כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר מהכרטיסים האלה.. גיפורס 6200 256MB או בתוספת 115 שקל X550/X700 או בתוספת 130 שקל מה6200 7300GS.. אני מתכוון בעתיד לקנות כרטיס גיפורס 8 אני לא רוצה כרטיס יותר חזק מאלה ואפילו כרטיסים יותר חלשים יכלו לספק אותי לבינתיים אז איזה מבין 3 הכרטיסים האלה לפי המחיר שנתתי הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר לקנות? ואיזה לא משתלם ולמה..?
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכיל 10 אלף ליבות, 20GB VRAM יצרוך 320W אמור להתחרות ב 6800XT https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-20-gb-graphics-card-specs-leak/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי באיזהשהוא אתר שלליבה של ה78GS יש 20 צינורות עיבוד אבל רק 16 פתוחים ושאי אפשר לפתוח אותם בשום מקרה!! למה? הם חסמו אותם חומרתית?? איך אפשר לחסום ככה בלי שום אפשרות לפתוח??
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב החלש שלי, ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השדרוג אמור לספק אותי לחצי שנה+ בערך ולאחר מכן אקנה מחשב חדש.(DX11,WIN7,DDR3) אני צריך כרטיס מסך טוב שהמחשב יוכל לנצל ולעבוד טוב, אז אל תציאו לי חדשים מדי. אני חושב על 9400GT או 4650HD, בבקשה תמליצו לי על כרטיס טוב שהמחשב יוכל לעבוד איתו ושלא יהיה יקר מידי. התקציב לכרטיסי מסך כאלה עד 350-300 אבל אם צריך אפשר עד 400. המפרט: מעבד: AMD Athlon 64 Processor +3000 1.81GHz מתכוון לעשות אוברקלוק ל 2.2.(שתי ליבות) זיכרון ראם: DDR1 1GB RAM 400MHz מוסיף עוד 1 גיגה לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך: Radeon X550 Series Secondary מתכוון להחליף. דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W -----------------…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם. רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי והייתי יחסית סגור על 6600GT. אבל עכשיו שאני מסתכל ב-KSP המחיר של ה-6600GT עלה בעוד 200 שקל וה-6800LE נכנס שוב לשיקול שלי. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס יותר טוב מבין השתיים ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מביא את התמורה הטובה ביותר למחיר,ובמידה ופתיחת הצינורות מצליחה ב-6800LE, איזה שיפור מתקבל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. הייתי מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך חדש למחשב שלי (מפרט מלא בצד). אני משחק בעיקר ARMA-2 אבל שיהיה טוב גם למשחקים כבדים אחרים. חשבתי על הHD4870 או ה5770. שניהם בערך באותו מחיר. אני לא בטוח אם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד או לא, והאם הספק כוח מספיק. בנוסף יש לי מסך 22 אינץ בעל רזולוציה טבעית של 1680X1050 כאשר אולי אחליפו בעתיד למסך 24 אינץ. אז צריך לקחת כל זאת בחשבון. נב: אם יש עוד פרטים שלא צרפתי אז אנא ציינו זאת לפני. ננב: אני מעדיף לקנות בזיגזג (קרוב לי לבית יחסית ורכשתי אצלהם בעבר). או חנות אמינה אחרת באזור המרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Gigabyte GV-N108TAORUSX W-11GD Waterforce Xtreme Edition או Gigabyte GV-RXVEGA64GAMING OC-8GD או Sapphire RADEON RX VEGA 64 8G HBM2 HDMI / TRIPLE DP, LIQUID COOLING מה ייתן יותר hashrate לכריית ETC? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי. מעבד E7500 INTEL לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2L ספק כוח 350W FSP זכרון 4096MB 6400 800MHz XMS2 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לקנות כרטיס מסך מטורף כל כך בגלל שספק הכוח לא חזק כל כך וגם בגלל שלוח האם יחסית חלש. אני עדיין רוצה כרטיס מסך סביר. מעוניין בצ'יפ של NVIDIA ולא של ATI והעדפה לכרטיסים של GIGABYTE. מה כרטיס המסך הכי טוב שאני יכול לקנות שלא יפגע במחשב שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל PCI E בקתציב כמו שכתבתי בכותרת...רק שיש מלא סוגים...איזה הכי מומלץ ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.. אני בעל 9800GX2 ועד רכישתו של 2709w הייתי בעלים גאה של 17" שפינק אותי ברזולוציה של 1280*1024 אבל עכשיו שמספר הפיקסלים עלה בכמעט פי 2 (1200*1920) כך ירד גם הFPS (הגבלת הזכרון על הכרטיס). חשבתי לכיוון הXF התקציבי של 4830 1GB אבל כל עניין המסכים הכחולים ,קצב הוצאת דרייברים ,ביצועים לא מספקים במשחקים לא תומכים מאוד מאוד מדאיגים אותי.. אני לא חושב שה260+ או ה4870 באים בחשבון אבל תקנו אותי אם אני טועה.. אז? כדאי להשתדרג? לחכות? אגב , אני בעל i7 @ 3800Mhz ו6GB זכרון. הספק הוא 550 (מסדרת PRO82) וכרגע אין להכנס לדיון בקשר להספק - אפתח נושא חדש אם אראה צורך לנכון.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם מפתחת השבבים מסנטה קלרה עשויה להעניק לנו בקרוב מאוד כרטיס גראפי בסיסי חדש, שיאפשר לנו להיפרד אחת ומתמיד מליבות דור ה-28 ננומטר הוותיקות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקלתי בדמו מגניב! אז אני משתף - שווה בדיקה: הורדה (8MB): http://www.rigidgems.sakura.ne.jp/files/RigidGems2_0.zip מקשים: Enter - משנה סצנה Space / Mouse 2 double click - מרסט את הסצנה Mouse 1 - פוקוס על אובייקטים והזזתם Mouse 2 - שינוי זווית מצלמה Mouse 1+2 / PageUp-PageDown - זום Home/End - פוקוס ידני Insert/End - כמות blur S - צילום מסך לתקיית Capture דרישות: Vista / Win7 DX11 עם 1GB זכרון כ.מסך (לא ברור למה, הוא לא מנצל לי יותר מ-480mb)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל כרטיס מסך יד שנייה geforce gtx 260 השאלה היא האם הכרטיס מתאים למחשב? והאם אני יכול להתקין אותו בעצמי או שצריך טכנאי? מפרט מחשב: מעבדי אינטל Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X 2 דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל בזה שהמסך שלי היה על הפרצוף לפני התקרית אבל עכשיו זה בלתי נסבל אוקי אז ככה :נכנסתי ללוח בקרה ולבקר הזה של נבידיה ...ואז שיחקתי קצת בניגודיות ובצבעים אולי ישתפר משהו בתמונה אבל זה נהיה גרוע יותר ועכשיו המסך שלי זוהר כמו בחור שאוהב בנים (שפה עדינה) שיחקתי עם זה בניסיון להחזיר למצב הקודם אך לשווא יש שם אופציות מוזרות כמו גאמה ובהירות דיגיטלית שאין לי שמץ מה עושים בחיית תנו לי פה יד תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך טוב למשחקים[fps גבוה] בבקשה תמליצו לי. אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני בשבוע הקרוב קונה מחשב כניראה, ואני ממש מתלבט בין GTX770 VS R9 280X . מה אתם ממליצים? לגיימינג כבד כגון BF4 COD GHOST הינה כמה השוואות שמראות שה- GTX770 יותר חזק במיוחד אחרי שהמחיר של שניהם שווה אחרי הורדת המחירים. הינה: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770 http://www.hwcompare.com/15840/geforce-gtx-770-vs-radeon-r9-280x/ תודה רבה על העזרה !!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. שאלה של מתחילים - מה זה AA, על מה זה משפיע? יש לי אפשרות לשנות את הערך אבל אני לא ממש יודע מה כדאי... תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-