כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
עדכון מחפש כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח מיועד למשחקים לא ברמה הכי גבוהה (רזולוציות ופילטרים) ועבודה גראפית
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המפרט שלי: Gigabyte GA-8SIMLH 1.7ghz 512mb ddr 333mhz (לוח לא תומך ביותר מ333) gigabyte fx 6800 128mb 256bit gddr3(הדגם הרגיל) עכשיו השאלה שלי היא זאת.. ביצעתי בכרטיס מסך שלי פתיחת צינורות עיבוד(ל-16) עשיתי oc די גבוה.. Core 392 Memory 873 בסטוק: Core 325 Memory 700 ולמרות זאת אני מקבל ב3dmark05 תוצאה של 3000(שיפור די רציני מלפני השיפורים בכרטיס). שהכרטיס שלי בסטוק אמור להגיע ליותר.. עכשיו אני יודע שזה קשור למפרט המגביל שלי וחשבתי להחליף מעבד... (אני לא מתכוון להחליף את הלוח) השאלה שלי היא אם אני אחליף את המעבד למשהו יותר חזק.. בגדר הנתמך כמובן(של הלוח) במהירות של 3.0 האם אני ארגיש שיפור משמעותי? או שזה כבר לא יעזור? תודה.
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שאני לא קונה מחשב בזמן הקרוב אז אני רוצה רק ל החליף כרטיס מסך כדי שהמשחק FIFA2008 יעבוד עצלי במחשב(כל שאר הדרישות המינימליות של FIFA2008 יש לי) אז לפי האתר CANIRUNIT אז האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך? ואם כן כמה יעלה לי המינימלי? והאם אפשר לקנות כזה דבר יש שניה? תודה
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אז לבסוף לאחר המון התלבטויות וירידת המחירים המטורפת ,צצה לי עסקה משמים כרטיס של GAINWARD חדש +סיילנסר מותקן עליו (עובד מצויין) כולל אחריות ב1200 שקלים. כרטיס 256 מגה 256 ביט כמובן. עסקה טובה? מה אתם אומרים? יש בעיות מיוחדות\הצעות שצריך לדעת לפני קבלת הכרטיס? עידכון דרייברים? ודברים נוספים? תודה!
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
פיתום כול המשחקים פועלים הצלי אים באגים כאלה כול מי ני קווים בבקשה עזרה
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
טוב אז ככה אולי קצת נישמע טיפשי אבל אני רוצה שהמארז יהיה יפה והצבע של הכרטיס מסך (980 TI ) לא יפה ירוק כזה אני רוצה לשנות אותו ישמח לדעת איך עושים את זה ...
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא מארה"ב כרטיס מסך חדש ואני חושב על 1060/1070 כרגע אני עם gtx 650 . משחק tomb raider, 1p/3p shooters, וכו' אבל גם כותרים ישנים יותר ורוצה להתקדם בחיים... האם מדובר ב OVERKILL עבור המערכת והצרכים שלי או בהשקעה נבונה? האם ייווצר לי צוואר בקבוק? מערכת: i5 3470 (רגיל) 12gb זכרון ram לוח P8H77-M LE [ASUS] מסך של DELL "24רזולוציה 2560x1440 כזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=901733 אשמח גם לקבל המלצות לחנות...
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, אני מודאג. אחרי השקעה מסיבית של 3200 ש"ח, שיפרתי את המחשב לרמה לא רעה בכלל, כפי שאפשר לראות במפרט המחשב החדש שלי. וההשקעה הכי גדולה הלכה על מאיץ X800 Fireblade. חשבתי שאחרי השקעה כזאת, אני אריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית ולפעמים גם עם AA ו AF והם ירוצו חלק. ואני לא בטוח שזה מה שקורה פה.. :-\ לדוגמא, הדמו של NFS: MW, שמתי הכל על מקסימום, כולל פילטרים, והוא רץ על ממוצע של 28 (בדיקה ב FRAPS), זה נראה לי נמוך. משחק אחר שהרצתי ורץ לאט הוא STUBBS THE ZOMBIE, שהוא ממש חדש, והוא רץ בלי פילטרים על 30 בממוצע. אני לא יודע איזה בדיקות לעשות כבר, הבנתי שהבנצ'מרק הסינטטי לא *כזה* חשוב, מה שחשוב זה איך המשחקים רצים. אולי אם הייתה טבלה להשוואת ביצועים במשחקים שונים על מחשבים שו…
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אוקיי אז: הכרטיס שברשותי הוא SAPPHIRE RADEON 9000 PRO. כאשר ניסיתי לחבר את היציאה של הטי וי אוט בצורה הבאה: מהחיבור S-VIDEO השתמשתי במתאם ל-RCA וחיברתי לטלויזיה. אבל זה לא פעל ולא ראיתי כלום. אחרי זה לקחתי מן מתאם כזה שמתחבר ל-21 פינים בטלויזיה וממנו יש 3 חיבורי RCA ויציאת S-VIDEO. אז חיברת מה-SVIDEO של הכרטיס לSVIDEO של המתאם. הבעייה היא שעד שלא משחקים עם המתאם הזה במשך 3 שעות עד שמתקבלת תמונה בצבע זה פשוט לא הולך. ונמאס לי לשחק עם זה שעות, וגם בסוף רואים הכל קצת מטושטש למרות שהצבעים סבירים. אז אם למישהו יש איזו שהיא הצעה להציע לי אני אשמח מאוד, או דרך לשפר את האיכות של התמונה. הטלויזיה שיש לי היא : SONY-21FT1K היא נראית ככה SONY ועוד איזה משהו ... מישהו יודע כמה בערך עו…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי מפורומים בחו"ל שאם כבר עדיף ללכת על ה גרסא של חברת HIS עם הקירור של ICE Q - 3 כל השאר ידרשו קירור אחר לא של הסטוק אז האם בכלל יגיע הדגם הספציפי הזה ? אםכן לאן ? והאם יעלה יותר בגלל הקירור הטוב ?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב , כפי שהנושא שלי אומר אני מחפש את היבואן הרשמי של אלבטרוןMSI ו לידטק בארץ !!! אם למישהו יש איזהשם פרטים אני תאמת לחוץ בזמן אני אשמח מאוד אם תעזרו תודה!!! ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי חברה... אני מרכיב לידידה שלי מחשב - לביצועים סטנדטים בלבד, עם דגש למחשב שיחזיק מעמד בקצב של השינויים של 5-6 שנים. המחשב הוא: 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4AMD 64 3000 939 Oem512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 332 ש"ח 1 LG 17 FLATRON F700Bאחריות יבואן רשמי ח.י מחשבים 885 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 49 ש"ח סה"כ 3,657 ש"ח הלוח תומך ב-Pci-express ואני רוצה לשים לה כ. מסך זול (אין שימוש במשחקים), מה המומלץ בטווח של עד 400 ש"ח? תודה...
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש כמה בדיקות שאני מקבל framerate נורא נמוך. יש לי Winxp עם Srevice Pack 1. את שאר המפרט אפשר לראות בפרופיל. זה בסדר שאני מקבל framerate נמוף? בסביבות 3-6 רוב הזמן? או שמשהו לא בסדר בהגדרות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ואלו הם ההעדפות שלי : 1) תומך DX10 ( אבל ממש לא חובה ) 2) תומך PCI-E (איך לא...) 3) אוברקלוקר טוב ( לא חובה ) וזהו , כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 1300 ש"ח ( אפשר לחרוג אבל רק ליוצאים מן הכלל ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים .... רק משהו שהכי טוב במחיר הזה... ולא יותר . תודה
-
- 10 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי לוח אם KV8PRO של abit עם AGPx8 ונראה לי שיש PCI (לא חושב שיש שם PCI-E) אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך איכותי להרצת משחקים בסגנון ghost recon ועבודה ב-avid - אנא המליצו לי על משהו בן בן זונה עד 1,000 ש"ח תודה
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אנאדטק מביאה לנו סיקור מעולה על הכרטיס הבודד הכי חזק כיום, ATI Radeon HD 4870 X2 - R700! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354&p=1 כמו שניתן לראות ה4870 CF, הגרסא הזוגית של הכרטיס, הכרטיסים מתקרבים לביצועיו אך יקרים ממנו ב-100$! אז אם חשבנו שהכרטיסים הקודמים בסדרת HD48XX בגרסת CF עדיפים על הכרטיסים היקרים של החברה המתחרה, NVIDIA, עכשיו זה ניצחון בטוח ל-ATI כשהכרטיס HD4870X2 עולה רק 500$ לאומת CF 4870 אשר עולים 600$, שלא לדבר בכלל על NVIDIA (מצידה הובטחה ירידת מחירים לאור המשבר) כמו כן הכרטיס משתמש לראשונה בטכנולוגיה החדשה GPU to GPU. אפשר לראות בברור את ההצלחה הגדולה של הכרטיס במשחק Race Driver GRID, מישהו יכול לדבר אליו?! 512 MB של ram לכל GPU ע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Chaintech GeForce 4 TI 4400 128 MB DDR TV OUT DVI ?? מבחינת ביצועים ? OC ? והכל , אני חייב לשמוע את דעתכם....
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה ?? יש לי לוח שתומך AGPX8 אני סה"כ זקוק לכרטיס מומצע ולא יותר פשוט שיהיה בו - DVI,TV OUT פשוט ראיתי מחיר ממש זול לכרטיס הזה,שווה את הקנייה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379741
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה- 4890 במחיר טוב? היה מבצע ב- RSM של 750 ש"ח, אך אין יותר כרטיסים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-