עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TapUdi,

שלום, מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בסכום של 1,200 שקלים מקסימום? אפשר לחרוג מממש טיפה לא אכפת לי אם זה רדאון או נוידיה מה שמומלץ. לא מעוניין לעשות OC

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gta_man,

1.הגיע לי הכרטיס -7600GT, שהזמנתי בעצתו של דניס14(תודה לך!)והרכבתי אותו-כרטיס מצוין!השאלה שלי היא-איך אני יודע אילו דרייברים יש לי(התקנתי את אלה שבאו עם הכרטיס),ומה הם הדרייברים הכי טובים בשבילו? 2.יש לי עוד מחשב בבית- pentium 2 350Mhz,128MB SDRAM,ASUS Motherboard.. וחשבתי על להרכיב בו את הכרטיס הישן שלי- GeForce FX5700LE 128MB 128bit במקום ה-ATI 3D RAGE IIC או משהו כזה שיש לי בו עכשיו.. הוא ייצור צוואר בקבוק? תודה רבה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by user57202,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=305242 מישהו פה יכול להסביר לי איך כרטיס מסך עם 256 מגה זיכרון עם חיבור agp x4 מגיע למחיר של כמעט 5000 שקל ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! ;D אני כבר כמה שנים אם הכרטיס 4870 512MB של SAPHIRE, וקיבלתי לפני איזה חצי שנה (נתנת שחרור) קירור לכרטיס הזה, אז לפני איזה שבוע החלפתי את הקירור.... ולצערי הוא פחות יעיל מהקירור סטוק של הכרטיס, ועכשיו במאמץ הכרטיס פשוט מתחמם יותר מידי... ("אבל לא כתוב פה את הדגם של הכרטיס שלי, אתה בטוח שזה בסדר להחליף?" תשובה: "כן בטח, המוכר בחנות אמר שזה מתאים") אז עכשיו אני מחפש להחליף כרטיס, ואני ממש מתלבט איזה כרטיס לקנות, האם ללכת על AMD או NVIDIA, ומה הכי ישתלם לי לטווח ארוך. המסך שלי כרגע הוא 22 אינצ' אבל אני מתכנן להוסיף מתי שהוא עוד מסך 27 אינצ', אז חשוב לי שהכרטיס יסחוב לפחות סבבה. הנה המפרט של המחשב שלי (שהמבינים מבינכם יגידו אם זה צוואר בקבוק או לא, לדעתי המ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by jackofalltrades,

באתר של Sapphire (אחת מהגרסאות הנמכרות ב-TMS) יש מספר גדול של גרסאות, כאשר לחלק מהן יש דרישות מתח של 2x8-pin. יש ספק מומלץ לכרטיס כזה?

6. Started by rabbit,

אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by srami,

מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. 8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים - 1. S-VIDEO 2. Component לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite. לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור... מה עושים עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה כרטיס מסך ב700 שקל מקסימום אז חשבתי על 2 הכרטיסים הנ"ל Gforce 4 Ti 4200 של חברה שהיא לא ממש מוכרת http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/g4/ti/GeForce4-TI4200-8x.htm או Radeon 9000 Pro 2 של GigaByte http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm ואני שואל אתכם איזה כרטיס יותר טוב ואני לא ממש מעודכן בקשר ל R9100 או 9200 איזה מכל אלה עדיף ב700 ש"ח? אם יש כרטיס שאתם ממליצים לי ב700 ש"ח אז תגידו בבקשה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DeadHunt,

מה יותר טוב Sapphire x800GT 256MB או Radeon x800 256MB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by davidt99,

ראיתי את הכרטיס ב-280 שקל באיבוריי לעומת מאה שקל יותר של אותו הכרטיס רק של Gigabyte. נראה לי קצת מוזר. Inno3D היא חברה טובה? ת'אמת הלך לי כרטיס מסך שלהם אחרי קצת פחות שלוש שנים (למרות שיש לי כרטיס זהה בעוד מחשב והא עדין בסדר אחרי שלוש וחצי שנים). או שזה פשוט איבוריי? לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873 מפרט מחשב: מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולכם, אני קונה מחשב אבל ממש אין לי כסף ודרוש לי כרטיס מסך זול חשוב לציין שאני לא קונה את המחשב למשחקים כך שאני גם לא צריך משהו מיוחד רק לאינטרנט יישומי אופיס ומקסימום סרטים שאני מוריד בקאזה אז בבקשה תדרגו אותם לפי סדר עדיפויות: הכל כאן בסביבות 100-150 שח והם כולם משומשים! ge-force 2 mx 400 64mb SIS 315 geforce 2 mx nvidia 420 TNT 2 32MB ?

13. Started by .AloN,

כמה פריימים בממוצע צריך למשחק פעולה כדי שיראו טוב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Fetalo,

אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחפש להחליף גם בשביל התמיכה בTRUEHD, הרבה יותר כוח עיבוד, למרות הגיימינג הקל שלי וכמובן תמיכה בריבוי מסכים בסרטי בלוריי וריפים ב1080P. הסיבה האחרונה היא בגלל התנועת הSLOW MOTION מדי פעם מופיע בסרטים כשהמסך מחשב 24" והמסך טלויזיה 46" במצב CLONE. כיום יש לי BFG 260 עם OC מהמפעל וכל הרעיון הוא למצוא כרטיס PLUG&PLAY ללא החלפת פיטינגים ושאר הכאב ראש. או במקרה הפחות כיפי לקחת כרטיס רגיל ולהלביש לו פלטת קירור יעודית, שאני לא יודע איפה לקנות. תקציב של כ2K. כמובן פתוח להצעות שאני עדיין לא חשבתי.[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 00:48:25 אני הראשון שמחליף כרטיס יעודי עם קירור מים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכם האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מוציא דרך ה HDMI סאונד משני ערוצים בלבד ? הכרטיס מסך שיש לי הוא HD7870 של GIGABYTE GV-R787OC-2GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov אני מנסה לראות סרטים של HD שמקודדים ל DTS או AC3 ואני שומע במערכת בסטראו בלבד הטלויזיה מחוברת למחשב ולמערכת דרך כבל HDMI

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by clapper,

אני מאד מתלבט בהרכבת המפרט בקשר לכרטיס מסך - מדובר על ילד בגיל 13 האם GEFORCE 6600 זה מספיק ? האם יש לכם עצה ? אני רוצה להשקיע 6000 ש"ח כולל גם מסך LCD 19

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by PT,

שלום חברים, לאחרונה התחילה להיות לי בעיה קלה בריבוי מסכים אצלי. לכרטיס מסך מחוברים שני מסכים, LCD של מחשב דרך DVI וטלויזיה דרך DVI-HDMI. הטלויזיה נמצאת משמאל למסך ולכן הוגדרה בדרייברים כמשמאלו. הכל עבד טוב ויפה עד שהיתה הפסקת חשמל. אחרי ההפסקת חשמל, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה ומעביר לHDMI המסך מהבהב והטלויזיה מוגדרת מימין למסך אבל שאר ההגדרות נשמרות. לפני ההפסקת חשמל לא היה שום הבהוב של המסך כשהדלקתי את הטלויזיה והיא נשמרה כמשמאל למסך. למישהו יש מושג אם יש פתרון לזה? זה לא סוף העולם, אבל זה מציק ממש. עדכון: ניסיתי למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש. אין שינוי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by barak_i,

חברה... בזמנו המלצתם לי על 9600Pro lite ATI, של Power Color הבעיה היא הלוח שלי תומך רק AGP X4!!!! :s05: :s05: :s05: והכרטיס הזה הוא לא תומך ב X4 אלא רק ב X8!! אז אני מוסיף קצת לתקציב... עד 350, שוב חשוב שיהיה יציאת DVI ושיתמוך AGP X4 תודה רבה! נ.ב. קיבלתי ת'מחשב החדש עם PX7600GS extreme שהמלצתם לי... של winfast חבל"ז של כרטיס..... תודה רבה!!!

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by efee123,

מה הטמפרטורה הממולצת של הכרטיס גירסת 768mb?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שדרוג כרטיס מסך מ SAP 1950GT ל ‏SAPIER HD 6850 1GB מערכת מחשב לוח אם GA-965P-DQ6 V3.3 CPU Q6700 ספק כח ENERMAX LIB 500W 2G DDR 2זיכרון 3 דיסק קשיח 1 DVD יכול להיות בעיות עם חיבור PCI EXP יכול להיות בעיה ב WIN XP AND DirectX 9/10 מה קורה לגבי משחקים ישנים למשל FAR CRY 2 ומשחקים שתומכים ב DX 9/10

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מבלי שיתקע לי משחקים לא מעניין אותי כלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם בשבילי תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by T-Flash,

שלום כבר לא סוד, ש 7900GTX לא יהיה כרטיס יחידי עם ליבת G71... עד אכשיו, חשבנו ש 7900GT יהיה במקום השני בביצועיו... היום התברר מהדרייברים ForceWare 83.60 שמוזכרים שם הכרטיסים הבאים: NVIDIA_G71.DEV_0298.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS" NVIDIA_G71.DEV_0298.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GS " NVIDIA_G71.DEV_0299.1 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" NVIDIA_G71.DEV_0299.2 = "NVIDIA GeForce Go 7900 GTX" כמו שאתם רואים במקום 7900GT יש את ה 7900GS... מזה אפשר להבין שNVIDIA תשנה את השם של 7900GT... http://www.computerbase.de/news/treiber/grafikkarten/nvidia/2006/februar/forceware_geforce_go_7900_gs_gtx/ :xyxthumbs: רק לא מובן לי הקטע עם ה GO... יכול מאוד להיות שכרט…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by בן חדד,

אהלן שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש לפני שבוע וכשאני משחק בפלייט סימולטור במצב שדורש גרפיקה גבוהה המחשב פשוט נכבה לי ונדלק רק כאשר אני מוציא את הכבל חשמל יש לי ספק 480 וואט... בבקשה ממכם אני לא יודע מה לעשות השקעתי הרבה על הכרטיס הזה...

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים