עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by User_Name,

האם כדאי לקנות כזה כרטיס או לקחת את הגרסה עם AGPx4 בלבד? ההבדל במחיר בערך 30\40 שקל...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by liavliavliav,

המערכת שלי היא כזאת Core I7 870 Gigabyte p55a ud3 Kingston 2048 ddr3 2048 (פעממים) דיסק קשיח 1TB WESTREN DIGITAL 1333MHZ GTX470 FREEZER REV 2 pro7 של Artic xaser v1 MX red(thermalkate) צורב LG השאלה שלי היא עם הלוח אם תומך בSLI ואם SLI של 470 חזק יותר 580,480 או HD5970 ? כמה וואט צריך לכול המערכת עם SLI הקירור בסדר? אפשר לעשות SLI של שני כרטיסי מסך שונים ונגיד אחרי שעושים את הSLI ומחברים אותו עם הגשר ללוח אם צריך לעשות משהו בדרייברים איך יודעים שהמחשב מזהה את שני הכרטיסים ופועל איתם צריך קירור לכרטיס מסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפני שבוע שמתי פה הודעה על הכרטיס מסך שלי Geforce 5 5200 שיש לי בעיות וכל זה.. והחברה כאן אמרו לי להלחליף אותו מ2 סיבות בגלל הבעיה... וגם בגלל שהוא לא משו הכרטיס הוספתי 300 שקל וקניתי ATI RADEON 9550 256MB שווה או לא? תנו דעות...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני עובד על פיקס לוודוו, אז אני צריך שתפעילו את הקובץ ArmyOps.ini בתיקייה System. עכשיו. אמור להיות לכם למעלה Protocol=unreal ProtocolDescription=Unreal Protocol כזה דבר. אם יש, אז זה הקובץ הנכון. פיסקה מתחת לזה אמור להיות דבר כזה [Engine.Engine] RenderDevice=***** איפה שהכוכביות זה השם של הדוייס של הכרטיס- אני צריך את השם. לפני שאתם נותנים לי, חפשו דבר כזה: [*******] HighDetailActors=False UsePrecaching=False UseTrilinear=True AdapterNumber=-1 ReduceMouseLag=False UseTripleBuffering=False UseHardwareTL=True UseHardwareVS=True UseCubemaps=False DesiredRefreshRate=25 UseCompressedLightmaps=False MaxPixelShaderVersion=255 אני צריך שמה שבסוגריים ומה שברנדר דוייס יהיה תואם. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המערכת שלי כרגע היא: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x) 2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM Gigabyte Geforce 9800GT OC Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות. המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך. האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. החברה בPCPER עשו הרבה BENCHMARKING במשחקים כמו GTA 5/FALLOUT 4/HITMAN ועוד הרבה משחקים הכרטיס מבחנת הביצועים בין GTX 1070 ל GTX 1080 פחות או יותר מהירות הכרטיס בין 1500MHZ ל1600MHZ הערה חשובה מאוד אם AMD תצליח לעלות את המהירות הסופית של כרטיסי מסך בדגמים עבור גימיר רמת הביצועים יהיו יותר טובים אבל בכך צריכת החשמל תהיה בהרבה יותר סביב 350W ל400W. הסרטון באורך 4 שעות וחצי לתוצאות לקפוץ לסוף הסרטון זמן 4:32:00

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. הכרטיס מסך המדובר (הוצאתי מ- GPUZ) של חברת ASUS ATI RADEON X300/500 GPU - RV370 Technology - 110nm Transistors - 75M PCI - E X16 Shaders 4 Pixel/2Vertex Direct X Support 9/Shader Model 2 Pixel fillrate - 1.3 GTPixel/s Texture fIllrate - 1.3 GTPixel/s Memory - 32MB GPU Clock - 324Mhz Memory Clock - 294Mhz רשום שה- PCB יוצר בסין - בצבע אדום קירור פאסיבי שחור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Da MaStEr,

תקשיבו אחים שלי אני מחפש כרטיס מסך וחשבתי אולי לקנות GeForce FX 5900 XT Golden Limited עכשיו אני לא יודע אם המערכת שלי תנצל אותו במלואו, יש לי: פנטיום 4 1.6 DDR 333 256MB RAM (אני חושב להוסיף עוד 256MB) הכרטיס מסך שלי עכשיו הוא nVidia GeForce 2 MX 400 מה אתה אומרים ? ממליצים לי לקנות את ה5900 ?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום... את המחשב החדש שלי קניתי בספטמבר השנה. הייתי אמור לקנות אותו הרבה לפניי, אבל החלטתי לחכות לדור החדש של כרטיסי המסך של ATI. יצא ה- HD5870, והנה הכרזה נוספת על כרטיסים מדהימים מצד נווידיה שיצאו בקרוב. בסופו של דבר קניתי את המחשב ללא כרטיס מסך, ואני משתמש בכרטיס מסך חלש וזמני שהיה ברשותי. לאחר הכתבה ב- XbitLabs (http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091105234423_Nvidia_to_Ramp_Up_Fermi_Graphics_Cards_Only_in_2010.html) שאומרת שכנראה הכרטיסים של נווידיה יצאו בתחילת פברואר, אז אני מתחיל לשקול ברצינות לקנות את הכרטיס של ATI וזהו - כי יכול מאוד להיות שאני אתגייס עד אז. יש מספר משחקים שווים שיוצאים בקרוב - CoD MW2, AC2, (ועוד, לא כולל הרבה שכבר יצאו שלא שיחקתי בהם) …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך שמיועד לצפייה בסרטים 4K ושלא יהיה יקר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by aeonf,

אני קונה בימים אלו כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין: 1. Palit GeForce FX5600 256mb RAM 2. Gigabyte R96128D 128mb RAM הרדאון הוא 9600 רגיל ולא הפרו. איזה לפי דעתכם עדיף ??? המטרה היא לשחק *עם* פילטרים !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by שמשון הגיבור,

שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בגלל כמה משחקים חדשים שיצאו חשבתי לקנות את ה gtx 980 4gb ddr5 (רצוי כרטיס אם הרבה זיכרון בשביל שיריץ לי gta על ultra ) אני פוחד שיהיה לי צוואר בקבוק במחשב המפרט שלי: intel i7 950 gigabyte x58 ud3r mboard kingston 12gb ram memory 850psu cooler master אז יהיה או לא יהיה צוואר בקבוק?? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן. אני רוצה לעביר תוכן שנמצא אצלי ביס מקס למחשב הנייד אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה ציוד דרוש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shibby15,

הוא לא היה אמור להיות מוכרז היום?? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. דגם ה-Turing הנגיש ביותר מוכן להשקה שלו לכתבה

19. Started by ashkenazone,

הי, תודה לכל הקוראים מראש. אני צריך כרטיס מסך במחיר של 400-600 שקל, בעיקר לקאונטר סטרייק... בעיקרון אני משחק רק 1.6 אבל יש מצב שאני אשחק דברים יותר מתקדמים בעתיד, לא משו רציני... תשתדלו ללכת לכיוון ה400-550 יותר... תודה. ד"א בלי הצעות של יותר מ650 טופ! תודה רבה לכולם! הייתי רוצה X700 אבל זה חורג מתקציבי... (700 שקל) עדיף ראדון 9600XT לא? (530 שקל)

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by arikg,

שלום אנשים, מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת, האם שקט ? מתחמם ? יהיה טוב למשחקים "חזקים" ? התרשמתי מהקרור של ZALMAN האם עושה את העבודה ביעילות ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6525 (מעוניין בכרטיס שקט "וקריר" ללא שדרוגי קירור) אשמח לתגובות או להמלצות נוספות ... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ^NAOR^,

http://img368.imageshack.us/my.php?image=34865660ou4.jpg מה יותר טוב מה שרשום פה או הרדאון 4850? כי אמרו לי שהם בערך באותה רמה שזה טוב

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by black T.I,

הייייייייייייייייייייייייייייייי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Adir.,

טוב אז הכותרת אומרת הכל (או בעצם את הרוב). נניח יש לי שלושה סוגים של כרטיסי מסך: NVIDIA GeForce 8800GT 512mb NVIDIA GeForce 8800GTS 512mb NVIDIA GeForce 8800GTX 512mb מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין כל כרטיס ולכרטיס, ומה המאפיינים והתכונות וכו' של כל סוג (GT - GTS - GTX). תודה, אדיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jean-paul,

אם אני יעדכן את הדריברים החדשים של nvidia לgforce2 mx 400 64sdram שלי ,יהיה שינוי משמעותי במשחקים או שבכלל אני לא ירגיש בהבדל :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by es88,

המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.