כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי NVIDIA צפויים להשיק את הכרטיסים החדשים? האם משתלם לחכות להם?או לירידת המחירים שהם יגרמו לדעתכם? אין לחץ כרגע לקנות כרטיס מסך חדש. מצטער,כרגע ראיתי שמישהו שאל שאלה דומה היום.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-כותרת- GTX260 SP192 מתוצרת אינויז'ן יסתדר בCF עם GTX260 SP216 מתוצרת חברות שונות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 GTS נקנה לפני כשנתיים - לא החלפתי קירור מאז במשחקים אשר צורכים הרבה עיבוד - הכל תקין בדקתי את הטמפ שלו ומצאתי במנוחה 85 מעלות ובעבודה במשחקים 105 מעלות תוכונות SPEEDFAN ובתוכנה של הכרטיס המסך מאתר הבית שלהם שאלה מוזרה איך ב-105 מעלות הכל עובד תקין ללא שום תקלה ללא שום הבעיה האם באיזה שהוא שלב ישרף כרטיס המסך בגלל עודף חום ועדיף להחליף קירור כמה עולה קירור לכרטיס מסך כזה תודה שרון
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך intel mobil 965 family שבדרך כלל מחובר למסך בחדר שם הוא פועל מצויין היום חיברתי אותו (כמובן בHDMI) למסך אחר ואני רואה תמונה מטושטשת קצת איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
NHANCER בגרסתה האחרונה תומכת בגרסה 195 שנוידיה הוציאו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האם המחיר של הכרטיס ירד בשנת 2010? או שישאר תמיד בסביבות ה3 אלף?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
-
היי. יש לי כרטיס מסך 4870 של Palit אבל אין לו את יציאת ה-S-video שהייתה לי בכרטיס הקודם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה, וראיתי מתאם מ-VGA ל-S-video אבל רשום שהוא יעבוד רק אם הכרטיס תומך ב-TV-out. איך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי ספק של COOLER MASTER שהוא SILENT PRO 600W לינק: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=4199 האם הוא יחזיק שתי כרטיסי HD4890? יאנו CF שאלה שנייה האם אפשר לחבר כרטיס HD4890 של ATI רגיל ועוד אחד של SAPPHIRE VALOR X שהתזמונים שלהם שונים...? תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , המאוורר על כרטיס המסך שלי אסוס 8800GT מרעיש נורא וככל הנראה עומד להתפגר בקרוב. יש לי אחריות מורחבת של 3 שנים על כל החומרה ושאלתי היא האם גם המאוורר על כרטיס המסך אמור להיות כלול באחריות? ( אני שואל לפני שאני מתקשר לתמיכה ) , תודה. חיים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא זה שאי אפשר לראות טמפרטורה של הכרטיס בשום תוכנה וגם לא לשלוט על מהירות המאורר ניסיתי את ATITOOL RIVATUNER GPU-Z OCCT HWMONITOR אין יש טמפרטורת של כל החלקים במחשב חוץ מהכרטיס מסך אני רוצה לבצע בדיקת מאמץ לכרטיס אבל שאני מתחיל תבדיקה הוא לא מראה לי TEMP בכלל יכל להיות שאין בכרטיס הזה חיישן טמפ? למה לא מזמן היה לי 9800GT שראו את כל הטמפ בוא
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, אבא שלי קנה gt240 1gb מנעה ב-500 ש'ח בלי להתייעץ.. ממה שבדקתי הכרטיס הזה לא משתלם. האם כדאי להחליף אותו ל-Geforce 8800GT 256MB (גם עולה 500 ש'ח)? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא :מעבד E4300 גירסת אוברקלוק 1.8 גיגה הרץ כרגע הוא 2.7 מהירות לוח אם - P6N SLI V2 תומך SLI זיכרון ראם - 2 גיגה OCZ 800 MHZ REPEAR עם צלעות קירור הארדיסק -חצי טרה של SEAGATE נקנה לפני שלושה חודשים . כרטיס מסך -8800 GTS 320 גירסת אובר קלוק ספק - של HEC 650 וואט מקצועי וחזק ושקט . מסך W2252TQ 22 , תקציב 1300 שיחזיק לתקופה של שנה או יותר על MAX SETTINH
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2009/12/14/university-of-antwerp-stuffs-13-gpus-into-fastra-ii-supercompute/ WTF
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי המערכת E8400 Asus P5QL-E OCZ Reaper HFP 1066 5-5-5-18 Freezer 7 LP Western Digital 1T 32 MB LG X22 DVD/RW Enermax Modu525W Case-HTPC AZtech 288 עד היום ישב הכרטיס 4670 שכרגע מוצע למכירה באתר,לכל המעוניין. הגיע הזמן להחליף אותו בחיה חדשה. מסקרן אותי לגבי ה5770 ואם יש מועמדים אחרים לעניין מוכן לשמוע.כמו כן אם יש אפשרות לחסוך קצת אני ישמח. תודה והמשך יום טוב.אביב המחשב מחובר למסך FHD 42
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש היום, עם הכרטיס מסך ATI HD5770 עכשיו ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו או עדיף לקחת את ה GTX260? ה 5770 תומך ב DIRECTX 11 לעומת ה GTX260 שלא. לטווח הארוך מה כדאי? ואיך הכרטיסים של ATI לעומת של NVIDIA? (פשוט אין לי ניסיון עם כרטיסים של ATI כי תמיד קניתי של NVIDIA). עוד שאלה - במה עוזרים מנועי ה CUBA ו PHYSX ש ATI לא תומכים בהם? האם הם עד כדי כך משמעותיים? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש כרטיס מסך איכותי וזל שיתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף.התקציב נמוך עד 300 שקל אבל חשוב כרטיס HD. איזה כרטיס הכי טוב אנ אוכל לקנות במחירים של 250-300 שקל... הנה המפרט: [ Processors / Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz ] Processor Properties: Manufacturer Intel® Corp. Version Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz Serial Number To Be Filled By O.E.M. Asset Tag To Be Filled By O.E.M. Part Number To Be Filled By O.E.M. External Clock 266 MHz Maximum Clock 4000 MHz Current Clock 2798 MHz Type Central Processor Voltage 1.2 V Status Enabled Socket Designation LGA775 [ DIMM1: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] לוח אם של אינ…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
נתונים טכניים: http://www.gpureview.com/Radeon-HD-4860-card-622.html ביקורת - http://en.inpai.com.cn/doc/enshowcont.asp?id=6829&pageid=5501
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-