עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by D135,

עזבו אתכם ממשתלם/יחס מחיר עלות או כל דבר אחר. אני שואל בשביל לדעת על הביצועים נטו. איזה מהם עדיף בשביל מערך SLI? פרטים על ה8800GT HeatPipe: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=214 פרטים על ה9600XT Edition: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=223 תודה.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by crazyfunk,

אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by avivlevy,

מחפש חנות הכי זולה ל66GT AGP (אבל שתיהיה אמינה) ? ואם משיהו יכל להביא לי תמונה ממשחק (רצוי לא NFS) אם יש לו 66GT? ד"א אמורה להיות ירידה מחירים קטנה בחודש האחרון(בגלל 68GS AGP)???

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  4. ראו תמונה. לינק לשגיאה: http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  5. היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח PCI-E תודה

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  7. האם אני אמור לקבל איזושהיא הודעה על המסך? יש לי x1900xt ואין לי תצוגה שאני מפעיל את המחשב אבל נורית הלד האדומה עובדת וגם הקירור עובד... האם זה כנראה בעיה בכרטיס מסך??

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by pxst17,

R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ryan_b,

רציתי לדעת איזו יציאה זו (היציאה הצהובה) ולמה היא משמשת תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  10. היי, לא מצאתי סאב פורום שמתעסק בנושא של שדרוגי מחשב אז הנחתי שצריך לפתוח את הדיון הזה כאן, כי השדרוג נסב סביב הנושא של כרטיסי מסך בעיקר. אז קודם כל זאת המערכת שלי: intel core i5 2400 hd 7950 3gb seasonic 620w Haf 932 קירור של noctua לוח אם מסוג H61M-D2-B3 עכשיו המחשב שלי ממש קריר ואין לי תלונות על הביצועים, אבל אני מרגיש שאני חייב לחדש את המחשב שלי כי יש לי כסף בצד. רציתי לדעת אם ישתלם לי להוסיף עוד 7950 אחד, להוסיף SSD למערכת, לקנות I7 להחליף לוח ועוד 2 גיגה ראם כי יש לי רק 8. מה אתם חושבים חברים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  11. ראיתי שג'יגה בייט כמעט לא נותנים כלום . ומה לגבי חברות אחרות ? הם נותנות יותר ? אפשר לקבל פירוט בבקשה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם.....יש לי 6800 גי טי עם ראטיק סיילנסיר עליו והמהירות של המאורר היא 53 אחוז. רציתי לדעת איך אפשר לשנות ליותר נגיד ל 65 אחוז והאם זה לא מסוכן ואיך עושים זאת......תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  13. יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  14. שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by !_Evil_!,

XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by mulango,

שלום לכולם. בעיה מוזרה קפצה על המחשב שלי. מאז שהחלפתי את כרטיס המסך שלי מ gforce ל- radeon 9550 , חלק מסרטי ה- AVI לא מוצגים כראוי. התקנתי מחדש קודקים - לא עזר, ניסיתי לצפות בהם דרך תוכנה אחרת ממדיה פלייר - לא עזר. מישהו ראה כבר את התופעה הזו ? מישהו מכיר פתרון ?( או לפחות הסבר לגבי הסיבה לתופעה ?). מיותר לציין שעם כרטיס אחר הכל עובד יופי יופי. אודה על כל סוג של עזרה.

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by FatherBoard,

אני בודק כרטיסים לחבר בעל מערכת פנטיום 3 550MHZ (מסדרת ה-512 CHACHE המיוחדת), 128MB SDRAM. הוא נתן לי רשימה של הכרטיסים הבאים: רדון 7500LE 64MB ג'יפורס 2 MX400 64MB וודו 5 5500 64MB ג'יפורס 4 MX420 64MB. כולם בחיבורי AGP כמובן. (אני יודע שהכרטיסים "קצת" לא קשורים אחד לשני אבל זה הכל פונקציה של מחיר [ציטוט שלו]) מה הכי כדאי לו?

18. Started by NightWing,

מה עדיף ? יש הבדל בעצם ? (המחיר כמעט זהה)... GALAXY http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=171 Gigabyte (בהנחה שזה באמת AGP ולא טעות) http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=275 Club-3D http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=177 ממה שקראתי בכמה ביקורות, ה-GALAXY עובד במהירויות גבוהות יותר בסטוק (525/1050 במקום 450/900, כמו ה-CLUB3D), אבל ב-GIGABYTE כתוב שהוא 500/1120... אבל גם כתוב שם במפרט שזה PCI-e (למרות שבכותרת זה מצוין כ-AGP) ובאתר של GIGABYTE בכלל לא מצוינות המהירויות עבודה. בכל מקרה, בהתחשב במהירות ובאיכות הכרטיסים, כי שלושת החברות לא מצטיירות בעיני כמצויינות במיוחד (או שאני טועה...), מה עדיף? (לכולם 3 שנים אחריות*) --- נערך --- הגלק…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  19. שלום חברים יקרים תראו לאחר התלבטיות רבות לגביי מפרט תקציבי וטוב לדודים שלי החלטתי ללכת על מפרט עם 7600GS ומעבד 805 של אינטל שאני עוד מעט ירצח דרך אגב באובררקלוק. אני חייב לציין שהביצועים הנהדרים של הכרטיס מסך הזה הם פשוט הפתיעו גם אותי וגם את אחי ושנינו ראינו כבר די הרבה כרטיסי מסך משובחים. עוד לא בדקתי את ה 7600 GS שלהם על 3DMARK אך הביצועים במשחקים הם פשוט אדירים שמתי את כל ההגדרות על מקסימום אפשרי והוא פשוט בקושי מזיע... פשוט כרטיס לא יאומן. + חברים אני מאוד ממליץ על לידטק כחברה של הכרטיסים. איזה שירות שהם נותנים איזה איזה מסודרת עם באנדל נהדר אתה מקבל SS SAM 2 TRACK MANIA ועוד חבל על הזמן בקיצור חברה אם יש לכם 700 ש"ח ובא לכם ליהנות לכו על ה 7600 GS שבת שלום לכ…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by igal_nazar,

יש לי במחשב כרטיס מסך 6600gt ואני רוצה להפעיל סרט מסוים במחשב ולראותו בטלויזיה . הא אני יכול בכלל עם הכרטיס מסך שיש לי ? אם כן אז איזה כבלים אני צריך אם בכלל כדי לחבר מחשב לטלויזיה??

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by KOBRA CHOPER,

האם יש הבדל בין X1800סא 512 ל X1800 XT 256 ואם כן במה ? יש הבדל ב BF2<? ;D

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Albetron,

בזמן שאני משחק הכרטיס מגיע ל83 מעלות ואולי ליותר במשחקים כבדים יותר, 870M בלפטופ של אסוס.. צריך לדאוג מזה?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Ymac,

שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by PT,

כל פעם הXP עולה יש 2 ריצודים מעצבנים כאלה גם כשאני לוחץ ADVANCED כדי לשחק עם הדרייבר יש ריצוד למישהו זה גם קורה? יש פיתרון? אני בטוח שזה הדרייבר כי בלעדיו זה לא עושה את זה

• 9 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.