כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, פוסט ראשון! הזמנתי היום מחיון את המסך בנושא... האם עשיתי טעות? היבואן של IIYAMA כבר לא מייבא יותר 19" אלא רק 17" או LCD.. ולכן "נאלצתי" לקנות SAMSUNG במחיר נחמד של 1830 ש"ח כולל מע"מ. אשמח לשמוע תגובות כדי להרגיע את רוחי - במיוחד של אנשים בעלי ניסיון עם המסך ועם השירות של היבואן (חיון). תודה מראש maxxy
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס של אסוס ראדאון 9800 פרו... הכרטיס עבד בסדר בהתחלה אבל לאחר כחודש התחיל לעשות קצת בעיות במשחקים ולצייר כל מיני נקודות צבעוניות שלא קשורות על המסך בקיצור aliasing .... זה נראה כמו רעש סטטי כשלא קולטים טוב ערוץ טלויזיה... ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש ולעדכן אותם להתקין חלונות מחדש והכל ושום דבר לא עוזר - הדבר היחיד שפותר את הבעיה הוא לכבות את ההאצה הגרפית ובעצם להשתמש בהאצת תוכנה שזה בעצם לא שווה כלום למשחקים... יש למישהו רעיון במה יכולה להיות הבעיה? ואיך לתקן אותה? (חוצ למלשלוח לאסוס את הכרטיס שיחליפו אותו בחדש) הכרטיס מעולם לא הואץ. יש לו מספיק חשמל ולא חם לו. הטמפרטורות הן בסביבות ה 45-50 מעלות בכרטיס לפי התוכנה של אסוס... וגם נגעתי בו בזמ…
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
http://www.rostec.co.il/tep_catalog/default.php?cPath=16_84 רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה או שעדיף 9600 אקס טי
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו, אני מראש אומרת.. המחשב שלי די ישן ולצערי רק בעתיד אוכל להחליפו מכל מני סיבות כספיות אז בבקשה תנסו לקחת בחשבון את מה שיש ולייעץ לי בהתאם לכך (ולא לייעץ לי לקנות מחשב.. לדוגמא נתקלתי בהערות כאלה בעבר) אני עם מעבד : amd athlon 64 processor 3000+ 1791mhz זיכרון : 512MB לוח אם: ms 7093 ובו יש כרטיס מסך מובנה : ati readon express 200 series דיסק קשיח כרגע 80 ג"ב. אני אמורה לקבל השבוע מסך 24" של סמסונג - T240 וכנראה שהתרגשתי מדי.. כי נכנסתי לבעיה קלה, והיא מתמקדת בכרטיס מסך ככל הנראה. הבנתי שיש צורך לכניסת כרטיס מסך של pc express וזה הבנתי שיש לי, אך אמרו לי שיש "גירסא 1" או משהו בסגנון, ושזה יעבוד אבל לא אופטימלי.. (מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה הכוונה?) והדב…
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לפני שאני עושה את השידרוג שחשבתי בהתחלה רק על כרטיס,חשבתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' וגם כרטיס מסך חדש זה ייתן לי משהו מבחינת איכות וגראפיקה במשחקים שאין לי עכשיו? או שהכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו(8800GT) יסחוב טוב רזולוציות של מסכי 22 אינץ'?
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301&catcode=79 באתר מוצג הכטיס, עם דירקט איקס 9, האם לכזה כרטיס לא אמור להיות 8.1? במידה וזה נכון, שווה לי להחליף? כיוון שכרגע יש לי G-FORCE 2 64
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה.. ה6600GT גירסת הPCI שלו תהיה יותר חזקה מגרסת הAGP שלו? או שזה ממש לא קשור והם יהיו אותו הדבר?! ועוד משהו תצא גירסה לAGP שהיא 256 מגה?! תודה רבה!!
