כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palit יש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi. מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם קוראים לי סתיו ואני חדש פה! אני לא מבין כל כך בכרטיסי מסך אז יש לי כמה שאלות אליכם: 1. חבר של אבא שלי הציע כרטיס מסך GeForce 8500GTS בתמורה ל600 ש"ח האם זה שווה? 2. במידה ואקנה את הכרטיס הנ"ל האם אוכל להריץ איתו משחקים עכשיויים? (Crysis,Bioshock ועוד...) 3. האם יש כרטיס אחר עד 700 ש"ח שיוכל להריץ אץ המשחקים הנ"ל? כשאני מדבר על להריץ אני מתכוונן שאני אוכל לשחק הגדרות מדיום בערך... תודה רבבה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך hd 4850 והוא בשעת משחק מגיע ל- 80 מעלות זה נורמאלי ? ובמנוחה מגיע ל- 55 מעלות זה בסדר היה לי בחורך במנוחה 43 מעלות ובמשחק 57 מעלות ואמרו לי כשהתחיל הקיץ שהחום זה בגלל שקיץ ועכשיו הגיע ל- 80 מעלות 75 מעלות במשחק זה עדיין בסדר ובגלל החום שבחוץ? ועוד שאלה . אפילו שאני מדליק מזגן זה נשאר אותו חום בערך 55 מעלות במנוחה אז איך אומרים לי שזה בגלל הקיץ וחם בחוץ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם https://www.tweaktown.com/news/72152/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-leaked-specs-teases-an-absolute-monster-gpu/amp.html לעיונכם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי ג'יפורס 6800GS 256MB והוא סבבה של כרטיס.. אפילו הוספתי לו גוף קירור רק בשביל לפנק אותו.. עכשיו שאוטוטו יוצא הNFS החדש ועוד כמה משחקים טובים אחרים.. הגיע הזמן לשדרג.. מבחינת כסף אין לי בדיוק עודף כסף אבל אני רוצה להשקיע.. אני מעוניין בכרטיס ג'יפורס 7600 או 7800 מקסימום וידוע לי שיש דגמים כמו GS ו- GT ו- GTX והשאלה שלי מה ההבדל ביניהם ומה באמת שווה לקחת? והאם כדי לשים חצי ג'יגה זיכרון או להישאר עם 256? ואם יש משו להוסיף בשביל הידע אני אשמח.. תודה מראש לעוזרים!! גמר חתימה טובה!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מפרט זה: p4-2.4 asus 533 מארז זכרון DDR 256 רדאון 9000 PRO סה"כ 3000 ש"ח ..... מחיר גבוהה אני יודע ... השאלה שיל האם להשאיר את ה רדאון או להחליפו ב GFORCE 3 - TI - 200 תשובות כמה שיותר מהר אם אפשר זה חשוב לי תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לשניהם מחיר דומה ו DVI מי ייתן יותר(ללא חשיבות לצפייה בסרטים)
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.bf2s.com/viewtopic.php?id=37863 תראו את ההבדל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הטמפ שלכם במנוחה ? בתמונה זה 48 34 אבל אחרי ניקיון זה 47 32 מה שלכם ? רק לאלה שיש להם תלידטק תענו לי בבקשה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 של ATI ואני לומד עבודה בתלת מימד עם התוכנה 3D STDUIO MAX ובגרסה החדשה שלה יש תמיכה בCUDA וזה מאיץ את המהירות רנדר ברמות רציניות(ממש כמעט רנדר בריל טיים) ותהיתי לי אם אני אוסיף כרטיס מסך זול שתומך בקודה(משהו כמו 9500GT או 9600GT) זה ישפיע? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב להחליף לגמרי לכרטיס אחר? בכמה אפשר למכור את הכרטיס שלי במידה ואני מחליף?(זה HD4850 של ספייר 1GB בן פחות משנה)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו כרטיס חדש בKSP XfX6600 256MB,dvi,tv,pci-e ועולה 960 שקל האם הוא יותר טוב מה9800PRO בכל זאת הבדל של 400 שקל בכמה אחוזים זה יותר טוב מזה או ההפך?
