כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אהלן שוטטתי לי באתר של XFX וראיתי שהדגם היחידי של 6800 רגיל AGP הוא GAMER EXTREM EDITION אבל זה לא היה מוזכר על הקופסא.... אז שלי זה GAMER EXTREM EDITION? ומה זה אומר בתכלס?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מריץ סימולטור טיסה FXS של מיקרוסופט. לאחרונה הוספתי סימולטור נוסף Prepar3D של לוקהיד מרטין. דרישות מומלצת לביצועים טובים (FPS גבוה) מחייבות כרטיס מסך עם מינימום 2GB DDR5 אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס חלופי שמתממשק עם כרטיס האם וספק הכח הקיימים. ראו מפרט המחשב שלי למטה. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אני מתכונן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, עדיין מתלבט לגבי כרטיס מסך. ה-TI4800 וה-9500PRO עולים 1200 שקל בערך, וזה נראה לי סבבה. השאלה איזה מהם עדיפה למשחקים (תלת-מימד בעיקר) ואיזה דגם geforce FX גובר עליהם? עזרה בבקשה!!! ???
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס עריכה אתם מציעים עד 150 שח צריך שיהיה גם כבל DV, ושיתאים למצלמת וידאו דיגיטלית פנסוניק תודה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, כל עזרה תתקבל בברכה D: (עדיף מאייבורי)
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים, ME3 skyrim וכל המשחקים הטובים שיצאו בקרוב, וסרטי FHD, המפרט שלי: ספק כח: a.pfc 550w fan12 Ci-power cwt האם זה ספק כח גנרי שצריך להחליפו או שהוא בסדר? מעבד: i5 2500 3.3Ghz 6MB מסך: כרגע 1360*768, או 1600*1200. לוח אם (אם זה משנה): GA- Z68A- D3-B3 GIGABYTE אני מתלבט כרגע אם לקנות כ. מסך יד שנייה 1GB hd6870 ב-600 ש"ח והאם הוא יספיק על מנת לשחק את המשחקים שהוזכרו למעלה על הרזולוציות שהזכרתי בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים מלאים, או שהכרטיס הזה הוא יותר מדי חזק לרזולוציות שהזכרתי ועדיף כרטיס חדש וקצת פחות חזק כי הוא יספיק. אשמח לעזרה עצות ותשובות. תודה ויום טוב, מתן.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
PCI-EX GeForce 7900GS 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EN7900GT/2DHT/256M - RETAIL או CLUB-3D PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - CGAX-P1956 - RETAIL ראיתי כמה השוואות, בחלקן ה1950PRO יותר חזק ובחלקן 7900GS. תודה רבה *המחירים כמעט אותו הדבר
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה כולם אומרים ש6800U יותר חזק מ7600 ו6600GT בערך כמו 7600 איך זה למה זה? אפשר לדעת עם זה נכון ולמה?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כרטיס המסך שלי הוא 8600GT של נוידיה. סה"כ למשחקים הוא בינתיים מחזיק לי מעמד לא רע בכלל. הבעיה היא בחיבור לטלויזיה. בהתחלה הכל עבד מצויין, חיברתי בכבל SVIDEO את המחשב לטלויזיה וראו מעולה. אחרי כמה חודשים פתאום זה הפסיק לעבוד לי, ויותר מזה כל פעם שאני מנסה להגדיר מצב CLONE אז המחשב נתקע וקורס. (ניסיתי הכל, דרייברים חדשים, ישנים, כלום לא עובד. ממה שמצאתי בגוגל אז הבעיה הזאת קיימת.) ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שבכלל יש הרבה בעיות בכרטיסים של NVIDIA לגבי חיבור לטלויזיה, למשל שרואים רק בשחור לבן ואי אפשר לתקן את זה. גם הבנתי שבסדרת 8 אין שום אפשרות של FULL SCREEN, מה שהרגיז הרבה מאוד אנשים שקנו כרטיסים מהסדרה הזאת גם כדי שישמש לחיבור לטלויזיה ואז גילו שהאופציה הזאת בוטלה.…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו סרטי HD. אגב,האם מעבד E6550 יהיה מספיק לי ?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. רציתי לדעת מה כדאי מבין שני הכרטיסים? שניהם במחיר זהה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=172 קראתי את הביקורות על שניהם ואני יודע מה טוב ולא טוב בכל אחד מהם. השאלה אם כדאי לקחת את ה-7970 שיותר חזק ועם 3GB זכרון ומצד שני צורך יותר הספק, מרעיש יותר, עם קירור פחות טוב ועם יכולות לא מי יודע מה ל0C, לעומת ה7870 של ספייר עם קירור מצויין ופחות מרעיש, יכולות OC גבוהות וצריכת חשמל נמוכה יותר. מפרט המחשב הוא: מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של : nVIDIA® GeForce4 MX440SE, 64MB DDR SDRAM (ChainTech) http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=14&PISNo=81 ולוח אם של ASUS p3v4x pentium III 733 שניהם תומכים ב- X4 וגם ב- BIOS מוגדר ה- AGP כ- X4 אך משום מה בתוכנות מידע על המערכת הוא רשום כ- X2 האם זוהי בעיה ? האם ניתן להריץ זאת על X4 ולקבל מהירות טובה יותר ? או שזה לא קשור ? תודה. :
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום, בעוד כמספר ימים ככל הנראה אני אקבל מחשב "חדש". מחשב יד שנייה מחבר שככל הנראה בעל מעבד E8400, לא כלול בו כרטיס מסך וזיכרונות 2GB וכונן קשיח של 250GB. השאלה היא כזו, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב כזה ? היה במחשב כרטיס GEFORCE 9800 אבל הוא היה צריך אותו לשימוש אחר.
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם בו, אני לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אם לא, תקנו אותי... קניתי כרטיס מסך חדש מסוג HD5670 של ATI ומשחקים שפעלו סבבה עכשיו רצים עם ארטיפקטים דיי חמורים כמו משולשים (פוליגונים?) שחורים שמרצדים על המסך בעת הרצת משחקים בחלונות הכל פועל סבבה. בגירסה 10.5 התקלה חמורה יותר אבל גם ב10.7 שלהבנתי היא העדכנית ביותר- התקלה עוד קיימת. לא בוצע שום OC ואין בעיית התחממות של הכרטיס. התופעה מתחילה מיד עם תחילת ההרצה. יש לי ספק 400W אמיתי, שאמור להחזיק אותו .. מישהו נתקל בתקלה דומה? יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם הוא שווה משהוא ? באיזה רמה הוא יהיה בערך
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-