עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sphagetti,

שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. איפה אני יכול לכנות כבל D-SUB To 5 BNC ? עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by theDeath,

שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש להם מלא דגמים של ג'י פורס. מישהו פה יכול לתת לי את הפירוש שלהם כי אני תמיד רואה אותם כ- LEADTEK WINFAST250 וכל מיני כאלה...א תגידו מה זה כל אחד :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tyk,

שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by taurus007,

ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. עשו לי מחיר טוב לכרטיס הזה אז קניתי אותו ועכשיו שאני בודק בגוגל אני כותב בחיפוש sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr הוא מכניס אותי לכל מיני אתרים{מכירות, השוואות וכו'} ובחלק רשום שהכרטיס בא עם DDR 2 ,או שהוא בא עם קירור ענקי בשם: Ultimate. ישלכרטיס הזה גרסה רגילה??? או שרק בגרסאות האלו הוא בא??? אני לא רוצה לשאול את המוכר בגלל שהוא עשה לי תכרטיס ב 1800 ואם אני ישאל אותו והוא יברר ובאמת ירה שהכרטיס מגיע עם הזיכרון DDR 2 או עם קירור מפלצתי כזה הוא יעשה לי מחיר הרבה יותר גבוה. תודה לעוזרים!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bagetrek,

1811 נקודות 3DMARK03 עם ג'יפה 5200 128\64 ביט אחרי OC נחמד ! מפרט מחשב : מעבד פנטיום 4 2000 לוח אם : P4P800SE 865PE דואל זיכרונות : 2X256\400 SAMSUNG הארדיסק : WD 80 GB 8 MB כרטיס מסך : ג'יפה 5200 128\64 ביט סטנדרט - ליבה 250 , זכרונות 360 כמובן התוצאה 1811 אחרי אוורקלוק הגעתי ל- 300 ליבה ו .. 500 זיכרון המחשב מקורר היטב מעבד לפחות 22 +/- מעלות לוח אם גם כן 24 +/- והארדיסק 31 מעלות +/- רציתי רק לקבל חוות דעת מה אתם אומרים ..תודה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpLAsH,

התכוונתי לgeforce2 mx400

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dino,

חבר שלי קנה מחשב לפני שבוע, והתוצאה שהוא קיבל היא 7900 נקודות, תגידו לי עם זה בסדר למערכת כזו: INTEL PENTIUM 4 2000MHZ ECS (ELITR GROUP), P4S5A2 MOBO 256MB DDR333 SAMSUNG PALIT GEFORCE 4 TI4200 128MB MAXTOR 40GB 7200 ATA133 אלה החלקים שאמורים להשפיע על התוצאה, שאר הדברים לא נראה לי חשובים. הדריורים מעודכנים לגירסה האחרונה (לפחות לפי מה שאני יודע), DENTOR 40.72. וההגדרות שהרצנו בהם את הבדיקה הם: 1024X768, 32BIT, NO FSAA. ותגידו מה זה בכלל FSAA (אני רוצה הסבר קטן, לא שזה יהפוך לנושא של ההודעה). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by saharbz,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה אבל בכל זאת. אני רוצה לקנות את ה- R9 270X, כיוון שראיתי שיש באנדל הכולל את BF4, בדקתי וראיתי שזה כולל רק את הכרטיסים של Sapphire, למרות שרציתי את ה- MSI, אבל בכל זאת לחסוך 250 ש"ח על המשחק לא הולך ברגל. נגשתי היום ל-KSP אבל הם אמרו שלפי מה שהם יודעים זה לא כלול, אז נכון לעכשיו טרם קניתי. השאלה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס כולל הבאנדל בארץ אם בכלל? ואם אי אפשר אז עדיף באמת ללכת על MSI, SAPPHIRE או GIGA? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yot,

יש לי את הכרטיס החלש הבא: nVidia Riva TNT 2 32 MB ואני מעוניין לקנות חדש. לפני שאני אקנה כרטיס חדש, הורדתי מהאתר תוכנה לשינוי הביוס של הכרטיס, ואני לא ממש יודע איך להשתמש בה. שמעתי שמסוכן להשתמש בתוכנות כאלה אבל אני בכל זאת רוצה משום שגם ככה אני קונה כרטיס חדש אז לפחות לנסות לשפר את הכרטיס הנוכחי. התוכנה שהורדתי היא nVidia Bios Editor . אם מישהו יודע איך להשתמש בתוכנה שיפנה אליי איי סי מספר 152344811 או באי מייל הזה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Torn,

