עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוריפ,

קראתי באתר X-Bit Labs, שמתחילים לזרום פרטים לגבי הליבה החדשה של ATI, ה-R420. זה כנראה יהיה צעד לכיוון ה-RADEON 10000. רציתי לדעת אם יש לכם הערכת זמן עוד כמה זמן הוא יצא לשוק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spider272,

כדאי להביא ת כרטיס 7950 3GB? רוזולוצייה:16:10 1440X900 enermax 550 naxn

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RDS,

אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by fatNjazzy,

ביחס לקופיגורציה. 3138, זו התוצאה ב 3DMARK05 P4 2.6 HT 478 צ'יפסט 915P 512MB X2 DUAL DDR 400 HD 40GB 7200 ללא OC. כשאני עובד על תכנות תלת מימד, הוא מאד מאד איטי (זה אולי לפורום אחר) אבל בכל זאת. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני מתכנן לקנות מערכת חדשה עם המפרט ממדור מפרטים מומלצים שבאתר: [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4690 3.5Ghz Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs even, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]לוח-אם[/TD] [TD=class: model] Gigabyte GA-H97[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 1224] [TR=class: specs odd, bgcolor: #EFEFEF] [TD=class: part]זכרונות[/TD] [TD=class: model] 1x8GB 1600Mhz Corsair[/TD] [/TR] [/TABLE] ספק יש לי של FSP דגם EVEREST 700E 80PLUSE ההתלבטות היא בין שני כרטיסי מסך: GIGABYTE 760GTX 2GB WINDFORCEx3 והכרטיס שבמפרט המליצו: Radeon R9 280x 3GB 1)עד כמה ההבדל בינה…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אהלן חברים, לאחר הרבה בירורים והתיעצויות אני צריך להחליף את הHD4870 שלי בכרטיס מסך חדש. המפרט שלי: CPU: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III‎ ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W מרוב ההמלצות הבנתי שכדאי לי ללכת על GTX560 TI. השאלה שלי היא כזאת. בדקתי בKSP ובאתר שלהם קיימים 2 כרטיסים, אחד של אסוס ואחד של גיג'ה בייט בגירסת OC כאשר הכרטיס שבא עם OC זול יותר, האם כדאי לקחת אותו? או שבכלל כדי לי ללכת על ה570 של Sparkle? בTMS הוא לא עולה הרבה יותר מה560 והשאלה האם אני ירגיש הבדלים בזמן עריכת וידיאו או שזה תוספת של400 שקל לחינם? ולמה הSPARKLE זול בהרבה מהמתחרים? תודה מר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eddy,

מישהו יודע ויכול לתת הערכת מחיר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jambo222,

שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by oren99,

יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itaylevi,

בכל מקום ברשת כתוב משהו אחר; חלק אומרים שכן, וחלק אומרים שלא. אני מתכנן לקנות את ה 280X בעוד מספר ימים עם המחשב החדש, האם אקבל 3 משחקים חינם במסגרת החבילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by marking,

מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך במחשב המדיה סנטר שלי מ Radeon HD 5670 של ספייר למשהו קצת יותר מתקדם. הבעיות: 1. אסור שיהיה גדול מידי 2. צריכת החשמל צריכה להיות יחסית נמוכה (מדובר על ספק כוח איכותי, אבל רק 350W) בגדול אני מחפש משהו זול יחסית שייתן ביצועים טובים יותר מהכרטיס כיום, כמובן אין צורך ב OC. עד 700 שקל, כמובן שעדיף פחות אם לדעתכם יש איזה צפי ליציאת כרטיס חדש לשוק ועדיף לחכות, אז מעולה, כי אני לא ממהר. עיקר המשחקים הם פיפא 15 פרו 15 - משחקי מכות (מורטל קומבט וכאלה) Need for Speed ואולי ירוץ assassin's creed החדש כמובן לא הגדרות גבוהות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. הכרטיס מסך המדובר (הוצאתי מ- GPUZ) של חברת ASUS ATI RADEON X300/500 GPU - RV370 Technology - 110nm Transistors - 75M PCI - E X16 Shaders 4 Pixel/2Vertex Direct X Support 9/Shader Model 2 Pixel fillrate - 1.3 GTPixel/s Texture fIllrate - 1.3 GTPixel/s Memory - 32MB GPU Clock - 324Mhz Memory Clock - 294Mhz רשום שה- PCB יוצר בסין - בצבע אדום קירור פאסיבי שחור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ag43,

יש באפשרותי לקבל מספר כרטיסי דור קודם של נודיה. אני מתלבט אם לצרף אחד מהם למחשב שבמפרט בצד כדי שישמש ככרטיס פיזיקה יעודי. מדובר על כרטיסי 9600,280GTX ועוד כרטיסים בסגנון. איזה כרטיס יוכל לשמש אותי באופן מלא לפיזיקה ויצרוך הכי מעט חשמל?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by RadeonXt,

אהלן , הצלחת לשכנע אותי כנראה שאקנה 6600GT. על איזה אתם ממליצים (ל-AGP)?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ghreg,

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בסוף קניתי ספק אחר יותר טוב מ hecעם 480w והכול טוב ויפה אבל יש בעיה אחת שלא משנה איזה משחק אבל מתי שהמשחק מבצע בדיקה אז הוא כותב שההגדרות הכי טובות למחשב שלי זה הכול low למה הוא כותב את הדבר הזה low הרי יש לי מערכת טובה למשחקים ועוד קניתי את6600gt אז בכלל זה צריך להיות מצויין ולא משנה ויהי מה הוא רק כותב שהמשחק ירוץ הכי טוב על low ורזולציה נמוכה למה הוא כותב ככה? מה הבעיה פה? מפרט המחשב: intel pentiuom 4ht 2600 dual 256 ddr לידטק 6600gt

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תכירו את הטיטאן X של 2016: http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-announces-geforce-gtx-titan-x-based-on-gp102-has-gddr5x.html נ.ב *** הכרטיס הזה נשמע מפחיד...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by theDeath,

שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים