עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gshhar,

שלום לכולם ??? אני מחפש כרטיס מסך טוב(עד 700-800 ש"ח),משהו איכותי אז תמליצו לי בבקשה וגם מה הקטע עם ה-64M,128M מה זה בדיוק נותן ואם אני קונה את אותו הכרטיס 64 ו-128 אני באמת ארגיש הבדל בניהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Green Apes 02,

שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

האם ידוע לכם על כרטיס סלוט אחד (פתרון קירור דק יותר) מבין כל הכרטיסים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם איזה כרטיס מסך עדיף לגרפיקה ותלת מימד ( לא למשחקים) תוכנות בשימוש - פוטושופ, אילוסטרייטור, 3DMAX, אוטוקאד, REVIT , אפטראפקט. ati firegl v7700 או quadro fx 3700 אין צורך להתייחס למחיר את שניהם אני יכול להשיג בסביבות 1300 ש"ח תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by disturbia,

שלום פורום HW מחפש כרטיס מסך למשחקים ב700 שקל עם אפשרות לחריגה אם שווה (לא יותר מדי) עדיף מאייבורי, KSP או TMS הקרובים לבית המפרט שלי : E8400 3.0MHZ כרטיס מסך : 9800GT ז"ל (אין אחריות) זכרונות : 2GB ספק כוח : 500W ג'נרי לוח אם של אסוס תודה מראש חברים !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aofer,

היי, אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. המחירים פחות או יותר זהים (הפרש זניח של 100 ש"ח שאולי אוכל להתמקח עליו) ממה שאני מבין הג'יגבייט הוא לא כרטיס רפרנס והוא מגיע עם 3 מאווררים לעומת מאוורר אחד בgainward (שאם אינני טועה שואב אוויר פנימה ולא החוצה לא? ) וגם הג'יגבייט הוא עם OC והgainward kt. על מה הייתם ממליצים, מבחינת שיקולים של ביצועים ושקט. תודה מראש, עמית

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DOGMA,

מסתבר שnVIDIA יצרה ליבה מיוחדת ל6800NU לאפיק PCIE, שמכילה 12 צ"ע בלבד. הליבה נקראת NV41 כנראה, ונגלתה בכרטיס 6800 של MSI שנשלח לביקורת באתר GAMEpc, כאשר הסוקרים קיבלו את הכרטיס, ורצו לבדוק מה מסתתר מתחת למנוע, הם הופתעו שמתחת לסינק, לא נמצאה ליבת הNV40+HSI AKA NV45 אלא ליבה חדשה ולא מוכרת. NV45 - NV40+HSI ?NV4 בעבר הועלו השארות שבשל תלות גשר הHSI והSLI בתכנות הASIC של הכרטיס, פתיחת הכרטיס עלולה ליצור בעיות לא קטנות, וישנו סיכוי לא קטן שבגללו nVIDIA בחרה בלסגור את הברז כדי למנוע בעיות לOEMים. לינק לסיקור על המוטציה החדשה http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=msi6800pcie&page=2

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ekmo,

שלום, סיכוי טוב שכרטיס ה-GTX470 שלי עומד להחזיר את נשמתו ל-nVidia (אחרי כמה דקות של הפעלת גרפיקה כלשהי אני מקבל ריבועים צבעוניים על כל המסך או צורות הנדסיות מוזרות והמחשב מאתחל את עצמו. באנגלית זה נקרא Screen scramble). מכיוון שמדובר במחשב מסוף שנת 2010 אני לא מעוניין להשקיע סכום גדול בכרטיס חדש, משהו באמצע הדרך, כזה שיספק את התמורה הכי טובה לכסף ועדיין יריץ את המשחקים החדשים ביותר גם אם לא על ההגדרות הגבוהות ביותר. יש לי חיבה לכרטיסים של nVidia וסיכוי גבוה מאוד שאני ארכוש כרטיס חדש מ-RSM בכפר סבא כי שם המחשב שלי נמצא ושם אני מעוניין שירכיבו ויבדקו כרטיס חדש. מה אתם ממליצים בטווח של 500-700 ש"ח (סטייה של 100 ש"ח לא נוראית)? באופן כללי, האם יש הבדל משמעותי בין כרטיס מסך ע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SilentBob,

