כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום.. בשבת שעברה נהרס לי המסך אחרי 4 שנים.. לא הייתי מרוצה ממנו.. CRT 770PF של MAG.. בערך כל כמה חודשים הייתי שולח אותו לתיקון כשהוא היה במסגרת האחריות. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי הרבה בעיות וכבר לא הייתה לי אחריות עליו עד שיום אחד אחרי 20 דקות הוא נכבה ל STAND BY ו... הוא לא נדלק יותר מאז :'( R.I.P אז עכשיו אני מחפש מסך חדש.. להביא מחו"ל.. יש הפרש דיי גדול בין הארץ לחו"ל, גם אם אני מביא את המסך דרך MUSTOP. אז חשבתי לי על מסך 17" ואז ראיתי שבחו"ל מסכי ה 19" לא כאלה יקרים... אז אני צריך משחק בשביל משחקים ולפי מה שהבנתי הוא צריך להיות עד 16ms. המחיר שלו צריך להיות בסביבות 300-350$ לא כולל המשלוח לארץ דרך MUSTOP.. רק המסך.. אבל אם צריך להוסיף עוד קצת והמסך באמ…
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי יש לי GTX260 192 שעשה בעיות וצרבתי ביוסים שונים, הביוס המקורי נמחק בטעות ועכשיו הכרטיס דפוק עוד יותר אני צריך מבעלי GTX260 SP192 שיכנסו ל GPUZ ויוציאו העתק מהביוס שלהם ויעלו אותו כאן לאתר ( ב RAR או ZIP ) הכרטיס הספציפי שלי הוא PALIT, אבל אני חושב שכל חברה אחרת תתאים... תודה !.!
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600אולטרה כלומר אם זכרונות מהירים של אלבטרון.. על הכרטיס יש משהו מכוסה במין מדבקה הורדתי וראיתי שזה חיבור SLI יש מצב שזה SLI או שהם פשוט משתמשים באותו לוח? תודה יונתן
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב הכרטיס מסך שלי הלך אני רוצה לקנות חדש התקציב עד 1600 מצאתי את הכרטיסים האלה מה דעתכם? Gigabyte GTX 1660 Ti GAMING 6GB OC GDDR6 Gigabyte RTX 2060 6GB OC GDDR6 מה עדיף? יש עוד אופציות שנכנסות בתקציב? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המחשב אינו משמש לגיימינג, רק לפוטושופ החדשה ושאר תוכנות גרפיקה 2D. חשבתי על: TwinTech GeForce GTX560 1GB GDDR5 256Bit ב- 900 ש"ח. אני צריך את התמיכה של nvidia לפוטושופ אך אין בעיה לבחור כרטיס אחר שיתאים. מה דעתכם? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככה , אני לא ממש הבנתי מה קורה עם זה. שאני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם DX10 תומכי אז אומרים באיזה פורום שאין עדיין כרטיסים שתומכים בזה והכל מתבלבל לי. אז לא משנה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי עם יש כבר כרטיסים שתומכים ב DX 10 ואיזה?? ואם לא אז מתי יצאו ומה משערים יהיה המחיר וכל זה ואם יש עוד משהו קשור אז בבקשה תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ואפילו במחיר סביר של 1300 שחים, מתוצרת לידטק: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5935 אפילו בלי Downclocking כמו שהיה בכרטיסי הAGP של NVIDIA!
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי את הקירור הפסיבי של הכרטיס מסך ופשוט באוברלוק הכי קטן הוא מתחיל להשתגע לי ולהוציא לי ארטיפקטים. המעלות שלו במאמץ הם 52 ומנוחה 44. מה כדאי לי לקנות איזה מאוורר שיקרר לי את הכרטיס בשביל אוברקלוק בוא נגיד מ400 לליבה ל460. או שכדאי לי להחליף בכלל את הקירור שבא עם הכרטיס ולשים משהו אחר? תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. למה כשאני מדליק פילטרים הטקסט נעשה מרוח ומטושטש? (תמונה מצורפת) 2. האם פילטרים גורמים לכרטיס להתחמם יותר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא יודע איזה יצרנית הכי טובות בכרטיסי מסך בבקשה מי שיכול לסדר לי אותם מההיצרנית הכי טובה ליצרנית הכי פחות טובה ואיזה יצרניות הכי כדאי ללכת על במחירי השוק הבינוני
-
- 9 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה טוב והוא לא יעשה לי בעיות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני וחבר שוקדים על בניית מפרט עבורו בתקציב לא גבוהה של עד 2500 ש"ח. המחשב הנוכחי של החבר קיים 5 שנים בערך והוא בעל p4 2.0 ghz. הציפיות שלו מהמחשב החדש הן: *להריץ משחקים כמו Nba2k 09, Gta IV ומשחקי אסטרטגיה חדשים (כיום מה שמתאפשר לו לשחק והוא נהנה מזה זה מנג'ר,רד אלארט,סימס ). *צפייה בסרטים Full HD על מסכי Lcd (יש לו מסך 32" בחדר ו 42" בסלון שהוא ירצה לנצל). *ובכללי להנות ממחשב שרץ בסביבת וינדווס ולא נתקע בכל העברה של קובץ או מעבר בין תיקיות (אם אתם זוכרים איך זה עם p4 - 512mb ddr). -->> הוא לא פריק שחשובה לו כל נקודה על המסך ככה שלא תהייה לו בעייה לשחק על הגדרות בינוניות אפילו. העניין הוא שהוא לא מתכנן רכישה של מסך עם המחשב (אולי בעתיד) ואני לא יודע כ"כ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
nviadia geforce 6800gs 512mb ddr3 256bit pci-ex16 tvout הוא יפעיל לי משחקים כבדים? על הגדרות גבוהות? מעבד קונרו6300 2*512mb 500w
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי ונ.ב ההבדל בביצועים גדול תודה
-
- 9 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות לעצמי כרטיס מסך חדש מתוצרת ATI ואני לא מתמצא ממש בכרטיסי מסך, לכן, אני רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס מסך של ATI אחד טוב הינה מה שאני מבקש: מחיר שנע בין 0-800 שקל 256MB PCI-E ושיוכל להריץ משחקים כמו DOOM 3, F.E.A.R, HALF LIFE 2, CALL OF CTHULHU, SWAT 4, CALL OF DUTY 2, BATTLEFIELD 2 ודומים להם.... אבל שיוכל להריץ טוב! בלי שיתקע שאני אוכל להריץ על הגרפיקה הכי גבוהה! זה הכל בעצם.... תודה ענקית לכל מי שימליץ לי ויושיע אותי....
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב יחסית למשחקים עד 500 ש"ח. אני יודע שהרכיבים יחסית ישנים אבל אשמח אם בכל זאת תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך שיעבוד עם המחשב הכי טוב שניתן. זה המפרט שלי (אני מקווה שרשמתי את הדברים הנכונים, אשמח אם תגידו לי מאחר ואני לא כל כך בקיא בכל העניין): Computer Type ACPI Multiprocessor PC CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Bearlake P31 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-