עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The-Devil,

דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by amobi,

אני מתכוון ל-GTX 460 1GB מול HD5830. אותו מחיר בערך, איזה כרטיס יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מגיע עם החבילה גם ביוס? אני רוצה לקנות מאקסלנט! אתם יודעים אם זה מגיע בקופסא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by marking,

מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by innoVision,

מה ההבדל בין LCD ל TCO ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=300425&cks=SER למי שיש קרובים ורוצה להזמין לא ראיתי יותר זול מהמחיר הזה!!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by smoke_man,

רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idan663,

רגע לפני שאני קונה אני צריך הצעה מהירה מה עדיף לי CROSSFIRE של4850 או 4870 אחד תודה לעוזרים...או שעדיף לי להשאר עם 9800GX2 ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם, אני עובד עם 8800GT על מסך LCD 32"טלויזיה של טושיבה, ברזולוציה של 1360X768. האם יש לי צורך להשתמש בanti-aliasing במשחקים למרות הרזולוציה הלא גבוה כלכך? ואם כן, באיזה רמה? אגב אני עם מעבד Q660 ו4 ג'יגה זכרון אם יש לזה אפקט... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by americium,

מדברים על הכרטיס הזה לא מעט זמן אבל הוא עוד לא הגיע. לפי שמועות מבוססות הוא יגיע לקראת סוף מאי. ה-9600GSO החדש של אנוידיה שיצא השבוע אמור להתחרות בו. מה אתה אומרים על ה-3830? יש לכם מידע חדש שנתקלתם בו? שמעתם מתי הוא מושק? פה זה המקום לדבר עליו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לכם מושג איפה עוד אפשר לרכוש את הכרטיס הנל במחיר של 450 שקל..?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by T-Flash,

דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים. האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by redead,

אני משתגע כבר מרוב לחכות לכרטיסים האלה ובטח אחרי שהם יצאו נצטרך לחכות עוד איזה חודש לפחות למחירים נורמליים.. למישהו יש מושג מתי כבר הרגע יגיע?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by YAc,

שלום יש לי בקשה מוזרה. יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליף איך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה? לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ. תודה. זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladmz,

שלום, אני מתכוון להזמין מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין: 1) XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL 2) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL עכשיו השאלות העיקריות שלי הם: 1) האם מישהו שרכש את הכרטיס הזה של לידטק מרוצה מהקירור שבא איתו? כי שמעתי על כמה מקרים של התחממות יתר.. 2) איך הלידטק בתור אוברקלוקר? 3) לא עדיף לקחת 320MB עם OC מהמפעל עם אחריות מאשר לבטל את האחריות כשאני יעשה OC ל640MB? 4) אני משחק ברזולוציות נמוכות, לא עובר את ה1600X1200... לפי מה שהבנתי ה320MB יספיק.. אבל יש כאלה שאומרים שה640MB היא השקעה נבונה יותר לעתיד.. ושטוב יותר לקחת אותו להפעלת פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ps2 gamer,

יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב. אני מתלבט בין מסך crt למסך lcd. ממה שראיתי מסכי lcd הם טובים יותר (התמונה יפה יותר) אז רציתי המלצה למסך שיראה את התמונה שהפליסטיישן נותן הכי טוב שאפשר (אני מעוניין ב17") אין לי הרבה כסף... אז בבקשה לא יקר מידיי. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roes,

צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by taurus007,

ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להרגיש עייף, ואני מתחיל לחשוב על מחליף, אך מכיוון שאיינני ממש לחוץ, הייתי מעדיף לרכוש את הדור החדש ביותר שיצא. מכייון שליבות KEPLER שוחררו בפברואר 2013 (שנה ו 4 חודש מהיום) ומכיוון שנוויידיה לרב משחררת דור חדש כל שנה-שנה וחצי, אני חושב שהגיוני להמתין ל Maxwell. השאלה המתבקשת אם כן היא מהו תאריך ההשקה של הדור הבא? המידע הכי מדוייק שמצאתי אומר "2014", ומכיוון שאנחנו כבר חצי שנה אל תוך 2014 הנחתי שיהיה מידע קצת יותר מדוייק. לצערי זה המידע הכי עדכני שמצאתי: http://www.anandtech.com/show/7900/nvidia-updates-gpu-roadmap-unveils-pascal-architecture-for-2016 מישהו יודע משהו אחר? קרא במקום אחר לגבי תאריך השקה יותר קונקרטי? ד"א, אני יודע שכבר יצא…

23. Started by borat1924,

שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היום מושק באופן רשמי ה-Radeon RX 5600 XT - כרטיס המסך החדש של AMD שרוצה לעשות בלאגן אל מול מתמודדי NVIDIA בשוק הביניים. האם הוא מצליח במשימה? יצאנו לבדיקה מקיפה לכתבה

25. שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה). תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים