עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tomer Ben David,

שלום לכולם חג שמח ושנה טובה המפרט שלי לוח אם ASUS MAXIMUS HERO Z490 מעבד 10900K זיכרון 2X16GB 4000MHZ CL17 כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI OC ספק כוח ANTEC 1300W HCP PLATINUM האם כדאי לשדרג לRTX 3090 TI או לשדרג ל4090 מבחינת המפרט שלי האם הספק כוח שלי מתאים לכרטיסים שציינתי? מבחינת הכרטיס הנוכחי אין לי בעיה הוא מגיע ל450W בלי שום בעיה אשמח לעזרה ותודה

2. Started by zxcvbnm,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד מסוג amd athlon 3000, כרטיס מסך geforce 6600 וכרטיס מסך מובנה geforce 6150. ב6600 המאורר הלך והוא בדרך להישרף, ה6150 לא מסוגל אפילו להריץ סרטי Hd 720p. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות לצורך צפיה בסרטי hd 720p ומשחקים קלים? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קולנוע ביתי זה קצת שאפתני אולי למפרט הבא: מעבד intel core2due e4700 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l ספק antec 500w ea500d זכרון 4gb המחשב נרכש לפני 7 שנים בערך והיה עליו geforce 8800gt. לפני כמה זמן ה-gt נשרף וקניתי מחשב חדש. את המחשב הנ"ל ההורים רוצים לחבר לטלויזיה בסלון, למטרת צפייה בסדרות וסרטים. יחובר ב-hdmi למסך lcd של כ-50 אינץ'. מעוניין בכרטיס מסך שיתאים לצרכים הללו שאינם גבוהים במיוחד, במחיר נמוך - כ300 ש"ח. חנות מועדפת- KSP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tronado,

האם אפשרי לחבר שני כרטיסי מסך שונים לאותו לוח על מנת לחבר יותר משני מסכים? לא בתצורת SLI כמובן. מדובר על 8800GTS ו7600GT.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח והכרטיס היחיד במחיר הזה הוא ה9700 NON PRO רציתי לדעת אם אני אקנה אותו לכמה זמן הוא יספיק לי עד שיתחיל לקרטע

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by ehudm1,

שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  8. שלום, יש לי 2 שאלות: *יש לי את G31M3-F של MSI שהוא mATX, ולא שמעתי על תמיכה בPCI-E 2.0 בו, אלא כביכול רק בPCI-E 1.x.. האם הביצועים של HD4870/GTX260 יפגעו על לוח האם הזה? אם כן האם באופן משמעותי? *יש לי התלבטות קטנה ביחס למחיר - ביצועים Inno3D GTX 260 Freezer X2 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 ב830ש"ח, עם קירור רציני נראה כרטיס טוב לOC, אבל כמובן גרסאת ה-192. מולו - Sapphire HD4870 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 ב100 ש"ח יותר... מה עדיף מביניהם? האם הGTX260 הזה יכול להגיע בOC לביצועים של הHD4870? או שאולי עדיף ללכת על ATI במקרה הזה? תודה מראש! מפרט: E5200 @ 2.5Ghz (בעתיד OC ל3.5-3.6) CEON 2Gb 800Mhz Hitachi 350GB SATA …

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  9. http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2660501 כן זהו המסך כפי שאתם רואים הוא עולה 2000 שקל פעם אני זוכר ראיתי בפורם פה מישהו שאמר לקחת רק מסכי NEC ואני לא זוכר את הסיבה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש לו איזה קאצ כי הוא מראה מפרט מפואר אחרי הכל ויחסית בזול ל 19 דק תודה רבה לעזורים ליאור

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by free_me_0,

-

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by idodos,

יש לי 6800gs של LeadTek והמאוור הקטן שעליו מרעיש כמו מטורף ... המאוור מחובר בחיבור 2 פינים קטנים כאלו על הפלטפורמה - הפלסטיק (שכחתי את כותבים את זה פתאום) ככה שאני יכול לנתק את זה ... השאלה האם זה כדי ? זה יגרום לכרטיס להתחמם יותר מדי ? ואם אני אשים מתחת פשוט מאוור 80 מ"מ במקום הקטן הזה , הוא יעשה את העבודה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבר שלי צריך לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח אבל הוא מתלבט מה הכי כדאי לו... מישהו יכול לעזור אולי מה הכי שווה לקנות בטכנולוגיה Pci-Express, צריך במיוחד למשחקים. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  13. אמרו לי שהכרטיס מסך מדגם POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB ירד מהמדפים. זה נכון? כי ראיתי בכמה אתרים שזה עדיין נמצא אבל ייתכן שלא עידכנו את האתרים האלו אז אני לא בטוח. תודה

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  14. Started by eviatarp,

אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים: מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Due E8400 זכרון: 2X2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ' ספק: 500W של Coolermaster

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NI4NI,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17 אינטש שישמש גם לעבודות רגילות (אופיס, אינטרנט, תכנות) וגם קצת למשחקים. התקציב הוא כ 1700 שקל אבל בתנאים מסויימים (כמו תשלומים) הוא יכול להימתח עד 2000-2100. יש לי כרגע שלושה מועמדים: 1. sony sdms73h - יתרונות: זכה בציון גבוה ב pcplus, אמור להיות איכותי, כולל DVI. חסרונות: חשש לתופעה של גלים, קצת מכוער לטעמי. 2. samsung 710TM - יתרונות: נתוני תאורה וקונטרסט טובים, זמן תגובה קצת יותר טוב (12), המון פיצ'רים (רמקולים, פיבוט, DVI). חסרונות: מחיר די מטורף. מותח את התקציב שלי לקצה. 3. nu tech ql711v - יתרונות: ציון גבוה ב pcplus, זול, כנראה מספק את הסחורה. חסרונות: אין DVI. בניגוד לרכיבים אחרים, מסך זה משהו שקונים לכמה שנים טובות ולכן שווה לי להשקיע בו.…

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by fitch,

הכרטיסים הם: - Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128 Mb - Abit Gf4 Ti4200 64 Mb שניהם בערך אותו מחיר... אז מה כדאי מבינהם???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אוקי כרגע יש לי HD4670 1GB בן פחות מ8 חודש שהתפגר אני רוצה לבדוק בנצ'מארק של שלושה כרטיסים gt240 9600gt hd4670(רק לבדוק אני לא רוצה לחזור יותר בחיים לATI) ואם אפשר חוות דעת אני אשמח אגב בקשר לכרטיס שיש לי עכשיו יש לי עדיין אחריות מKSP אז מה אני אוכל לקבל מהם? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. BFG Technologies GeForce 6800 GT OC 256MB GDDR3 AGP Graphics Card של חברת BFG http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by dog,

בשל בעיה שיש לי ( מסך נהיה שחור אחת לכמה זמן ולא מגיב לכלום- המחשב והמסך עובדים) חרשתי כבר לא מעט פורומים ולא מצאתי עדיין פתרון. ניסיתי לעשות כמה פעולות שהוצעו לצמצם סיבות לכך. אחת מהן הייתה להתקין דרייבר ישן יותר לכרטיס ה- amd 7700 שלי. זה לא עזר. על מנת לבדוק אם זו בעיה במסך, או משהו שמתנגש עם כרטיס המסך של amd או הדרייבר שלו ומערכת ההפעלה (התחיל רק כשעברתי מוינדוס 7 ל 8.1 ) , אני מנסה לעבוד זמן מה עם הכרטיס המובנה על המעבד. לא מצליח למצוא אותו. כשאני מנטרל את הכרטיס החיצוני, אני רואה רק את הדרייבר הבסיסי של מייקרוסופט. ניסיתי להתקין דרייבר של אינטל המתאים אך זה מוציא לי הודעה שהמחשב לא עונה על דרישות הסף לכך. כשהגדרתי בביוס שיעבוד קבוע הכרטיס המובנה , זה העלה מסך שח…

21. Started by Ohad Raps,

אני מחפש בכל מקום ולא מצליח למצוא. כל מה שיש זה את הגירסה הקודמת. מנבידיה אי אפשר לקנות באינטרנט בשום דרך... וזה קיים באמאזון, אבל ב2000 דולר!!! האם כדאי לקנות כרטיס אחד, או לגשר בין 2 gtx 1080 rog strix של אסוס? אני הזמנתי מאמאזון את הרוג סוויפט pg279q (יש לי יום הולדת נא לא לשפוט) ורוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים מאוד גבוה. לא רוצה לרדת מ60 fps. נמאס לי להתפשר, רוצה פעם אחת להשקיע ממש על החוויה. ונא לא לשפוט חברים - רוב העניין יהיה מהכסף שלי. ממלצר, ורוצה להשקיע בעצמי טיפה.

22. Started by dorbarnea,

אהלן, מעוניין לקבל המלצה על גרסא לדרייבר לכרטיס מסך gts 450 . כרגע אני משתמש ב 260.89 ניסיתי את הגרסא הכי חדשה אבל כנראה שהיא לא פועלת הכי טוב שיש תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by pumbatal,

9600XT עולה בערך 850 ש"ח 9800SE עולה 700 ש"ח מה עדיף אולי למשתמש קל עדיף לקנות את ה 9800SE

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by GbeTech,

המפרט בצד. ועם הקנייה של הכרטיס (כלשהו) אני משדרג ל 2GB זכרון או 3. יש לי התלבטות קשה בין HD3870 לבין HD4850. כמה ההבדל גדול? אני נוטה ל 3780, רק אם ההבדל בביצועים מספיק גדול אני אקח את ה 4850. אפשר אולי כמה בנצ'ים של שניהם וכמה כרטיסי NV מתחרים? תודה. /עריכה אני יכול לשחק רק עם 1280X1024.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

כשקניתי את המחשב במפרט קיבלתי 250GTS 1GB ובקשתי לשדרג ל260GTX. כשקיבלתי את המחשב (הכרטיס של sparkle אם זה משנה) קיבלתי את הקופסא של המארז בה היה המחשב המורכב וקופסא של הלוח אם עם דרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך ומתאם DVI זכר ל VGA נקבה. עכשיו לפי מה שאני יודע אני אמור לקבל גם מתאם DVI-HDMI וכבל לSPDIF שמתחבר ללוח אם שלא נמצאים בקופסא משום מה. אם אני בכל זאת ארצה לחבר את המחשב בDVI-HDMI כולל קול אני אוכל לקנות בנפרד כבל (שאין לי מושג איפה אפשר לקנות אם בכלל) ומתאם לדוגמה זה: http://cable.co.il/sg_product~620167~9~107.htm או שעליי לדרוש מהחנות ממנה קניתי את המחשב כבל ומתאם שלא קיבלתי (אם בכלל הייתי אמור לקבל)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.