כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
Looking for a graphic card around the price of 1000-1500nis I know i can get the 7600GT for about 990nis, is the anything better i can get if i enlarg the budget to 1500 Ati Or Nvidia?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הGTO שיש בLOGIC הוא GTO2 או FIREBLADE? כי רשום עליו גם GTO2 וגם FIREBLADE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לחץ כאן רשום שזאת גרסת VIVO ורשום שהוא עם 16 צינורות.. ??? למישהו יש מושג
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הכרטיס מסך המדובר (הוצאתי מ- GPUZ) של חברת ASUS ATI RADEON X300/500 GPU - RV370 Technology - 110nm Transistors - 75M PCI - E X16 Shaders 4 Pixel/2Vertex Direct X Support 9/Shader Model 2 Pixel fillrate - 1.3 GTPixel/s Texture fIllrate - 1.3 GTPixel/s Memory - 32MB GPU Clock - 324Mhz Memory Clock - 294Mhz רשום שה- PCB יוצר בסין - בצבע אדום קירור פאסיבי שחור
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי R9800P של סאפייר....(דרך אגב)... בCONTROL PANEL החדש אין לי אשפרות לאוברקלוק......אני לא יודע למה... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה !
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים ברשותי מחשב Intel® Core™2 Duo Processor E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB זיכרון פנימי RAM 2GB כרטיס מסך geforce 8600gt אם אני לא טועה יש לי ספק כוח של 400w אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שישפר את הביצועים בעיקר במשחק arma 2 המשחק רץ נחמד על meduim אבל עדיין מקרטע ולא חלק השמח לתגובות תודה
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא הבנתי תיראו ניכנסתי באשכול שבנעוץ למקום שכתוב כרטיסי מסך מומלצים אז ראיתי את ה 9800gtx וכתוב חיבור דרוש:חיבורי כח דרושים מהספק: שניים של 6PIN מה זה אומרת 2 של 6pin בכולם כתוב 1 ורק בוא 2 מה זאת אומרת? צריך איזה משהוא מיוחד בישבילו?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, אני רואה שבלא מעט מפרטים משלבים לוח אם הכולל כרטיס מסך על לוח האם 6100, וכך אפשר בעתיד להוסיף כרטיס מסך טוב יותר. אשמח לקבל מעט מידע לגבי הכרטיס המובנה 6100: - אשמח להערכה בקשר לחוזק שלו (לעומת כרטיסים אחרים כמו 5200, 5500, 6200, 6600 וכו'). - מה כרטיס כזה מאפשר לעשות כמו שצריך? (אני מניח שאין בעיה בעבודה באופיס. האם גם אין בעיה בצפיה בסרטים? משחקים קלים? בינוניים? תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה וגרפיקה אחרות? וכו') - האם יש לוחות כאלה שהחיבור של כרטיס המסך הוא DVI ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך כרטיס מסך בעיקר למישחקים בסביבות ה 300 שקל ל AGP תודה
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ככה היה לי 8800GTS 320MB (הגירסא הישנה), הוא הלך לי אז הבאתי אותו לאחריות ואמרו לי שמחליפים לי אותו ל9600GT... האם שווה לי? את הכרטיס שלי קניתי בזמנו ב1600 ש"ח, וה9600 שאני מסתכל עולה 800-900 ש"ח, האם באמת ה9600GT יותר חזק/בכוח של ה8800GTS 320MB הישן? בתודה, נבו.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא פה כבר הרבה זמן ואני צריך את העזרה שלכם. ברשותי מערכת שקניתי לפני כשנתיים שבזמנו הייתה חזקה, וכעת אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. המפרט הוא כזה: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 Ghz ספק כח: SEASONIC 500W SS-500ET כרטיס מסך: TwinTech GeForce 9800 GTX אני יודע שהמעבד עלול ליצור צוואר בקבוק עם כמה כרטיסי מסך ולכן העדפתי להתייעץ בפורום לפני הקנייה. ההעדפה היא לכרטיס מסך של NVIDIA מהדור החדש (GTX 5xx), הרזולוציה היא 1680X1050, התקציב הוא: 1600 ש"ח. ההתלבטות היא בין: GeForce GTX 570 / GeForce GTX 560, ואם אין ברירה אז בין: HD 6950 / HD 6870. דבר אחרון, אני לא מעוניין בשדרוג המעבד / ספק הכח / לוח האם, אלא רק בכר…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ?? או שבכלל אין קשר והכל קשור רק לאיכויות המשחק..... בלעלות אני גם מתכוון לשלבי המשחק כאילו להטען יותר מהר....... תודה
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברה בזמן האחרון הכרטיס שלי עושה לי בעיות מכל מיני סיבות שאינם ברורות לי וחשבתי אולי להחליף/לשדרג אותו.. המחשב שלי הוא לא הכי חדש ועבר לא מאט זמן מאז שקניתי אותו (3 שנים בערך + - ) לצורך העיניין זהו המפרט שלי: מעבד- intel core 2 duo e6300 לוח אם- gigabyte 965p-s3775 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb דיסק קשיח: 160 g.b sata2 בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס חזק שבעיקר יענה על הצורך של הרצת משחקים חדשים... שאני אומר להריץ אני מתכוון לעמוד ברזולוציה גבוה ואיכות משחק גבוהה במשחקים החזקים והחדשים שבשוק כמו ( far cry'crysis וכו').. ושיחסית הכרטיס לא יביא לתקיעות/עומס/לא יתפקד וכו' עומד לרשותי תקציב של עד 600 שקל גג …
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלחתי מסך LG FLATRON לתיקון לספק מורשה של LG בישראל והם דורשים 85 דולר ללא מע"מ לתיקון.. וזה מחיר התחלתי..!! הם אפילו לא בדקו אותו עדיין ..מה זההה זההההה? אני זוכר שמשהו אמר לי פה שחבר שלו תיקן לו את המסך.. אם אתה רואה את זה אני חיב את העזרה שלך דחוף
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מהלך מבריק - הרי HAVOK נמצא כמעט בכל משחק כיום. רק מוזר שחברה שבבעלות אינטל משתפת פעולה עם חברה בבעלות AMD http://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37907-135.html
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מישהו כאן כתב שהוא התקין את הדרייבר בטא והעכבר הפסיק לעבוד לו ומחקו את התגובה אותו דבר אצליי%%$%$ התקנתי את הדרייבר האחרון והעכבר שלי פשוט מת חשבתי שזה צירוף מקרים בכלל לא קישרתי בין הדברים עד שקראתי את מה שהוא כתב מישהו יודע עוד משהו על זה אין לי עכבר עכשיו!
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשים לאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיק אך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלות עכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינג האם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב.. זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_416_1271&products_id=7816 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_1358&products_id=8041 הפרש מחירים של 130 שקל P: הקירור של לידטק לא נראה משהו אבל אני לא יכול לשפוט כי אני לא רואה את הקירור של PNY.. : למישהו יש אחד מהכרטיסים? תודה מראש P:
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כתבתי ת'ראד על זה בעבר אבל אינני מצליח למצוא אותו וגם אני לא חושב שיש צורך לבצע לו הקפצה מתהום הנשיה... בכל מקרה יש לי לוח אם ישן (Abit NF-7) + מעבד ישן (Sempron 3200) + כ.מסך ישן (Radeon 9800 128MB) משחקים חדשים כבר מקרטעים עליו, ואני שוקל לשדרג את הכל עכשיו או לקנות כ.מסך מתקדם יותר לשנה הקרובה ולחסוך קצת כסף לשדרוג משמעותי יותר. אני צריך כרטיס AGP כך שאני לא בטוח אם אלה שנמכרים כיום יניבו שיפורים משמעותיים או אם ישפרו בכלל את הביצועים.... האם יש כרטיס שיעלה באופן ניכר את מספר הפריימים, ושאינו עולה יותר מ800 ש"ח? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד כמה המחירים ירדו? שווה לחכות? מניסיון של אנשים פה שיצאה סדרת 8 אחרי 7 בכמה ירדו המחירים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים).
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-