כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, לאחר כשנתיים עם ה-HD4870. אני מניח שנמאס לי לקבל פחות מ-20FPS ב-WoW באזורים עתירי גרפיקה... זה המפרט הנוכחי שלי: MOBO: Asus P5Q CPU: Intel quad Q6600, מומהר ל-3.2GHZ. RAM: 2x2GB G.skill CL4-4-4-12 2.0-2.1v 800MHz Graphics card: ATI Radeon HD4870 512MB Power: Corsair 550VX Case: Cooler Master CM 690 LCD: Samsung 22 האם המפרט הנ"ל יהווה צוואר בקבוק לכרטיסים החדשים? אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסכום של כ-1500 ש"ח. לא אכפת לי NV או ATI. בנוסף, האם כדאי לרכוש גירסה מומהרת מהמפעל? אם כן, אשמח להמלצה/לינק גם לזה. עריכה: אני מחפש כרטיס עם אחריות של לפחות שנתיים. אני מחפש בנוסף כרטיס שקט. ה-4870 די רועש כשהוא מתחמם. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם בראשותי כרטיס מסך HD2400 PRO AGP SLOT לאחר תקופה אחרונה עם הרבה בעיות היצרן (power color) הוציא דרייבר חדש אשר פתר מספר בעיות,אך מאז עדכון הדריבר החדש הרזולוציה שהשתמשתי לLCD 768*1360 לא נמצאת ברזולוציה לבחירה הרזולוציה הכי קרובה 1280*768 (שמשאירה פסים שחורים במקום מסך מלא) האם משהו מכיר ויודע אך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך sapphire radeon 7970hd 3gb gddr5, וכשאני משחק משחקים כבדים למשל כמו dragon age inquisition, הוא עובד מעולה וחלק על ההגדרות הכי גבוהות, אבל הטמפרטורה שלו מגיעה ל-70 מעלות בערך. אני מניח שזה הגיוני, אבל רציתי לשאול אם זה לא גבוה מדי?
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
כי חבר שלי רוצה לדעת
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי כולם.. לאבא שלי הלך הכרטיס מסך, היה לו Radeon X1950XT עם 256MB זיכרון. כמו כן יש לו Pentium D 925 3.0Ghz. מחר אמורים לתת לו כרטיס חלופי חדש, מקביל או טיפה יותר מתקדם (מאחר ואת הכרטיס הספציפי הזה כבר לא מייצרים) השאלה שלי היא, איזה כרטיס מקביל יכולים לתת לו? ואיזה כרטיס לדוגמא ברמה אחת למעלה יכולים לתת לו? והאם המעבד שלו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס החדש יותר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בקיצור היה לי רשאון 9700 שלמי שלא זוכר כאן קרתה לו תאונה ונפל עליו מאוורר גנריק וחתך לו חלק קטן מאוד בצבע שחור שרשום עליו 16 ו 10v אם אני לא טועה או משהו כזה... בקיצור הכרטיס לא העלה כלום הבאתי לאחריות מפנדה,והיו לי צעקות ובלאגנים ועכשיו קיבלתי את הכרטיס. הקטע הוא שעדיין אין את אותו חלק שנחתך,ואחרי התקנת directx 9 ודרייברים מחדש הכל עובד חלק וטוב ואפילו תוצאה גבוהה יותר ב-2 מבחני ה-3dmark ! אז הכרטיס היה בסדר מהתחלה או שהם פשוט הוסיפו או חיברו נגד או הלחימו משהו במקום אחר על הכרטיס שמחליף את זה???? ???
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בתקציב של עד 1900 ש"ח. המליצו לי על 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, וזה באמת נראה לי מסך מצויין, אבל רציתי לדעת אם יש איזו המלצה אחרת וכדאי לי לקחת משהו אחר. ויש לי עוד שאלה, למי שיש את המסך הזה, מה העומק שלו בסנטימטרים? אני פשוט לא רוצה יותר מידי בעיות להכניס אותו על השולחן שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם חייב ב CROSSFIRE שני כרטיסים מאותו הסוג או שאפשר לשחק בין סוגי הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
להתקין במחשב Directx 10 שאין בו כרטיס מסך שתומך זה עדין בסדר או להתקין Directx9?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD רחב (רזולוציה 1280X800 לפחות) ושלא יעלה יותר מ1600 וכמובן לפחות 16MS. על איזה מסך יש לכם להמליץ לי? ואם אפשר גם את דף הדגם באתר היצרן, תודה.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כ. מסך 8660GTS מסך samsung 930B וטלוויזיה LG 26lc2r-tj המסך מחובר DVI לטלויזיה אין כניסת DVI יש רק כניסת D-SUB רגילה... (כניסת מסך אנאלוגי) חיברתי ממיר DVI 2 D-SUB, ומשם כבל D-SUB רגיל השאלה שלי היא כזאת לכ. מסך שלי יש 2 יציאות DVI ויציאה מתפצלת מוזרה שמתפצלת לשטויות ובינהם יציאת קומפוננט איך החיבור יהיה יותר איכותי, dvi 2 hdmi כבל קומפוננט או להשאיר כמו שזה עכשיו? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שנת 2016 מתקדמת לה לאיטה, וכעת נראה שאנחנו מתכנים למצב בו דור כרטיסי המסך החדשים של AMD ושל NVIDIA יושק לקרב ראש בראש ישיר במהלך תערוכת קומפיוטקס 2016, וקרב ראש בראש ישיר נוסף בין המעבדים החדשים של אינטל לדור החדש של AMD שיתרחש ברבעון האחרון של השנה שנת 2016 הוגדרה מבעוד מועד כאחת מהשנים המסקרנות והמשמעותיות ביותר שנתקלנו בהן בעולם החומרה, עם קפיצות לתהליכי ייצור חדשניים עבור מרבית קטגוריות המוצרים בשוק בתוספת להשקתן של ארכיטקטורות מעודכנות שידעו לנצל את השידרוג הטכנולוגיה באופן מיטבי. עם זאת, הרבעון הראשון של השנה כבר בדרך לסיומו – ובינתיים נראה שנצטרך להמתין עוד קצת לפני בואן של הבשורות הגדולות. לפי שלל דיווחים חדשים שונים ברשת, דורות כרטיסי המסך החדשים של NVI…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס של ג'יגבייט, הדגם של ה128BIT. גרסת הביוס שקיימת בו היא הF20, מאז יצאה גרסת F21 שמתקנת את מהירות הזכרון המופחתת בF20 (שהיא 195MHZ, במקום 200MHZ או 390 במקום 400). הנה זה פה: http://tw.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-R955128D.htm בקיצור פעלתי לפי ההוראות עשיתי דיסקט איתחול והפעלתי תפקודה כמו שצריך, היה כתוב Gigabyte Flash Utility, ואז בסוף היה כתוב לי שהגרסה נוכחית היא הכי חדשה, וכנראה בגלל זה זה לא עדכן את הביוס של הכרטיס. אני בטוח ששלי זה לא הכי חדש בגלל שהמספר הסידורי של הF21 הוא 008.017D.033.000 לעומת זאת שלי הוא 008.017D.016.000 מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-