כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 800 ש"ח שידרוג מ- HD4870 ניתן לראות את המיפרט המחשב שלי מיתחת לשם לי. מה הייתם ממליצים למערכת המחשב המיושנת במיקצת....שיוכל לנצל את הכרטיס מסך שתמליצו ללא צוואר בקבוק רציני.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ASUS P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אלך לקנות את כרטיס המסך: Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC רשום ב game debate שדרוש 12 RAM בשבילו, לי יש 8. אני דיי בטוח שלא צריך להרחיב ל12. מישהו יודע אם באמת צריך 12? עוד משהו, המעבד שלי זה: i5 3570K. אם יש צוואר בקבוק, אני קונה גם קירור נוזלי מתאים לOC. אז ככה שלא תהיה ממש בעיה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...) אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבד בחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא ר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גג 700 שקל פנטיום 4 1500 384DDR KINGSTONE
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
המפרט בצד. ועם הקנייה של הכרטיס (כלשהו) אני משדרג ל 2GB זכרון או 3. יש לי התלבטות קשה בין HD3870 לבין HD4850. כמה ההבדל גדול? אני נוטה ל 3780, רק אם ההבדל בביצועים מספיק גדול אני אקח את ה 4850. אפשר אולי כמה בנצ'ים של שניהם וכמה כרטיסי NV מתחרים? תודה. /עריכה אני יכול לשחק רק עם 1280X1024.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ELSE Radeon9800SE עם אפיק זיכרון של 256 ביט. התקנתי את הדרייברי אומגה על מנת לפתוח את ארבעת צינורות העיבוד הנוספים, אך אני נתקל בבעיה מוזר. בתוכנה Riva Tuner הכרטיס נפתח, אך בווינדוס אני מקבל טקסטורות שבורות, לא בכל מקום כמו שתראו בתמונות - אבל הן קיימות. אני חושב של-9800SE יש 2 מצבים, נפתח או לא נפתח, עדיין לא שמעתי על כרטיס שנפתח ונתן טקסטורות שבורות - מישהו שמע? למישהו יש פיתרון אולי? תודה. תמונה מה-Riva Tuner: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ,יש לי מחשב דיי ישן , E8400,2GB,SEASONIC 400W הלוח אם של ASROCK גם לא חדש במיוחד. עד עכשיו היה לי HD4850 נשבר אחד ה "פרופלורים" במאוורר שלו והוא עושה גם רעשים אז החלטתי להחליף... אני מעדיף משהו שעולה פחות מ 400, יתפקד קצת יותר טוב מ 4850 אבל לא חייב בהרבה, אבל הכי חשוב שיתאים להכל. לכן רציתי לדעת אם PCI EXPRESS 2 יושב לדוגמא על PCI EXPRESS 1 ? מעדיף AMD המתמודדים: 5450 R5 230 ואם ממש שווה לשדרג אז R7 250 אין לי מושג מה ההבדלים אני סתם הולך לפי המחירים (KSP) אשמח להכוונה שוב, הכי חשוב שיתאים לעוצמת הספק וללוח האם...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני רוכש ב ivory מחשב חדש ונתנו לי כרטיס MSI RX1950PRO 256MB VIVO 256BIT DUAL DVI ב 1000 ש"ח , האם הוא כרטיס טוב בסדרת 1950, זאת אומרת בכרטיסים אלו MSI היא חברה טובה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן כן, אני יודע ששתי החנויות על הפנים , שירות, אחריות וכו... אבל בואו נקרא לזה "הרע במיעוטו". בKSP הכרטיס עולה 995 באייבורי 1000. ??What it's goona be תודה אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחן המבחנים יוצא לדרך, שלושת גרסאות Vega בהשוואה לתחרות מצד נוידיאה בכל הסגמנטים - תמונת מצב:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... הסיפור שלי הולך כך... המחשב שלי נתקע פתאום אז ניצלתי את האחריות שלי ב-KSP והטכנאי הנחמד זיהה שהכרטיס מסך שלי ה-G6600GT של PINE נדפק והחליף לי אותו.איך שאני חוזר הביתה, המחשב שוב נתקע... ואז שוב הטכנאי אמר לי שהכרטיס הלך... אז KSP(אני ממש תופס מהחנות הזו וממליץ...)הציעו לי זיכוי על הכרטיס מסך(במחיר שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) ואמרו לי שבמלאי יש להם G6800LE גם של PINE במחיר של 970(משאיר לי יתרה של 140 ש"ח) אני שאלתי את המוכר מה יותר טוב והוא אמר לי שה-6800LE,טוב יותר בטיפה,אני סמכתי עליו ואמרתי לו שיחליף... מה שאני רוצה לדעת זה האם יש השוואה באינטרנט בין שני המסכים והאם יש אתר שמפרט לי על הכרטיס מסך הזה(לא של היצרן, אתר ביקורת)... תודה לכולם....
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מבין איך מעבד עם 2 ליבות או 4 ליבות עובד. אבל איך בדיוק עובד כרטיס מסך עם 2 ליבות? מה זה נותן? האם זה עדיף על כרטיס 8800GT/S?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מנסה להגדיר 3 מסכים שונים באמצעות הrx550 הdvi והhdmi מחוברים ונותנים dual display ללא בעיה, הDP לא מציג כאשר הוא מתחבר, בנוסף, הוא אינו מציג גם כשהוא בודד, בנוסף, בעת ניסוי וטעיה בהגדרות מערכת eyefinity הגדרתי את המסך הנ"ל כראשי וכעת בכל זיהוי של חיבור לdisplay port אני מקבל שלושה מסכים שחורים. ברצוני לקבל extended display ל3 מסכים ושאלתי כזו יש דרך להפעיל את הdisplay port לבדו? ישנה דרך לאפס את הeyefinity ללא הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר? כיצד עם הeyefinity החדש (השונה מגרסת הקרימזון אותה הכרתי) ניתן לייצר כזו סוג של תצוגה? שכן אני הצלחתי רק לייצר תצוגה פנורמית ברזולוציה גבוהה והאופציה הזו נורא מיותרת לי... קצת מידע כללי: …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מדגם radeon 9800pro תוצרת msi שמגיע עם ליבת r360 ונפתח בקלות לradeon 9800xt.. אנחנו נקנה מהחנות של נועה, או מksp או מחנויות אחרות, מאיפה שנחליט כבר(ואיפה שיוצעו התנאים הכי טובים) כל מי שמעוניין שייפנה אליי לפרטי, או שישאיר תגובה או שייפנה באיסיקיו 312251831 נדב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-