עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ohmega,

בדגש על הפרטים הבאים: PCI-E זכרון- 256MB יציאות- DVI , TV-OUT קירור- צלעות בלבד (גם ככה יש לי רעש של מפעל מהמארז עקב פתרונות איוורור) ושאלה חשובה מאוד - הם כדאי לרכוש כרטיס של חברה עם מוניטין, או שניתן להתפשר על חברות אחרות במידה והצ'יפסט זהה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המפרט מופיע בצד.. אם ניקח לדוגמא את המשחק COLIN DIRT אני משחק בו כרגע שכל ההגדרות על מדיום ועדיין במרוצים עם המון מכוניות המשחק לא רץ חלק.. משהו כאן לא הגיוני בכלל.. כל הדרייברים מעודכנים.

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מיועד למשחקים ועדיף שיהיה בו VIVO .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היצרנית הטאיוואנית יצרה צמד שעשוי להיות הבחירה המושלמת למחשבים סלוניים צרים לכתבה

7. ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 20 אינץ'LCD בכזה מחיר!!!!! חשבתי לקנות לי לחדר אחד... אבל האם יש איזה דרך לחבר אותו במקום הטלוויזיה בחדר??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by avivlevy,

כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by itaysk,

מה ההבדל בין 8500 ל 8500LE?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום חברים, אני צריך חוות דעת והמלצה על כרטיס מסך למחשב קיים. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים שישתלם לשנה שנתיים הקרובות. התקציב הוא בערך 600 - 700 שקלים פלוס מינוס. מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסק קשיח: Western Digital WD3200YS ,320GB זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms מארז: Enermax Chakra ECA5001-bs ספק: OCZ StealthXStream 600W קירור למעבד: Thermaltake BigTyp 120 VX מסך: Viewsonic VP930B 19" רזולוציה: 1280 *1024 היה לי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB והוא עבד לי טוב מאוד עד ששבק חיים. אני רוצה משהו שיהיה יותר טוב ממה שהיה לי. אבל התקציב מוגבל. אני עשיתי סקירה קטנה לגבי השוק ויש כמה כרטיסים ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה התקנתי לחבר שלי גיטיאי סאן אנדרס ואחרי שסיימתי להתקין לחצתי על האייקון של המשחק הוא חשב לשניה ולא נכנס. התקנתי לו דיירקטיאקס, התדכנתי לו את הדרייברים של הכרטיס מסך ל-81.85 (יש לו ג'יפורס 4 אמאקס) וזה לא עזר. לקחתי את המחסך שלו אלי, ניסיתי להפעיל את המשחק אצלי עם המסך שלו וגם אז זה לא עבד, כאשר חיברתי למסך שלי זה עבד מעולה (LG F700P) התקנתי פרו אבולושן סוקר 5 וזה עבד גם על המסך שלי וגם על המסך שלו מעולה על הרזולוציה הכי גבוה. התקנתי מקס פיין 2 על המחשב שלי עם המסך שלו וזה עבד על רזולוציה של 1280X1024 ו-32 צבעים בלי בעיה. ניסיתי להפעיל את באטלפילד 2 וכאן זה נכנס למשחק היה מסך שחור לכמה שניות ויצא ואילו אצלי זה נכנס בלי בעיה. החלפתי למסך שלי נכנסתי לגיטיאי הורדתי את …

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by pumbatal,

שלום בעבר היה לי כרטיס מסך (חתימה) 6800LE שהוציא 4700 ב 3DMARK05 אך הוא נפטר... (ומסתבר ש 95 מעלות זה יותר מידי) מעוניין לקנות משהו חדש ויותר טוב (מאוד חשוב) תקציב: עד 2300 ש"ח מגבלות: AGP X8 ספק כוח: Thermaltake 410w לא חייב VIVO לא חייב BOX חייב ביצועים וביצועים וביצועים וביצועים הזמנתי כבר 3 פעמים 6800GT LEADTEK אבל אין בשום מקום (משהו על הוריקן וכו'...) אפילו לא חייב חדש (אם יש למישהו אז 052-3909631)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם... לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך סופית! זהו כרטיס ששילמתי עליו לא מעט כסף.. (4870X2)... הכרטיס של חברת sapphire וכזכור לי הוא עדיין באחריות.. הבעיה היחידה היא שהוא נקנה מפנדה. האם אפשר לממש את האחריות מול היבואן ישירות? ומישהו יודע מי היבואן פה בארץ? תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אתמול קיבלתי אותו התקנתי,הופתעתי שצריך לחבר אותו לספק קיצר הכרטיס מתחמם יותר מידי לדעתי,לא? intel dual core 2.3 ghz 4 gb ram

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sh_idan,

שלום רב, אני צריך כרטיס מסך למטרת פריסה של לפחות 4 קטעי וידאו במקביל. הוידאו מקודד בMPEG2 או H264, ומוזרם בtransport stream למחשב. האם כרטיס המסך הנ"ל (QUADRO FX 1800 ) מתאים לביצוע העבודה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by wickreDz,

מה אתם אומרים על זה? http://www.aliexpress.com/store/product/GTX770-2GB-2048MB-GDDR3-DDR3-256bit-GTX-Nvidia-Geforce-Video-Card-Graphics-Cards-for-Games-Desktop/136271_1447785714.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by COLIO,

שלום אני ראיתי באיזה חנות את הכרטיס TRIPLEX SILVER GEFORCE 4 TI4200 128 MB DDR VIVO TV-OUT RETAIL ב1060 ש"ח.רציתי לדעת איך החברה ואיך הכרטיס כי זה פעם ראשונה שאני שומע אל החברה הזאת וגם איך המחיר יקר/זול אה ויש לי עוד שאלה האם המחירים של כרטיסי המסך ירדו כשה RADEON 9700 יגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כרטיס 7600GT יכול להפעיל windows vista חלק?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by NuNaTaK,

אני צריך לממש אחריות לכרטיס מסך 9800GT 512MB של Innovision (הPure Video לא מתפקד) ואני מניח שלא יתנו לי כרטיס זהה ולכן אני רוצה לדעת מה לבקש במקום וכמה הכרטיס הזה שווה, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום. לחבר שלי יש מערכת דומה לשלי אבל אין לו כרטיס מסך והוא רוצה לקנות כרטיס מסך זמני לשנה כי עכשיו אין לו מספיק כסף לכרטיס DX10. עכשיו יש לו אפשרות לרכוש את הכרטיס x1800xt 512 משומש עם אחריות לשנתיים ב 700 ש"ח, כדאי או שעדיף לו כבר איזה כרטיס אחר עד 1000 ש"ח. תודה. ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!

24. Started by BoOoM2008,

1) Q8300 יעמוד בכרטיס HD4850X2? 2) אם לוקחים HD4850X2 נגד SLI HD4850 מי לוקח? 3) אם לוקחים HD4850X2 במערך SLI זאת אומרת שתי HD4850X2 זה אפשרי? 4)איך אני יכול בעצמי לבדוק לגבי כרטיסי מסך ולדעת באופן כללי בכמה % כרטיס מנצח כרטיס X את הכרטיס X ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היום מושק באופן רשמי ה-Radeon RX 5600 XT - כרטיס המסך החדש של AMD שרוצה לעשות בלאגן אל מול מתמודדי NVIDIA בשוק הביניים. האם הוא מצליח במשימה? יצאנו לבדיקה מקיפה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים