עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by HydroIT,

אני מתלבט מה טוב יותר - הכרטיסים החזקים מסדרת ה-7 של NVIDIA, או החלשים מסדרת ה-8. אפשר דיעות?

2. היי לכולם קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס? האם שווה קניה? יש לי כרגע אסוס gf4 64 m ddr? והשאלה הנוספת האם זה מתאים למחשב כמו שלי הנה הפירוט:פנטיום 4 1.4 גיגה בייט,256 rdram ,כרטיס מסך כבר רשום למעלה דיסק קשיח 60+40 gb ,לוח אם גריבלדי של אינטל 850 וזה בעצם הדברים החשובים לא? היתר זה רגיל אתם יודעים לא ממש חשוב בתודה גל

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by kalda01,

המארז הוא סילברסטון SG05 והלוח ASUS H81I-PLUS. ספק כלול במארז בחוזק 300W. המעבד G3250 ודיסק SSD עליו מותקן חלונות 8.1 המחשב משמש רק לצפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. האם כרטיס LOW PROFILE כמו MSI GT720 עם 1GB זיכרון וקרור פסיבי יתאים למארז ולספק הכוח, והאם ישפר את איכות הווידאו יחסית לGPU המובנה במעבד של אינטל ?

4. Started by Prism,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך מבוסס nVidia בתקציב של כ-700 ש"ח. עיקר השימוש - משחקים כדוגמת GTA4, Assassin's Creed וכד'. המערכת כוללת כרגע מעבד Intel E7200, זכרון 2 GB ומסך 17 אינץ' שאולי יוחלף ל19-20. המלצות? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by udi,

שלום אני התבוננתי בפורום וחיפשתי המלצות לגבי כ.מסך למחשב משרדי אבל לא הצלחתי למצוא הכל פה היה למשחקים ועוד... בכל מקרה אני צריך המצלה לכ.מסך מטרת המחשב זה משרד ואינטרנט במפרט שבניתי לעצמי שמתי את הכרטיס הזה Gigabyte FX6200 Turbo GV-NX62TC256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card מחירו הוא 390 ש"ח { לא משנה מאיזה חברת מחשבים } אין לי בעיה לת את שאר הפירוט אבל זה לא נראה לי קשור לפורום הזה שאלתי היא כך האם הכרטיב הזה במחיר הזה הוא סביר ויעיל או אפשר כרטיס אחר לעניות דעתכם באותו המחיר { עד 400 ש"ח חשוב שיהיה PCI-e } תודה מראש על עזרתכם

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלוםםםםם לכולם ! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 400-550 ש"ח כך שיתאים כמה שיותר למשחקים אין לי PCI-E אלא AGPX8 . אני מבין שהמסגרת הכספית שלי דיי נמוכה , אבל זה מה יש ! :-[ בכל אופן אודה לכם על הצעות מתאימות בעיניין . שאלה נוספת , האם כדאי לי להשקיע בכרטיס מיד שנייה ? ושוב איזה כרטיסים במסגרת שלי ? המון תודה ! ביייי חברה .

7. Started by crazydiamond,

ערב טוב לכולם. אני בודק את מערכת ההפעלה הנ"ל, בינתיים היא בסדר למעט כמה בעיות. ברשותי הכרטיס מסך שבכותרת וכרגע הוא מספק אותי, הבעיה שלי היא כזאת תחת מערכת ההפעלה חלונות 7 אני מתקין את הדרייבר האחרון שרלוונטי לכרטיס הזה (9.3) כי AMD הפסיקה לתמוך בכל כרטיסי ה DX9, וה CCC לא עולה בכלל, רואים שהוא מותקן אבל הוא לא עובד ובמנהל ההתקנים מותקן הדרייבר של מיקרוסופט, וכמובן שאיני יכול להגדיר את הכרטיס - הגדרות תלת מימד לסוגיהן - AA וכו. האם יש דרייבר צד שלישי שיכול לעזור או איזה פיתרון אחר?

8. משדרגים אצלנו את המסכים למסכי LCD אבל לכולם אצלנו יש מחשבים ישנים עם AGP או כרטיסי מסך משולבים ללא DVI. אני מעוניין בכרטיסים הזולים ביותר גם ל-AGP וגם ל-PCIE שיוכלו "לדחוף" מסכי LCD כדוגמת VIEWSONIC VP930 ברזולוציה הטבעית 1280X1024 או מסכי 22' רחבים ברזולוציה 1680X1050. אשמח להמלצות בטווח מחירים של 300 ש"ח בערך אם זה מעשי.

9. Started by goldmaster,

הי לכולם. אבקש לקבל עצה לגבי קניית כרטיס aiw8500mv 64mb-ddr האם כדאי לקנות? היכן הכי משתלם מבחינת המחיר? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by erantheking21,

שלום לכם. יש ברשותי מיני מחשב קטן בגודל של ממיר טלווזיה. יש לי כרטיס מסך ONBOARD עליו וכמו שאתם יודעים, לא בדיוק מציאה. אני יודע שבגלל שהמארז שלי בעיתי, מבחינת אוורור, אז יהיה לי קשה להשיג כרטיס מסך טוב, אם בכלל. חיפשתי במנוע חיפוש, אך ללא הצלחה(אולי כי לא ידעתי איך לקרוא לזה בדיוק) אבל האם אתם מכירים חנויות ישראליות שיש להם ? כן אני יודע שאני לא אמצא משהו מציאה, אבל אם כן תוכלו לתת לי אודה לכם מאוד שיהיה לכם סופ"ש נעים.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by Tilien,

היי חברים אני משתמש בכרטיס מסך R9 290 http://content.hwigroup.net/images/products_xl/199164/4/amd-radeon-r9-290.jpg וכשאני משחק הוא מגיע לטמפרטורות דיי גבוהות ואני צריך להשתמש בMSI afterburner וזה נהיה די רועש לפעמים ומרגיז חשבתי לקנות קירור לכרטיס מסך יש המלצות למשהו שיתאים לכרטיס מסך הזה? חשבתי אולי על http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=NZXT&cart=143621978613892404〈=heb או משו בסגנון תודה :!~

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by taltola,

יש לקרוב משפחה שלי מחשב זהה לשלי חוץ מכרטיס המסך. לו יש את r9 290X ולי יש את gtx 770 בכל מקום שבדקתי הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי, לדוגמא: http://www.hwcompare.com/16018/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-290x/ אז איך זה יכול להיות שכאשר אנחנו מרצים את gta v עם הגדרות זהות אני מקבל יותר fps ממנו? משהו פה לא מסתדר לי. יכול להיות שזה בגלל שהוא "קרע" את הכרטיס שלו עם כריית ביטקוין? יש קשר? אשמח לכל הסבר שמתקבל על הדעת.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RoyShefy,

לא שמעתי על האתר הזה בחיים ותראו מה מצאתי.... מחירים די הגונים אבל זה אתר לניובים שיאמינו שFX5200 הוא הכרטיס המתקדם והטוב בעלם בזכות תכנולוגית הAGP8

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by iliahrom123,

אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by haimon_v,

שלום, אני מחליף את ה 7900GS המצויין שלי ל4850 החביב על כולם. רציתי לדעת איך נכון לעשות את ההחלפה. האם להסיר את הדריוורים של נווידיה ואז להוציא את הכרטיס הישן או קודם להחליף פיסית את כרטיס המסך ואז להסיר את הדריוורים הישנים ולהתקין את החדשים? :s05:

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  16. את הכרטיס עם התמונה הראשונה או את הכרטיס מהתמונה השניה.אין לי בעיה להוסיף 100 שח שזה ההבדל במחיר בין שניהם. אני יודע שהחברה LEADTEK היא פצצה של חברה.אבל איך החברה BFG..? הקיצר מה עדיף לקניה? אולי יש לכם כרטיס אחר יותר שווה אז תגידו תודההה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  17. האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by chris_u16,

בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הוא יריץ לי משחקים טוב? כמו פרואבלושן, פאר קריי, ודברים דומים???

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  20. בבקשה תעזרו לי כרטיס מסך שיהיה טוב ויריץ לי משחקים נורמלי בשנה הזאת עד שאני הולך לצבא... ומה ההבדל בין AGP לAGPX2 וכאלה יש כל מיני סוגים. תודה מראש. יש לי עכשיו RADEON 7500

21. Started by erez_levy,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך אבל אני לא יודע עוד במה לבחור. מצד אחד ה- LCD יקרים מאוד (1500+ מינימום) ואילו ה- CRT יותר זולים בכמעט חצי מהסכום. אז השאלה שלי היא: מה ההבדלים בין 2 המסכים? האם קיימים מסכי CRT שטוחים? המסך שיש לי עכשיו דווקא די סבבה, אף פעם לא בדקתי מה הוא אבל הוא מסך "שמן" ולא דק של החברה MAG 17 ות'אמת לא מפריע לי אם המסך דק או עבה כי גם ככה יש לי מספיק מקום בשבילו אבל כמובן שכבר עדיף דק אם אני קונה כבר אחד חדש. אז מה אתם אומרים? מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב? ולהסביר לי מה ההבדלים בינו לבין ה- LCD? שמעתי איפשהו שה- CRT הורס את העיניים, זה נכון? תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by haimon_v,

ידוע שדרישות המינימום היא לספק של 425W ומעלה, שאלתי האם הספק יחזיק מעמד עם כרטיס 4850 של שפיר. המפרט הוא: מעבד E6400 זיכרון 3GB DDR2 667MHZ לוח INTEL 965

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  23. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 וברשותי לוח אם ASUS M2N-E עם חיבור PCI-E X16 האם הכרטיס יתאים לי ללוח אם ?? אם לא אנא תייעצו לי לקנות כרטיס מסך שיתאים בתקציב של 800 שקל מודה על העזרה .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו FIFA, COD4, CRYSIS וכדומה. התקציב הוא 250 ש"ח, 300 ש"ח עם חריגה. הוא יתחבר ללוח PALIT N73PV בחיבור PCI-E. יש עדיפות לNVIDIA, מפני שהלוח אם בעל צ'יפסט של NVIDIA, כאשר אני אחבר כרטיס מסך מבית NVIDIA, אוכל לפצל את המסך לשניים (או 2 מסכים או משהו כזה) ולא אצטרך להוריד DRIVER (לפי מה שנוידיה אמרה). מצאתי את ה7600GS SONIC של פאליט ב288 ש"ח: http://www.jkpc.co.il/ProductDetail.aspx?p=vga&i=28501 ואת ה1650XT של ג'יקיוב ב256 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV262~8~0.htm לפי מה שהבנתי הX1650XT שווה בביצועיו ל7600GT. למה ה7600GS SONIC של PALIT שווה? מה הם ביצועיו? במקרה שה7600GS חלש יותר, האם עדיין שווה לקח…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  25. היום סוף סוך אחרי חודשים רבים הביאו לי את הדרייברים של הוודו 3 הישן שלי , התקנתי את הדרייברים וכאשר אני נכנס להגדרות מסך>מתקדם ,אני לא מוצא שם אפשרות כדי לראות בטלוויזיה . אוליי יש איזשהי תוכנה כי TV-TOOL לא עובדות עם וודו ועוד במיוחד עם וודו 3

• 9 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.