עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sphagetti,

שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איזה מהכרטיסים הבאים תומכים ב-DirectX8.1 תמיכה מלאה: 1. ATI RADEON 9000PRO 2. NVIDIA GEFORCE3 TI200 3. NVIDIA GEFORCE4 MX לכל סוגיו לפי מה שקראתי ה-9000PRO תומך תמיכה מלאה אבל אני לא יזמין סתם אז אני שואל אתכם. אני יקנה אולי את ה-TI200 מפני שאחרי זה יהיה לי קל יותר להפטר ממנו בגלל שקוראים לו Geforce וזה מה שכולם מכירים. וה-Geforce4 Mx לכל סוגיו, רשום בכל אתרי היצרניות שהם תומכים אבל כולם אומרים שהם לא, אז הם כן או לא? תודה מראש, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by parker8,

אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gilboag,

הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by jumper-man,

שלום לכולם! חדש פה הכרטיס GainWard 6600 ULTRA 256MB שלי שנדפק, הוחלף בGainWard 7300GT 256MB. מה ההבדל בין הכרטיסים מבחינת ביצועים? איך ה7300GT בOC? ניתן לפתוח בגרסה זו צינורות? תודה, עידן..

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by darkeli,

יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by A-10,

לא הייתי משאיר את המחשב ללא השגחה ! https://www.youtube.com/watch?v=b9TugbuS3F4

8. Started by בייגל טוסט,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX18GTO25V&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=268 נשמע לי עסקה ממש טובה. אז אולי כדאי לעדכן את הסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, שוב... אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך עם היציאות הנ"ל - לא משנה ישן/חדש רק שלא יעלה מעל ה- 300 ש"ח (גם יד שניה תופס) מחפש את שמות הדגמים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני ממש לא מבין בנושא של כרטיסי המסך, אני לא יודע מה טוב מה פחות טוב ומה מתאים לי, אז אני ממש צריך את עזרתכם. המפרט שלי : מעבד - intel core 2 E7500 2.93 GHz RAM - 2.00 GB אני לא יודע מה הספק והלוח אם. איך בודקים? יש לי מסך FHD SERIES 4 samsung שמחובר ישירות לטלוייזיה דרך HDMI. אני צריך כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו PES 2011 COD 7 BF3. ועכשיו אם תשאלו אותי מה התקציב שלי... אז אני לא יודע, שאלתי את אבא שלי הוא אמר לי שאני ייקח משהו שמתאים לצרכים שלי אבל לא מחיר שיהיה בשמיים. ושאלה קטנה: לרוב אני קונה מאייבורי, אתם לא ממליצים עליהם? כי שמעתי "שמלכלכים" עליהם הרבה. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

WTF WTF WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :o :o http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=2682 אבל לעומת זאת http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32331 אני ממש מבולבל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. למשל כאשר אני מריץ 3dmark05 אז בבדיקה הראשונה כשיש הרבה קרבות והרבה עומס יש נקודות צבעוניות במקומות מסויימים ולעפמים יוצאים קווים כאלה מדמויות...אבל זה קורה רק כשהכרטיס במאמץ גבוה...כשהוא מציג הרבה גרפיקה או הרבה פרטים...פעם המאורר שלו לא עבד טוב והיו מלא תקיעות שחייבו רסטרט דרך הכפתור והכול אבל עכשיו שימנתי את המאורר והוא מסתובב מצויין וגם שמתי מתחתיו עוד מאורר גנר'י רגייל לפי המדריך שיש באתר....ובכל זאת במאמץ גבוה יש קצת ארטיפקטים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wickreDz,

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הבא http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28249/cat/34 אבל לא מצאתי את הכרטיס הזה בגוגל, גם לא את הקופסא שיש בצילום. מישהו יודע אם זה אכן 6850 ? ואם כן איזו גירסה זו ? וכמובן האם המחיר משתלם או שאפשר להשיג משהו טוב יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ohmega,

בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מפתחת השבבים משכפלת את ליבות ה-Fiji שלה בכרטיס מסך כפול ליבות חדש תחת השם Radeon Pro Duo, אשר מגיע עם מיקוד בולט לעולם המציאות המדומה, ונתונים מפלצתיים שהופכים אותו לכרטיס החזק בעולם כרגע אחרי לא מעט זמן המתנה, חברת AMD סוף סוף משיקה את כרטיס המסך כפול הליבות הבא שלה, זה המבוסס עלצמד ליבות Fiji מלאות. כרטיס המסך החדש, על שלל הנתונים שלו עליו נעבור מיד, הופכים אותו לכרטיס המסך החזק ביותר נכון לשעה זו, עם ביצועים העומדים על עד כ-51% בהשוואה ל-TITAN Z החד ליבתי של היריבה הירוקה על פי החברה. יותר מלכל משימה אחרת, כפול הליבה החדש של AMD מיועד על פי החברה למערכות VR, שכן משקפי המציאות המדומה עושים שימוש בזוג מסכים, המתורגמים באופן ישיר לזוג ליבות בהתאם. בהתחשב ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by masterb,

ברשותי הכרטיס הנ"ל, ראו תמונות + Review: http://www.ivmm.com/review/inno3d/pc_modding_gf_fx5700le.html 1. הבעיה היא שהכרטיס מגיע ללא מאוורר ??? האם ניתן/ בטוח לעשות לו oc מ- 225 MHZ CORE 400 MHZ MEMORE ל- 320 MHz core ו- 490MHz memory ? 2. מה זה : No bundled games ? 3. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כמו דיאבלו 3 ומקס פיין 3. לא מעוניין להריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות אלא שימוש סביר. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. כמו כן , המפרט שלי כרגע כולל- לוח אם - asus p5b-vm , עם PCIe 1 ולא 2 (האם עד הפרש הביצועים יהיה עד כדי כך משמעומי ומורגש?) ספק - HEC 350W (האם מספיק, או שנדרש גם להחליף ספק?) מעבד Core 2 Duo e6300 @ 2Ghz. DDR2 4 GB. תודה רבה לממליצים. מתן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בס"ד שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש לצורכי גיימינג. הנושא של השאלה שלי הוא כזה. אני רוצה לדעת האם אתם ממליצים לקנות כרטיס מסך מאמאזון? יש כרטיס מסך שמצאתי באמאזון שהוא זול יותר ב600 שקל מהמחיר בארץ! אותו כרטיס בארץ עולה 1800 שקל ובאמאזון אחרי מכס ומשלוח זה יוצא 1200 שקל. הבעיה שלי היא לגבי האחראיות. בדקתי את זה עם אמאזון ומהם אני מקבל אחראיות של 30 יום החזרה חופשית בכל מקרה, גם אם אני משתמש בכרטיס 29 יום אני יכול להחזיר אותו ביום ה30. ולגבי האחראיות התקשרתי למרכז של PNY בצרפת והם אמרו לי שאני מקבל אחראיות 3 שנים. אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך אני צריך ליצור איתם קשר (אני מתקשר דרך סקייפ יש לי מנוי). והם ינסו לעזור לי טלפונית ולבדוק אם הבעיה היא בעית תוכנה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LIRON5721,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך שתומך ב4K (בהמשך אני ירכוש מסך שתומך 4K) ,תקציב עד 1200 ש"ח. השימוש שלי זה משחקים סרטים וקצת גרפיקה. המפרט של המחשב: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מסך: DELL U2311H הכרטיס הקודם שלי זה GTX460 שרק צרות עשה לי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מבקש הצעות לכרטיס מסך מומלץ עד 600 ש"ח למערכת מחשב חדשה. להלן הרכיבים החשובים במפרט: מעבד : i5-750 לוח אם: GB P55m-UD2 זכרונות: 2 סטיקים של 2GB תדר 1333 דיסק : 1TB WD מארז : Antec Three Hundred ספק : Seasonic 500W 80+ Active PFC 12cm מסך : LG 22" L227WTP מה כרטיס המסך המשתלם לרזולוציה הטבעית של המסך 1680 על 1080 ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Elrond,

טוב הגיע הזמן לחדש משהו במחשב, הפעם זה יהיה כנראה הכרטיס מסך. עקב מהירות מרובה מדי בקנייה הקודמת נתקעתי עם Geforce 2 MX-200 ללא כל תוספות, הפעם אני רוצה משהו יותר טוב ... השאלה שלי היא האם כדאי לחכות לאוקטובר ול-NV30 או לקנות Geforce 4Ti 4200 עם 128 זכרון וכל שאר התוספות? ??? או האם כדי לנסות לבדוק את הכיוון של ה ATI החדשים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.

24. Started by davidt99,

במקום מאוורר יש לי פלטה מתכתית עליו. זה אומר שאני צריך לקנות מאוורר לכרטיס מסך או שהמשהו המתכתי אמור לפזר את החום בצורה טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by oleg_rak,

אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים