עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שניהם באותו המחיר, איזה חברה עדיפה? אם אני לא טועה הצלחתי לראות של Sapphire יש יציאת HDMI, לגביי הGigabyte אני לא ממש בטוח. http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1265 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by yoni007,

שבוע טוב, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה אפשרי להמיר HD 6950 ל-HD 6970 גם בגרסת ה-1GB או שזה תופס רק לגרסת ה-2GB 2) האם הספק כח SeaSonic 500W שברשותי יחזיק את ה-HD 6950, והאם הוא יחזיק את ה-HD 6950 אחרי שאמיר אותו ל-HD 6970? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי מה דעתכם על ביצועיי הכרטיס הנ"ל למשחקים כבדים?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הליבות העוצמתיות החדשות שחשפה NVIDIA היום יהוו את הבסיס גם לכרטיסי הגיימינג של החברה - אך צפו לתצורה חומרתית שונה במעט לכתבה

6. Started by DarkW,

שלום רב, הנני מתכנן רכישה של GTX 580 (של חברה eVGA). ברצוני לדעת האם המערכת שלי מתאימה (מבחינת ספק כוח + מארז). המארז הנו fractal design core 3000. ספק הכוח הוא SeaSonic 620W 80Plus. מצורפות תמונות של שתיהם. תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא ממש מבין מה יותר חשוב ומה עדיף 256BIT עם 128MB או 128BIT עם 256MB השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by galpeeri,

אהלן חברה חשבתי לקנות כרטיס מסך לצורכי משחקים כמו HEROES, GTA, CALL OF DUTY ועוד משחקי פעולה ואסטרטגיה שיוצאים.... החומרה שלי כרגע היא: ספק FSP400 - 60HCN FAN 12 CM 400W לוח אם H61MA -E35 B3 MSI מעבד COREI3 2120 3.3GHZ תקציב : 300-400 ש"ח, ואני לא מעוניין לשדרג דברים נוספים כדי להגיע לכרטיס מסך אחר, זאת אומרת שצריך להתמודד עם מה שיש כרגע... אשמח להמלצות, מחנויות KSP ו-TMS תודה, גל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב החלש שלי, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השדרוג אמור לספק אותי לחצי שנה+ בערך ולאחר מכן אקנה מחשב חדש.(DX11,WIN7,DDR3) אני צריך כרטיס מסך טוב שהמחשב יוכל לנצל ולעבוד טוב, אז אל תציאו לי חדשים מדי. אני חושב על 9400GT או 4650HD, בבקשה תמליצו לי על כרטיס טוב שהמחשב יוכל לעבוד איתו ושלא יהיה יקר מידי. התקציב לכרטיסי מסך כאלה עד 350-300 אבל אם צריך אפשר עד 400. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 Processor +3000 1.81GHz מתכוון לעשות אוברקלוק ל 2.2.(שתי ליבות) זיכרון ראם: DDR1 1GB RAM 400MHz מוסיף עוד 1 גיגה לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך: Radeon X550 Series Secondary מתכוון להחליף. דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W -----------------…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shayre789,

שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by BigWheel,

אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1000 ש"ח פלוס מינוס 100 ש"ח תודה :>

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sha7776,

בשנה שעברה Nvidia השיקה את Geforce GTX 970M & 980M, כרטיסי מסך המיועדים למחשבים ניידים בלבד שהציגו ביצועים ללא פשרות במחשבים ניידים בגדלים בינוניים וגדולים, והיום מקווים הם לעשות דבר זה בשנית גם במחשבים ניידים דקים וקלים. שני הכרטיסים החדשים הם Geforce GTX 960M ו-GTX 950M, שניהם מבוססים על ארכיטקטורת "Maxwell" החדשה וכוללים 640 ליבות GTX 960M. CUDA פועל על מהירות ליבה בסיסית של 1,096 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 במהירות של 2,500 מגה-הרץ. לעומתו, GTX 950M פועל על מהירות ליבה בסיסית של 914 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 או GDDR3. כמובן ששני הכרטיסים תומכים ב-DirectX 12 וטכנולוגיות של Nvidia כמו BatteryBoost ,Shadow Play. ביחד …

14. הRadeon® X1900 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 הRadeon X1800 XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732 אני ירגיש את ההבדלים במשחקים ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gadgets4all,

שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לפני קנייה של R9 290 למערך Crossfire. את הכרטיסים של sapphire ו- gigabyte ראיתי שניתן להשיג, האם יש בארץ כרטיסים של חברות אחרות? ועל איזה מהם אתם ממליצים? מפרט של המחשב שלי: i5 2500k ספק antec 900w gamer 3 מסכי דל 23" eyefinity הבנתי שהכרטיסים דורשים חיבור של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים, בספק שלי יש 4 חיבורים של 6 פינים בלבד, ראיתי שקיים מתאם מ- 6 ל- 8 פינים, האם המתאם עובד כמו שצריך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5005 האם שווה לי לקנות אותו או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? והאם הוא תומך PCI - Express תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני רוצה לבדוק בזמן אמת את המתח על הכרטיס... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך במחשב המדיה סנטר שלי מ Radeon HD 5670 של ספייר למשהו קצת יותר מתקדם. הבעיות: 1. אסור שיהיה גדול מידי 2. צריכת החשמל צריכה להיות יחסית נמוכה (מדובר על ספק כוח איכותי, אבל רק 350W) בגדול אני מחפש משהו זול יחסית שייתן ביצועים טובים יותר מהכרטיס כיום, כמובן אין צורך ב OC. עד 700 שקל, כמובן שעדיף פחות אם לדעתכם יש איזה צפי ליציאת כרטיס חדש לשוק ועדיף לחכות, אז מעולה, כי אני לא ממהר. עיקר המשחקים הם פיפא 15 פרו 15 - משחקי מכות (מורטל קומבט וכאלה) Need for Speed ואולי ירוץ assassin's creed החדש כמובן לא הגדרות גבוהות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by PaceDawg,

קראתי ביקורות טובות על הלידטק שהוא מעולה ל- OC, אבל אני לא מתכוון לעשות OC בכלל ופה אני רוצה לשאול אתכם שאלה מאוד פשוטה: יש לכם אפשרות לקנות כרטיס מסך 7600GT של אחת משתי החברות הבאות: לידטק או XFX כאשר אין הבדל במחיר, מה הייתם בוחרים כאשר לא מתוכנן OC. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. איך ב readonhd7970 יש 3gb ובgeforce gtx 680 . שהוא נחשב בתור המנצח שלו כביכול יש רק 2 gb ??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ברצוני למכור את הכרטיס 6800GS המומהר של חברת EVGA הוא חדש.. מישהו יודע מה זה CO??? אני לא יודע כמה כדאי לקחת עליו?? תודה,

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kevitor,

איזה כרטיס מסך חזק יותר לגיימינג? MSI Geforce GTX760 2G GDDR5 או Gigabyte R9 280X WindForce3 3GB GDDR5?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול. פרטים: * Response Time: 2 ms * Aspect Ratio: 16:10 * Monitor Type: Widescreen TFT * Size: 22 inch * Contrast Ratio: 30,000:1 * Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050 ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair. לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק). אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (; תודה רבה מראש, - ים מסיקה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by barakaaron,

שלום. יש לי כאן מחשב ישן, סלרון 400 עם 64 מגה בייט זכרון וRiva TNT 2 PRO 32 MB (שמשום מה אחרי התקנת דריברים מעודכנים הוא מזוהה כULTRA). אבל זה לא משנה. הבעיה שלי היא שעכשיו הAGP Aperture Size עומד על 64 מגה בייט שזה כל הזכרון במחשב הזה. אני רוצה להקטין אותו ל32 ואפילו אולי ל16, משום שעכשיו שאני מפעיל את המחשב על המקום יש לו 0 מגה זכרון פנוי. : השאלה שלי אם יש משהו מסוכן בזה, או שאני סתם חושש חששות של מתחיל? אשמח לתגובות, ברק.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים