עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Gal.S,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך במקום 8800gt שהפסיק לעבוד. המפרט שלי הוא: מעבד Intel q6600 לוח אם Gigabyte p35 ds3 זכרונות 2gb 800mhz ספק seasonic 500w העניין הוא שאני לא מעודכן בשנים האחרונות ככה שאני לא יודע מה תואם בערך לביצועים של ה8800gt שהחזיק אותי עד היום נחמד מאוד. בכל אופן דרישות הכרטיס צריכות להיות: 1. שיתאים למפרט. 2. שיהיה באותה רמה כמו ה8800gt או יותר בסכום של עד 400 ש״ח.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by sagi_10,

חבר שלי קונה מחשב חדש השבוע והוא רוצה שאני אבדוק מה הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר למצוא ב-300-400 שח רק מהחנות לוגיק פי סי!!

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by דני אופיר,

עכשיו המפרט שלי ככה - Pentium 4 - 2.8 1GB PC-3200 400mhz X800 Pro 256MB עכשיו אני קונה מחשב חדש עוד שנה בערך (אולי קצת יותר) האם זה כדי לי לשפר את הכרטיס מסך בשביל המחשקים החדשים שיבואו או שלא יהיה שינוי? אם כן יהיה שינוי איזה כרטיס AGP לקנות בשביל להריץ משחקים *טוב* עד המחשב החדש? תקציב 1000 שקל +-

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by eXtReMeHaLo,

כמה דברים 1. בקשר לדרייבר ה BETA החדש ש ATI הוציאה כדאי לשפר את האיכות ל DOOM3 האם הוא יעזור לי שיש לי כרטיס מסך redeon 9200 128 MB? 2. אם זה כן אז למחוק את הדרייבר הישן ואז להתקין את ה BETA או להתקים על הדרייבר הישן? 3. איך אני יכול לראות את ה FPS במשחק? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by pringles,

האם אפשר יהיה לשחק במשחקים חדשים עם מפרט דומה לשלי(ללחוץ על מפרט וכתוב שם) אך במקום הכרטיס מסך שיש לי לשים את אחד מהכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 אבל כרטיס של MID RANGE, השאלה היא האם זה בכלל שווה? כל עוד אין תקציב לזמן הדי רחוק....

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by DrStyle,

אממ יש לי HD4870 1GB TOXIC, ואני לא כל כך מבין בהגדרות שבCATALYST אז באתי לשאול :] ואגב איך הטמפ'? בשביל TOXIC זה קצת חם לא ?

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by lubian,

שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חיפשתי כמה ביקורות אבל לא מצאתי תשובה "סופית" מי מהם יותר חזק ובכמה. ברזולוציה נמוכה בפרט ובכל הרזולוציות בכלל. ושאלה נוספת מה ההבדל בין 9800GTX+ לבין 250GTS למעט השם? יש כזה?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by dids22,

לא מצאתי משהו בחיפוש זה גרסה מוחלשת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nirt,

Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v178.13 WHQL versus v175.19 WHQL driver: Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict …

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  11. שלום מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג את ה 2900 PRO? בTMS נגמר וגם אין אצל היבואן וכנראה לא יגיע... אף פעם! מסתבר שגם הSPARKLE 8800 320 נגמר. בהנחה ולאף חנות אין 2900 PRO, זה משנה איזה 8800 320 (אני מניח ש640 מיותר כרגע) אני לוקח? של איזו חברה? ההבדלים במחיר זה רק בבאנדל ובשם או ביצועים שונים? תודה

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי ממיר של יס עובד והכל לפני זה היה לי טלויזיה יותר נכון רק אתמול חח עכשיו אין ועכשיו אני רוצה לראות טלויזיה יש לי כרטיס מסך אם TV OUT וכרטיס מסך אחר יותר חלש אם VIVO יש אפשרות לחבר איזה כרטיס אחד מהשניים כדי לראות טלויזיה? או לא? :-\ :'(

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  13. הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שווה לי לקנות את ה4870 על פני ה4850??? הבדל של 250 שקל. וגרסת טוקסיק של ה4870 יותר טובה מהרגילה?

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  15. אנשים הכותרת אומרת הכל האם ספק ג'נרי TZAG 380W יחזיק 6600GT וP4 2.4Ghz? ?

