כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב
-
נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה CONNECT3D עולה 1577 וההרקולס 1650
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות ג'יפורס 4 חזק, אבל הבנתי שאני לא ממש משחק הרבה משחקים כבדים. האם שווה לי לקנות ג'יפורס 3 במקום?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבטחתי כאן פרורום זה במספר דיונים שברגע שיתפרסמו הספציפיקציות להרחבות OpenGL של ה-NV30, אני אקרא אותן ואדווח על התרשמותי מהן. אז הנה זה בא: 1) בעניין ה-Pixel Shaders, שמתי לב שהם עברו למנגנון דומה לזה של ATI, וגם לשיטת מונחים דומה. אים כל כך הרבה שיפורים מבחינת פקודות חדשות יחסית לדורות הקודמים של שבבי NVIDIA, אבל התוכניות שאפשר לכתוב שם יכולות להיות הרבה יותר גדולות ויש לרשותן הרבה יותר משאבים. השיפור הבולט מבחינת הפקודות הוא האפשרות "לפסול" פיקסל, ולא לתת לו להצטייר - אפשרות שלא הייתה קיימת בשבבים מדור קודם. 2) חל שיפור עצום בהרחבה של ה-Vertex Shaders. המון פקודות חדשות שמקצרות תהליכים, יכולת ליצור לולאות ותנאים ודברים רבים אחרים. תוספות אלה אכן נותנות אפשרות ליצור אפק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר. intel hd 4000 או nvidia gt 630m 2gb with directx 11 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש לי תקציב של 1,500 בערך ואני צריך למצוא כרטיס הכי טוב במחיר זה ל-AGP בינתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12185 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12854&catid=603 אבל אין לי מושג מה XT או GS מסמלים... ואני פתוח להצעות ... המפרט שלי בחתימה תודה רבה על העזרה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ובמחיר פנטסתי, המעמיד את משוואת התמורה למחיר באור הנכון. הבחור הבא שילם רק 336 ש"ח עבור RX570 8GB, כרטיס ברמת ביצוע כשל RX580 פחות 15% בלבד. הוא העמיד הכרטיס למבחן ארוך טווח של כמה חודשי שימוש אינטנסיביים - לרבות stress test מעת לעת, רק בכדי לראות האם עצם העובדה שאת שנת חייו הראשונה הכרטיס בילה בכריה, גרמה לו חלילה לנזק או בעיה כלשהי המשפיעה על אמינותו. במחיר כזה נמוך רק 336 ש"ח זה כרטיס טוב, אפילו מאד טוב. מה ששוב מחזיר אותנו לאותה אגדה אורבנית הגורסת, כי כרטיסי מסך מכריה זה no go. זוהי בהחלט אגדה אורבנית שכנראה מקורה במוחם של אנשי היחצנות מטעם היצרניות, אשר חששו ובצדק - מכרסום ביכולתם למכור כרטיסים חדשים בעת שבה השוק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה שמחוברת למחשב דרך HDMI למחשב כרטיס מסך ONBORD עם יציאת HDMI האם כרטיס חזק יותר ישפר את הצפיה בסרטים ו שאין לזה משמעות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיין לא חשבתי על תקציב כי אני קודם כל רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מקסימום שיריץ לי משחקים ב1680 על 1050 ללא צוואר בקבוק במחשב כמו שלי שזה amd6000x2 athlon 2x1024 g skill ddr2 הלוח אם של אלבטרון ותומך עד ddr3 לכרטיס מסך ספק SEASONIC 400W : SS-400ET אחרי שאני אדע את הכרטיס המקסימום . אני אתחיל לחשוב על התקציב ואני אשנה את הכותרת
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עדכון עדכני! טוב עכשיו אני מתלבט בין שתי אופציות. 6600 יד שניה או 9800פרו AIW יד שניה. פרטים מלאים החל מעמוד 2! נושא ישן אני יודע שהם בחזקת ענתיקות אבל יש לי צרכים של ארכאולוג חובב. מה עדיף? 6200 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 או 9600 http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&orderby=price&DB112601=112635&DB68806=68807&DB68784=112599&DB188833=188842 - בפועל ה9600 מוצע למכירה בתור יד שניה ב300 שקל. האם יש הבדל מהותי? הערה: התקציב שלי הוא עד 300 לחדש או ליד שניה כאשר יד שניה שאני מוכן לקנות צריך להיות באזור ה50% מערכו של חדש לכרטיס במצב טוב. הדרישות שלי הן אפסיות. המשחק הכי "חדש" שאני משחק בו כיום זה WC3. הב…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS-320 כדאי לי ליקנות בימקומו 260GTX ? מסך 22" לא מתוכנן OC והאם הוא ירוץ על CORSAIR 520W ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אין לי ממש מושג לאן השירשור הזה שייך אבל ראיתי פה מישהו שביקש המלצה דומה אז פתחתי פה, אם זה לא קשור לפה אבקש להעביר את זה למקום המתאים. לנושא: אני מתכנן לחבר ממיר HOT Magic HD למסך מחשב Dell u2312hm, כרטיס מסך GTX760 והרמקולים הם Solo6c. עד כאן הנתונים הטכניים עכשיו איך יתבצע החיבור, התייעצתי בפורום תמיכה טכנית על מהלך החיבור: המסך יתחבר למחשב בעזרת כבל DP. הממיר יתחבר למסך עם כבל HDMI-->DVI-D. ולבסוף הרמקולים יחוברו עם כבל 2RCA-AUX. ומהרמקולים לממיר עם כבל 2RCA-2RCA. אשמח לקבל המלצות לכבלים הנ"ל (חוץ מהשלישי), שיהיו איכותיים כי סך הכל זה ישמש בתור מחשב גיימינג וגם בתור "טלויזיה" אז אני לא רוצה שיהיו לי בעיות צפייה/חוסר סיפוק באיכות בגלל כבל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ב readonhd7970 יש 3gb ובgeforce gtx 680 . שהוא נחשב בתור המנצח שלו כביכול יש רק 2 gb ??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , הצלחת לשכנע אותי כנראה שאקנה 6600GT. על איזה אתם ממליצים (ל-AGP)?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך PowerColor hd6870, כשאני משחק בSkyrim אני על הגדרות ultra בלי פילטרים ורזולוציה 1440*900, אבל במהלך המשחק יש רעש של מאמץ מהמאוורר של הכרטיס מסך, ובבדיקה בתוכנה GPU-Z זה מה שיוצא (מצורפת תמונה), שמתי שיראו את הערכים המקסימליים כדי שתראו לאיזה חום הוא מגיע, כמו כן מישהו יכול להסביר לי למה מופיעים שם כמה GPU's? ולמה לא רואים את הסל"ד של המאוורר? למרות שזה לא הכי חשוב בעולם.. תודה לעוזרים, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי עדיף? 6800GT או X800XL (ששמעתי בביקורות שהוא אחד הכרטיסים המוצלחים לגיימרים)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-