עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה. התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן. מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר. אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזו…

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by Kleppy,

אהלן. לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק 4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות ATI HD4850 512MB Gigabyte EP35-DS3R השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  3. תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by freerider,

שלום, אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב אחד, למטרת דסקטופ מורחב (פריסה אופקית). השימוש הוא משרדי להצגת הרבה נתונים, אין צורך בביצועים מיוחדים. מה השיטה הטובה ביותר לעשות את זה ? א. לוח אם רגיל עם 2 כרטיסים - pci-e ו-pci ב. לוח SLI עם שני כרטיסי מסך pci-e רגילים (SLI לא פעיל) ג.. כרטיס מסך בייתי עם 4 יציאות DVI, נתקלתי רק בכרטיס אחד שכזה: http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=GV271&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap〈=HE ד. הפתרון היקר, כרטיס ייעודי: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=762&category_id=4f7fa0b5918fccb1f21fe39556309e7b& מה דעתכם חברים ? המסכים אגב VP930

• 9 תגובות
    • 10.6k צפיות
  5. Started by stingeR-,

בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  6. לפי פה הכרטיסי המסך של הדור הנוכחי DX10 פשוט גרועים!!! http://www.legionhardware.com/document.php?id=646&p=4 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  7. עד היום השתמשתי בכרטיס של pinnacle ללכידת וידאו באיכות 240 * 360 בערך אך איכות זאת גרועה כשאני צופה בוידאו המוקלט במסך מלא ביציאת tvout השתמשתי בזאת של כרטיס המסך geforce4 mx440 אך גם זאת מאוד לא איכותית. הקלטתי מצגת על קלטת וידאו והאיכות די גרועה. בקיצור: החומרה שברשותי גרועה ולא מתאימה למשימות שאני משתמשת בה. אני מחפשת כרטיס וידאו בעל 2 התכונות הנ"ל אבל שיהיה לא יקר כ"כ (עד 700 ש"ח) יש כרטיס כזה???

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  8. רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  9. תגידו יש מצב שאם אני מחליף את המסך שלי(שהוא ממש ישן)..לאחד עם זמן תגובה ורענון וכו' יותר טובים אז יהיה שיפור בביצועים של משחקים?(כי לפעמים קורה לי שלמרות שה-fps ממש טוב מדי פעם כשאני מזיז את העכבר בצורה מהירה אז זה נתקע כזה לממש טיפה זמן).

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by adebisi,

שלום.. אז ככה..המפרט שלי זה : E6600 Asus p5b deluxe Supertalent 1G x2 ddr800 Gygabtye aurora 570 Seagate barracuda 320GB צורב DVD יחיד Corsair 520w HX series וכרגע 1950pro. מאז שקניתי את המחשב תכננתי לשדרג בלפחות ל-GTX אחרי כמה חודשים שזה עכשיו. רציתי לשאול אם הספק שלי יכול להחזיק גם את הגרסאות המומהרות של EVGA למשל כל ה-ACS3 KO או אפילו את ה-ULTRA הרגיל. ואם מישהו גם יוכל להדגים איך הוא חישב אני אעריך זאת כי אני רוצה ללמוד גם :] תודה רבה (לא ידעתי אם זה מתקשר יותר לפורום ספקים או כרטיסי מסך סליחה מראש)

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Mr Gadget,

איך הוא בתור כרטיס מסך? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים החברה מציעה אחריות לכל החיים על הכרטיס מסך וכמו כן שמעתי שהביצועים של הכרטיס הזה יותר טובים משל 5900XT ומעוד כמה כרטיסים. קצת על הכרטיס

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את 770GTX ורציתי לדעת האם אוכל להריץ את הכרטיס עם ספק של 550W למרות שע"פ NVIDIA המינימום המומלץ הוא 600W. תודה מראש מפרט: I7-3770K ללא OC 8GB RAM לוח - Gigabyte GA-Z77-DS3H HDD 1TERA ספק כוח Corsair 550w

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Knobletz,

שלום לכולם. אחרי שהתייעצתי פה לפני כמה שבועות בפורומים לגבי שדרוג של מעבד ואמרו לי שלא כדאי לי כרגע להחליף(רק לעשות OC אם זה יגביל אותי), אני רוצה כרגע להתייעץ אתכם לגבי שדרוג של כרטיס מסך. זה המפרט שלי: AMD Athlon 64Bit 3800+ Dual Core(Socket AM2, 2.0GHz, 90nm) Infineon DDR II 667MHz 512MBx4 NEC DVD+/-R 35550A X 16(Dual x8) BLACK ASUS M2V(AM2, K8T890, DDR II 800 MHz, PCI-Ex2, HDAudio, GBL) Westran Digital 2500KS 250GB 7200RPM SATAII eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E JBL Creature II Logitech Media Elite + Logitech MX518 Chieftec Mesh Medi-Tower(Black) HEC POWER SUPPLY 475W Lite-On R17AAC/S 17" 8ms התקציב שלי בשביל הדבר הזה הוא באזור ה1000 שקל. אני מבקש מכם שהכרטיס מסך יהי…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by AVL,

3DMark Next * HDR rendering. * Complex HDR post processing. * Dynamic soft shadows for all objects. * Water shader with HDR refraction, HDR reflection, depth fog and Gerstner wave functions. * Heterogeneous fog. * Atmospheric light scattering. * Realistic sky model with cloud blending. * Strauss lighting model for most materials. * Subsurface scattering shader for some objects (not visible in the shot). * Texture & normal map sizes: 1024 x 1024 to 2048 x 2048. * Approximately 5.4 million triangles and 8.8 million vertices. נראה מדהים ! לכתבה המלאה: http://www.beyond3d.com/interviews/fm05/p2 (התמונה נמצאת בסוף הכתבה) [עריכה] עכ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kennyx,

אהלן, הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד במחשב ואני מעוניין לקנות חדש. המחשב שברשותי : מעבד : intel E2180 2GHZ זיכרון : 4GB לוח אם : ACPI X86 בלוח עם יש כניסה של PCI-E X16 שאלה נוספת שיש לי היא האם כל כרטיס מסך יגיע לביצועים המקסימאלים שלו?(אני מאמין שאם אני אקנה את הכרטיס הכי טוב בשוק זה לא יעזור והוא לא יגיע לחצי מהביצועים שלו) וכמובן איזה כרטיס מסך עד 400 ש"ח אני יכול לקנות שיגיע לביצועים הכי טובים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kudish,

אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by arield,

שלום לכולם. אני משחק crysis 1 על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 כרטיסים של gtx 570 gigabyte oc. אני מקבל ממוצע של 53 FPS שזה נראה לי מאוד נמוך ביחס לבדיקות שעשו על הכרטיס באינטרנט באותו המשחק עם אותן הגדרות... המערכת שלי: i5 2500k 8GB 1600 ssd m4 128GB gtx570 sli asrock extreme 4 gen 3 הדרייברים כולם מעודכנים(מהאתר של NVIDIA) וכן הSLI משופעל. מה לעשות?? מחכה לתשובה תודה.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  19. איזה כרטיס מבין אלו שבפנים הוא הכי טוב \ בעל הביצועים הטובים ביותר? xfx geforce 8800gts xxx edition 320 mb leadtek geforce 8800gts 640mb albatron geforce 8800gts 640mb ה-XFX הוא עם 320 מגה, אבל שמעתי שיש לו ביצועים חזקים מאד בגלל המהרה שעושים לו במפעל או משהו כזה אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו... מה הכי טוב? 2- ושמעתי שגם XFX וגם LEADTEK חברות טובות האם ALBATRON גם חברה טובה? 3- מה עדיף, מעבד חזק יותר אבל כרטיס מסך חלש יותר, או מעבד חלש יותר וכרטיס מסך חזק יותר?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  20. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בינוני שיתאים למשחקים כגון סטארקראפט ראיתי את הכרטיס הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3368#sp בKSP ב 785 שקל. זה כרטיס בינוני אך טוב. יש ברשותי מסך 19 אינץ' ככה שזה יעבוד סבבה ויש לי ספק כוח 475 וואט. האם הספק כוח יספיק ומה אתם אומרים על המחיר? תודה

21. Started by oriori5,

שלום.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, הנה המפרט שלו Intel Pentium 4, 2.8GHz Motherboard MSI PT880 Neo-SR Memory: 512RAM HD: SATA II 80GB והספק כוח 350W מחשב די ישן אני יודע, אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש רק להחליף כרטיס מסך.. הכרטיס שהיה לי עד עכשיו הוא nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא נדפק לי אז אני רוצה כרטיס מסך חדש.. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ אז אני צריך עצות לכרטיסי מסך שיתאימו לי.. אה ועוד משו.. לפי מה שראיתי באתר של היצרן MSI הלוח אם שלי הוא בעל חיבור AGP תומך בX4 וגם X8, אז חוץ מחיבור של הכרטיס…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by Moo,

למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה? http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html כמה BIT הכרטיס הזה ? הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה) פרטים: >> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra >> Bus Type AGP >> Memory 128MB DDR >> Core Clock 475MHz >> Memory Clock 900MHz (effective) >> RAMDAC Dual 400MHz >> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows® >> Connectors VGA, DVI, S-Video out >> 356 million vertices/sec. >> 14.4GB/sec. memory bandwidth

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by NEO...,

אז ככה שלום לכולם הרבה זממן לא ההתי פה אבל לא נורא יהיה טוב , קיצר תראו אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך )GEFORCE MX 2 יש שם יצאיה נוספת של S-video אבל האיכות בטלויזיה היא חרא של דבר רואים שם תמונה אבל לא ברורה וען צבעים עקומים משהו פחד איך אני יכול לסדר את זה נ.ב חשבתי זה בגלל הדרייברים אבל הורדתי עכשיו מהאתר של nvidia את האחרונים

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  24. כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 7900GT 512MB הכרטיס מריץ משחקים לאט וברוזולציה נמוכה מאוד בנוסף ארטיפקטים רבים ומרובים... איני מעוניין שיהיה צוואר בקבוק לכרטיס ולכן מתייעץ איתכם ומבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך המחשב הוא Intel Core 2 E6300 1.80 2.5 gb ram ddr 2 667 תודה. טל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.