כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Point Of View 7600GS. הורדתי את הדריבר של Nvidia הכי חדש שמתאים לכרטיס מסך. אני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך (בדריבר החדש - Nvidia control panel) ולוחץ על 'עקוב אחר הטמפרטורה', ולהפתעתי הרבה אני רואה שבמנוחה הטמפרטורה עומדת על 65 מעלות. מה דעתכם? לי זה נראה גבוה. מאילו גורמים זה נובע ומהם הדרכים לפתור בעיה זו?! האם יש צורך ברכישה של קירור? תודה לעוזרים. נ.ב: אני מזכיר שהמחשב הוא חדש (פחות מחודש) ואם אני לא טועה הטמפרטורה הייתה ככה מקבלת המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. לפני דיי הרבה זמן קניתי את הכרטיס 9600GT של SPARKLE. וכחודש אחרי הקניה, המשחק התחיל... לקרוס. מה שמוזר הוא שהכרטיס קורס בעיקר במשחקים הפחות כבדים. לדוגמא CRYSIS, FARCRY2, GTAIV, UT3 עובדים מצויין גם עם OC. אבל לאומת זאת WOW, HL2, CS:S ועוד כמה משחקים שעכשיו ברח לי השם שלהם, קורסים בלי סוף. הכוונה בקריסה: Black screen of death - המסך מאבד כל קשר למחשב והסאוד נתקע בלופים וכל מה שנשאר לי לעשות זה ריסט ידני למחשב. עוד פרטים בקשר למחשב (בשביל לחסוך שאלות): E8400 4G RAM ספק (אין לי מושג מה החברה, אני רק יודע שהתקינו לי אותו בחנות בידיעה שהכרטיס מסך תומך בו והוא לא ג'נרי) 400W GA P35 DS3L כל השאר לדעתי מיותר. אםם.. נראה לי כתבתי הכל. עריכה: הדרייברים הכי מעודכנים. (180.…
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בתוכנה 3DMARK06 הוא מראה לי קבוע FPS 30-40 אני מרגיש שהכרטיסים לא עובדים כמו שצריך או שלא מנוצלים עד הסוף צריך את עזרתם איך אני בודק את זה ?? 9800gt X2 innod3
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש את XFX: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL אפשר לסמוך על זה?
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף כרטיס מסך למשהו חדיש יותר אבל אני לא בטוח אם באמת זה כדי ובגלל זה אני צריך שתייעצו לי. מפרט המחשב שלי הוא לוח אם GA p31 DS3L של ג'יגה בייט כרטיס מסך אם לא הבנת 8800GT 512 2GB זיכרון פנימי (מתכוון להוסיף עוד 2 בקרוב מאוד) ספק כוח 400W של אנרמאקס ליברטי ומעבד E8200 2.66GHZ (אני יודע שהוא די חלש פה לעומת מעבדים של אחרים) עכשיו השאלה שלי היא המסך שלי תומך עד רזולוציה של 1280X1204 (מקווה שרשמתי נכון , בכל מקרה לרזולוציה שכולם מכירים) ואני רוצה להחליף למסך 22-24 אינץ שהרזולוציה שמה היא 1920x1080 וממה שהבנתי 8800GT בכלל לא תומך ברזלוציה הזאת כך שאני לא יוכל לנצל את איכות ה FHD שבמסך . אז השאלה שלי יש טעם בכלל להחליף כרטיס מסך? ובעיקר לביצועי משחקי…
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
:coolman: שלום אני צריך כרטיס מסך AGP בסביבות ה600~500 שקלים שיהיה טוב למשחקים! תודה ^^
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מהמפרט שלי מתחת לאווטר אתם יכולים לראות שיש לי כרגע כרטיס XFX 7800GTX 512MB. בכרטיס הזה זכיתי לפני מספר חודשים ואילו את שאר המפרט קניתי מחו''ל. (בספק גם זכיתי) אני מתכנן 'לשרוד' עם המעבד ועם הכרטיס מסך עד שיצא ה- Q6600 וה- R600. עכשיו, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 7800GTX 512MB של Gigabyte במחיר של 600 שקל בערך, והשאלה שלי היא איזה הבדל בביצועים אני יקבל אם אני אוסיף עוד את הכרטיס כזה? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב (יותר טוב מהג'יפורס המובנה שיש לי עכשיו). אני יכול להשיג את הכרטיס הנ"ל ב500 ש"ח. שווה? עוד שאלה, כשיצאו משחקים שתומכים בDX10 אני אוכל לשחק עליהם פשוט עם DX9 נכון?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כולנו זוכרים ומכירים את שוק המחשבים ההפכפך... היה את התקופה בה ה 9800PRO עלה כ-2300 שח, ובין יום הפתיע את כולם וירד פלאים ל-1500 ש"ח. הדבר הזה גם קורא במעבדים ובכל רכיב עם שוק מתהפך. השאלה שלי מתי תהיה הוזלה משמעותית שכזו בכרטיסיי ה HIGH END כגון ה 6800GT ה X800XT\PRO ושאלה נוספת, מתי ה 9800XT ירד במחירו שמגיע לכ2500 שקל ולא מציג ביצועים טובים יותר משל ה - GT שעולה באותו מחיר כמו שלו ? מה שומר על הערך והמחיר הגבוהה של הכרטיס הזה ? ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
דבר ראשון לא שאני מציף פשוט יש לי מלא בעיות פתאום... טוב אז הסתכלתי טוב טוב במסך ושמתי לב שיש שני קווים בחלק העליון טיפה ואחד יותר למטה הם סימטרים וזה נראה כאילו המסך בנוי ככה זו הפעם הראשונה ששמתי לב לזה למישהו יש מושג אם ככה בנוי המסך או שזו בעיה? המסך הוא MAG XJ700T
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 600 שקל, יש לי מסך של SAMSUNG 931C 19 מעבד E6750 ASUS P5K P35 זכרונות 2G 800 של GSKILL אני לא משחק הרבה משחקים, אבל עדיין רוצה משהו שיחזיק לי את רוב המשחקים.. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? + קישור לקניה שכחתי לרשום, אני ממש מעוניין שיהיה בכרטיס VIVO לצורך חיבור לYES.....זה אפשרי במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי מומלץ לכרטיס מסך שלי- Leadtek 6600GT , יש לכם איזה הצעה משהו?
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-
-
החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים. מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. המחשב שלי הוא ענתיקה רצינית. כשקניתי אותו הכרטיס מסך שלו (ג'יפורס 2) נחשב ל"בסדר" ומטה והיום הוא לא מסוגל להריץ אפילו פקמן. אני רוצה להחליף אותו לכרטיס יותר חדש אבל סקירה באתר של אינטל הראתה לי שאני צריך כרטיס שעובד במתח של 1.5 וולט ותומך בAGP X4 ומטה - כי רק בכרטיסים כאלה הלוח אם המאובק שלי תומך. כאן בעצם השאלה שלי - אילו כרטיסים עונים לתנאים הללו ויעבדו על לוח האם שלי? אם יש לכם בנוסף גם המלצות נוספות אשמח לשמוע אותן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אחרי התייעצות פה בפורום רכשתי היום את ה HD5850 . אני צריך בבקשה עזרה בהתקנה החומרית שלו. עד היום ,את כל הכרטיסים שלי התקנתי לבד. אבל זה משום מה אחרי ההתקנה קורס לי ובכלל אני מקבל את הרושם שעשיתי משהו ממש לא כמו שצריך אני אשמח אם לחברה פה שיש את הכרטיס יעברו איתי ככה על השלבים של ההתקנה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא משנה הסתדרתי עם החיבור קניתי היום 280X משומש מTMS, עכשיו אני רואה שקיבלתי 7900, אני יודע שזה בערך אותו כרטיס אבל זאת חוצפה. הכרטיס יצא הרבה לפני ובטח היה יותר זמן בשימוש, אני צריך לקבל בדיוק מה ששילמתי ומכרו לי לא?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישורים או כל דבר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
זה בעיקר כדי שאוכל להעביר את הקלטות וידאו לקבצים דיגיטליים במחשב וגם כדי שאוכל לצפות בחלון קטן בטלוויזיה במקום שאקום מהמחשב אל פינת הטלוויזיה (הטלויזיה אצלנו בחדר נפרד מהמחשב וזה מעצבן ללכת ולחזור כשיש פרסומות). זה לא נועד לראות טלוויזיה באיכות גבוהה אלא לראות באיכות סבירה וגם אפשרות להקליט. המליצו לי על זה http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE אפשר להיות שקט ולהזמין אותו עוד היום?
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך המלצה למסך crt הרגיל כלומר כמה דברים אני צריך מסך 17 אינץ של חברה טובה ומסך איכותי עד 900 שקל לינק לחניות שממהן ניתן לקנות אותו המסך אמור להתחבר ל9800pro אז צריך שהוא היה תאום וגם שלמסך היה חיבור נפרד לחשמל ולא כמו אצל אח שלי שהוא מתחבר לספק תודה
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כרטיס מסך PCI-E למחשב ישן. המטרה היא להפעיל משחקי קז'ואל ומשחקי תלת מימד מאיזור שנת 2005 שחלקם פשוט לא עובדים עם הכרטיס המובנה בלוח. בקיצור אני מחפש את הכרטיס הכי טוב שיכול להיכנס בתקציב. אין גמישות גדולה מדי בתקציב אז בבקשה לא להגיע לסכומים של 250 ש"ח לא משנה כמה טוב הכרטיס. המפרט של המחשב: ABIT NF-M2S ATHLON 64 X2 3800+ AM2 2X2GB DDR2 667MHZ SEASONIC 520W SATA HDD צורב DVD WINDOWS XP תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יצא לי לראות שני כרטיסי 5970, אחד GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 והשני SAPPHIRE HD5970 OC 2GB GDDR5. מה המשמעות של האוברקלוק במקרה הזה? האם זה אומר שהוסיפו עוד קירור? ובכלל, מה מהם עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, המחשב שברשותי הוא אינו כל כך ישן אבל הכרטיס מסך - ATI Radeon X300. אני מעוניין כמובן להחליפו למשהו שיריץ לי משחקים (כי החדשים כבר לא עולים לי). התחלתי להסתכל ולראות לאיזה כרטיס יהיה כדאי לשדרג, אבל בכרטיסי מסך הידע שלי הוא לא גבוה, אז פניתי אליכם... אני מעוניין בכרטיס מסך טוב שיחזיק איזה כמה שנים (3-2), בסביבות ה1000-500 שקל. יש לי כמה שאלות: 1. אם יש לי ATI עכשיו ואני אחליף לNvidia האם זה משנה - או בכלל אפשרי? 2. מבחינת הזיכרון, יש הבדל משמעותי בין 256 ל512. (יש הבדל אני בטוח, השאלה כמה משמעותי)? 3. להחליף כרטיס מסך עצמאית זו לא אמורה לביות בעיה, נכון? ז"א אין הבדל לוגיסטי בין כרטיס מסך לכרטיסים אחרים. אם יש צורך מעוד מפרט טכני של הרכב המחשב שלי, אני פה :-) אשמח לת…
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את ה4850 החדש של שפיר. שיחקתי חצי שעה של WARHEAD על ההגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים - הכל רץ חלק ויפה בלי שום בעיות - כולי מאושר. אחרי כחצי שעת משחק התחלתי להרגיש האטה ותקיעות, כאילו הכרטיס התעייף. כשבדקתי טמפרטורות לא ראיתי משהו חריג. מה נראה לכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-