עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הכותר העדכני והתובעני של יוביסופט זוכה לדגם ייחודי של ה-GeForce GTX 1080 Ti שישווק לצידו לכתבה

4. שלום קניתי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 8600GT 256MB של היצרן LeadTek באזור המאוורר יש מעין רכיב פלסתיק כזה עם קישוט של להבה ירוקה (ראו תמונה בקישור) אני לא יודע אם צריך להסיר אותו לפני הרכבת הכרטיס או שהוא חלק מהכרטיס ואמור להשאר כפי שהוא. להלן קישור לתמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=LV360 ייתכן שהשאלה מאוד מגוכחת אבל העדפתי לשאול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oitb,

האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by n_aviv1,

לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by iveco,

לקחתי כמה כרטיסים שלפי האתר techpowerup הם אמורים להיות חזקים יותר בפועל זה בדיוק הפוך לגמרי למשל : GTX670 אמור להיות יותר חזק מ GTX 1630 בפועל זה לא ככה : לקחתי עוד כרטיס ה 560GTX אמור להיות יותר חזק מ 1030GT בפועל ה 1030 חזק הרבה יותר : ויש לי עוד דוגמאות

8. Started by ilay22,

יש לי MAG 17 PFs שאמור להגיע ל 1600-1200@68HZ ול 1280-1024@75HZ אבל בפועל הוא מגיע מקסימום ל 1280-1024@60HZ (עם 2 כרטיסי מסך שונים) נתתי אותו לחנות, הם שלחו אותו למעבדה, וכשחזר הם אמרו שהכל בסדר ואין שום בעיה, כמובן שדבר לא השתנה באיך שהמסך עובד, חוץ מהמחשב של החנות שיכול "לכפות" רזולוציה יותר גבוהה (ועם אפשרות לרזולוציות יותר גבוהות שבכלל לא קיימות במסך) גם כשהם חיברו אותו למחשב אחר הוא לא עבר את המקסימום שהוא מגיע אצלי, חוץ מהמחשב בחנות, בשום מחשב, תוכנה או משחק הוא לא עובר את ה 1280-1024@60HZ מה לדעתכם הבעיה במסך, והאם היחס של החנות הוא עילה לתביעה? בנוסף הם גם שיקרו לי שהם שלחו את המחשב שוב למעבדה כשהוא בעצם היה אצלם בחנות אוי כמה שבא לי לתבוע אותם.. (למנ…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eliyho,

הגיע הזמן לשדרג קצת את כרטיס מסך שלי, מצאתי את זה : http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45921 אשמח לחוות דעת והאם שווה את המחיר? אני נוהג לשחק מידי פעם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Matankzr23,

איזה כרטיס יותר חזק? Sapphire X1950XT 256MB או LeadTek GeForce 7950GT 512MB ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mosep,

שלום. קניתי לפני הרבה זמן (מעל שנה) שני כרטיסי מסך hd 4650 של sapphire. רציתי לקנות שני מסכים ולכן קניתי שניים, וגם נאמר לי שאפשר לעשות איתם crossfire, מה שאמור לשפר את הביצועים. לפי מה שראיתי בכל הכרטיסים יש חיבור מיוחד ביניהם, אבל אצלי אין. רציתי לשאול - אפשר באמת לעשות איתם, או ש..עבדו עלי? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים הכי חדשים (גירסא 40.41אם אני לא טועה) שמתאימים לכרטיס מסך שלי TNT2 הווינדוס לא עולה במקום עולה מסך כחול! מה לעשות? אני באמת זקוק לדרייברים חדשים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bengo5,

המאוורר של הכרטיס פועל אך שאני מחבר את הכבל אליו המחשב נדלק והמסך לא.. וכשנאי מחבר את הכבל על המובנה המחשב עולה... מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, כרטיס המסך במחשב של האחיין שלי הלך לעולמו והוא רוצה אחד חדש. איזה כרטיס יוכל להחליף אותו כראוי מבלי שהמחשב יהווה צוואר בקבוק? יש עדיפות לכרטיס של Nvidia. הכרטיס שמת: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 מפרט המחשב: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Asus B85M-G for 1150 Hynix DDR3 8GB 1600 כמו כן הוא רוצה להוסיף עוד סטיק של 8gb זיכרון, האם זה יועיל? המחשב מיועד לגיימינג. תודה רבה!

16. Started by stingeR-,

האנגלית שלי לא הכי טובה , תקשיבו ותקראו באנגלית what Video Card of InnoVision Should i take : GeForce4 Ti4200 128mb DDRAM Cost : 800nis in israel or GeForce FX 5200 128MB DDR 600nis in israel what should i take! its hard becuase i didnt try to FX but i know the Ti4200 Prefomance...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי לכולם אייזו חברה לבחור בקניית ריידון 9800 פרו הרקולס או גיגה בייט? ותפרטו למה... בתודה מראש לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by esaly,

אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 10GaZ,

הייתה כתבה באתר שדיברה על תוכנה שמציגה באחוזים את איכות הליבה הגרפית של הכרטיס מסך. איך קוראים לה? מאיפה מורידים אותה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MasterDK,

אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה? הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MB תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). במחשב הקודם היה לי כרטיס GT6600 שכשלכדתי וידאו ממצלמה דיגיטלית באמצעות Firewire, איכות הלכידה היתה טובה. במחשב החדש מותקן כרטיס GT220 1gb וכשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו עם כרטיס המסך הקודם. האם מדובר בבעיה בכרטיס המסך? האם כדאי להחליפו? אם כן, מה הדגם המומלץ שיבצע לכידה באיכות גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ArielN,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ב-eBay, ושמתי עין על הכרטיס הזה: ATI RADEON X850XT Platinum Edition PCIE 256MB DDR3 Memory Clock Speed - 590 Engine Clock Speed - 540 נראה לכם טוב? או שיש משהו יותר טוב..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קיבלתי עם המערכת שלי ציון גדול של 4465 :AR15: אני לא יודע מה לעשות :-/ תעזרו לי בבקשה? :'(

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים