עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by FuzzyNapkin,

אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ושני האפשרויות היחידות לכרטיס מסך שייכות ל GIGABYTE ו ECS עד עכשיו עמדתי לקנות את הכרטיס של gigabyte שנראה לי ממש טוב (http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2752) אבל יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס של ECS באותו מחיר...הבעיה היא שאין הרבה ביקורות על הכרטי הזה ולכן אני צריך את העזרה שלכם http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/NewsRoom/NewsDetail.aspx?NewsID=1111&MenuID=13&LanID=0 תודה!

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by benx,

יש לי P4 3.00 Ghz Asus P4P800 GeForce FX 5600 256MB 1024Mb DDR וקיבלתי את התוצאה הבאה : :s05: :s05: :s05: ?!?! עריכה : עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, זה עדיין לא עוזר, ה FPS תמיד נע בין 1 ל 0

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  4. כאמור יש לי כרטיס bfg GTX260 עם OC מהמפעל וקירור מים (כן, אני יודע שהם נסגרו :'() לא מזמן קניתי מסך לד 46" וחיברתי את המסך טלויזיה ביחד עם המסך מחשב 24" במצב CLONE. כל התנועות נראות בSLOW MOTION ואילו כל אחד מהמסכים מחובר בנפרד מראה מצוין ללא איטיות. יש לי לוח עם הכנה ל-SLI והשאלה היא : האם להחליף את הכרטיס הקיים למשהו יותר חזק ומודרני או להוסיף עוד כרטיס זהה? תקציב לא קריטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by devek,

אהלן אחים יש לי כרגע כרטיס מסך GF 4 TI 4200 מה שאומר שיש לי חיבור AGP נכון? רציתי לשאול אתכם איזה משני הכרטיסים הבאים עדיפים לדעתכם? ATI Radeon X700 256MB Gigabyte Radeon 9600XT 256MB Sapphire תודה מראש

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  6. שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT256DD-R&cart=1171334873495634〈=heb ואין לי במסך יציאת DVI משום שזהו מסך MAG 17' FLATRON AH778 שנקנה לפני שנה..עוד שמחירי הLCD היו בשמיים.. האם אפשרי לחבר את המסך לכרטיס מסך..???אם לא אני יבטל את ההזמנה..ולפי מה שהבנתי יש את הכרטיסים האלו רק עם יציאות DVI

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by KoM,

האם ידוע לכם על כרטיס סלוט אחד (פתרון קירור דק יותר) מבין כל הכרטיסים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. משום זה זה קורה מידי פעם לפעם... יש לי מחשב ממש חדש, בן פחות משבוע!! כרטיס מסך PALIT RADEON 4850 HD יחיד. דרייבר 8.12. איך אני פותר את זה?? תודה.

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום, אני רוצה להוסיף עוד שני מסכים ולשחק על כול השלושה (אייפיניטי) יש ברשותי כבר כרטיס HD 6950 שניפתח ל 6970 אני עומד לחקות לירידת מחירים בעקבות הכרטיסים החדשים של ניווידיה ולקנות עוד אחד (אולי יד שניה ) בשביל להשלים למערך של שניים הלוח אם שלי תומך רק ב CF 4X 16X כמה זה ישפיע ? האם אני יקבל ביצועים מספקים על שלושת המסכים במשחקים כבדים במיוחד (RAGE BF3 CRTSIS1 וכו ...) תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הגעתי ל KSP בשביל להזמין מפרט מאוד איכותי של מחשב גיימינג. כשסיימנו עם ההזמנה המוכר ציין שGTX680 של GIGABYTE חסר במלאי ויגיע רק בעוד שבועיים שלושה ויש רק את הכרטיס של ZOTAC עם שנתיים אחריות הוא גם לא כל כך התלהב מZOTAC. מה אתם אומרים חברים? לא רק שאני לא מכיר את ZOTAC גם האחריות היא לשנתיים במקום לשלוש שנים. בגדול, אין לי בעיה לחכות לכרטיס מסך הזה, רק הבעיה שלי היא דיאבלו 3, אפשר להסתדר עם הכרטיס מסך המובנה HD 4000 של אינטל במשחק דיאבלו 3 בכבוד עד שיגיע כרטיס המסך המבוקש? תודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by david2k,

שלום לכולם! התחילו לי היום קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך - GTX570 מקבל הודעה שהדריבר קרס ושחזר את עצמו בהצלחה... וכמובן זה חוזר על עצמו כל כמה דקות.. קורה כמעט בכל המשחקים... טמפרטורת תקנות הכל תקין. הבעיה הייתה לי כבר בעבר והכרטיס נלקח לתיקון בKSP עבר ניקוי יסודי וחזר עובד כמו חדש.. נראה לי שזה אותה בעיה כמו פעם אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ronle,

בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dan1989,

שלום רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין שני מסכים של סמסונג, כמעט זהים (שניהם 17 אינץ'), אחד הוא DVI Samsung 740B והשני הוא Syncmaster 730B מה זה Syncmaster ומה ההבדל בין 730B ל 740B?

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  15. יש לי 9800NP של ספייר וקראתי באתר RAGE3D שיש שתי סוגים של הכרטיס הזה אחד עם זכרונות של סמסונג ואחד עם זכרונות של אינפיניון איך אני יכול לדעת מה שלי? (בדקתי בכל התוכנות כמו סנדרה ואידה ולא מצאתי כלום)

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  16. אחים שלי תעזרו לי ליבחור כרטיס מסך טוב בתקציב לא כל כך גבוה יש אחד GTX שאני שואל אותו והוא לא מבין כלום אז תכתבו תגובות ותגיו לי איזה כרטיס טוב בעינכם....!!!????

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by guylederer0,

MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E האם יש בארץ גרסא כזו של 1 גיגה ? והאם יש גם תגרסאות של ה OC ? מחפש תגרסא של הגיגה ... תקציב עד 1600 ... מפרט .. Q6600 EP43-DS3L 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 800mhz Thermaltake TR2 Power W0101 550W SAMSUNG T220P 22'' LCD 2ms DVI WideScreen

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by naki,

19 מעלות במנוחה... רק שלא יהיה לו קר! מה המצב אצלכם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Jhonta,

קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה שאלתית ואני מקווה שהיא לא טיפשית אם יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד של ati השני של nvidia אני יכול נגיד לשים אחד מהם ככרטיס מסך ראשי שאליו ייתחבר המסך והכל ואת השני לשים בסלוט השני ולעשות איזושהי הגדרה למשל שכרטיס אחד יטפל בכל מה שקשור פיסיקה וכו ושכרטיס שני יעשה את השאר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by liordavid,

נתקלתי בבחור שמוכר X1900XTX. הוא טוען שהכרטיס שלו יותר טוב מ- GF 7950GX2 1GB, בטענה ש- GF 7950GX2 1GB לא עובד במקביל עם HDR ועוד משהו וה- X1900XTX כן תומך בשניהם במקביל. האם הוא צודק ????

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

קיבלתי 3421 האם זה טוב למפרט שלי? יש לי P4 2.56(פרטים ראה מפרט).

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Ovid,

שלום, הייתה לי מערכת עם e8400 ו 4870x2 שקניתי לפני כ 4-5 שנים. עכשיו הכרטיס התקלקל ואני צריך כרטיס שיריץ הכל בלי שום מצמוץ אבל לא כולל גיימינג. אני כבר שנים שלא משחק במשחקים, העיקר שמולטיטסקינג, כולל סרטים FHD, פוטושופ, אינטרנט עם מלא טאבים, ותוכנות לתכנות וסביבות כמו visual studio יעבדו חלק. האם ניתן למצוא משהו כזה במחיר שפוי יחסית? 500 יספיק? http://skypc.co.il/pl_product~R675SL1GI~8~0.htm איך הכרטיס הזה? תודב רבה.

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  25. לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.