עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מממ או זה ELSA FALCOX 980FX PRO ATI RADEON 9800 PRO 128MB שאני משיג מפנדה אבל לא במחיר שנקוב באתר אלא במחיר של 1330 או זה MSI RADEON 9800 PRO (1390 נו זה שמופיע באתר של KSP קראתי פה את הידיעות שלכם שה MSI מתגלה כ9800XT מממ האם זה נכון? האם זה מאומת? כי לא מצאתי סיקור על הכרטיס הספציפי הזה. בכל מקרה, אשמח לקבל את העדפתכם מבין שני הכרטיסים הללו(כמובן מתוך התחשבות במחיר כי קשה לי לגרד אפילו את ההפרש ביניהם) ממש אפשר לצרף אליהם גם את SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT שעולה כ1330 כפי שמופיע באתר של KSP אבל יש שמועות שנגמר המלאי וכד'

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT, ויש לי כרגע הזדמנות לקנות אותו בארה"ב. בדקתי ב-Newegg.com ויש שם מס' אופציות לכרטיסים במחיר של 280$ - 300$. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה כרטיס כדאי לקנות מבין האופציות שמוצעות שם: 1) XFX PVT88PYDF4 GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 2) GIGABYTE GV-NX88T512H-B GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 3) Leadtek PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 4) EVGA 512-P3-N802-A…

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  3. היי. יש לי הזדמנת לקבל אותם במתנה ורציתי לדעת מי מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce quadro fx 1800 AMD radeon 8650g 1gb DDRII תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. LCD DELL 19'' הרזולוציה של המשחק היא 640X480 והמינימלית של המסך היא 800X600. האם יש אפשרות לתקן את זה כדי שהתמונה במשחק לא תחתך? חשבתי על אופציה של WINDOWED ולא FULLSCREEN. האם יש אופציה ב COMMAND שתאפשר ?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by MaoR_KilleR,

שלום אז קניתי את הכרטיס הזה ואני רוצה eyecandy טוב לא על חשבון ביצועים. ושמעתי פה הרבה על איך Supersampling ו- Multisampling (אולי יש עוד סוגים??) הורגים את הביצועים של ה- 6xxx (וזה נכון), אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשים פילטרים ועדיין לשמור על הביצועים? אולי בגלל זה יש לי נפילות כאלו פתאומיות ב- hl2. עוד שאלה: פילטרים לשים דרך הדרייבר או דרך המשחק? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  6. היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כרגע זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: Arctic Cooler i11. קשיח רגיל, Seagate Barracuda 2TB השאלה שלי היא כזאת: אם אשדרג כרטיס, אני אראה שיפור משמעותי? כי במשחקים חדשים אני כבר מתחיל לוותר פה ושם על MSA וכו'. כרגע אני משתמש במסך LG IPS235V FHD ולא מתכוון לקנות חדש עד שיפסיק לפעול. מומלץ לשדרג? לחכות לדור חדש של כרטיסים? במידה וכן התקציב הוא עד 2K (מוכן לחרוג קצת). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by 888,

השאלה בכותרת..

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Load,

אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום, בזמן האחרון כשאני משחק במחשב במשחקים מסויימים, או שמשחק במשחק אחד שעתיים + המסך של המחשב נסגר אך המחשב נשאר דולק ואפילו הרמקולים עדיין עובדים. עכשיו כשהמסך נסגר כתוב: "Power Saving Mode" בדקתי הגדרות כבלים וכו' וכו'. עכשיו זאת בעיה שכבר החלפתי מווינדוס XP ל VISTA והיא נשארה. עכשיו היום שיחקתי במחשב (אם זה משנה ב-CRYSIS) והבעיה חזרה (לא שהיא נעלמה להרבה זמן חחחח). לחצתי על: ctrl + alt + delete ctrl + F4 וזה פתאום כותב לי את זה: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. איך אתם מציעים לתקן את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by Ymac,

שלום! התעניינתי לאחרונה במכשיר הקטן והגאוני הזה שנקרא NVIDIA SHIELD, בקצרה זו קונסולת אנדרואיד ניידת מבית NVIDIA בצורת בקר אקסבוקס המסוגלת לקלוט "הזרמה" (סטרימינג) של משחקים מהמחשב. משמע - אני יכול לשחק BF4 מהספה לפני כמה שבועות NVIDIA החליטו לתת 100 דולר הנחה (המכשיר עולה 300 דולר ללא הנחה) לכל בעלי GTX 770 ומעלה (770, 780, 780TI, TITAN) ולמרות שאני בעלים גאים של אחד מהנ"ל, קניתי אותו לפני שהמבצע הזה נכנס לתוקפו. אז פה אני שואל אתכם, האם לכם יש קוד כזה, ואם אין לכם שימוש בו, תוכלו לתרום אותו ל"נזקק" נחמד מהפורום (בהודעה פרטית) אני מדבר על קוד הנחה של 100 דולר. תודה ויום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

אני צריך כרטיס חלש עד ה9700, והחלטתי על זה. למי שיש אותו, האם הוא מציג ביצועים כמו GEFORCE2 כלשהו? תודה. ד"א, יש אותו בפנדה ב368 ש"ח, נראה לי סופר סופר סופר אטרקטיבי או שעדיף לי פשוט לקחת סומה, לעשות לו OC, ולהנות ממנו בשנה וחצי הקרובה???