היצרנית האדומה מציגה מתחרה ל-GeForce GTX 950, שהוא למעשה ה-Radeon HD 7870 מצוייד בשכבת צבע חדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיישרת-קו-amd-משיקה-את-ה-radeon-r9-370x/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש ומשאיר את הישן להורים, לא התכוונתי לקנות בשלב הראשון כרטיס מסך רציני אלא להסתמך על כרטיס מובנה. אבל במחשבה שניה במחשב הישן יש לי כרטיס HD 4670 512MB, האם יש בו איזה יתרון על הכרטיסים המובנים שיש היום? ניסיתי לחפש באתרים של ההשוואות אבל לא היו שם כרטיסים מובנים (וגם עדיין לא בחרתי מעבד ולוח אם).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כרטיס מסך PCI-E למחשב ישן. המטרה היא להפעיל משחקי קז'ואל ומשחקי תלת מימד מאיזור שנת 2005 שחלקם פשוט לא עובדים עם הכרטיס המובנה בלוח. בקיצור אני מחפש את הכרטיס הכי טוב שיכול להיכנס בתקציב. אין גמישות גדולה מדי בתקציב אז בבקשה לא להגיע לסכומים של 250 ש"ח לא משנה כמה טוב הכרטיס. המפרט של המחשב: ABIT NF-M2S ATHLON 64 X2 3800+ AM2 2X2GB DDR2 667MHZ SEASONIC 520W SATA HDD צורב DVD WINDOWS XP תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ericwolf,

לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 2gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W חשבתי לקנות גיימפד שאני והבן שלי נוכל לשחק קצת במשחקים, ולכן אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח אפשר לחרוג קצת במקרה הצורך. מגבלה נוספת זה במקום במארז, במפרט שלו כתוב שהאורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ תודה

17. Started by Cyron,

שלום על איזה כרטיס ב-600+ הייתם ממליצים עבור מסך 22" 1680X1050 המערכת בבניה עדיין, הספק כנראה VX450 עדיף חנות מאיזור חיפה\קריות...KSP, נעה, TMS, פנדה... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1558 זה הכרטיס הכי בסיסי בל שום קירור מיוחד ב-760 ש"ח שזה מחיר מעולה, השאלה היא 1 האם הוא רועש 2 האם הוא מתחמם מאוד 3 האם הוא דורש הספק גבוה כל זה לעומת הGTX+ הזה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1556 ב860 ש"ח האם הוא באמת שווה את ההפרש של 100 ש"ח כי הוא כרטיס מיוחד? אני גם ככה מאוד לחוץ בתקציב. העניין עם כמות החשמל שהוא לוקח חשוב כי נראה לי המחשב יהיה דלוק 24/7 ואני לא רוצה חשבון חשמל מנופח בגללו, האם זה זניח?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AsDoNaTiOn,

חבר'ה אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף? בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו. תודה רבה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום!לפני חודש בערך ביקשתי עזרה בקשר לשדרוג כרטיס המסך.הנה הלינק-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214024.0(תודה לכל מי שעזר לי!). הלכתי על כרטיס ה-7600GS של XFX,אך לפנדה היו בעיות עם הזמנת הכרטיס מהיבואן ולכן ביטלתי את ההזמנה. עכשיו אני מחפש שוב אחר כרטיס חדש. יש לי חיבור AGP x8 והתקציב שלי הוא 750ש"ח. אני מעדיף 7600GS,עם זכרון של 256MB. הכרטיס של ג'יגה בייט נראה טוב,הנה לינק-http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988,ועולה 732 ש"ח.רציתי לדעת אם הוא טוב כמו שאני חושב ואם כדאי לי לקנות אותו,או שיש לכם כרטיסים אחרים להציע לי. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sausage,

שלום חברים, עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS. בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX שנראה טוב בזמנו . ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס! עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים: 1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי) 2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648) שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות) אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר) א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אנשים , אני עובד קצת בסאן דיאגו ומטייל , לפני שאני חוזר לארץ רציתי לקנות כרטיס מסך טוב במחיר עד 2000 שקל במחירים של ארה"ב . אז עם היה לכם 2000 שקל לכרטיס טוב מה הייתם קונים בתקופה הזאת ? והאם כדאי לחכות עוד חודש למשהו אחר או לירידת מחירים ? תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]

25. Started by Kfir,

החלפתי כ.מסך במחשב לכ.מיקצועי ביותר עם 128 מגה זיכרון, ואני מתלבט עם להתקין על המערכת הפעלה שכבר מותקנות בה המון תוכנות גרפיות מיקצועיות רק את הDRIVER החדש, או שכבר להתקין את כל מערכת ההפעלה מחדש... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים