עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Roy.T,

מה ההבדל העיקרי בין השניים, ולמה הרבה יותר קשה למצוא בחנויות את ה280?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by JUNGLE,

yes yes tnx alot

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ngc224,

היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by fitch,

הכרטיסים הם: - Gigabyte Radeon 9000 Pro II 128 Mb - Abit Gf4 Ti4200 64 Mb שניהם בערך אותו מחיר... אז מה כדאי מבינהם???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה אני לא ממש גיימר מובהק ... עד היום כרטיסים כמו R9259 , GF4 440MX , GF5200 שירתו אותי ... יש לי כרטיס כרטיס מסך מובנה במחשב . חשבתי לקחת GF7 7100GS לא מחפש ביצועים רק שמשחקים יעלו ... משחקים כמו ליגת האלופות , פיפ"א , משחקי יריות וכו' ... אני צריך כרטיס מסך שיעלה כל משחק כרטיס שלא יגביל אותי . ה 7100 תומך DX9 ? בדקתי את העלות של המאיץ הגרפי : 195 ש"ח לא יקר וזה מתאים לי . 7300GS עולה 370 ש"ח השאלה אם שווה להשקיע את ההפרש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ???

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by X-BLADE,

אני רוצה לקנות מסך LCD ואני גיימר ורואה הרבה סרטים במחשב...(אני יודע שcrt יותר משתלם) ואני רוצה לדעת אם שווה להשקיע כסף במסך 4ms או ב8ms ואם יהיו הבדלים ניכרים בביצועים (יש לי GeForce 6600) ואל תגידו לי לחפש כי לא מצאתי שם כלום... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כרגע יש ברשותי RADEON 9800PRO 128MB AGP ואני שוקל להחליף את כרטיס המסך בגלל משחקים שיצאו לאחרונה כגון ספלינטר סל והמערכת שיש לי הוא 1 גיגה רם P4 2.66 הרד דיסק 160 גיגה ורציתי לדעת איזה כרטיס אתם ההיתם ממליצים לי לקנות? הסתכלתי בפורם וראיתי שכתוב ש 256MB 7600GT דיי טוב במחיר של כ1000 ש"ח אבל ראיתי שיש גם X1600PRO 512MB במחיר של 750 ש"ח וכמו כן בחודש הבא אמור לצאת X1950PRO 256MB שהוא עולה כ250 דולר אם איני טועה אז על מה אתם ממליצים? נ.ב מחיר המקסימלי שאני יכול להוציא הינו 1500 ש"ח ותודה מראש לאלה שיעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by massinvallus,

אני מתלבט בין שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות R9100 128MB ב 559 ש"ח או להוסיף 800~ ש"ח ולקנות כבר R9700. הפחד שלי הוא שהR9700 NON PRO שאני יקנה יתיישן מהר מדי ואז אני יצטער על קנייתו. נ.ב יש לR9100 גירסאת PRO?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pakomako,

כמה זמן יחזיק לי ?? סוחב משחקים כמו f.e.a.r ו battlefield בגראפיקה טובה ?? אוקיי אני כנראה קונה תכרטיס כבר מאה אחוז עכישו אני צריך להיות בטוח... תגובות בבקשה

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Joker,

sorry for the english , havent installed the heb pack yet just got my 2500 + barton

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by king-bob,

היי מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה? לא חשוב לי שהוא יריץ ברזולוציה גבוהה מ-768*1024, כל האיכויות של צל השתקפות ערפל וכו' יכולים בכיף להיות נמוכות. בקיצור, רק שעקורנית אני אוכל להריץ משחקים חדשים (מכל מני סוגים) בצורה חלקה ברזולוציה סבירה. התקציב שלי עד 400 שקל (מקסימום 450 אבל עדיף שלא), אני מקווה שאפשר להשיג כרטיס מסך שיענה לדרישות בתקציב הזה, אין לי מושג בכרטיסי מסך. נתונים על המחשב שלי (מצטער על פירוט מיותר או חוסר, אני לא יודע מה צריך בדיוק לרשום): AMD Athlon II X4 620 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H DDR3 1666Mhz זיכרון 2GB DDR3 1333Mhz HEC 500TD-TF 500W אשמח לתגובה, תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות בעתיד כרטיס NVIDIA Geforce 8800GTS ורוצה לדעת אם המעבד שלי מספיק חזק בשביל להריץ אותו. כי שמעתי על מקרה של מישהו פה בפורום שקנה את הכרטיס ויש לו Pentium D וזה מגביל לו ביצועים ולי יש Pentium 4 רגיל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shloosh,

מסך דק חדש בשבילי. אני מחפש איכות תמונה. הבעיה היחידה שלי היא שהסאמסונג די מכוער ושמן כזה מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היום מושק באופן רשמי ה-Radeon RX 5600 XT - כרטיס המסך החדש של AMD שרוצה לעשות בלאגן אל מול מתמודדי NVIDIA בשוק הביניים. האם הוא מצליח במשימה? יצאנו לבדיקה מקיפה לכתבה

20. Started by yaron11,

שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הכרטיס שמור מאוד, עובד מעולה ומריץ עד היום משחקים ברמה טובה במסך 1080P. הכרטיס בן 5 שנים. זה הכרטיס: GV-N780GHZ-3GD Gallery | Graphics Card - GIGABYTE Global תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sha7776,

בשנה שעברה Nvidia השיקה את Geforce GTX 970M & 980M, כרטיסי מסך המיועדים למחשבים ניידים בלבד שהציגו ביצועים ללא פשרות במחשבים ניידים בגדלים בינוניים וגדולים, והיום מקווים הם לעשות דבר זה בשנית גם במחשבים ניידים דקים וקלים. שני הכרטיסים החדשים הם Geforce GTX 960M ו-GTX 950M, שניהם מבוססים על ארכיטקטורת "Maxwell" החדשה וכוללים 640 ליבות GTX 960M. CUDA פועל על מהירות ליבה בסיסית של 1,096 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 במהירות של 2,500 מגה-הרץ. לעומתו, GTX 950M פועל על מהירות ליבה בסיסית של 914 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 או GDDR3. כמובן ששני הכרטיסים תומכים ב-DirectX 12 וטכנולוגיות של Nvidia כמו BatteryBoost ,Shadow Play. ביחד …

23. יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tomerm55,

שלום לכולם יש לי כ. מסך SAPPHIRE R7 260X חדש. הייתה לי בעיה במחשב שהתחילה כאן (אין צורך לקרוא את הכל, רק את הסוף) http://hwzone.co.il/community/threads/538831-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A8%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%90%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9C/page3#.U30Xe_l_tZ8 בקיצור , מסך שחור חוזר ונשנה עד שהשתכנעתי על סמך פורומים מחו"ל שכנראה מדובר בתקלה בדרייבר של כ. מסך ואף ווידאתי זאת ע"י החזרת כ. מסך ישן למחשב שעבד יפה מאוד והתקלה לא חזרה. לפני כן ניסיתי אין סוף דרייברים לכרטיס החדש והתקלה תמיד חזרה. לקחתי הכרטיס לחנות למימוש האחריות ולשמחתי יום למחרת התקשרו ואמרו שהכרטיס הוחלף לחדש !! באתי הבייתה שמח וטוב לב עם כרטיס חדש בקופסה בתקווה לחי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The-Devil,

דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.