כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בקנית כרטיס עקב כל מיני שידרוגים המפרט הוא: QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה בלוח אם יש PCI E X 16 אני יכול לקנות את ה ati 4870 בראש שקט בלי בעיות? מה כדי לקנות כדי לשפר את הביצועים כי בגלל המעבד יש לי צוואר בקבוק כנראה. תודה רוני.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בקרוב אקנה GTX 660 TI,וראיתי שיש שני גרסאות שמתומחרות במחיר כמעט זהה(20 ש"ח הבדל). גירסאת הwindforce של GB והpower edition של MSI. איזה גרסא עדיפה? מבחינת יכולות OC,קירור וביצועים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שיהיה PCI-E אם אפשר של 256 מגה זה בשביל משחקים לאחי הקטן אני צריך שזה יעלה משחקים כמו פיפא דברים מהסוג הזה... מחיר 400 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה אחרונה : איזו חברה היא הטובה ביותר לכרטיס מסוג 6600gt תודה , ומצטער :-\
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך טוב עד 1200 שקל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים ב2-3 שנים הקרובות ( ברור שכשהוא יתישן אז ההגדרות יהיו הכי נמוכות אבל עדיין) הכרטיס הנ"ל עולה 1260 ש"ח...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם B560M ומעבד INTEL CORE I5 10400F עכשיו אני רוצה לשדך למחשב אחד מהכרטיסים האלה: AMD Radeon RX 7800 XT Radeon RX 7700 Radeon RX 7600 איזה כרטיס מתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש השבוע ורציתי לשאול אם זה מספיק יהיה לקנות 4850 עם מסך של דל 22 אינץ או שעדיף כבר להשקיע יותר ולקנות 4870????
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים - 9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה. 9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית. X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית. את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לממש אחריות לכרטיס מסך 9800GT 512MB של Innovision (הPure Video לא מתפקד) ואני מניח שלא יתנו לי כרטיס זהה ולכן אני רוצה לדעת מה לבקש במקום וכמה הכרטיס הזה שווה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דוחים את קניית המחשב,ומחכים ל-GTX 760i? http://hwzone.co.il/hardware/news/142016
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אינני טועה אני משחק במחשב כבר מעל לשנה ועוד לא יצא לי רגע שבו ממש ממש אבל ממש היה חשוב לי שהדרייבר של ATI יעבוד. עכשיו זה הגיע, כאשר קניתי כרטיס טלוויזיה (סוף כל סוף) אבל אי אפשר לראות במסך המשני את הטלוויזיה! אני רק יכול לשער שדרך הCATALYST אני יוכל לסדר משהו בכל אופן הוא כלל לא פועל. במשחקים אני מקבל רמת ביצועים טובה מאוד -באופן יחסי כמובן לכרטיסים נחותים כגון 8600GTS\X1950XT. ובגלל זה בעצם לא היה אכפת לי. ניסיתי DRIVER CLEANER וכל מיני חרטות הכל ניסיתי שום דבר לא עזר! אולי מישהו יודע משהו ?!?!?! בלי להגזים התקנתי והסרתי מעל ל40 פעמים. וזה ממש מעצבן, זה התחיל עוד מההתחלה ביום שהתקנתי אותו הדרייבר שלו סירב לעלות. לפניו עבדתי עם דרייבר של HD2400PRO SONIC של PALIT ופעל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לענייננו, יש לי Tomahawk 405W Enermax. אני רוצה לקנות את ה-Gigabyte GTX460 1024MB Overclocker GDDR5 PCI-E, הלכתי לאייבורי, הייתי על סף הזמנה של הכרטיס, בחוברת הפעלה של הכרטיס כתוב שמומלץ עד 450W. השאלה שלי, האם זה יעבוד? יש לכם דרך להיות בטוחים?כי זה פאקינג 1000 שקל, אני מה זה חרד לזה. לפי מה שהבנתי יש לי אחלה ספק, אבל בכל זאת, מצטער שאני משגע.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו כרטיס חדש בKSP XfX6600 256MB,dvi,tv,pci-e ועולה 960 שקל האם הוא יותר טוב מה9800PRO בכל זאת הבדל של 400 שקל בכמה אחוזים זה יותר טוב מזה או ההפך?
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה תשמעו הטכני שלי אמר שהכרטיס מסך geforce 220gt יותר מתקדם מgeforcre 9800gt מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני יומיים שיחקתי בGTA SA ופתאום המסך נהיה שחור והמחשב איתחל את עצמו. ככה זה חזר על עצמו מס' פעמים ואפילו במשחקים אחרים. ניסיתי קודם להתקין מחדש את המשחק אבל הבעיה חזרה וניסיתי להתקין מחדש את הדריברים וזה לא עוזר. מה גם שבאחת הפעמים היתה הודעה שאין מספיק חשמל לכרטיס וכו' אז כיביתי את המחשב וחיברתי בשנית את המולקס ואין שיפור. יש לציין שאין בעיות בכלל בשימוש רגיל במחשב אלה רק במשחקים... מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
https://www.tgspot.co.il/nvidia-rtx-3060-ti-to-be-launched-before-regular-3060/amp/
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! קיצור אני חושב שהגיע הזמן שאני צריך לקנות איזה כרטיס מסך ולהחליף את הג'יפה 5 ( 200 ) שלי ... נו כי כמה עוד אפשר " להרגיש בלי " ... אז ככה , התקציב שלי כרגע הוא 700 - 800 שקל , אני לא חושב שאני הולך לחרוג לכיוון ה- 1000 .. הספק שלי הוא ג'נרי ( ראו מפרט ) . טוב עד כאן ותודה לכם !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם רציתי להתייעץ אתכם לפני שאני הולך לקנות כבלים לחיבור המחשב לטלוויזיה. פירוט החומרה: כרטיס מסך - GEFORCE6800GT http://www.evga.com/products/pdf/N349.pdf טלוויזיה - TOSHIBA 27WL65G יש כניסת HDMI, DVI SVIDEO, SCART ו-Component עכשיו הצלחתי כבר לחבר את המכשירים באמצעות כבל S-Video, רואים יפה אבל אני חושב שאפשר לראות יותר טוב. בכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI אז אולי אפשר לראות יותר טוב. אולי אפילו אם המחשב עדיין מתחבר מ-SVIDEO אבל לטלוויזיה זה מתחבר עם Component או DVI אז התמונה משתפרת? אני ממש להוט לקנות כבלים אבל זה יקר אז חייב ייעוץ! תודה רבה אנשים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם רואים משהו מוזר בתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה לכולכם !!! אני כנראה הולך על ה- nvidia geforce fx 5900XT מקווה לשיפור טוב! ושוב תודה לכולכם!!!! [glow=blue,2,300]ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ATI Radeon 9800SE AGP 8X 2Heads 128mb DDR DVI + TVOUT[/glow] ??? ??? ??? ??? אני צריך להחליף כרטיס מסך אני צריך לבחור אחד מהנ"ל עד יום שישי!!! ;D לפי מה שהבנתי הם עולים כל אחד[glow=yellow,2,300] $189 $222 $225 [/glow] בהתאמה. בבקשה הסבירו לי מה ההבדלים בין הם ומי מהם עדיף??? תודה מראש white raven . p.s : א שמח לקבל הצעות נוספות בכרטיסים השונים מ- ATI Radeon תרגישו חופשיים להציעה את כל העולה ברוחכם בתווח המחירים הללו כול עוד ז…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-