כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
GF TI 4200 של אסוס או של MSI אני יודע שMSI נחשבת חברה יחסית בינונית בכל מה שקשור לכרטיסי מסך, אבל ממה שהבנתי, הכרטיסים האחרונים של אסוס לא היו מי יודע מה... נ.ב אני מתכוון לקנות גם צלעות קירור ומאוור אחר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקנות מסך LCD 17 אינץ בגבול ה 2100 ש"ח אודה למי שיוכל להמליץ עדיף מניסיון כמו כן הוספתי קישור של מסך במכירה אם תוכלו לתת ביקורת עליו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1018507
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ברוב טיפשותי שרטתי בטעות את מסך הLCD שלי שהוא סמסונג סינקמסטר 151S עם המארז... שריטה לא הכי גדולה אבל בהחלט לא קטנה, חצי סינטימר אורן וכמילי רוחב... עכשיו אני משער ששרטתי רק את שכבת המגן נגד סינוור של מסך הLCD בעיקר בגלל שהריטה היא אפורה כלומר כנראה עדיין הפיקסלים מאחורה הם בסדר האם זה נכון? האם אפשר לתקן את זה?כמה זה אמור לעלות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לפני שדרוג של המחשב שלי, ורציתי לדעת אם הספק הנוכחי שלי Enermax MODU 82+ 425W יחזיק את המפרט הבא: מעבד - Intel Core i5 Sandy Bridge 2500k כרטיס מסך - HD6950 זכרון - G.Skill RipJaws 8GB - 4GBx2 כ 3 הארד-דיסקים. ואם כן, האם יהיה מספיק מקום בשביל 9800GT בתור PhysX? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בבית שהגיע זמנו לשדרוג הכרטיס מסך. הדרישות הם שיכול להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה של עד 1920X1080. ובטווח מחיר של עד 800 ש"ח. אממה, במחשב הנוכחי יש ספק שלדעתי הוא גבולי מבחינת הספק, Chieftec 450W היום יש על המחשב AMD 5770 ומעבד I3 דור שני (לא זוכר את הדגם המדוייק). עד כמה נחוץ להחליף ספק כוח כדי לשדרג כרטיס מסך? לדגומא לכרטיס הזה: ראיתי באתר של TMS את זה: http://www.tms.co.il/product/13367 Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 Windforce 2X הבנתי שהוא כרטיס מסך לא רע, אשמח לעוד אפשרויות. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם https://www.tweaktown.com/news/72152/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-leaked-specs-teases-an-absolute-monster-gpu/amp.html לעיונכם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-2060-launching-at-349-us-on-15th-january-gaming-performance-numbers-leaked-will-deliver-60-fps-with-rtx-dlss-enabled-on-1080p/ בהחלט מעניין.... תקציר מנהלים: מחיר משוער 350$ - כלומר מחליף במחיר את gtx1070 הנוכחי ביצועים באזור חיוג gtx1070Ti התחלת מכירה ב- 15.1.2019
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית, המפרט של המחשב: AMD Athlon XP 3000+ Barton ABIT NF7-S v2.0 GEIL PC3200 512MB * 2 WD 80GB SATA אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך ל-AGP 8X עד 900 ש"ח, כמה שפחות יבורך ואפשר גם כרטיסי מסך יד-שניה. אני חשבתי לקנות X800XL, או 6800GT, או 6800GS, או 6600GT ואז התחיל כבר לכאוב לי הראש, לכן פתחתי את הטופיק הזה. ב-X800XL גרסת ה-PS וה-VS היא 2.0, לעומת 3.0 בכרטיסי ה-6X00 - זה משמעותי בכלל? ולעתיד? שיהיה לכולם יום טוב ואחלה סוף שבוע!
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום שמתי לב שהטמפ' של הכרטיס מסך שלי גבוהות בטירוף במנוחה ה GPU הגיע ל 80!! אהההה ו ה AMBIENT הגיע ל 58 אני עכשיו עובד עם מאוורר של החדר צמוד על המחשב אז הטמפ' צנחו באיזה 20 מעלות הכרטיס מסך של LEADTEK יש מצב שהמאורר של הכרטיס מסך חדל לעבוד!??! אלוהים :'( ??? תעזרו לי בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום את המחשב האחרון שלי רכשתי לפני כ-10 שנים, והוא עדיין משמש אותי ליומיום אחרי כל כך הרבה שנים לא הרגשתי צורך ממש לשדרג אותו חוץ מהוספת זיכרון לאורך הדרך והרד דיסק SSD לפני כמה שנים בכל מקרה, הגיע הזמן לשדרג, הבן כבר התחיל לשחק, וחוץ מהפלייסטיישן הוא רוצה גם במחשב, האמת שגם אני התגעגעתי לשחק, אז יאללה, יש תירוץ מתאים עכשיו בכל מקרה רכשתי במהלך בלאק פריידיי מעבד AMD i5-2600X רכשתי לוח אם GIGABTYE B450 AORUS M רכשתי זיכרון CORSAIR 16 GB CL15 רכשתי הרד דיסק נייד SSD , CRUCIAL P1 500MB M.2 את המארז אני פשוט מנקה מהחלקים הישנים ומשאיר אותו, גם ככה לא מעניין אותי המראה שלו וספק כוח יש לי THERMALTAKE TR2 4…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חזק מאוד בימים הקרובים, שאמור לספק אותי ללפחות 3-4 שנים של גיימינג כבד. מכיוון שאני לא מבין גדול בתחום הזה , רציתי לשאול פה איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום. שאני אומר משתלם אני מתכוון , שאם יש כרטיס ב-1000 ועוד כרטיס שהוא ב-1400 נניח, אבל ההפרש בביצועים הוא רק אחוזים בודדים אני ארצה ללכת על הזול יותר. אבל אם ההפרש שווה את זה, אז כדאי לי למשל להוסיף עוד 400. אני מקווה שהבנתם את הכיוון. מה אתם ממליצים בטווח הזה של בין 800-1400? המסך יהיה DELL 2311H 1920X1080 מעבד ככל הנראה I5 2400
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
:jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך GT 240 שהיום עולה בתמליל ובשריון מחשבים ובג'י-טק 358-429 שקל (אם האתרים מעודכנים) ראיתי שני כרטיסי מסך HD 6670 ו- HD 6750 שתי הם של GB הראשון עולה 394-414 והשני עולה 497 שקל (אם האתר וולקום מעודכן) והמקביל 450 GT ב479-489 שקל בספיד ובפי.סי. דיל (עם האתרים מעודכנים) יש לי: JTC 500W GB GA-P55-UD3L-TPM מה כדי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-