עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BoOoM2008,

סתם שאלה Q8300 ו HD5850 יוצר צוואר בקבוק ענקי? יש אפשרות לשלב בינהם ? OC לתדר 3GHZ יכול לפתור את הבעיה? אני סתם שואל לידע יש לי את HD4890 והאמת שהוא פצצה.. פשוט רציתי לדעת :Q

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tyk,

שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by noamb,

אולי זה ישמע מטופש , אבל כרגע יש לי כרטיס abit fx5600 ultra , אני מעניין להחליף ורציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי אם ההבדלים מבחינת הביצועים בין הכרטיסים מצדיק הוצאה של 1500 ש"ח , תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by שמנואל,

שלום. פירמטתי מחשב וכבר עם עליית הדוס ראיתי שמשהו בתצוגה מוזר מאוד. כשעלה הווינדוס ראיתי שלא ניתן כמעט לראות כלום על המסך, עיוות וצבעים משונים. פתחתי ומצאתי שהמאוורר של כרטיס המסך כלל לא עובד והכרטיס חם מאוד. לפני שאלך לקנות חדש - האם לפי נסיונכם הלך הכרטיס או שתיקון מאוורר עשוי לפתור את הבעיה ? על הכרטיס יש תו אחריות שנגמר לפני שנה לערך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ravid,

מצגת של ATi (בתקווה שהיא אמיתית ולא מפוברקת) מראה כמה דברים מעניינים... http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/WhatToExpect/1 תמצית ממה שרשום שם: הכרטיסים של nvidia לא תומכים ב SM3 במלואו. בעיות באיכות התמונה. nvidia לא הראשונה שהתחילה עם HDR. יש שמץ של אמת כאן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי שלום ברשותי כרטיס מסך בעל יציאה מסוג TVOUT , בנוסף יש לי כבל S-VIDEO זכר ל-RCA זכר הצד הזכרי של ה-S-Video מתחבר ליציאה בכרטיס ה-TVOUT הצד הזכרי של הRCA מתחבר ליציאת ה-VIDEO (בצבע צהוב) מאחורי הטלויזיה שלי (Audio אני שומע מהמחשב, הוא קרוב) בנוסף לכל הדברים שנכתבו הנ"ל יש לי גם ממיר שצריך להתחבר לטלויזיה ביציאת ה-VIDEO כל פעם שאני רוצה לחבר את ה-TV OUT של המחשב אני צריך להוציא את החיבור של הממיר וכן ההפך למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה שאני לא אצטרך להוציא כל פעם את חיבור ה-VIDEO ולהחליפו בשני ? ??? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HF Integrale,

המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כי הכתבה שהיה אליה לינק באתר הראתה הפרשים לא כל כך גדולים אבל ההפרש הזה לא ישתנה בעתיד ככל שהכרטיסים יתקדמו ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי כרטיס טלויזיה FASTCOM TV PAL-BG קיבלתי איתו דיסק דרייברים לווינדוס95ו98 אני לא מצליח למצוא דרייברים לאקספי.. אודה למי שימצא לי דרייברים ותוכנה לכרטיס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by barbone,

אולי כדאי שתתחילו לעשות קנייה קבוצתית לכרטיס הזה? ;D אומרים שהכרטיס הזה ירסק את ה690 Nvidia לחתיכות נ.ב-התמונה להמחשה בלבד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוציא את המקסימום מהמחשב שלי תקציב: ללא הגבלה שיהיה כרטיס בעל יכולת ניצול מקסימלית של מחשב זה. לוח אם: asus p8p67 מעבד:i5 2500 cpu זכרון RAM: 12 gb רזולוצית מקס': 1360x768 ספק כוח chichieftec 550weftec 550w תודה מראש לכולם ! !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by felixil,

ביצועים ראשוניים של הכרטיס מתחילים לזרום ברשת, נעים מאוד להכיר :-)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מפתחת השבבים משכפלת את ליבות ה-Fiji שלה בכרטיס מסך כפול ליבות חדש תחת השם Radeon Pro Duo, אשר מגיע עם מיקוד בולט לעולם המציאות המדומה, ונתונים מפלצתיים שהופכים אותו לכרטיס החזק בעולם כרגע אחרי לא מעט זמן המתנה, חברת AMD סוף סוף משיקה את כרטיס המסך כפול הליבות הבא שלה, זה המבוסס עלצמד ליבות Fiji מלאות. כרטיס המסך החדש, על שלל הנתונים שלו עליו נעבור מיד, הופכים אותו לכרטיס המסך החזק ביותר נכון לשעה זו, עם ביצועים העומדים על עד כ-51% בהשוואה ל-TITAN Z החד ליבתי של היריבה הירוקה על פי החברה. יותר מלכל משימה אחרת, כפול הליבה החדש של AMD מיועד על פי החברה למערכות VR, שכן משקפי המציאות המדומה עושים שימוש בזוג מסכים, המתורגמים באופן ישיר לזוג ליבות בהתאם. בהתחשב ב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by חן מ,

שאלה איזה חברות ייצור לכרטיסי מסך הן הכי טובות? יש לידטק BFG INNO 3D GIGABYTE ויש עוד מוכרות וטובות? איזה מהן הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני זוכר שקראתי פעם משהו, אני לא בטוח ולכן אני שואל. האם עבודה על HZ נמוך, 60-75HZ פוגעת בעיניים ומאמצת אותם יותר מאשר עבודה על מסך עם 100HZ ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן אני מעוניין לשחק בCRYSIS יש לי GEFORCE INVIDIA GTX 460 כך שאני דיי בטוח שאני אמור להיות מסוגל לשחק אבל ברגע שאני פותח את המשחק מופיע לי מסך שחור, ואז הווינדוס אומר לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gggilad13,

יש לי ATI 1950XT שלא עובד ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס במחיר של 400 ש"ח בערך. האם במחיר הזה יהיה שיפור רציני בביצועים? למישהו יש המלצה לכרטיס במחיר הזה? (או בקצת יותר אם זה באמת שווה את זה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Domovoi,

אני זוכר שפעם היה אפשר לבחור במשחקים בין OpenGl ל-DirectX. למה היום משחקים לא עובדים על OpenGL ורק אל דירקט X . אתה לא יכול לבחור היום בין directx 10 ל OpenGl 3 לדוגמה,מדוע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Z5745,

רציתי לדעת מה יותר טוב: Leadtek GeForce GTX560Ti או Sapphire ATI Radeon 6950

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מחשב שאני מרכיב שיריץ Autocad 2010-2011 עם ה 3D וכל זה. איזה כרטיס מסך הייתם שמים במחשב כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בהמשך לאשכול הזה, השאלה שלי היא אם אפשר לחבר על לוח ללא CF או SLI שני כרטיסים ולחבר 4 מסכים במקביל. מדובר בלוח הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3774

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

WTF WTF WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :o :o http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=2682 אבל לעומת זאת http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32331 אני ממש מבולבל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amirush,

שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים