עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה ואשמח אם תוכלו לענות 1) מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג אותו היום? והאם יש אפשרות ל BUNDLE של 2 במטרה לבצע מערך CROSSFIRE ? 2) איזה חברה בעלת הכרטיס הטוב ביותר? (ASUS, ג'יגה בייט, ספיר וכו') 3) האם הוא זהה בחיבורים שלו מבחינת חשמל (פינים וכל זה) לכרטיס ה 4870? כלומר האם סה"כ אוכל להוציא את ה 4870 ולשים את ה 5870 בלי שום עזרה מקצועית או משהו רציני? 4) האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק? (יש לציין שאני משחק ברזולציות של 1920 על 1200 עם פילטרים על מקסימום ו32 ביט צבע, לכן הכרטיס מסך עובד הכי הרבה והכי קשה, לעומת נניח רזולציות נמוכות), מבחינת מהירות המעבד שלי עכשו עם OC ובערך על 4 ג'גה הרץ (4 ליבות וכל זה כמובן) עוד דבר, מישהו יודע מתי הכרטיס S…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. שלום, אני רוכש מערכת Core i5 במימים הקרובים עכשיו אני רוצה כרטיס מסך חדש שלא יהיה גרוע אבל לא רוצה להגזים כי אין לי כסף ממש יש לי 4000 לכל המערכת... אני לא ניראה לי משחק הרבה משחקים אבל אני ישחק פה ובשם כן, משחקים כמו CSS כמו COD6 אבל לא משחקים כמו CRYSIS GTA IV... וגם זה לא הכי בטוח יש לי מסך עם רזולוציה 1920X1080 לכן אני חייב בעקרון 1GB ההתלבטות היא בין: 5750 4870 4850 260GTX בעקרון אני נוטה לכיוון ה5750 בגלל תהליך היצור הנמוך והDX11 ועוד שאלה קטנה הכרטיס הכי זול שהוא 5750 מאיפה שאני קונה זה Club3d במחיר של 761 ש"ח והASUS אחריו [קצת מוזר] שעולה 791 ש"ח מה עדיף מבנייהם תודה על העזרה יום נעים ..

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח חדש לפי מפרט, שמיועד בעיקר למשחקים בנוסף על שימושי האינטרנט והמולטימדיה הרגילים. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך sapphire vaporx hd4850 512MB DDR3. קראתי באיזהשהו מקום שתיתכן בעיית תאימות ל-windows 7. האם מישהוא שמע על זה? מישהוא יודע על זה משהו?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by danielly,

היי אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש וחצי ככה, מישהו יודע עם שווה לחכות לGT300 או שכדאי כבר לקנות 5850?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by TMDil,

בעיקר להריץ משחקים חזקים... מסך 19" (מלבני) כרגע יש לי x1950gt חשבתי על HD4770 הנה המפרט שלי תגידו לי מה כדאי לי במסגרת התקציב (לא משנה אם זה RADEON אם GFORCE) ספק: (מה שהיה רשום על המדבקה) L&C B500E MAX 400W real total output 500W MAX מעבד: core 2 duo E4300 זכרון: (4 GB בכללי) kingstone 1GBx2 2GB לוח: Intel Bad Axe D975XBX (זה מפרט שבנוי גם בשביל להריץ MAC מה שהתברר לי כטעות כי אני לא השתמשתי בMAC פעם אחת) תודה רבה נ.ב הלוח שלי יכול להריץ CF?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  7. אני כבר לא יודע מה לעשות מתלבט בין 9800GT לבין GTS 250 הבעיה שלי זה שייש לי ספק של HEC TRT 400 ולא בא לי להחליף ספק .אני רוצה כרטיס חזק מבקש המלצה לכרטיס מסך מהחנות זיגזג רוצה כבר לקנות מחר

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  8. אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך שלי, למשהו קצת יותר טוב. החומרה שיש כרגע היא: מסך samsung 206bw 20'' 2ms כרטיס מסך zotac 8800gt מעבד intel quad core 9300 זיכרון 4GB DD2 משחקים רצים לא רע במצב הנוכחי, אבל כמובן שלא על רמת הרזולוציה המקסימלית עם כל האפקטים הנלווים. לאחרונה, עם המשחקים החדשים, אני נאלץ "להתפשר" ולהוריד רזולוציה או לבטל אפקטים מסויימים כדי להנות ממשחק חלק. אני לא הולך לשדרג מחשב או מסך בזמן הקרוב, ולכן אני חושב לשדרג את כרטיס המסך. אילו אופציות מומלצות לי, ככה שאוכל להריץ משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך, עם אפקטים ושאר ירקות, ועדיין להנות מחווית משחק נורמלית? תודה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי כרטיס מסך מחבר בשביל שאני ישתמש בHDMI וכך לשמוע וגם לקבל תצוגה בכבל אחד! משהו שכבר רציתי הרבה זמן :-) הכרטיס מסוג 9500GT כולל HDMI והלוח הוא MSI G41M4-F הכרטיס: http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet-00125.pdf הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=1&prod_no=1748 והשאלה שלי אם חיברתי נכון את הכרטיס ללוח בשביל שאני יקבל גם סאונד והאם יש לי עוד משהו לשנות? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. כרטיס מסך אופטימלי למערכת מחשב ותק שנתיים מפרט המחשב: זכרון 2gb 667 mh לוח אם asus M2A-VM HDMI מארז HEC 21 400W ספק כח מקורי מעבד AMD ATHLON 64*2 4800 אפשר מעט לחרוג מהתקציב אם ממש כדאי, תודה.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  11. שלום לכולם, כמו שפרסמתי פה אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד עם שלשה מסכים: מסך U2410 ברזולוציה 1920x1200, וכן שני מסכי סמסונג 203B ברזולוציה 1400x1050 (עומדים). למסכי הסמסונג יש כניסות DVI ול-Dell יש Display Port, HDMI ו-DVI. השימוש העיקרי במחשב הינו לעבודה משרדית ופיתוח תכנה. יעשה גם שימוש במשחקים ובסרטים, אבל קביל שהוא יהיה רק על מסך ה-Dell. האם ה-5770 יתמוך בחיבור שלשה מסכים ברזולוציות האלו? האם הוא מספיק חזק ? האם ה-Eyefinity יתמוך בקונפיגורציה כזו?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by LielZ,

צריך עזרה מחר אני הולך לקנות ואני רוצה לדעת מה יותר משתלם אמרו לי שה5850 עם oc מגיע ל5870 stock , הבעיה היא אם זה קשה לעשות oc? ואם הקירור שלו מחזיק תoc הזה?

13. היי האם הספק שלי שהוא NZXT PP500W יוכל להתאים לכ. מסך הזה? יש לי גם intel 8400. http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm ד.א עכשיו הלך לי הכרטיס מסך 4850HD בדיוק כשפוקס פי סי פשטו רגל. אין למי לפנות. להיזהר מהם. יש למישהו המלצה לכרטיס אחר? חשוב לי גם שיהיה כם קירור טוב כמו TWIN TURBO. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  14. שלום... את המחשב החדש שלי קניתי בספטמבר השנה. הייתי אמור לקנות אותו הרבה לפניי, אבל החלטתי לחכות לדור החדש של כרטיסי המסך של ATI. יצא ה- HD5870, והנה הכרזה נוספת על כרטיסים מדהימים מצד נווידיה שיצאו בקרוב. בסופו של דבר קניתי את המחשב ללא כרטיס מסך, ואני משתמש בכרטיס מסך חלש וזמני שהיה ברשותי. לאחר הכתבה ב- XbitLabs (http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091105234423_Nvidia_to_Ramp_Up_Fermi_Graphics_Cards_Only_in_2010.html) שאומרת שכנראה הכרטיסים של נווידיה יצאו בתחילת פברואר, אז אני מתחיל לשקול ברצינות לקנות את הכרטיס של ATI וזהו - כי יכול מאוד להיות שאני אתגייס עד אז. יש מספר משחקים שווים שיוצאים בקרוב - CoD MW2, AC2, (ועוד, לא כולל הרבה שכבר יצאו שלא שיחקתי בהם) …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by mugello,

היי אני רוצה לקנות כ.מסך חדש של A T I HD 4850 יש כמה יצרניות שמייצרות את הכרטיס כמו SAPPHIRE ,GIGABYTE מה ממולץ לבחור או שאין הבדל בין היצרניות?.אני גם מחפש ספק כח חדש לכרטיס.יש המלצות? תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by gggil,

יש לי 4GB RAM G41M-ES2L E6300 ספק 550W ג'נרי מסך 21" CRT שיוחלף בזמן הקרוב אבל יחובר גם לטלויזיה 42" בFULL HD. אני צריך כרטיס מסך ב800 שקל מקסימום מקסימום ללא חריגה שישמש בעיקר לסרטים HD ומשחקים. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/7142 רציתי לדעת אם הוא מומלץ, בסדר אם יש אפשרויות יותר טובות. תודה רבה, שבוע טוב! גיל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שיהיה חזק וטוב למשחקים וגם לתוכנות גראפיות. אני מעוניין בכרטיס מסך ATI HD4850 או משהו מתקדם יותר בהפרש מחיר לא גדול עם DDR3 512MB וחיבור DVI. השאלה שלי היא כאת: ישנם כמה יצרנים שהומלץ לי עליהם: Sapphire, Sapphir VAPORX, PowerColor, ASUS, Gigabyte, Gainward. כך שכבר די התבלבלתי. מה ההבדל בין יצרן ליצרן? האם מלבד המחיר של הכרטיס והקירור שמוצמד אליו יש הבדל כלשהו (ביצועים? דרישות מתח? דרישות מערכת?)? איזה יצרן עדיף לדעתכם בכרטיס המסך שציינתי ולמה? המערכת היא כזאת: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ דיסק קשיח:WD Gre…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  19. יש לי מסך 32" מחובר למחשב עם כרטיס מסך מובנה התקנתי משחק {Age Of Empires } ומסנה להעלות אותו הוא נכנס אבל המסך לא מריץ אותו כשחיברתי למסך 17" הוא עלה ושיחקתי הרזולוציה שאני עובד עליה כרגע 1024/ 768 וברזולציה גבוהה מזו המסך לא מצליח לעבוד על המחשב אני לא יודע איזה כרטיס מסך יש פה אם תוכלו להגידלי איך לבדוק אני חושב שזה יועיל.. מה לעשות?! תודה רבה עריכה:במחשבה שניה זה יותר קשור לפורום כרטיסי מסך אז אם תוכלו להעביר..

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by rofben,

כולם מדברים על הכרטיס הזה ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לתת לינק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by D-Viper,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא 880 שקל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס המסך הטוב ביותר במסגרת תקציב זה שישמש בעיקר למשחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. מה דעתכם על הכרטיס הזה באופן כללי ? http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm אם אפשר כמה ביקורות ספציפית עליו אני אשמח, כי לא מצאתי .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IdoK21,

אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by LielZ,

e8400 + hd 5870 יש פה צוואר בקבוק , ואם כן הוא יהיה מורגש?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יתאים למפרט הבא : זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. שח מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 האם יש כרטיס יותר טוב למערכת כזאת במחיר 800 שח

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים