כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא בעקרון עד 1000 שח" , במידה ו-500 שח נוספים יעשו הבדל משמעותי יש גמישות. מפרט המחשב הקיים: intel core i5 cpu750 2.66ghz זכרון 4GB כרטיס מסך קיים - AMD RADEON 5700HD זה בגדול מה שהצלחתי לראות אם צריך עוד פרטים תגידו לי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גירסת 32 ביט שמתאימה לרובם- Windows XP Professional/Home Edition http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html שאר הגירסאות באתר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי לי את הכרטיס 6600 GT חדש של XFX ובפעם הראשונה עשיתי עליו בנצמרק בדיקת ביצועים בתוכנה 3dmark אחרי הבדיקה הוא נתן לי ציון של 12851 האם יכול להיות דבר כזה והאם זה ציון טוב????????
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? הוא נחשב לכרטיס ברמה או לא? וכמה בערך המחיר שלו בשוק? http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים... (ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והוא "תקוע" עם סלוט AGP ומערכת יחסית טובה(אין מצב לשדרוג, 2.8 עם ג'יגה ראם) הוא מחפש כרטיס AGP שיחליף את ה-5200 שלו כמובן למשחקים הייתי בטוח שה-7900GS בגרסת AGP עולה כ-1000 אבל הוא חורג ב-500 מהתקציב >< אגב הוא מודאג שהקנייה לא כדאית ועוד שנה - שנה וחצי הוא גם ככה יצטרך להחליף מחשב סה"כ הוא לא חולה גרפיקה פשוט ה-5200 בלתי נסבל גם בהגדרות מינימום.. אמרתי לו שלהשערתי גם עוד שנה וחצי-שנתיים ה-7600GT יחזיק מעולה משחקים לפחות על מינימום מה דעתכם ? הצעות אחרות ? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה נותן ביצועים טובים יותר ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רכשתי כרטיס מסך דגם: bfg 295gtx לאחר שהיה לי כרטיס מסך דגם: asus 8800gtx אני משחק על רזולוציה של 1920 1200 במסך 24 אינץ של חברת benq ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים מדוע?... ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין. בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך. אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל. האם מישהו התנסה בבעיה דומה? מה עלי לעשות? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב... עשיתי בדיקה לכרטיס מסוג ספיר 9800 פרו 256ביט R350 עם התוכנה ATITOOL0.24 כשעשיתי לו OC ל700\400 התחילו להתגלות ארטיפקטס והטמ"פ התחילה לעלות... כיצד ניתן לתקן את בעיית הארטיפקטס? גם במהירות סטוק 680\380במשחקים כמו BEYOND GOOD AND EVIL ו LORD OF THE RING S THE RETURN OF THE KING מה ניתן לעשות בכדי לתקן את הבעיה הזו? בתודה G.A
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלב במחשב החדש שאני קונה כרטיס מסך מסדרת 8xxx ורציתי לדעת מה ההבדלים באחוזים בביצועים בין הכרטיסים הבאים 1)8600GT 256 MB 2)8800GTS 320 MB 3)8800GTX 768 MB
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה לפרט... איזה חברה עדיפה (גם מחינת באנדל) ובאותה הזדמנות איזה מסך "19 אתם ממליצים בתחום ה 2500+- ש"ח תודה ppl!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 19 רזולוציה 1280X1024 אף פעם לא ההיתי גימר מטורף שחייב שהכל ירוץ על HIGH אפילו שחקיתי בקריסיס ב 1280X1024 בהגדרות בינוני מינוס וזה היה סביר בשבילי אבל הנה הגיע GTA 4 ומכאן אני מניח שהמצב רק ילך וידרדר עד שאני לא יוכל להריץ יותר שום דבר ששווה לשחק בו. אז מה אני מחפש, טוב דבר ראשון את כרטיס הכי משלם כמובן מחיר/ביצועים שתים,שיחזיק כמה שיותר זמן כלומר גם הכי משתלם לי עכשיו כרטיס בינוני אני לא רוצה להגיע למצב שעוד שנתים הוא לא יריץ כלום.אני מעדיף לקנות כרטיס HIGH END משתלם שיהיה אוברקיל לשנה הקרובה אבל שבעתיד יוכל להריץ משחקים בסבבה ככה. עוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה פחות קריטי עוד דברים שאתם צריכים לדעת,לא יודיע אם זה חשוב אבל יש לי מארז HEC אז הוא צריך להיכנס לש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם אמרו לי שמה שכתוב על האריזה זה PN 188-01E85-001SA SKU# 11133-00-20R זה ביוס טוב או הביוס הישן עם הבעיות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי חוגג 4 שנים אוטוטו והייתי מעוניין לשדרג חלק מהחלקים שלו בפרט את הכרטיס מסך (סוף סוף יש לי זמן להשקיע במשחקים!) זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ מאוורר: Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366 לוח אם: GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET זיכרון: Micron Rendition 6GB DDR3 1333Mhz (2GB x 3) הארד דיסק: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: GigaByte GeForce GT240 1GB GDDR3 PCIe, ספק כוח: ANTEC Sonata Plus 550Watt זיכרון אני הולך לקנות: (כנראה) G.Skill F3-12800CL9T-12GBRL DDR3 3x4GB 1600MHz והארד דיסק: SSD כלשהו שעדיין לא החלטתי אבל לגבי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, היה לי ATI R9100 והיה בו S VIDEO מובהק וברור כמו היציאה הרגילה. עכשיו יש לי 6600GT ואני לא מצליח להבין מה זה ה TV OUT הזה... ב ATI היה לי ממיר מ SVIDEO ל RCA ועכשיו היציאה מוזרה כזאת... אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה שלי - אני חייב איכשהו ממיר ל RCA.... תודה מראש. (הדיגיטלית שלי בבסיס אז זה תמונה מהפלאפון אז תתחשבו...) [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, האם ספק של 500W של סיסוניק יספיק? כרגע הוא מפעיל מחשב עם i5-3570k, שלושה דיסקים קשיחים ושני SSD, ושני מאווררים שקטים. דבר שני, בכרטיס יש שתי כניסות לחשמל, אחת של 6 פין ואחת של 8 פין. יש לי בספק יציאת 6 פין. האם מספיק? אם צריך גם 8 פין, ראיתי שיש מתאים שמתחברים לשני מולקס ונותנים לי 8 פין. האם יש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לינק לכרטיס בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8007 ובאתר של INNO3D http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_400/gtx460.htm עד כמה שאני יודע הכרטיסים האילו תומכים ב DIRECTX11 אבל משום מה באתר כתוב DIRECTX10 , בכרטיסים אחרים שלהם שלא מהסדרה של I-CHILE כתוב בפרוש DIRECTX11 יש בכלל דבר כזה GTX460 שלא תומך ב DIRECTX11?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-