כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
הדור הבא האימתני של מפתחת השבבים מתחיל לקבל צורה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לפני כמה שעות,המאוורר של כרטיס מסך (sppharie) התחיל להכנס לטריפ ולהסתובב במהירות מטורפת שעושה רעש אכזרי. זה התחיל אחרי שעשיתי reset למחשב בצורה מסודרת. כעבור כמה שניות אחרי שהוינדוס עולה,המאוורר מתחיל לעבוד על מהירות 2800 RPM.משהו לא מוגדר ! הוצאתי כרטיס,פרקתי מתחים במחשב,ניקתי אבק (למרות שהוא כמעת נקי),החלפתי חוטים,bios מוגדר כמו שצריך. כרגע אני במצב safe mode,והבעיה לא צצה לי.הרצתי combofix,anti malware..שום דבר לא עוזר! אפילו עשיתי "ריפר" לוינדוס.. שום דבר. התוכנה היחידה שמזהה לי את המהירות היא CPUID HWMmonitor ב FAN2. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים.כרטיס עבד יפה לפני. בדקתי את הטמפרטורה של כרטיס - רגיל,35 מעלות.. חשבתי אולי שהכרטיס מחמם וזאת תגובת שרשרת. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע שמתי פה הודעה על הכרטיס מסך שלי Geforce 5 5200 שיש לי בעיות וכל זה.. והחברה כאן אמרו לי להלחליף אותו מ2 סיבות בגלל הבעיה... וגם בגלל שהוא לא משו הכרטיס הוספתי 300 שקל וקניתי ATI RADEON 9550 256MB שווה או לא? תנו דעות...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה הכרטיס הזה האם הוא טוב וכדאי לקנות אותו ואני גימר
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מבין שה X1600XT הרבה יותר טוב נכון? אבל אני לא מוצא ביקורות שיכולות ממש להראות בכמה הוא יותר טוב מישהו יכול לאמת את הדברים האלו בבקשה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת עם יש עוד חברה שמיצצרת כרטיסי מסך חוץ מ-ATI וNVIDIA?? רציתי לדעת גם עם יש קירור כבר שאפשר לקנות ל6600GT ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל, מתוצרת Plait, בחנות skypc. הבעיה שהמחיר "טוב מדי". עד כדי כך טוב שאני חושד שמדובר באיזשהו חתול בשק..לא ברור לי איך כרטיס כזה יכול להיות כל כך זול, למרות שאני יודע שמדובר בחברה יותר זולה מהשאר. למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה או החנות הזאת? מה אתם ממליצים לי? העניין הוא שאני מאד מוגבל בגלל שיש לי AGP. קישור לכרטיס: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי מחירון אני רואה פה 4 כרטיסים במחיר קרוב מה לקחת.אני מוכן להשקיע על כולם .כתוב שם בדולרים 7800gt 256m ddr3 $ 300 7900gt 256m ddr3 $ 285 pcx6800GT 256mb ddr3 $ 292 7900 gs ddr3 $ 237
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי כדאי לקנות משלושת הכרטיסים האלה, מבחינת קירור וביצועים איזה נחשב הכי טוב? ויש לי עוד שאלה איך הכרטיס מסך RADEON X700? תודה מראש, טל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800GTO וראיתי אצל חבר שלי את ה HDR , עכשיו אני גם רוצה להפעיל את זה אצלי במחשב אבל אני מחפש בנרות את האפשרות שתפעיל לי את ה HDR בכרטיס , ניסיתי להוריד דברים מהאינטרנט , ניסיתי דרך הדריבר של הכרטיס מסך , מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כדי לקחת? מטרת משחקים משחקים אינטרנט ומשחקים וגרפיקה גם ..PHOTOSHOP...בעתיד אני משתגע יוווו מה רובכם ממליצים? XT PRO 128MB 256MB איזה סוג ומה המחיר שלו ומאיזה אתר לקחתם יווווווו :'(
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על כרטיס סלוט אחד (פתרון קירור דק יותר) מבין כל הכרטיסים האלה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תמיד משתמש באופציית OPENGL, רציתי לדעת מתי עדיף להשתמש ב DIRECT3D, האם זה תלוי במשחק או אולי בכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל והאם אפשר להתקין כרטיס PCI-E 2.0 על לוח עם PCI-E X16 ? תודה לעוזרים מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש - מתלבט האם ללכת על 7970 מיד שניה שאני לא יודע את מצבו לבין 7870 חדש מהחנות . המחיר בערך אותו דבר - 150 שקל לפה או לשם. כמה הפרשי הביצועים שווים את זה? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=7658 האם הידיעה הזאת נכונה ? אם כן nVidia בבעיות רציניות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x) 2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM Gigabyte Geforce 9800GT OC Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות. המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך. האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתגע! פירמטתי תמחשב ונאבד לי הדרייבר של הכרטיס טלויזיה! הדגם super digital video dazzle series/pal bg 7130 tv tuner pci card עכשיו אני זוכר שעל הדיסק לא היה שם של החברה הוא בצבעי כחול אדום ככה ורשום עליו driver והוא בא עם windvr זה דיסק להתקנה כללית של כרטיסי מסך אני חושב. עכשיו לפרס מי שימצא לי תדריבר המתאים יקבל מספר 7 ספרות xyza לאיסיקיו ! 6460065 המספר הזה יהיה של מי שימצא לי דרייבר. תודה ויום טוב..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-