עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תגידו מבחינה בריאותית מה יותר בריא מסך crt (מסך קונבנציונלי או מסך "רגיל") או מסך LCD אני מתלבט מה לקנות אנא עזרו לי האם קצב הריענון הנמוך שנמצא במסכי ה LCD "הורס" את העיניים? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DEMON HUNTER,

רק הורדתי את ה29.42 וכבר יוצא 29.80 תגידו שווה לעדכן או שההבדל לא מורגש כי זה מעצבן כבר כל שבוע לעדכן, לעדכן או לא לעדכן זאת השאלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי במחשב מדיה סנטר לוח אם של ASUS מדגם M4A78-VM. הלוח תומך בcross fire ויש עליו גם כרטיס מסך מובנה. הכרטיס מסך הראשי שיש לי במדיה סנטר הוא HD4850 ורציתי לבצע cross fire בין ה4850 לכרטיס המובנה בלוח אם אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס מסך המובנה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הי, כיוון שאני מעוניין לעבוד עם מסך 24" (סרטים ולשחק קצת) המליצו לי ללכת על 4870. אבל... יש הרבה מהם. אני מעוניין שמחשב יהיה שקט. איזה כרטיס לבחור? האם אני צריך 1GB? (אני מסתכל בד"כ באתר של SKYPC) תודה מפרט מחשב (ללא כרטיס מסך, שזו הרי השאלה): מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT מארז ללא ספק A…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו

7. אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך שימצה את היכולות של המסך הזה שאותו אני רוצה לקנות. http://www.amazon.com/gp/product/B000BXEUDY/ref=pd_cp_pc_title/104-2859564-7869558?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=172282 חיפשתי פה בפורום כמה כרטיסים אבל אני לא מבין בזה כלל ואני מעדיף לשמוע מכם ישירות המלצות מאשר לקנות 'על עיוור'. חשבתי על ה-X300 או ה-X550. זה יתאים? הולך להיות לי על המחשב 1 GB זיכרון ואני לא רוצה שהכרטיס יקח ממנו זיכרון לפי חלק מהדברים שקראתי פה. אם לא בכרטיסים שציינתי אז איזה כרטיס כן יתאים שלא ייקח מהזיכרון של המחשב? תודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

איזה דרייבר כדאי להוריד ל EVGA 76GT KO שלי? מדי פעם אני שומע על דרייברים שנופלים מהקודמים שלהם ולא תמיד יותר מתקדם במספר מציג שיפורים מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש טל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by T-Flash,

שלום כבר לא סוד, ש 7900GTX לא יהיה כרטיס יחידי עם ליבת G71... עד אכשיו, חשבנו ש 7900GT יהיה במקום השני בביצועיו... היום התברר מהדרייברים ForceWare 83.60 שמוזכרים שם הכרטיסים הבאים: NVIDIA_G71.DEV_0298.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS" NVIDIA_G71.DEV_0298.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS " NVIDIA_G71.DEV_0299.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" NVIDIA_G71.DEV_0299.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" כמו שאתם רואים במקום 7900GT יש את ה 7900GS... מזה אפשר להבין שNVIDIA תשנה את השם של 7900GT... http://www.computerbase.de/news/treiber/grafikkarten/nvidia/2006/februar/forceware_geforce_go_7900_gs_gtx/ :xyxthumbs: רק לא מובן לי הקטע עם ה GO... יכול מאוד להיות שכרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב. לפני כן היתה לי תוצאה מעל 10k והיום משום מה התוצאה עלובה ביותר למפרט שלי[ראה תמונה] מה הבעיה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sagi_10,

שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חושבים שהעתיד של כרטיסי המסך הוא אך ורק בזכרונות ה-HBM2? כדאי שתשקלו זאת שוב, משום שתקן ה-GDDR5 מאותת שהוא מתכנן קאמבק מפתיע לכתבה

13. אני לא רוצה למכור לו ביקר {כי מדובר בחבר טוב} ומצד שני אני לא רוצה להפסיד על הכרטיס . {הכרטיס עלה לי אז 780 ש"ח} מדובר בכרטיס 256mb x1950p של powercolor הגירסה המוחלשת. הכרטיס אצלי בערך שנה .נשאר לו אחריות לעוד שנה .