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני עומד לקנות עוד כמה ימים מערך cf 6580 נכון הוא חזק? אני קונה אותו למשחקים כבדים כמו BF3 והכל יריץ על הגדרות הכי הכי גובוהות נכון? או פחות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מוכרים אותו בארץ? ועם כה איפה וכמה ועם המפרט הבא יחזיק אותו מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מעבד: INTEL CORE 2 DUO E4300 800HMZ BOX לוח אם: Abit iB9 זיכרון פנימי 1024MB של סמסונג 677MHZ (שתי כרטיסים של 512 CL4) ספק כוח: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום החלטתי לשדרג את ה-8600 המעפן שהיה לי לכרטיס שבכותרת. בגלל שכרגע יש עיכוב במכס אז הכרטיס מתוצרת BFG (שאותו הזמנתי כי קראתי שהקירור המובנה נחשב לטוב) מתעכב. חשבתי פשוט לשים GIGABYTE אבל הטכנאים מפצירים בי לחכות, זה באמת כזה הבדל או שסתם מורחים אותי? עוד עניין הוא שביום רביעי אני כבר חייב את המחשב פועל כי אני מתקין עליו תוכנות עריכת וידאו ומתחיל התלמדות בתחום העריכה ככה שאני כבר די לחוץ. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב: HD4850 E8400 4GIG RAM MUSHKIN 460W רזולוציית מסך 1680X1050 אני מעוניין לשדרג כ.מסך מבלי להחליף ספק אני מעוניין במקס' גיימינג מינימום מחיר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
X1950 XT 512MB GDDR3 2xDVI, HDTV, VIVO, PCI-E PowerColor או Sapphire X 1950XT מחשב מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים וכן משחקים
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
על כמה להשים את המתח של הAgp כרגע הוא עומד על 1.5...האם כדאי לעלות אותו ל1.6 Volt??
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? DIAMOND Viper Radeon HD 2900 XT 1GB GDDR4 יש לו יתרון של 1GB זיכרון ו DDR4 האם זה בא לידי ביטוי בביצועים חזקים מה GTX? האם הזיכרון המהיר שלו יתן לו בעצם את היתרון בעתיד בתמיכה של משחקים חדשים יותר ודרייברים חדשים יותר או שבכל זאת שווה ללכת על ה GTX? בכל מקרה GTX או XT אני מביא מחול יוצא בערך 2000 שקל כל אחד+- תודה.
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך עם הטלויזיה ואני רוצה לראות את הטלויזיה כמסך מחשב הוא מנתק את החיבור כשה windows עולה נ.ב אני משתמש ב xp בעיקר אני רוצה לראות סרטים דרך הטלויזיה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה חיבור יש לי צילמתי תמונה עם הפרטים של לוח האם שלי ורציתי שאתם תגידו לי מזה אומר ואם אפשר לדעת מהתמונה הזאת איזה סוג חיבור יש אצלי? http://img529.imageshack.us/img529/1525/10rz1.jpg
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לאחר שהתייאשתי להמתין ל- R600 אני מחפש כרטיס טוב 8800 ,לא התרשמתי מ- 8800 760 MB לכן אני חושב שאני ילך על 8800 GTS הכרטיס צריך להכיל : 1. תוכנת אוברקלוקינג 2. אמין 3. תומך ב-וויסטה 64BIT 4. חיבור קומפוננט HDTV הצ עות מוסברות התקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי תוצאה של בסביבות 3300 עם המחשב שיש לי בחתימה. האם התוצאה בסדר? בעקרון, איזה SETTINGS צריך לקבוע לתוכנה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, כבר קראתי פה על נפלאות ה X1950XT על פני שאר הכרטיסים מקווה להמלצה משכנעת שתכלול את האילוצים הבאים: תקציב - 1,500 ש"ח המסך שלי 22" ולכן הרזולוציה גבוהה מאוד 1680x1050. אני מבין שאני צריך כרטיס עם מינימום של 512mb זיכרון ??? דרישות למשחקים. כמו שאתם רואים שאר המחשב חדש במפרט חזק ביותר וזה כרגע נקודת החולשה שלי אין בעיה של הספק ספק, מעבד או זיכרון 4GB. אין לי צורך ב DX10 למרות שתמיכה זה תמיד דבר ברוך, למרות שאין היום כרטיס שתומך ב DX10.1 (עדיין לא שוחרר) אז זה לא בדדיוק משנה. חשוב לי שאיכות הצפיה בשימוש יום יומי תהיה גבוהה ביותר כגון טכנולוגיית VIVO של ATI, אין לי צורך ב crossfire או SLI. אני מריץ וויסטה אולטימייט 32bit. זהו אני לא חושב ששכחתי משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-