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  16. היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אני כיום עם Geforce 6600GT ומסך 19 אינץ' (LCD) ת'אמת? זה דיי סיפק אותי, בעיקר מכיוון שיש לי PS3, והמשחק הכי מסיבי ששיחקתי במחשב לאחרונה היה RED ALERT 3 (שבאופן מפתיע, נאכל בלי מלח בכלל - ברמת פירוט המספיקה לי) אבל עכשיו מתחשק לי לשדרג, אז בהתחלה חשבתי על לקנות כרטיס מסך מסדרת HD4730 מכיוון שהכרטיס הנוכחי לא מסתדר מספיק טוב עם תוכן 720P (שלא לדבר על מעבר) ואז אמרתי לעצמי, שאולי גם הגיע הזמן לעבור למסכים דקים (באמת שאני מתחיל לאבד פרודוקטיביות ב 1280X1024) אז.. חשבתי על להוסיף לכרטיס את המסך T240 של סמסונג (כי ההפרש בין 22 ל 24 במחיר הוא כבר זניח לטעמי - ואני יושב יחסית רחוק מהמסך) השאלה הגדולה היא, האם מעבר לרזולוציה טבעית של 1920X1200 לא תדרוש כרטיס עם מעל 512 זיכרון…

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by RawSteel,

אני עדיין לא בטוח איזה מעבד זה יהיה, 2500 או 2800, יש מצב גם ל3000. הלוח הוא Abit NF-7 SL V2.0. הזכרון הוא Corsair twinx 512 ddr. עכשיו, יש לי בערך 200 דולר לכרטיס+ - . על מה אתם ממליצים? Radeon 9600p , אם אני יכול אז אולי איזה Radeon 9700 או 9800 NP!, או Nvidia בכלל? איזה FX 5600? בבקשה תעזרו לי להחליט, אני מצפה שהמחשב יריץ משחקים חדשים בצורה נאותה, אפילו אם הוא לא יריץ את DOOM 3 לא נורא. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  19. כשקניתי תמחשב חשבתי שהוא יריץ לי משחקים טוב ... הוא עושה את זה אבל סצינות מתמשכות _(לא יודע איך לקרוא לזה)_ כמו שהמים יוצאים מברז כיבוי האש במשחק "סבי הנינג'ה" הוא מפעיל לאט ורק עד שזה לא נגמר או שאני לא מתרחק האיטויות נמשכת (ברור) ... מה עוד שאני באשליות רוצה כרטיס מסך 9800נפ ... ה9100 הוא כרטיס טוב סה"כ אבל לא לא אלה שמשחקים . אל תקנו אותו -> תקנו 9800 ... חבל ... אלב אם מיהשהו יהיה מוכן לתרוםלי ת9800 שלו אני אשמח! {מוכן להתפשר על: החלפות, 9800SE, ו9600XT ...} תודה מראש ... המאוכזב !

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Lyor,

שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…

• 10 תגובות
    • 776 צפיות
  22. הבנתי שהיתרון של חיבור מך למחשב בחיבור DVI גורם לכך שהנתונים עובדים מכרטי המסך, למסך, בצורה דיגיטלית, במקום שהמסך ימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי, במסכים ללא DVI 1. האם הבנתי נכון ? 2. לאיזה שיפור באיכות אני אמור לצפות ? עבודה יותר מהירה ? תמונה יותר חדה ? צבעים יותר בולטים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. רכשתי לא מזמן 4830 והחזרתי אותו (לא מתאים למערכת שלי-עושה בעיות עם הlcd) ואני הולך על החלופה מבית nvidia- ה-9800gt הלבטים שלי הם בין המגוון הרחב של הגרסאות שיש לו כרגע אני נוטה לטובת הדגם הבא: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2916&ProductName=GV-N98TOC-512H המחיר הכי זול שמצאתי שלו הוא 690 באייבורי מעוניין לדעת איך ביחס של תועלת למחיר- האם הקירור שלו טוב ?ומה בנוגע לרעש שהוא מייצר? או שאולי בכלל ללכת על חברה אחת ולא gigabyte לא רוצה להיכוות שוב ולהחליף עוד כרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  24. צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני. תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה. https://goo.gl/fn0pNx

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by TheShadow,

תראו יש לי מסך 17.. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך כבד למשחקים... עכשיו הבעיה שלפעמים שאני מגדיל את הרזולוציה במסך אז יש מסך שחור ורשום האוט אוף ריינג'... ולפי מה שהבנתי לרדאון אני לא מתאים כי המסך במילא לא יגיע לכאלה רזולוציות שיש לATI יתרון בהם ובגלל זה עדיף לקנות את הGT... אז מה שאני אומר זה נכון? כאילו הרזולוציה קשורה למסך או לכרטיס מסך הכוונה יש מצב שהמסך לא יעמוד ברזולוציה מסוימת?... זה המסך שלי: SAMSUNG SyncMaster 753DFX תבררו לי קצת פרטים ומה הכי ממולץ לקנות למס הזה.. האם זה: PowerColor Radeon X800 XT PE 256Mb DDR3 Video Card או ש זה: LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card ??

• 10 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.