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו זאת המערכת שלי: AMD Phenom II 4x 965 3.4GHz Gigabyte 790XT RAM 2G 1333MHz SeaSonic 520W S12II Bronze ומסך 17 עם חיבור VGA ( אולי אני קונה עוד מעת חדש) האם הכרטיס Sapphire HD 5750 1GB יספיק לי להרצת משחקים כבדים? ( אשמח לחוות דעת על הכרטיס הזה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Pentium® III @ 798 MHz ראם: 128 *מתכוון להוסיף עוד 128 MB לפחות* אז אני בדקתי, חקרתי, וגיליתי ש הכרטיס: לGeForce 4 Ti4200 128MB Leadtek, מתאים לי מבחינה כלכלית, מבחינת ביצעוים, וחברה מעולה. אבל הכרטיס לא ירוץ באופן אופטימלי על מחשבי, עד כמה זה ישפיע? כמה אחוזים מכוחו של הכרטיס מחשבי לא ינצל? ואיזה מחשב אני צריך בשביל שהוא ינצל את הכרטיס באופן אופטילי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים וחג שמח אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי - אני לא גיימר אבל אני משחקים מדיי פעם. אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך עד 500 ש"ח. המערכת שלי היא intel i3 2120 ddr3 8GB 1333mhz asus p8h61-m le אני יודע שאני צריך גם לשדרג את הספק כוח שלי - SEASONIC 300W שנקנה מזמן. ראיתי במדור יד שנייה מספר כרטיסים שנמצאים בתקציב שלי יש לי התלבטות בין אם לקנות חדש או לקנות משומש (המשומשים שראיתי הם ASUS GTX 460 או RADEON HD 6850) אשמח לתגובות ולהצעות נוספות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שהיה לי את ה 8800GTS שינינו את ההגדרות של הביוס וביטלרנו את הכרטיס מסך המובנה של הלוח, במקרה אבא שלי מצא ATI RAGE ל PCI (מאחד המחשבים הישנים שלנו), הכרטיס עובד וניראה כמו חדש ;D כמה בערך הכרטיס שווה (אני יודע שזה שאלה מוזרה)? אפשר למכור אותו כמוצר אספנות או לתת לו עוד כמה שנים? אני גם צריך עזרה בזיהוי של עוד 2 כרטיסי מסך שיש לי בבית (של Cirrus Logic, בחיים שלי לא שמעתי עליהם): cl-gd5440-j-qc-b http://labmaster.mi.infn.it/a2/1111.jpg ו cl-gd5430-qc-b שאני לא מוצא תמונה שלו גם הם במצב חדש אבל לא בדקתי אם הם עובדים. תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי התחיל עובד ב-3D MAX... עכשיו ראיתי שיש כרטיסים ש"מיוחדים" אך ורק לזה... עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) כמה עולה כרטיס של "רמת כניסה"? 2) האם אפשר להפעיל משחקים עם הכרטיס? או שזה אך ורק לרינדור? * אם לא, יש אפשרות שיהיה במחשב כרטיס מסך למשחקים "רגיל" ואחד לרינדור- QUADRO? אשמח לעוד מידע בנושא... תודה לעוזרים מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WTF WTF WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :o :o http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=2682 אבל לעומת זאת http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32331 אני ממש מבולבל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי אותו התקנתי,הופתעתי שצריך לחבר אותו לספק קיצר הכרטיס מתחמם יותר מידי לדעתי,לא? intel dual core 2.3 ghz 4 gb ram
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאחר והפסיקו לשווק בארץ את סינרג'י 400 של טרה טק (בעקבות המכס שהוטל על כרטיסי טלויזיה), אי אפשר להשיג אותו בארץ. אם אני אקנה את הכרטיס מחו"ל הוא יפעל כמו שצריך,או שצריך לחפש אחד, ששיטת השידור שלו היא כמו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש מערכת דומה לשלי אבל אין לו כרטיס מסך והוא רוצה לקנות כרטיס מסך זמני לשנה כי עכשיו אין לו מספיק כסף לכרטיס DX10. עכשיו יש לו אפשרות לרכוש את הכרטיס x1800xt 512 משומש עם אחריות לשנתיים ב 700 ש"ח, כדאי או שעדיף לו כבר איזה כרטיס אחר עד 1000 ש"ח. תודה. ;D
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
StartPC מוכרים את הדגם הרגיל ASUS RTX2080Ti 11G D6 STRIX ב5790 שקל לעומת גרסת ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING ב6400 שח בפלונטר. מה עדיף? פלונטר טוענים שזה דגם יותר מהיר, אבל לפי גוגל אומרים שזה רק עבור מי שעושה OC ידנית. על מה הייתם הולכים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מצד אחד יש לי את ה Sapphire ATI Radeon HD 5970 מצד שני יש לי את ה Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked שניהם עולים 1350 ש"ח פחות או יותר מ TMS או בכלל לחכות להתפתחות עם הכרטיסים החדשים ? לא יודע מה לעשות מיועד למשחקים גם הכי כבדים, מיועד לשחק על ULTRA ב FHD עם פילטרים , בקיצור - רוצח ! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-