14. Started by v_nimrod,

קשה להחליט אם למישהו יש את אחת הגרסאות שיגיד ההבדל היחיד sonic מגיע עם אחריות שנתיים toxic עם אחריות ל3 שנים אבל זה לא מפריע לי בגלל זה ההבדל במחירים sonic toxic

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by webfox,

היי. רציתי לשאול, אם אני קונה 2 כרטיסי nVidia זהים(כדוגמת 9600gt), אז יש לי SLI? אם לא, יש הבדל בין קנייה של 2 כרטיסים לבין קניית SLI? (מבחינת ביצועים, מחיר, וכו') נדב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dan9,

אז ככה אני דיי מתלבט מטרת המחשב היא בעיקר משחקים עם VISTA 32 לשתי המפרטים אטני מתכון לעשות OC טוב!! לגבי הSLI אז לוח עם 650I לגבי הQ66 לוח עם P31\5 מה כדיי יותר חברים?? *ה88GT מגיעה כבר עם OC... *לדעתכם E2180 עם OC ל3GHZ גם יספיק למשחקים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by prince8900,

יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי שני מסכים (dell u2311h & samsung led 46'') בצורה חלקה בצפיית תכני 1080P, ולגביי הגיימינג: בעיקר משחקים כגון call of duty,starcraft, לא מדובר בגיימר כבד, אבל כן מעוניין שזה ירוץ ברזולוציה גבוהה בצורה חלקה... המפרט: Gigabyte GA-965p-s3 core 2 duo E6300 Thermaltake Bigtyphoon Kingstone 2*1 Gb ddr2-667 WD 2500ks ATI Radeon X1950pro Enermax liberty 400w תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני שבוע שמתי פה הודעה על הכרטיס מסך שלי Geforce 5 5200 שיש לי בעיות וכל זה.. והחברה כאן אמרו לי להלחליף אותו מ2 סיבות בגלל הבעיה... וגם בגלל שהוא לא משו הכרטיס הוספתי 300 שקל וקניתי ATI RADEON 9550 256MB שווה או לא? תנו דעות...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ScreameR,

ואיך האחריות של VIEWSONIC ? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NF,

יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. נראה לי שפרצתי למסך של עצמי אט נשהט כזה תראו מה קרה נכנסתי להגדרות של המסך (דרך הלחצנים שמופיעים על המסך לא דרך הווינדוס) וסתם לחצתי כמה פעמים אל האפשרות degauss פתאום נכבה לי המסך אני מדליק אותו ואני רואה שיש לי עכשיו מלא אפשרויות חדשות במסך שלא היו לי פעם אין לי מושג מה קרה לי שם בבקשה תעזרו לי לפענך את התעלומה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Delux,

תגידו יש אפשרות לשפר את היכולת של הכרטיס שלי (RIVA TNT2 32MB) בלי לעשות OC מה צריך דרייברים? נ.ב: אם אני ישים מאוורר על הכרטיס זה יעזור במשהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי טלוויזית מקרן אחורי בגודל 61" רק הבעיה שכניסת הHD היחידה שיש לו היא מספר חוטים קומפוננט (ירוק כחול...) ולכרטיס מסך שלי יש S-VIDEO עם 4\5 פינים מה שלא מאפשר לי לחבר את הכבל הידוע... וDVI ל HDMI לא יעזור לי פה כי אין לי איך לחבר אותו לטלוויזיה. מה שכן אני צריך אם יש כזה דבר DVI לקומפוננט אם יש כזה דבר? או שיש דרך אחרת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים