כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מה עדיף לקנות ללוח SLI 1.לקנות ג'יפורס 7800 ג'י טי אקס אחד ??? 2.לקנות שתי כרטיסים למשל ג'יפורס 6800GS לא דווקא אלו אתם תגידו מה דעתכם תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול כרטיס מסך חדש (מהמכירת חיסול) בפלונטר. היה לי לפני HD5670 ששודרג ל HD7950. ביצעתי מחיקה של הדרייברים גם דרך המנהל התקנים וגם את CATALYST של ATI עצמו. לאחר מכן ביצעתי ניקוי ב CCLEANER. ולבסוף התקנתי דרייברים לכרטיס וקאטאליסט מחדש. יש לי בעיה קטנה עם GTA IV . המשחק איפס את ההגדרות הגראפיות למינימום ולא נותן לי להעלות אותם. אם זה רזולוציה פילטרים או כל דבר אחר. ניסיתי למחוק את המשחק ולהתקין מחדש והבעיה לא נפתרה. בכרטיס הקודם שלי לא היו לי שום בעיות עם המשחק לכן אין לי מושג עם זה הדרייברים או משהו אחר. Tomb Raider לדוגמא ההגדרות אצלי הן על ULTRA והכל עובד כמעט מצויין (למעט סצנות ממש עמוסות) על HIGH הכל חלק לגמרי. ההגבלה בגלל המעבד החלש. בGTA הוא בכלל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את SAPPHIRE 3870 ב- 900 ש"ח חוץ מהמחיר המעולה איך החברה שווה את הכסף? או שעדיף להשקיע עוד 250 ולקחת את GIGABYTE 3870 . בקיצור מה אתם אומרים על ספיר...? הם כמו כולם או פחות...? אני אשמח שתעזרו לי..
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הנה קישור לאתר: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018 הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500. ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש. פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אינטל 3820 מסך 1440P משחקי כדורגל 14 / כדורסל 14 / A VS P השאלה שלי האם 780 יתן לי משהו ש- 770 לא יתן בתמונה אני אוהב להפעיל את כל הפילטרים במקסימום בדרייבר והאם יש הבדל בין היצרנים השונים , לא במהירת עבודה אלא יתרונות בדרייבר שיתן תמונה טובה יתר מהמתחרים
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חברים שלום, בסרטון מוסבר על ידי גורם המקושר לתעשיה למה המחירים הצפויים של הכרטיסים בארץ הולכים להיות גדולים משמעותית. הסיבה היא כי בארץ לא יהיה מלאי זמין של FE (לכן התמחירים הצפויים של הכרטיסים של פלונטר וכו) והגרסאות היקרות יותר של השותפות(ASUS וכו) מפצות בעצם על המחיר ה"זול" של הFE, בעוד שנווידיה צוחקת עד הבנק. תוכלו גם לראות מאומדנים באינטרנט, למשל 1700 דולר\יורו בגרסט של פרטנרית+ מעמ ושאר ירקות לא לוקח אותנו כול כך רחוק מהאומדן שראינו בארץ. לכול חברינו שזעקו- הסיבה היא כנראה NVIDIA והשוק הקטן יחסית בארץ ולא היבואנים.. https://www.tomshardware.com/news/pricing-for-rtx-3080-and-rtx-3090-aftermarket-cards-revealed-on…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
דליפת המידע האחרונה מ nVIDIA פתחה בפנינו את נתוני הכרטיסים מסדרות 8300 ו-8600 של החברה, הכרטיסים הראישונים לשוק הנמוך והבניוני אשר תומכים ב-DirectX10. כמו כל דליפת מידע מוקדמת הנתונים נוטים להשתנות עם הזמן, זאת מכיוון שהמידע אינו רשמי. גם הפעם תופעה זו לא פסחה עלינו וכרטיסי סדרת GF8600 מקבלים נתונים מעט שונים. האתר VR-Zone מוסר כי השמועות האחרונות על נתוני הכרטיסים מסדרת GF8600 לא היו נכונים במלואם. קודם כל שמם של שני הכרטיסים משתנה ל 8600GT לגרסה החזקה ו-8600GS לגרסה החלשה יותר (כן, בדיוק כמו בסדרת GF7). בניגוד לשמועות האחרונות, בהם הכרטיסים מקבלים רוחב פס של 256Bit לזיכרונות, רוחב הפס הוקטן פי 2 - כלומר 128Bit. אך עם זאת כ"פיצוי" הכרטיסים קיבלו מהירויות שעון גבו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי מה התנאים במחשב לראות HD ולא מצאתי.. ראיתי ואת זה אני יודע שהמסך חייב להיות בעל כניסת HDMI.אבל אפשר בקצרה מה המינימום למחשב שאוכל לראות סרטים או הופעות ב-HD? HD=HIGE DEFINITION.
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין DIVX ל- XVID? מה עדיף וכל השטויות האלו?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר לLCD שאני אקנה בקרוב. בעקרון המחשב יהיה "HTPC" אך עדין אני אשחק במשחקים. אז כן, חשוב שיהיה גם חביב למשחקים (בעיקר אסטרטגיה אז לא צריך ממש כרטיס חזק). התקציב כרגע לא ידוע, אני מחפש הצעות, אני מוכר כנראה את הכרטיס הנוכחי שלי X800GTO2 לא מנוצל ולא עבר OC. שהכרטיס יתמוך HDTV בצורה טובה והכי טובה שיכול להיות לכרטיס במחיר משתלם. קיצר הבנתם בערך את הכייון לכרטיס כלשהוא. תודה compman112
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
החלטנו לקנות את כרטיס המסך ati radeon 6850 1 gb, לאחר בצוע ההזמנה הודיעו לנו ב-RSM שאין להם את הPower Color והציעו לנו במקומו את ה-HIS באותו המחיר. האם יש הבדל ביניהם או שאפשר להסכים להחלפה בלב שלם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות כ.מסך HD4850 שהתקלקל במחשב יחסית ישן שמשמש אותי כמערכת שניה, אשמח לקבל המלצה לכ.מסך חדש שאוכל להשמיש את העמדה מחדש זה אמנם לא מחשב שמיועד למשחקים אבל אשמח להמלצה לכ.מסך שיהיה שווה ערך לקודם (אני יודע שהוא מאוד ישן) ולא יקר מדי המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel Q9450 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 ספק: PC Power and Cooling Silencer 500 זיכרון 8GB תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש בשנה שעברה. ועכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב הוא משהו כמו 1500 פלוס מינוס.. אפשר להתגמש. אני רוצה כרטיס שיעבוד לי הרוב על high quality אז אם אני חי בסרט ואין במחיר הזה אז תגידו לי. זה המחשב שיש לי עכשיו: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ASUS M2N-E Westren Digital 1600AVJS 160GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe Raidmax SAGITTA HEC 500TDT 500W http://img218.imageshack.us/my.php?image=90004077kl9.jpg תודה מראש לכולם (: הספק שלי יעמוד בזה? יש לי 500W
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
למפרט כמו שלי (בפרופיל) עדיף 6850 או 6770 בין כך המעבד לא כל כך חזק ? השאלה היא אם אני משדרג בעתיד נראה לי שעדיף 6850 הלא כן? כמובן המטרה לגיימינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי תמחשב הזה intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| אז זאת הבעיה... קודם כל בסורס... הלחץ הfps שלי יורד ל 40-50 אמרו לי בגלל הדואל קור אמרתי סבבה,עד שיוצאיו עידכון שמתקן את זה נסתדר.... טוב אני מתקים cs 1.6 ה fps סבבה אבל בלחץ שיש יריות ובלאגן יש דרופים ל 40 ושהכל נרגע עוד פעם זה חוזר ל 100 3dmark 05 5.9K אז עכשיו הלכתי לאייבורי,עשו לו שם בדיקות והכל היה בסדר...[הכרטיס] אבל בכל זאת החליפו לי... ה זה הדבר הזה?!?!#!#!@ יש לי דריבר 84.21 בבקשה מישהו? :s05:
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נגיד אני לוקח את כרטיס 7800GTX אני לוקח של גיגהביט או של אסוס ואסוס נגיד עולה יותר זה אותו כרטיס פשוט קירור שונה ? למה יש את כל חברות לכרטיס מסך רק קירור שונה או ביצועים? אני רוצה לקנות כרטיס מסך 7800GTX איזה לקחת שיהיה זול ויהיה לו ביצועים טובים מעצבן אותי כל חברות שדופקות מחירים שונים
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס מסך הנ"ל מ KSP, יש להם MSI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1370 ו ATI ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB? ב1470 היה גם של ספיר, פתאום אין. בקיצור השאלה שלי היא איזה מהם עדיף? מה ההבדלים? הבנתי שזה הבאנדל (שלפי מה שהבנתי זה רק מה שבא עם הכרטיס ולא הביצועים עצמם) האמת ATI נשמע לי יותר טוב אחרי הכל הם פיתחו את הRADEON והם חברה עם שם יותר טוב וזה רק 100 שקל אבל אולי הMSI יותר טוב? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להחליף למסך חדש רק בגלל שהעיניים שלי התחילו לכאוב כמו לא יודע מה בזמן האחרון,כל הזמן כואב לי העיניים שאני מול המסך הזול הזה. רציתי לשאול אם התאוריה ש LCD עדיף לעיניים מאשר CRT נכונה? אם כך אני יחליף ולא אכפת לי כמה זה עולה. זה ממש מציק. והזזתי את המסך ועכשיו הוא מטר ממני לא שזה עוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא גיימר ולא משו כבד רק רוצה לשחק במשחקים ושיעלו לי , ושאני לא יצטרך לשדרג אותו בעוד כמה זמןן למשחקים חדשים של העתיד.. חבל לקנות כרטיס שלא ינוצל עד הסוף במחיר כל כך יקר ולא אחד פשוט שלא יעלה לי משחקים ברמה ואיכות טובה כסף זה לא הבעיה אני יכול לקנת 6800 אבל אני צריך את דעתכם..!? חבל לקנות אותו בסוף ככה לחינם ילך על פארש המחשב הוא דו שימושי ..סרטים גרפיקה מוזיקה..(עריכה עובדה ) וגם לשחק.. זה המערכת INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ 1MB ASUS P4P800-E DELUXE ADATA DDR 512MB 500MHZ 2 WD 160/7200 SATA 8MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ZALMAN CNPS7000A-Cu
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי מחשב עם חיבור AGP , רציתי לדעת האם ייצאו גרסאות AGP של ה- 8300 האם צריך ספק מיוחד עבור ה- 8300 ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-