כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מנסה לשחק ניד פור ספיד היט. הדרישות מערכת למטה. האם יכול להיות שכרטיס מסך 3050 Ti מתקשה לסחוב בחלק מהחלקים? שמתי לב שבעת שמופיע לדוגמה שוטרים, תגיד יש לאגים ל-5-10 שניות. מבחינת הגדרות גרפיות - הן על אותו. המסך של הנייד הוא 2k, הוא אני סוגר את המכסה ומחבר אותו למסך חיצוני של 23.8 אינץ' עם רזולוציה של FHD. האם יכול להיות שזה אולי המעבד ולא הכרטיס מסך? דרישות מערכת מהאתר של המשחק: Need For Speed Heat™ PC minimum system requirements OS: Windows 10 Processor (AMD): FX-6350 or equivalent Processor (Intel): Core i5-3570 or equivalent Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon 7970/Radeon R9 280x or equivalent …
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ולמה לעזאזל רוב כרטיסי המסך מגיעים עם 3 DP ורק HDMI אחד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן יפגע בביצועים, האם זה יהיה משמעותי? בנוסף, אני לא בטוח אם יש לי PCIe 2.0 , אם יש לי PCIe 1.0 זה יפגע בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי אתמול את הכרטיס Sapphire R9 290 Tri-x, ומבחינת הביצועים שלו אין לי שום תלונות. הוא מריץ את המשחקים עם הדרישות הכי גבוהות ב-ULTRA בלי בעיות מיוחדות. הכרטיס עולה כ-400 ש"ח יותר מ-MSI R9 290 למשל והסיבה שהעדפתי אותו היא שקראתי שטמפ' העבודה שלו נמוכה משאר כרטיסי ה-R9 290 וגם שהוא פחות רועש מהם משמעותית. למשל כאן בתחתית הדף הכותב משבח את הרעש הנמוך של הכרטיס וכותב שהוא מדד 41.1 דציבלים בזמן הפעלת CRYSIS 3 למשל: http://www.anandtech.com/show/7601/sapphire-radeon-r9-290-review-our-first-custom-cooled-290/4 הכרטיס הקודם שלי היה HD 5770, הוא רעש הרבה פחות וקראתי שעוצמת הרעש שלו היא כ-45 דציבלים בזמן פעילות. אין לי מושג כמה דציבלים הכרטיס החדש מפיק אצלי, אבל הרעש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שנים של המתנה, ארכיטקטורת Pascal של NVIDIA יוצאת לאור עם כרטיס המסך הראשון בסדרה החדשה – ה-GTX 1080 וכעת נחשפים ביצועי כרטיס המסך באופן רשמי רבות שמענו על ביצועי GTX 1080 בפועל דרך ספקולציות ובהתאם למה שראינו במסיבת העיתנאים של NVIDIA. היום הוסר באופן רשמי איסור הפרסום ונחשפות הביקורות הרשמיות של אתרי המחשבים בעולם לכרטיס המסך החדש. אז, כמה באמת מהיר GTX 1080 ואיפה זה עומד לצד ההבטחות של NVIDIA? מפרט טכני – Geforce GTX 1080 ליבה: GP104 בתהליך יצור 16 ננומטר כמות מעבדים: 2,560 מהירות ליבה: 1,607 מגה-הרץ לפני האצה אוטומטית זיכרון: 8 גיגה-בייט מסוג GDDR5X על בקר 256 ביט מהירות זיכרון: 1,251 מגה-הרץ בסיסית, 10,008 מגה-הרץ אפקטיבי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Leadtek Geforce FX6800 256Mb Retail PCI-Express http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=163 זה gt????
