כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://www.theinquirer.net/?article=7658 האם הידיעה הזאת נכונה ? אם כן nVidia בבעיות רציניות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקציב של 1300 שקל מה הכי כדאי? בעיקרון אני מתלבט בין HD6950 ובין GTX560 TI
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון, תודה על העזרה שקיבלתי בנושא הקודם שפתחתי בקשר להמלצה על כרטיס מסך טוב לAGP בתקציב בערך של 500 ש"ח .. כנראה שאני באמת אלך על מה שהרבה שם המליצו: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750 עכשיו השאלה שלי היא בקשר למשהו שנקרא PIXEL SHADER. בהרבה משחקים כתוב שצריך את זה ובכרטיס שיש לי עכשיו כנראה שאין ( geforce 4 mx ). מה שאני שואל זה האם יש את זה בכרטיס שאני אקנה עכשיו ? ואם אפשר גם הסבר קצר על מה זה בעצם פיקסל שיידר... תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חלש למדיה סנטר 2180E עם כרטיס מסך GMA3100 של אינטל כאשר אני יכול לראות סרטים גם ב HD תחת UBUNTU שאלתי עם כרטיס מסך יכול להקל על המחשב ...ובעזרת איזה תוכניות \\.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני בהתלבטות קשה ביניהם מכיוון שירד המחיר של הgtx 260 ב200 שקל בskypc וראיתי בו עכשיו אופציה טובה.. כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1450 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1494 עכשיו ככה המשחקים שיותר חשובים לי זה - crysis, far cry 2, gta iv, UT 2007. איזה כרטיס יביא לי ביצועים יותר טובים במשחקים האלה? גם איך הקירור של ה260? וגם האם club3d חברה טובה ואמינה? (זו החברה היחידה בsky שיש לה את ה216..) תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב חדש בדרך רק נותר לי לבחור בין כרטיסי המסך יש ברשותי כרטיס אחד מדגם ASUS GTX 670 Direct CU II השאלה שלי היא מה עדיף לי לעשות, לקחת עוד עוד כרטיס כזה או ללכת על GTX770 4G מה יתן בצועים יותר טובים גם למשחקים וגם לעבודות בתוכנות רינדור תלת מימד ומיידול תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בהשלמת מפרט CoolerMaster Storm Scout 2 SGC-2100-KWN1 Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4670 tray Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX Seasonic G-550 550W כרטיס מסך ב 1700 שקל מתלבט קשות בין 760 גרסאת 4GB לבין 7950, יש לי מפרט כמעט זהה עם 770 ועכשיו אני מרכיב לאח שלי מפרט דומה, מדובר על מחשב משחקים בינוני פלוס. תודה לכל עזרה או דעה בנושא
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין לברר האם יש מסך שיכול לשמש גם כטלוויזיה שיכול להתחבר ל YES/HOT ומסוגל להתחבר גם למחשב עם יציאת TV-OUT או DVI ושיראה את המחשב בצורה ברורה שתאפשר עבודה יום יומית כי כרגע בטלוויזיה שלי המחשב מראה סרטים טוב אבל הכתב לא מספיק ברור בשביל לעבוד איתו בצורה יום יומית. האם יש טלוויזיה/מסך כזה שיאפשר לי את שני הדברים בצורה ברורה לפחות כמו מסכי מחשב רגילים או שזה בלתי אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא 9600GT של NVIDIA . איך אוכל לראות א תהמיטב במשחקים כאשר אל תתחשבו בגורם ה- FPS .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להשתמש בתוכנה הזאת... לא משנה איזה גרסה הורדתי היא תמיד נופלת אחרי 10 דקות - וכן הכנסתי שם וסיסמה לרג'יסטרי... יש כרטיס GEFORCE 2 MX 400 - וכשאני מנסה להשתמש בדרייבר של NVIDIA ל - TVOUT אני מקבל תמונה ממש גרועה. יש לכם פיתרון לבעיה שלי או רעיון אחר איך להשתמש ב - TVOUT באיכות טובה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש HD4850, ו2 מסכי 19". אם הוא רוצה לשחק (CRYSIS לדוג'), על שני המסכים כשהם צמודים-רחב. איך להגדיר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
palit 4870 1gb VS twintech 9800gx2 1gb 1. מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגראפיקה ? 2. מה הטווח מחירים של שני הכרטיסים ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחן המבחנים יוצא לדרך, שלושת גרסאות Vega בהשוואה לתחרות מצד נוידיאה בכל הסגמנטים - תמונת מצב:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא יעלה כ30$ יותר מהגרסה הרגילה http://www.hardwarecanucks.com/news/video/sapphire-launching-hd-5750-vaporx-video-card/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו קניתי לפני כמה חודשיים את ה6800NU של Leadtek ועוד לפני שקיבלתי אותו היו צינורות דפוקים כי אחרי שקיבלתי אותו עשיתי OC ופתיחת צינורות ואחרי שראיתי את התוצאות החלטתי להחזיר הכל לכמו שקיבלתי אותו ועדין יש לי תופעות לוואי כאלה עכשיו אני רוצה לסדר אותם איך אפשר לדעת איזה צירונות והאם בכלל אפשר מבחינה פיזית!?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
דגמי מחשבים ניידים חדשים של היצרנית הטאיוואנית עתידים לכלול רכיבי חומרה שטרם נחשפו בצורה פומבית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם שפורפרת הTrinitron של המסך הזה: 17" Sony G220 Flat Monitor או שפורפרת הDiamentron של הMAG 796 FD2 17"?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המחשב הזה:http://browser.primatelabs.com/geekbench2/view/319628 עם GEFORCE 315 עכשיו מה אני צריך לשדרג ולקנות בשביל שאני אוכל להריץ את FIFA 15 וNBA2K15 על אולטרה במחשב הזה?או שאי אפשר כי הוא חלש מדי?תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-