כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אין תקציב מוגבל - אבל יש דגש על יחס עלות/תועלת גבוה (קצת בעייתי בכרטיסים עם קירור פאסיבי איכותי).... כמה מאות שקלים אני מניח. * השימוש העיקרי הוא לצפיה בתכני HD ומעט מאוד המרות פורמטים או recode קל. * חובה יציאת HDMI עם סאונד כמובן. * קירור פאסיבי טוב - לא חייב להיות מפלצתי. * רצויה יציאת DVI בנוסף. אשמח לשתי המלצות אם אפשר: 1. הדגם הזול ביותר שעדיין עומד בדרישות הנ"ל. 2. הכרטיס הזול ביותר שעומד בדרישות הנ"ל ועדיין יאפשר גיימינג ברמה בינונית על HDR (בעיקר FPS/3rd Person נאמר).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי תכרטיס הקודם שלי לכרטיס RADEON 9600 (מחשב ישן אבל הביצועים מספיקים לי) ומאז שאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק ומציג NO SIGNAL. איך אני גורם למסך להיכבות אוטומטית ביחד עם המחשב ומבלי שאני יצטרך לכבות אותו בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם הוא טוב לעומת האחרים כי שמעתי פה בפורום שהיה איזה fuck בייצור אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם..חיפשתי כרטיס מסך יחסית חזק יד שנייה ומצאתי שתי אופציות נחמדות..מה עדיף.. geforce 6800 ultra overclocked 512mb agp x8..או.. ati radeon hd3650 512mb agp x8..?.. מה אתם אומרים?..חיפשתי השוואות באתרים ואין כל כך הרבה מידע שימושי אז אמרתי אחפש כאן.. תודה רבה ויום טוב..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר רכשתי לפני כ- 3 שנים וחצי, ומזה כחודשיים שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת, כתוצאה מבעיה במאוורר של הכרטיס מסך. להלן המפרט של המחשב: מעבד: athlon 2800 לוח אם: gigabyte k8triton כרטיס מסך: gigabyte gforce 6600gt אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי בכרטיס מסך פשוט יחסית. התקציב העומד ברשותי הנו עד 300 ש"ח. חשוב לציין כי אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש בחברת KSP בלבד. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, יגאל
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך למשחקי מחשב ? GV-R467ZL-1GI http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3059&ProductName=GV-R467ZL-1GI 380 - 400 ש"ח , DDR3 ויש לו מאוורר + צלעות קירור ZALMAN.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד תוצרת Dell דגם E5400. ההתלבטות היחידה שלי היא כרטיס המסך - בחנות אמרו שהוא מהסדרה העסקית ולכן לא כל כך מתאים למשחקים. כרטיס המסך שלו הוא Intel® 4500MHD Graphics Accelerator משולב על הלוח (אני מתכנן לקנות עם 4 ג'יגה זיכרון). השאלה שלי האם (או עד כמה) הדבר אכן מפריע למשחקים? כרגע המשחקים שיהיו על המחשב הם די בסיסיים מבחינה גרפית, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל יותר מדי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח זה המפרט: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40 GHZ,GIGABYTEGAP35S3 PALIT 8600GT 256MB CORSAIR 2X1024 667 RAM,WD 250GB AAKS,CORSAIR 520W,AURORA 570S המעבד שלי זה Q6600 אז אני צריך כ.מ שלא יעשה לי צוואר בקבוק. תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מדיה סנטר מבוסס ION 330 של NVIDIA עם כרטיס 9400 האם המחשב אמור להריץ משחקים בצורה סבירה? או בכלל? ניסיתי אתמול פעם ראשונה והתקנתי את הבאטמן האחרון. המחשק זז באיטיות מחרידה. יש לי ווינדוס 7 והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA. יכול ל היות ששכחתי איזה הגדרה או התקנה של משהו?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 4890 שהתחיל לקרוס לי אחרי חצי שנת עבודה עדכנתי דרייברים התקנתי וינדואוס מחדש שום דבר לא עזר יש לי 2 מחשבים חזקים בבית בדקתי את הכרטיס בשניהם עדיין קורס. הבעיה היא שהלכתי לחנות להחליף את הכרטיס באחריות הם בדקו את הכרטיס ואמרו לי שהוא עובר בדיקת עומס והכרטיס תקין.הם נתנו לי שירות גרוע ועושה רושם שהם לא בדקו בכלל את הכרטיס. יש למישהו דרך לתקול את הכרטיס ככה שהוא לא יעבוד בכלל ועדין ישאר באחריות??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהדרביירים קורסים כניראה ניראה לי שזאת הבעיה ,כל נגן FLASH וסרטונים גם מיו טיוב שאני שם על מסך מלא המסך מחשיך ונתקע .. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מאוורר בן כחצי שנה עם כרטיס מסך של ג'יגהבייט 4850 עם קירור של זלמן. המחשב עצמו מאוד שקט, למעט הכרטיס מסך! המאוורר כל הזמן מסתובב בכל הכוח- ויש לו כנראה הרבה כוח כי הרעש ממש מציק! יש לי מס' שאלות: א. יש כאן אנשים נוספים עם אותו כרטיס מסך- אם כן האם אצלכם הוא גם רועש? הרבה או קצת? ב. הבנתי שרק אם מהמאוורר יוצאים 3 חוטים אז אפשר לשלוט על המהירות שלו ואם יש לו רק 2 אז אי אפשר- ואצלי יש רק 2, מה הפיתרונות הנוספים? ג. האם יש מישהו שהייתה לו בעיה דומה, הלך במסגרת האחריות לחברה והחליפו לו כרטיס מסך לכרטיס אחר? אני חושב לבקש החלפה ל 4770 שהבנתי שהוא יותר קר. ד. במידה ואני רוצה לנסות לפרק את הכרטיס ואת המאוורר ספציפית ולנסות לשמן אותו- אפשר איזשהו מדריך על הכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בבחירת כרטיס מסך עם הצרכים הבאים: 1. יכולת לנגן FHD, כשכל העיבוד בכרטיס 2. שיהיה קרררר, עם קירור פסיבי בלבד (מחשב HTPC בחדר משפחה) 3. ניגון סאונד עם HDMI תומך 7.1 surround 4. משחקים לא מעמיסים מדי 5. המארז הוא ANTEC NSK2480 (עם 380W EARTHWATTS) - שהכרטיס יעמוד בהספק הזה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה אם אני אמכור את הכרטיס שלי בערך ב1400 -1200 שקל הכרטיס שברשותי GTX285 2GB SSC מחברת EVGA האם זה שווה לטובת הDX11 לעבור אליו . מבחינת צורך אני לא ממש צריך ביצועים יש לי מסך 19 אינץ רק בגלל הDX11 שמענין אותי בקשר ל GTX285 שיש לי האמת פשוט השגתי את הכרטיס בדיל טוב בגלל זה לקחתי אותו ואני לא כזה גיימר אני משחק פעם ב.. אבל חשבתי שאם תהיה לי האפשרות עכשיו ולא לחכות הרבה שערך הכרטיס שלי ירד יותר ממה שהוא ירד א ולי עדיף למכור אותו עכשיו ולהתקדם בטכנולוגיה ושארצה לשחק אוכל להנות על הדרך מ DX11 [br]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי geforce 9600 gt עם מאוור של Zalman. במאוורר יש חיבור של שלושה ועל הכרטיס יש חיבור של 2. ברצוני לשלוט על המהירות מכוון שהוא עובד במהירות גבוהה כל הזמן ועושה רעש שלא ניתן לישון עם מחשב דולק. כיצד אוכל לשלוט? ניסיתי עם rivatuner ללא הצלחה מצורף תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4600 8800GT 4 GIGA RAM ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה GAINWARD GTX260 השאלה שלי היא האם המעבד שלי חזק מספיק כדי לסחוב את הכרטיס ולא יהווה צוואר בקבוק? והאם אני אראה שיפור במשחקים כמוCRYSIS GTAIV וכדומה? תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בתמונה. יש אופציה להפעיל אבל זה אף לא נותן לי. זה רושם תמונה לא נטענת ...משהו כזה. מה זה עושה בכלל ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI עם 2 יציאות VGA. אחת שחורה וכתוב לידה - CH 1-8 ואחת כחולה וכתוב לידה - CH 9-16. על הכרטיס 4 ציפים של conexant וצ'יפ של חברת PLC TECHNOLOGY. (PCI6140). מה תפקידו של הכרטיס הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-