עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם רכשתי את כרטיס המסך 9800gtx+ 1gb של ג'יגהבייט. בנוסך לכרטיס עצמו, קיבלתי כמה דברים, ואחד מהם היה קבל שמחברים ללוח אם , עם שני חוטים דקים, אדום ושחור, על החיבור של השחור כתוב GND ועל החיבור של האדום כתוב SPDIF מישהו יודע מה מטרת כבל זה? האם הוא הכרחי? תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by avico21,

מישהו מכיר את ה 9800 GT של POINT OF VIEW והאם הוא חזק יותר מ MSI 9600GT תודה .

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by avico21,

:s05: חברים יקרים שאלה חשובה : יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך יד שניה 2 סוגים באותו מחיר השאלה רק איזה ? MSI N9600GT או GeForce 9800GT של POINT OF VIEW למרות של POINT OF VIEW יש מעבד 98000 עם 1GB זיכרון הוא נראה די מעאפן לעומת ה MSI שנראה מסיבי יותר ולגבי המהירות שעון של ה MSI גבוהה יותר . יש 2 קישורים למידע לגבי הכרטיסים אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אנא ממכם הצציצו רגע בקישור ותגידו לי מה לקחת ? תודה POINT OF VIEW http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=9 MSI http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2509 תודה רבה לכם !!!! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  4. יש לי כ.מ 8600GT של INNO ניראה לי ולא מזמן קניתי מסך LCD עם רמקולים מובנים במסך יש לי כניסת HDMI שכרגע אני משתמש בה אבל אני לא שומע כלום... המסך מחובר עם כבל HDMI שמתחבר לכ.מ דרך "דונגל" ליצאת הDVI פעלתי לפני המדריך שניתן לי עם הכ.מ אך עדיין אני לי קול במסך ???? פעלתי לפי השלב השני בתמונה: תודה מראש

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by andrei21,

לכמה מעלות מקסימום יכול להתחמם הכרטיס הזה? שלי מתחמם ל105 מעלות

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by myjunkmail0000,

התקנתי וינודס 7 על המחשב הישן של אבא שלי הכל טוב ויפה רק שיש בעיות בדריבר של הכרטיס מסך... הכרטיס הוא GEFORCE 5500 ואחרי שאני מתקין את הדריבר ועושה ריסט המסך ניהיה מן מטושטש כזה למעלה ולמטה שחור התקנתי את הדריבר מהעדכון של וינדוס ולא עבד, הורדתי אותו והתקנתי דיבר מהאתר של NVIDIA וגם לא עובד מה עושים??? אני לא רוצה להשתמש בדריבר הרגיל של הוינדוס (VGA) כי זה מוריד מהביצועים (לדוגמא אפילו משחק כמו הקלפים אומר שאין כרטיס מסך שתומך בצורה גרפית) מישהו יודע איפה אפשר להוריד דריברים ישנים של NVIDIA (אולי איזה דריבר ישן יעבוד) הצילו :jump:

7. אוטוטו מחבר YES למחשב. אני צריך לקנות גם כרטיס טלויזיה למחשב שיהיה לי אפשרות לצפות דרך המסך, ולשמוע דרך הרמקולים. מתוכנן גם YES MAX HD, ככה שהכרטיס יהיה חייב לתמוך בכניסה של סאונד בפורמט 5.1 לפחות , ובשידורים הדיגיטליים של יס. אני חייל, אין לי הרבה כסף להשקיע. מה הפתרון הכי פשוט שיתן לי את מה שאני צריך? לא מעוניין בשלט רחוק לכרטיס, לא מעוניין בהקלטה, ולא בשום דבר אחר. נטו לראות במחשב באיכות טובה, ולשמוע כמו שצריך. תודה מראש עריכה: כדי להיות יותר ספציפי, אבקש שהתקציב יהיה באיזור ה200 ש"ח. אם אפשר פחות, יותר טוב. מפרט מחשב: לא חושב שיש טעם לפרט יותר מדי. המחשב יעמוד בעומס, ואין יציאת PCI-E. יש סלוט אחד של PCI פנוי.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה BFG NVIDIA GeForce 9800 GTX+ OC 512MB PCIe 2.0 מתאים למפרט שלי מבחינת ספק כוח , מעבד , ולוח אם . המפרט בצד. אני מניח שכן אבל אני רק רוצה לוודא את זה.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. כרגע יש לי כרטיס מסך על לוח האם, ויש לי מסך acer 1916w. מעבד E6400 עם 2GB RAM. מה לעשות רואים בערך הצרות שלי - מפוקסל וקשה לקרוא לאורך זמן. - דרייבר מעודכן - שיחקתי עם הרוזולוציה ניסיתי לסמן clearTyep... שום דבר לא באמת עוזר. לכן הוחלט לקנות את המסך DELL 2209WA ואני רוצה להיות בטוח שיראו בו כמו שצריך - הכי חשוב בקריאת טקסט במשך זמן ממושך. המחשב לא מריץ משחקים - לכן מבחנתי להשקיע את המינימום בכרטיס המסך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במסגרת תקציב של עד 800 ש"ח ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ לוח אם m2a-mvp 2xpciexpres ספק של hec 400w 4 גיגה זיכרון ddr 2 800 כרטיס מסך של אסוס 8800GS EN TOP( שרכשתי אותו המוכר אמר לי שזה כרטיס חזק מאוד ל oc ומשתווה ברמותיו ל 8800 GT אין לי מושג איך עושים לו O.C אשמח להכוונה) . כמה שאלות : 1) האם יהיה לי בעיה לשדרג לכרטיס איכותי יותר עקב חולשת הספק (דרך אגב איך רואים כמה וואט אני מנצל) 2) על פי פשפוש בפורום המעבד שלי קצת מיושן ויכול להיות שהוא יהווה צוואר בקבוק כי ראיתי בפורום שהמעבד המקביל של אינטל הE6400 גורם לצוואר בקבוק בכרטיס מסוג 4850 ורק לאחר oc הוא יהיה סבבה , האם אותו דבר תופס גם בשבילי ? . 3)אולי עדיף לי לרכוש עו…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. בעקרון אין לי כל כך הגבלה של כסף, אך יש לי הגבלה של ההגיון הישר שמונע ממני לבזבז סכום כסף עצום על תענוג לטווח הקצר. בכל קנייה בתחום האלקטרוניקה שאני מבצע אני מתיחס כהשקעה לטווח רחוק. אודה לכם אם תוכלו לעזור במלצה לגבי כרטיס מסך שנכון להיום ייתן לי יחס עלות-תועלת מעולים וזאת בהתיחס לקנייה של כרטיס מסך כמשהו שישרת אותי זמנית בהגדרות תצוגה אופטימליות ועם הזמן הוא יהפוך ליותר מיושן ולא ייתן לי את התמורה שפעם הייתי יכול להוציא ממנו. כרגע ברשותי מסך 20' ואני משתמש ברזולוציה 1680X1050 ואינני מתכנן להחליפו במשך תוחלת החיים של 2 כרטיסי מסך לפחות. מאחר ואני בונה את כל שאר חלקי המחשב בהתיחס לכרטיס מסך אז אין לי כרגע שום נתונים נוספים בנושא, חוץ מכך שאני קונה ספק כוח איכותי (לא ג'נאר…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1799 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1768 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2394 ??? ??? ??? [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by 0xIDE,

Ati Radeon HD4870 הוא בעל שתי יציאות ששתיהן מסוג DVI אם יש לי מסך שיכול להתחבר בHDMI ואני מחבר אותו לכרטיס עם מתאם DVI/HDMI אז זה אומר שאני לא אוכל להעביר את המידע טוב? לא אכפת לי מאודיו, העיקר זה שדרך הDVI תעבור רזולוציה של FULL HD השאלה היא אם המתאם הוא רק בשביל שאני אוכל לחבר פיזית וזה יעבוד או שזה גם דואג להבדלים שיש בין החיבורים? שמעתי שיש איזה קטע שדווקא זה כן נתמך מHD4850 והלאה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  15. אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.

16. יש לי כרגע x1800xt 512 כרטיס ישן האם הוא יוכל להריץ סרטים ברזלוציה 1920 על 1080? האם המפרט שלי בכלל יכול להריץ? (מפרט בצד) ואם לא לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג? תודה

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. ראיתי במחיר 613 וזה גם התקציב המקסימלי שלי שמעתי שזה כרטיס מאד חזק אבל אני חושש אם הספק יחזיק אותו .{כבר פעם אחת נשרף לי מחשב בגלל טעויות כאלה} ספק SEASONIC 400W : SS-400ET מפרט amd athlon 6000x2 129w 2084= 2x1024} ddr2 g skill} לוח של אלבטרון לא זוכר את הדגם שתי דיסקים קשיחים של 320 gb sata 2 צורב dvd lg x18 מארז 6a19b ספק SEASONIC 400W : SS-400ET

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by orensh69,

יש מלא יצרנים ל geforce 9500gt ואני מתלבט, כמו Gigabyte Sparkle Gainward איזה יצרן הכי עדיף? ואיזה הכי יחסית למחיר?????? מפה מה הכי כדאי? http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB112601=1042203

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sbwolf,

אני מתכוון לקנות טלויזית LCD 40" לסלון. המחשב שלי יושב כבר היום בסלון ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה החדשה. השאלה שלי- האם המחשב שלי יתמוך בטלויזיה החדשה? טלויזיה- 40" FHD מחשב- 8800GT,Q6600,2GB לכרטיס מסך יציאות DVI*2 + SVIDEO תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by arbily,

קניתי CF HD4890 ואיך אני בודק אם ה CF עובד ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום איזה כרטיס מסך יהווה סף צוואר הבקבוק במחשב שלי ? מפרט בצד תודה לתגובות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by andrei21,

קניתי את המחשב אתמול התקנתי את כל הדרייברים: ציפסט, דיירקט איקס ואחרון של NVIDIA ל XP איפסתי דרייבר . בדקתי שלא מופעל AA ו AF. הציון שאני מקבל ב 3DMARK06 הוא 2400. הציון שהמחשב הזה אמור לקבל הוא 5000+ הבדיקה נעשהת על רזולוציה טבעית של המסך 1280X800 על הגדרות רגילות של 3DMARK ללא AA המעבד מקבל ציון של 2200 ב SUPER PI 1M 20SEC 2M 48SEC המעבד נראה תקין לגמריי אז הבעייה כנראה בדרייברים\ כרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי אני מתחיל להתייאש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Froze,

אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by eladnahum,

שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. תודה!

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]

דיונים חדשים בפורומים