי מחשב חדש שקניתי לפני שבועיים והרצתי את התוכנה וקיבלתי תוצאה נמוכה של 2565. יש לי מפרט די טוב: core 2 e6600 p5b deluxe sunbeam/tuniq 120 mm gf 7600 gs g.skill 2 gb 800mhz gigabyte 3d aurora 570 enermax liberty 500w מה יכולה להיות הסיבה? ציפיתי לתוצאה הרבה יותר גבוהה.

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by none,

http://www.sapphiretech.com/product/8500-149-0A.htm האם זהו כרטיס מחברת ATI או מחברה מוזרה בשם sapphire ??? אני רוצה לקנות ולא להידפק אז בבקשה תענו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kn,

שלום לכולם, אני יודע שהפסיקו לייצר את הדגם הזה + הפסיקו לייצר את שפורפרת DiamondTron. האם למישהו יש מושג אם נשאר מקום בארץ שעדיין ניתן להשיגו ? ליבואן נגמר המלאי.. או לחילופין אם למישהו יש רעיון היכן ניתן להשיגו בחו"ל ? פרט לזה אם יש לכם הצעה למסך יותר טוב או שווה ערך שניתן להשיג בארץ, אנא פרסמו תגובה.. המחיר זה לא שיקול רק האיכות תודה מראש, נועם

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by E-T 24,

יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  23. http://www.benq-eu.com/Products/LCD/index.cfm?product=440&page=specifications לבינתיים נראה המבטיח ביותר, גם מבחינת עלות מול ביצועים והוא גם כולל פורט DVI. מישו רכש את המסך ויכול לחוות את דעתו על האיכות הכללית, גם במשחקים?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by HeroesCut,

אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לכתבה המלאה. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33320

• 9 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.