כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אפשר !? Exclusive: Get SLI for Your P45 Motherboard לא באופן רשמי כמובן...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה.. קניתי מסך דק ומכשיר דוידי! עכשיו איך אני מחבר את המכשיר דוידי למסך בשביל שאני יראה את הסרטים במסך? איזה כבלים צריך?! תודה
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם זה קשור לפה או לכרטיסי מסך לחבר שלי יש מעבד E2140 1.6Ghz מה הכרטיס מסך הכי נמוך שלא יהיה איתו צוואר בקבוק? כרגע בוא נאמר OC זה לא רלוונטי והספק הוא Ezcool 500W (לא דואג בקשר לזה, אני יודע שהוא יחזיק בכיף 9800GT/HD4850)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני חדש פה נעים להכיר ויש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600 SERIES 1GB INNO3D איך הוא למשחקים כמו פיפ''א 08 פיפא 09 שייצא NBA CRYSiS תודה
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את הכרטיס שלי (ati 9200) שקורס כל 2 דקות בעבודה ב proE wildfire (תוכנת לבניית גופים תלת מימדיים). אני לא רוצה משהו משוגע אלא להשקיע כמה שפחות(עד 450) כדי לעבוד נורמאלי. אם אין בתקציב הזה אז אפשר למשוך עוד קצת. אני לא זקוק לו למשחקים. יש לי מחשב P4 2.8 עם 1G זכרון, לוח של ABIT IC7 עם AGPx8 מה יכול להתאים לי?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים היתי משחק DOOM3 והכרטיס היה מגיע מקסימום ל68 מעלות. מאז לא ממש שיחקתי. היום התחלתי לשחק את Prince of Persia The Sands of Time ופתאום ראיתי שהוא מגיע ל82 מעלות!! חשוב לציין שפתחתי את המארז.. אם הוא היה סגור בטח היה נצלה לי המחשב. אגב, הכרטיס הוא של MSI. http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=621 אני זוכר ששמעתי פעם משהו באיזה ביקורת על זה שהצלעות קירור יכולות להתנתק מהכרטיס או משהו.. יכול להיות שזה מה שקרה? אם כן אז איך בודקים/מתקנים?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/games/reviews/games/Battlefield_4_PC_Performance/3 לכל אלו שאמרו שאין, בבקשה. מה גם שב-AMD מחסירים פרטים במשחק, כגון מבנים למיניהם וכו', שזה ממש לא בסדר... מה יהיה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייח פשוט ב-1000 ש"ח לפני חצי שנה בk.s.p משיקולי תקציב כעת התפנו לי עוד כ-1000 עד 1500 ש"ח ואני ממש רוצה להריץ עליו משחקים כבדים האם זה אפשרי ע"י שדרוג כרטיס המסך בלבד? ואם כן אז איזה כ.מסך כדאי ביותר? (1000-1500 ש"ח) אשמח לכמה אופציות. המפרט הוא בערך כזה: intel E5700 3.0 Ghz זיכרון 2 ג'יגה (תוכנה בשם cpu wizard מכריזה שיש לי 4 אבל הווינדוס מזהה רק 2) כרטיס מסך: intel hd graphics לוח אם: Asus P5G41T-M LX זוהי שאלתי. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הHD4850 שיש לי כרגע די מקרטע וחשבתי להחליפו המטרה כמובן היא משחקים, בMAX הגדרות ברזולוציה הנ"ל. המערכת שלי די עדכנית(מפרט) רק חסר לי כרטיס מסך סביר להשלים אותו האם הHD6850 יספיק? או שכדאי לשהשקיע עוד קצת ולקחת משהו יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה יותר מאשר אצלי .יש לו מסך דק ואילו לי יש MAG796 ושמא זה כרטיס מסך? לי יש RADEON 9550 ולא שמתי לב שיש הבדל בתצוגת שולחן העבודה בינו לבין הכרטיס הקודם MX 400 אז מה התשובה תודה
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS P5B MotherBoard SATA II PCIE Leadtek PX8800 GTS TDH 640MB PCIE Hard Disk 7200rpm 250 GB ENERMAX Liberty 500W A-Top Black Gladiator במיוחד עם splinter cell double agent - אפשר על מקסימום גראפיקה? (יש לי על המחשב, אבל עדיין לא הפעלתי את המשחק מאז הכ.מ החדש..)
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אוקיי , משך את עיני מסך LG F700B ב984שקל ב24תשלומים = 41 שקל כל תשלום... , עכשיו ,אני רוצה לדעת , האם בטווח המחירים הזה(עם תשלומים כמובן) , יש מסך יותר טוב?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של ViewSonic Vx924 ואני רוצה לנקות אותו מאבק שמצתבר מישהו ניסה פעם עם מטלית פלא (מיקרופייבר) לניקוי מסך LCD זה באמת לא סורט? זה מה שרשום: "מטלית הפלא לניקוי משטחים עדינים עשוי מחומר , מיקרו פייבר מיוחד , ללא שריטות ללא חומר ניקוי . מסיר אבק , טביעות אצבעות ,שומן מתאים לניקוי מסכי LCD עדשות מצלמה ,תקליטורים ,עדשות משקפים ,תכשיטים ועוד"
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הגרפים, יש ברשותי מסך LCD 19 WIDE אני מתכוון לשחק במשחקים המעודכנים לשנה זו. מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני כותב מהמחשבב נייד ורציתי לשאול GTX460 טוב יותר מה HD5770 בכמה אחוזים בערך |? ושווה תהשקעה של ה מאה שקל?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי חלק אומרים שהבאנצ'ים שיש עכשיו לא אמיתיים...אפשר לדעת אם זה אמיתי או לא..?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-