עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by klifOrd,

אז ככה יש לי כרטיס מסך GTX670 מעבד 3770K וספק 760W SEASONIC GOLD. האם אני יכול לחבר כרטיס GTX650 או שאני חייב עוד 670? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי. מעבד E7500 INTEL לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2L ספק כוח 350W FSP זכרון 4096MB 6400 800MHz XMS2 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לקנות כרטיס מסך מטורף כל כך בגלל שספק הכוח לא חזק כל כך וגם בגלל שלוח האם יחסית חלש. אני עדיין רוצה כרטיס מסך סביר. מעוניין בצ'יפ של NVIDIA ולא של ATI והעדפה לכרטיסים של GIGABYTE. מה כרטיס המסך הכי טוב שאני יכול לקנות שלא יפגע במחשב שלי?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by uzana2004,

שלום לכולם... הסיפור שלי הולך כך... המחשב שלי נתקע פתאום אז ניצלתי את האחריות שלי ב-KSP והטכנאי הנחמד זיהה שהכרטיס מסך שלי ה-G6600GT של PINE נדפק והחליף לי אותו.איך שאני חוזר הביתה, המחשב שוב נתקע... ואז שוב הטכנאי אמר לי שהכרטיס הלך... אז KSP(אני ממש תופס מהחנות הזו וממליץ...)הציעו לי זיכוי על הכרטיס מסך(במחיר שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) ואמרו לי שבמלאי יש להם G6800LE גם של PINE במחיר של 970(משאיר לי יתרה של 140 ש"ח) אני שאלתי את המוכר מה יותר טוב והוא אמר לי שה-6800LE,טוב יותר בטיפה,אני סמכתי עליו ואמרתי לו שיחליף... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש השוואה באינטרנט בין שני המסכים והאם יש אתר שמפרט לי על הכרטיס מסך הזה(לא של היצרן, אתר ביקורת)... תודה לכולם....

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by אריק פרלס,

ZOTAC RTX 3080 TRINITY OC למישהוא יש מידע לגבי הדגם הספציפי הזה? ומה עדיף אותו או את ה Gigabyte GeForce RTX 3080 GAMING OC תודה לעונים(:

5. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Kobi Ohanna,

מתכנן לקנות את ה 4090 כרגע יד לי ספק כח של 750W המעבד אצלי הוא AMD RYZEN 9 5959X האם הספק שיש לי יספיק או שאני צריך להחליף? ספק SEASONIC

7. Started by gtf,

שיניתי את קצב הרענון ל 120 והמחשב נהיה מהר יותר, האם קצב של 120 זה טוב? ומה הכי כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Adirz0,

מה יהיה עדיף? Radeon X1950XT 256MB או Radeon X1900XT 512MB זאת השאלה :s05: תודה :]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות: הגרסה החדשה של מנהל ההתקן החדש של NVIDIA גורמת לפי שעה לקריסה של מחשבים מסויימים בעת תהליך ההתקנה שלה שלשום הפיצו החברות AMD ו-NVIDIA כמקובל גרסה חדשה למנהל ההתקן שלהם עבור תמיכה במשחקים החדשים, Tom Clancy’s The Division, Need for Speed, Hitman ו-Ashes of the Singularity. כמו כן הוסיפה NVIDIA שיפור ביצועים נוסף עבור Rise of the Tomb Raider. אבל לפעמים אחת מהחברות עושה טעות אנוש ומפיצה אל המשתמשים עדכון גרסה שבור במיוחד (למעשה, זה קורה לחברות הללו ואחרות לעיתים די דחופות), והפעם תורה של NVIDIA, שבשוגג הביאה עם העדכון החדש שלה קריסה מאסיבית של מערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלו – דבר המצריך עליה דרך Safe Mode והסרה של הדרייבר כולו כולל ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש כרטיס מסך למערכת Pentium D-925 ו-ASUS P5WD2 ו-3 ג'יגה RAM. תקציב עד 450 ש"ח ... PCI-e כמובן חיפשתי משהו בתקציב ומצאתי 3 כרטיסים Leadtek 7300GT Gigabyte 7300GS ו-Gigabyte HD2400XT שהוא הכי יקר מביניהם ותומך ב-DirectX 10. השימושים בכרטיס יהיו למשחקים כמובן , לא ברזולוציות מטורפות , אבל גם שיהיה סבבה. איזה מהם כדאי לי לקנות או שבכלל יש הצעות אחרות ?? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by darq,

שלום (: מפרט: ספק כוח : Corsair VX550W מעבד : Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.40GHz לוח אם :Asus P5G41T-M LX זכרון : Corsair 4GB CMV4GX3M1A1333C9 2x רזולוציה : 1680x1050 כרטיס Sapphire Radeon HD 4870 גוסס ומציג כל מיני ארטיפקטים. אבל עדיין מריץ FarCry3 בצורה מעולה. כרגע אינני רוצה להתחדש במחשב חדש , מחשב זה משרת אותי בנאמנות חוץ משנשרף לי לוח אם מפגיעת ברק בבניין או באזור. בכל מקרה חשבתי על כרטיס : Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST 1. האם אני אראה שיפורים משמעותיים? 2. האם המערכת תצור צוור בקבוק שעושה את השדרוג לא כדאי? 3. האם יש כרטיס טוב יותר שיכול להתאים למערכת טווח מחיר עד 1500 שקל. ושוב אינני רוצה לשדרג את המערכת כרגע. אבל אני אשמח אם אוכל לקנות כרגע כרטיס מסך ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nivnuv123,

הי חברה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כרטיס המסך מהסוג שכאן http://www.tms.co.il/search/?q=GTX950 מה ההבדל בניהם חוץ מסוג החברה וכמה זה משנה? תודה לעוזרים זה המפרט שאני מעוניין לקנות אם זה חשוב http://www.tms.co.il/preview/spec/8xj17qpf

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by goodspeed,

שלום, למחשב הין בבית נדפק הכרטיס מסך והוא עושה רעשים טרקטור. מכיוון שלא כדי להשקיע במחשב ישן וגם בגלל שהמחשב החדש ממש מעולה ברצוני לקנות כרטיס מסך פשוט במקומו. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N52128DE.htm שמתי את עיני על הררטיס הנ"ל. רציתי לברר האם זה בסדר שהכרטיס בא ללא מאוורר ובמידה ולא האם יש צורך להוסיף מאורר או שאפשר להסתדר בלי??? יום טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by kawaii,

היי, אני מחפש משהו חדש כדי לדחות את הקץ על המחשב העגלה שלי. צריך כרטיס מסך לAGP עד 700 שקל

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by godisme171,

יש לי קליפים בMPEG אז רציתי לדעת אם אפשר לצרוב אותם ולראות אותם בDVD?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rikimaru,

אני בדילמה עשיתי הזמנה ל-HD 4870 מנעה מחשבים עם 1G זיכרון אך הכרטיס הזה לא במלאי יש להם כרגע 512, השאלה שלי היא האם שווה לי לחכות 14 ימי עסקים לכ.מ עם 1G? תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

כמו כולם הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מיוחדים לוינדוס 2000, כמובן שיש לי את הדייקט איקס הדרוש והכל טוב, הכרטיס הוא הראדון 8500 המלא של ג'יגה בייט. כשאני מתקין את הדרייברים באמצע אני מקהל הודעה האומרת כי ה-INF שגוי והדרייברים לא נמצאו... עזרה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by BigWheel,

אחרי 20 דקות +- של משחק המסך נתקע והצבעים מתערבבים זה קורה לי במשחקים כמו COD 4+5 FALLOUT 3 OBLIVION הצילו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכרטיס GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואני לא יודע אם לקחת TwinTech או LeadTek שניהם עולים 838 שניהם אותם נתונים פחות או יותר: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=565&check=f http://www.twintech3d.com/en/products_features.asp?num=295 הכרטיס ייעבור OC מה לדעתכם עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pc student,

חברה בפנדה כעת נמצאה(כנראה) ה geforce 6800 gt sli !!!!!!!! אנא חפשו דרך האיקון של החברה leadtek

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shortboarder,

האם מישהו פה מוכן לעזור לי ולתת לי שם של מסך הכי זול שאפשר בגודל הנ"ל...(לא משנה לי שם המותג ...) ואיפה אני יכול לרכוש אותו. תוד רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Turbine,

שלום לכולם יש לי פנטיום 4 LGA 775 3200 512 DD2 אני מחפש כרטיס מסך PCI-E עד 500 שקל... משהו שיוכל להריץ לי ניד פור ספיד אנרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה ללא בעיות יש דבר כזה במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ב"ה שלום חברים יקרים שלי ופורום נכבד אני לקראת קניה של כרטיס מסך חדש בקרוב ומתלבט כבר שנים מה לקנות אם לא הבנתם אז אני תמיד מחכה למה שהולך לצאת עוד חודש חודשיים אבל זהו החלטתי שכבר נמאס לחכות, מעדיף לחכות יותר למשיח שיבוא ב"ה שאולי גם יגאל אותנו מהמחשב הזה חחח ;D הסקר למעלה מתייחס אך ורק לכרטיסים של ATI, אני דורש מכולם לא לתת לי המלצות על NVIDIA בבקשה !!! אני אך ורק בכיוון כרטיס ATI מסיבות אישיות, ובעיקר בגלל שאני זקוק לכרטיסים לעבודה עם TV בנוסף למסך המחשב ... בנוסף התייחסו לכך שהכרטיס יהיה לעבודה של שנה בלבד, מחפש להנות עכשיו זה הכל, שנצתרך נחליף שוב לא בעיה בכלל ויעבוד על מחשב AMD אטלון 3200 כנראה עם 2GB זיכרון ... אז ככה: 1 - ניתן להצביע פעם אחת בלבד !!! …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Sym,

זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.