עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nahoom12,

שלום אני דפוק במחשבים! תעזרו לי בבקשה. נחום כהן...

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  3. מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עד תקציב של 2500 שקל המלצות... ספק כח 800 של טרמלטק היה לפני 7950 הקנייה אמורה להתבצע כמה שיותר מהר כי אני בלא כרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רוצה לראות מסך שונה (בשני מסכים ) באותו זמן על אותו מחשב מה אני צריך כדי לעשות את זה ,חשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס מסך ( PCI ),או שיש אפשרות בכרטיס מסך אחד ואם כן אז איזה כרטיס תומך בזה תודה

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by PPIL,

מצאתי באינטרנט את הכרטיס מסך הזה ATI Radeon 9550 256MB DDR + TVOUT+DVI http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.4.html אז נכנסתי לאתר של היצרן ושמה יש את המפרט המלא שלו http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955256D.htm עכשיו המחיר שלו בהרבה יותר נמוך מהשאר ואני להגיד תאמת לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל המפרטים... אז מישהו יכול להעיף מבט ככה במפרט שלו ולהגיד לי שהכל בסדר ואין בוא איזה פאק שלא רואים 'מבחוץ'... ועוד שאלה קטנה, מה זה DVI ומה אני יכול לעשות איתו... תודה .

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  6. אחרי שנתיים תובעניות בתפקיד שבהן הצליח להחזיר חלק מהכוח המסחרי שאבד למפתחת השבבים האדומה, ראג׳ה קודורי יפנה את מקומו באופן זמני לכתבה

7. Started by shimronfio,

מה כדאי לקנות בתקציב? 9800GTX GTX 260 ATI HD 4870

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by AMIT_MEG,

יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w

9. Started by mc_elad,

האם אפשר להוסיף קירור בנוסף לקירור המובנה של הכ.מסך??(דוג' 4870X2) והאם כאשר מרכיבים קירור לכ.מסך האחריות שמקבלים יחד אם הכרטיס מטבטלת??(אם זה נכן האם שווה את הסיכון??)

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שלום אני בטוח ששאלו את מה שאני הולך לשאול אינספור פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא פתרון חד משמעי. אז הנה: יש לי מחשב בחדר X וטלויזיה בחדר Y , איך אני רואה טלויזיה בחדר Y בלי להזיז את המחשב לשם? נניח והאפשרות לא קיימת מה אני צריך שיהיה לי על מנת שאני יוכל לראות את המחשב ב TV. תודה בן

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by OdLahitMeAlonit,

היי, יש לי מספר שאלות: 1)האם יש שיפור שמורגש מ GTX560 TI לכל אחד מהכרטיסים בכותרת ? 2) האם שווה לקנות את ה 6950 ב1399שח או שכדאי להשקיע 1685 כדי לקנות את ה GTX570? 3) איזה ספק כח חזק מספיק בשביל להחזיק את המערכת הבאה: כרטיס מסך אחד מהכותרת, 4 הרד דיסקים, צורב DVD ומעבד i5-760? (כרגע יש לי ספק כח 500W של HEC) 4) מטרת קניית הכרטיס היא לשחק MW3 ו BF3 5) האם לדעתכם זה בזבוז להוציא סכום של 1400 או 1700 שח על כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני חדש בפורום ושמתי לב שיש ביניכם לא מעט מקצועיים שיוכלו לכוון אותי לפני רכישת כרטיס מסך. אז כך, אני מרבה לצפות בסרטי HD ע"י חיבור המחשב למסך טלויזיה LCD SONY HD בעזרת יציאת VGA. את האמת אני מרוצה מאוד מהאיכות, למרות שיש מה לשפר. בנוסף אני עוסק בתוכנות פוטושופ למיניהם ותוכנות לעיבוד שבבים שדורשות כרטיסי מסך חזקים. וגם הצפי מהכרטיס מסך שיוכל להתמודד עם משחקי מחשב כמו COD5. חובה שכרטיס המסך יהיה לו חיבור HDTV או HDMI , על מנת להפיק את מירב הביצועים למטרת הצפיה בסרטים. הכרטיסי מסך שחשבתי עליהם: 1. Geforce 9800GX X2 1GB Sparkle Pcle (HDTV+HDMI - 512Bit) 2. ATI HD4870X2 2GB (HDTV 256Bit) 3. Geforce 9800GX2 1GB 4. Gefroce ENG TX280 HDTV 512Bit אשמח מאוד להצעות אחרות …

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  13. 1. מסך MAG "17 ששבק חיים, רעיונות מה ניתן לעשות ממנו ? :-) 2. מבקש המלצה למסך "17 LCD זול תודה !

14. היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!

• 9 תגובות
    • 550 צפיות
  15. פרטים על המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Intel Isleton D946GZIS Device Description DIMM1: A-Data (512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM) יש לי 2 סלוטים אז סךהכל 1G עכשיו חשבתי על הכרטיס הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9408 זה כדאי או שיש משהו יותר טוב? תביאו הצעות... ty

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Analyzer12,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום, אני רוכש מחשב חדש. על המפרט דיברתי בפורום המתאים. והוא יבוא להלן. בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני רוצה לרכוש מחשב מותג עם אחריות מלאה של שלוש שנים עד בית הלקוח. הנושא של האחרות הוא קריטי מבחינתי. וגם יש לי תחושה ומחשבה שמי שנותן אחרית כזאת טורח שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך תיקונים. אני מתלבט בין שלוש חברות: HP, PACKARD-BELL, DELL . בעיקר מטרידה אותי שאלת האחריות - מי יותר אמין. השימושים במחשב הם רב- מימדיים: משפחה, ילדים, משרדי, סרטים, אינטרנט, משחקים. האופק של המחשב הוא 3-4 שנים. הנוכחי מחזיק אצלי 5. המשחקים ברמה של heroes 5, civVI, dragon's agw 2 וכדומה. Intel Core i5-2300 2.8GHz 6MB/ Intel Core i3-2100 3.1GHz, 3MB- - זכרון 4/6GB DDR3 1333MHz - 1TB/500GB 7200RPM בין…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני עומדת לרכוש מחשב AMD athlon 3200 64 bit ואני מעוניינת בכרטיס מסך בסיסי (לצורכי אופיס וקצת גרפיקה דו מימדית - לא תוכנות מאד מסובכות. אבל לא למשחקים) איזה מבין השניים הבאים כדאי להעדיף? - GeForce 6200 או radeon X300 (שניהם 128 upto 256 )? מישהו אמר לי שהGeforce מעט יותר טוב לצרכי גרפיקה ומישהו אחר אמר לי אותו דבר על השני. יש שוני משמעותי ביניהם שעלי לקחת בחשבון? תודה מראש על כל תשובה!

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by navk2,

ולמה לעזאזאל הוא לא מופיע באתר בכלל ? (אני מדבר על הגיסה שמוכרים בפלונטר) קישור למוצר בפלונטר : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GCHV195XTG3-E3 קישור לאתר של גקיוב : http://www.gecube.com/products-02.php?prod_cat_pid=8&prod_cat_id=159 מראים שם רק את 1950XTX...

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by ofir_19,

יש לי 5870 ולא רשום עליו שום מדבר מלבד המדבקה מאחורה של הs\n והדגם יש תוכנה שאני יכול לנתר את השם של החברה נאבד לי המפרט של המחשב ואין לי מושג מה החברה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pening6,

שלןם יש לי כרטיס מסך GTX 260 ושאני מחבר אותו לטלויזיה דרך כבל HDMI לא שומעים כלום ושאני מחבר את הנייד לטלויזיה דרך אותו הכבל כן שומעים איך אני מסדר את זה? ותודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אשמח להמלצות לכרטיס עריכה בתציב של 700 שקל (ניתן לחרוג עד ל 1000 שקל). השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות בפוטושופ, וסרטים בפרמייר. עבודה עם שתי מסכים נתונים חיוניים: רזולוציה של 1920X1080 ו 1680X1050. שתי יציאות DVI. (אפשרות יצאה נוספת לטלוויזיה - HDMI). מינימום זכרון 512MB (עדיפות ל 1GB). **חשוב!** המחשב עובד גם עם WIN 7 64bit. וגם עם hackintosh. עכשיו בגלל שאני לא מכיר את הכרטיסים היום, ואת התאימות שלהם עם hackintosh אני אשמח להלמלצות שהיו במגביל להמלצות של האתר המקושר בנושא של איזה כרטיס מסך מתאים ל hackintosh. האתר: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.5.2#nVidia מידה טכני על המחשב לוח אם: GIGABYTE INTEL G41Mes2L DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד: INTEL E5300 2.6G…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רכישת דגם Turing עדכני במחיר שפוי? מסתבר שיש דבר כזה - פחות או יותר לכתבה

24. שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.