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by royban,

שלום, איך ניתן לדעת ,לפי מפרט,האם הכרטיס מסך מוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו? תודה

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  14. היי, רציתי לקנות את הכרטיס מסך הזה, אבל הוא ירד מ-Plonter ועוד חנויות שרציתי לרכוש בהם. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2150&psn=&lid=1&leg=0 אמור להיות אותו דבר, רק חברה שונה, מישהו מכיר ויכול לאשר לי את זה? ובמידה ואני לוקח אותו, יש גם גירסא OC שלו http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2090&psn=&lid=1&leg=0 אשמח ממש להמלצות כי אני ממש קרוב לקנייה. תודה רבה!

15. הכרטיס הזה עוד ישגע אותי , נראה לי אשבור אותו בסוף איך לעזאזל אני שם שתי תמונות שונות על הדסקטופ? כלומר WALLPAPER אחד על המסך ראשון ו-WALLPAPER אחר על המסך שני?

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס AGP לגיימר ממוצע.... בין המחירים 600 - 900 ש"ח. (אפשרות קנייה בחול) מפרט בסיסי של המחשב שלי: Gigabyte GA-k8ns DDR 400 512x2 Creative live Lcd 19'' 80giga WD משחקים שאני משחק בעיקר: BF2 שהכרטיס יחזיק מעמד למשחקים עתידים יותר..... (עד הגבול הטעם הטוב ;D). אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך, וראיתי פורמים ודברים שאנשים רשמו על כרטיסים שונים והייתי רוצה שתמליצו לי על המפרט שיש לי איזה סוג של כרטיס היום שווה לקנות באיזה חברה, גודל זיכרון וכולי.... תודה רבה זאביק

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  17. כרגע יש לי מסך 19" אבל אני שוקל שדרוג עתידי ל22" ואני מתכנן לקנות מחשב למטרות משחקים בזמן הקרוב עם מעבד E7400 ו4GB זכרון, אז השאלה היא אם ATI Radeon HD 4770 יריץ משחקים ברזולוציה גבוהה גם ב22", התקציב עומד בערך על 700 ש"ח

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by ben389,

כיום אני עובד עם מסך סוני S73 כמסך ראשי ומסך מאג (עתיק) XJ700T כמסך משני. החלטתי לפנות קצת מקום על השולחן ולהחליף את המאג העתיק במסך חדש. ההגיון אומר לי לקנות מסך כמו שיש לי (שאני די מרוצה ממנו וכשקניתי אותו המסגרת הדקה שלו הייתה אחד הדברים שהכריעו לטובתו) רק עם DVI. ממה שראיתי באתרים שונים בארץ סוני הוציאו את אותו הדגם רק "מעודכן" (S74) שזה בעצם אותו המסך רק עם כניסת DVI. מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא בשום מקום מסמך רשמי עם הנתונים שלו. בכל אתר כתוב משהו אחר וחיפוש בגוגל לא מוצא הרבה תוצאות. כמובן שבאתרי סוני השונים לא נמצא כל זכר למסך. איפה אפשר למצוא הוראות או נתונים טכנייים שלו? אפשר להמנע מהמלצות למסכי 19 כי זה פשוט לא נחוץ לי וזה יהיה סתם בזבוז כסף (אותה רזולוציה…

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום אנשים טובים, בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ? קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ... במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ... אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shimon070,

היי חברים, מישהו יודע אם יש מישהו בארץ שמוכר את הכרטיס המקורי? (מבלי כל הOC)

21. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …

22. Started by a1x,

היי מה לדעתכם כדאי לקנות מכרטיסי R9 290 שמוכרים היום? MSI,Gigabyte ,Sapphire ,ASUS? יש באמת הבדל? איזה הייתם ממליצים לי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חשבתי על אחד מGTX260 או על הHD4870 TOXIC מה עדיף ולמה ? או שעדיף כרטיס אחר.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by Tommy,

סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שהזמנתי LEADTEK 6800NU עכשיו שאלה לי אליכם .. איך פותחים צינורות ואיזה תוכנת אוברקלוקינג הכי מומלצת ?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by LaMotta,

בהנחה שהוא תקין, ובמצב בריא, האם לקנות או לא? המסך שיש לי כרגע זה איזה קומפאק S700... לא שטוח...

• 9 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.