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למען האמת, בכלל תכננתי לקנות מסך CRT. אין לי כסף לבזבוזים . בסופו של דבר, השיקול הבריאותי הכריע את הכף לטובת LCD, ועל כך תודה ל-Mentally שהאיר את עיניי. המסך שאקנה ישמש את כל המשפחה לקריאה (המון קריאה!), לצ'טים אל תוך הלילה, למשחקים מכל הסוגים ולסרטים. ייתכן שגם לעבודות גרפיקה חובבניות. התקציב לצורך העניין גמיש ועומד על 2000 ש"ח. חקרתי ובדקתי והתברר לי שהדגם Samsung 710T עשוי להיות בחירה מוצלחת. הנה, כך נשמע Tom בתום סקירה של כמה דגמי 17", וכל מילה נוספת מיותרת: "In the multi-use category, the clear winner is the Samsung 710T. Its new 13 ms panel is responsive enough to make for good gaming, and it's even faster than the Hydis panel. The Samsung is as much at ease …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.הכרטיס הזה יותא טוב מ-gf 4 mx? 2.זה יחזיק משחקים חדשים כמו doom 3 ו- half life 2 עם p4 2.4 ghz ו256 ddr ram? 3.איזה חברה הכי טובה? (gainward, asus...)? תודה רבה לכל מי שמגיב!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג רשימה שמציגה רזולוציות שונות של מסכים שונים ובאיזה תדר הם עובדים...? מהו התדר המקסימלי שמסך 17 ממוצע יכול להגיע? (ובאיזו רזולוציה?)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה ,אשר יהיה מסוגל לבצע העברת סרטים מקלטת וידאו רגילה ל MPEG1 -MPEG2 ו-DIVX אני בעל מחשב AMD ATHLOON 2200 וזכרון של 512 DDR. אני מתלבט בין PCTV PRO של PINICLE (עם אפשרות של סטריאו). לבין MSI TV שהומלץ פה בפורום. אם תוכלו להמליץ על אחד מהם או אחד אחר יותר טוב. התקציב שלי הוא עד בערך 700 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עם קרור סטוק ומתכנן OC, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הלוח, החיבורים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11865 1 x PCIe 2.0 x16 (single at x16) 1 x PCIe 2.0 x16 * (max. at x4 mode [black]) מתכנן מערך 2*HD6950 או 2*HD5870, השאלה אם לא תהיה ירידת ביצועיים בגלל max. at x4 mode
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT והוא מאוד חם, הייתי רוצה להגביר את המאוורר, איך עושים זאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב'ה שלום אני בעיצומו של קניית כרטיס מסך משומש הוא ישמש אותי למשחקים כמו FIFA/PES(שלא תהיה לו בעיה להתמודד איתם)ובין היתר NFS UC ובהמשך נראה איזה משחקים כבר לא על הגדרות גבוהות רצחניות על רז' 1440-900 שזה הטבעית של המסך שלי והכי טובה למסך שלי זה המיפרט: cpu:Intel Pentium Doul Core E5200 2.5GHZ@3.2GHZ MB:Abit I-N73V RAM:Patriot 6400LL Series 1GBX2 DDR2-800 GPU:NVIDIA 7050 O/B HD:Samsung 640GB HD642JJ Optical Drive:Samsung X22 DVD-RW POWER SUPLY:Cooler Master 420W CASSE:Cooler Master Elite 334 MONITOR:LG W1952TQ ההבדלים בינהם של7800GT יש 256BIT ל2600XT יש 128BIT(עד כמה זה משמעותי?) לשניהם 256 זיכרון DDR3 ה7800GT צריך להיות מחובר לכבל 6 PIN ה2600XT מחובר ישירות ללוח וצורך ממנ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. 1. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3216&catcode=478 2. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3042&catcode=447 כמה שאלות שאני צריך שתעזרו לי : 1. איזה כרטיס מבין השניים יש לו פוטנציאל אוברקלוק טוב יותר ? 2. במהירות שעון דיפולט - איזה מהשניים יתן ביצועים טובים יותר עם פילטרים ורוזולוציה 1280X1024 ? אם יש הצעות אחרות מהדגמים של ATI בלבד אז אשמח לשמוע. אני מעדיף ATI כי אני מקבל מחירים מיוחדים לכרטיסים שלהם. אני יודע שאולי במחיר הזה 6800GT היה עדיף לי אבל אני לא מעוניין בו. שמתי גם לב כאשר חיברתי את המסך שלי לכרטיס RADEON של חבר ראו הרבה יותר טוב מאשר ה-6600GT שלי. אין לי מושג למה אבל חרשתי על ההגדרות שבוע שלם…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אותו אצל הדובים ב 536 שקל וזה נשמע לי די זול השאלה אם מקבלים מה שמשלמים עליו - כלומר כרטיס גרוע או שזה מקביל בערך ל X600XT של חברות אחרות שעולות פי 2 ממנו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך (LG E700B - CRT ) נשרף לי ובעקבות זה גם הכרטיס מסך (6600GT) הלך מה אתם אומרים על המסך הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 ומה הכרטיס הכי חזק ל-AGP בסביבות 1150 שקל ?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-