שלום לכולם, אני הוא זה שבזמנו כתב את הביקורת על ה6800. לצערי כמו שפירסמתי פה באתר השבוע, הכרטיס נפטר! בגלל הדריורים החדשים של נוידיה (סיפור ארוך, אתם מוזמנים להכנס להודעת הפטירה שכתבתי) לביקורת שכתבתי בזמנו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210190.10 בקיצור לא חכיתי, וישר הלכתי למשרדים של PCNOW לממש את האחריות על הכרטיס! למזלי השירות שלהם היה אדיב ומקצועי, הם מייד הסכימו להחליף לי את הכרטיס, אך הבעייה הייתה שאזל להם המלאי של הכרטיס הזה. ולא היה להם תשובה בשבילי לגבי חידוש המלאי. בגלל זה, הם הסכימו לתת לי 7600GS ללא תוספת תשלום. מפאת חוסר זמן וסבלנות לחכות לכרטיס כמו שלי, נאלצתי להסכים להצעה. מה גם שה7600 יקר בכ120 שקל יותר מה6800 שהיה לי. הנה קישור ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jack_g,

אני מבין שה X1600XT הרבה יותר טוב נכון? אבל אני לא מוצא ביקורות שיכולות ממש להראות בכמה הוא יותר טוב מישהו יכול לאמת את הדברים האלו בבקשה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אני מחפש דרך להקליט את מה שקורה על המחשב באיכות הגבוה ביותר. - יש מכשיר שמאפשר לחבר אליו את הכרטיס מסך ישירות ולהקליט ? - יש אפשרות לנגן דרך FW את מה שקורה על המחשב ? - מתאמים בין DVI לבין FW ? - אפשרויות שלא חשבתי עליהם ? - תוכנות להקלטה לא עושות את העבודה (כמובן שלא בדקתי את כוללללם רק כמה) המחשב גם מריץ את הכל רגיל וגם מריץ את ההקלטה = קפיצות בהקלטה.. תודה מראש אליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הראשון : 19" Viewsonic E92F+SB Flat Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-1961371402.htm השני : 19" Hyundai ImageQuest Q995 Flat Monitor http://www.pch.co.il/docs/pd-1451745232.htm אני אהבתי את העיצוב של היונדאי. מה אתה אומרים, הViewSonic עדיף? או שהיונדאי טוב יותר? על אילו שפורפרות מבוססים המסכים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by שמנואל,

שלום. פירמטתי מחשב וכבר עם עליית הדוס ראיתי שמשהו בתצוגה מוזר מאוד. כשעלה הווינדוס ראיתי שלא ניתן כמעט לראות כלום על המסך, עיוות וצבעים משונים. פתחתי ומצאתי שהמאוורר של כרטיס המסך כלל לא עובד והכרטיס חם מאוד. לפני שאלך לקנות חדש - האם לפי נסיונכם הלך הכרטיס או שתיקון מאוורר עשוי לפתור את הבעיה ? על הכרטיס יש תו אחריות שנגמר לפני שנה לערך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפי מידע עדכני שמגיע אל הרשת, דור כרטיסי המסך החדש של AMD עשוי להתחיל את המתקפה שלו דווקא בשוק הביניים לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-370-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by pc student,

חברה בפנדה כעת נמצאה(כנראה) ה geforce 6800 gt sli !!!!!!!! אנא חפשו דרך האיקון של החברה leadtek

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ran-erez,

המחשב שלי: [TABLE=width: 333] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD] ‏ASUS‎ P8P67 REV3.1[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5-2500K 3.3GHz[/TD] [/TR] [/TABLE] זיכרון 4*8GB [TABLE=width: 333] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: right]ATI HD5870 vipor[/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק[/TD] [TD=align: right]Corsair TX 750W[/TD] [/TR] [/TABLE] לא משחק הרבה \ מספר פעמים בשנה. מחפש כרטיס שיריץ את המשחקים שקיימים ושיצאו ב 3-4 שנים הקרובות ללא תקיעות, לא חשוב לי אכויות גבוהות, אני נהנה בעיקר מהסיפור של המשחק . תקציב +- 1200 אבל אם כרטיס שיספק אותי יעלה 600 זה יהיה גם טוב. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב למי שמעוניין הכרטיס שלי למכיר…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים