עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מבין כל חברה ייתן את המקסימום למסך 20 אינץ רחב

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lmlm,

מקור: http://forum.donanimhaber.com/m_18561572/tm.htm הקירור של 8800GT, כזה דק ;D ;D

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חזק מאוד בימים הקרובים, שאמור לספק אותי ללפחות 3-4 שנים של גיימינג כבד. מכיוון שאני לא מבין גדול בתחום הזה , רציתי לשאול פה איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום. שאני אומר משתלם אני מתכוון , שאם יש כרטיס ב-1000 ועוד כרטיס שהוא ב-1400 נניח, אבל ההפרש בביצועים הוא רק אחוזים בודדים אני ארצה ללכת על הזול יותר. אבל אם ההפרש שווה את זה, אז כדאי לי למשל להוסיף עוד 400. אני מקווה שהבנתם את הכיוון. מה אתם ממליצים בטווח הזה של בין 800-1400? המסך יהיה DELL 2311H 1920X1080 מעבד ככל הנראה I5 2400

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by starter,

אני צריך שאתם (המומחים) תמליצו לי על כרטיס מסך עד 1000 שקל.... אפשר לגלוש קצת יותר אולי ב100 שקל אם זה משהו באמת טוב.. המטרה היא בעיקר מישחקים וביצועים... תודה מראש חן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Selinko,

שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kobibo,

מחפש כרטיס מסך עד 850 ש"ח ל PCI-E שיתן מענה למשחקים לפחות ל חצי שנה שנה (עד שיכנסו יותר לשוק כרטיסי DX10 ). כרטיס שיתמוך ב SM3 עדיפות ל Gforce? אודה ללינקים לחנויות באזור המרכז. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roie,

אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מדובר במסך CRT ישן שמחובר אליו כבל ובקצה שלו חיבור VGA אני רוצה לחבר את המסך הזה לכרטיס בעל חיבור DVI . האם מתאם פשוט של כמה שקלים שישב על הכרטיס מסך יספיק? תודה.

9. Started by VoliSuS,

טוב זה מ-FXP פתחתי שמה נושא ויש להם כזה טופס שאהבתי אותו אז אני יעתיק פשוט לפה פרטים על תקציב הקונה : זה התקציב לכרטיס מסך.. אם אפשר להכניס פה שדרוג גם לדוגמה של ספק או משו לא מאמין שהסכום יספיק אבל אם אפשר אז בכיף תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): מעצב גרפי עיצוב 3D האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: מעדיף KSP או אייבורי זה הכי קרוב אליי.. אם יש משו אחר אז גם סבבה עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset:…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני קורא פה באופן כמעט יום יומי בכל אופן מה שאני צריך זה כרטיס מסך שיוכלו להתחבר אליו 3 מסכים בו זמנית: אחד בVGA-אני מניח שזה יעשה באמצעות מתאם DVI-VGA, אחד בDVI. אחד בHDMI- אין לי שום בעיה אם לא יהיה חיבור HDMI אלא DVI ואשתמש במתאם. אין צורך בכרטיס שיכול להריץ משחקים כבדים, הוא ישמש לשימוש משרדי. מה כרטיס המסך הזול ביותר שעונה על הדרישות שלי? תודה רבה, אריאל!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי יש לי מחשב בבית שהגיע זמנו לשדרוג הכרטיס מסך. הדרישות הם שיכול להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה של עד 1920X1080. ובטווח מחיר של עד 800 ש"ח. אממה, במחשב הנוכחי יש ספק שלדעתי הוא גבולי מבחינת הספק, Chieftec 450W היום יש על המחשב AMD 5770 ומעבד I3 דור שני (לא זוכר את הדגם המדוייק). עד כמה נחוץ להחליף ספק כוח כדי לשדרג כרטיס מסך? לדגומא לכרטיס הזה: ראיתי באתר של TMS את זה: http://www.tms.co.il/product/13367 Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 Windforce 2X הבנתי שהוא כרטיס מסך לא רע, אשמח לעוד אפשרויות. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://lamir.co.il/product.asp?product=8651

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום , אשמח לעזרה בנוגע לכרטיסי מסך . EVGA GTX 1660 XC GAMING 6GB GDDR5 https://ksp.co.il/m/uin/67853 EVGA GTX 1660 SC ULTRA GAMING 6GB GDDR5 DVI HDMI DP https://ksp.co.il/m/uin/67852 כרטיס מסך EVGA GTX 1660 XC ULTRA GAMING 6GB GDDR5 https://ksp.co.il/m/uin/63077 כרטיס מסך EVGA GTX 1660 Ti XC BLACK GAMING 6GB GDDR6 https://ksp.co.il/m/uin/63075 יש פער במירים ש 1660 TI יותר יקר בכמה מאות שקלים . אשמח לדעת על איזה כרטיס כדאי ללכת . תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. תמונות של הכרטיס , (לא שלי , אבל הוא בדיוק ככה) : תוצאות עם הדרייביר הרשמי של NV (61.77) : עם הדרייביר ה"לא רשמי" (בטא 66.00) : טמפ' ללא מאמץ : טמפ' במאמץ : הכי גבוה שהגעתי 70 מעלות . כרטיס טוב מאוד , אני מאוד נהנה ממנו

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך יד שניה בתקציב הנ"ל. המערכת שלי: I5 2500K 1X8G SAMSUNG 1333MHZ asus z68-v 128GB SSD CRUCIAL SEASONIC 620W M12 DELL 2311HM וכרגע יש לי RADEON 5850 איזה כרטיס מסך פחות או יותר אפשר להשיג בתקציב כזה? כמובן שיהווה שיפור ל5850.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MotoCross,

בתקופה האחרונה החלו לצאת לשוק המעבדים הגראפיים כרטיסי מסך בעלי זיכרון של 256MB. אני יודע שכיום משחקי המחשב היותר כבדים, לא מגיעים לצריכת זיכרון של יותר מ-150MB. השאלה היא אם שווה לקנות כרטיס מסך כדוגמת nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra או ATi Radeon 9800PRO 256MB, ולהשקיע על כך יותר כסף ובעוד זמן מה משחקים יתחילו לממש כמות גדולה יותר של זיכרון ש"תאמץ" את הכרטיסים הללו וכך אני יממש את קניית הכרטיס (כך גם יהיה לי כרטיס טוב שיחזיק מעמד ליותר זמן). או שעדיף לקנות כרטיס בעל 128MB כדוגמת ה GeForce FX 5900 או ATi Radeon 9800 בפחות כסף והוא יספיק לי גם לזמן ממושך אך לא כמו גרסת הUltra בעלת זיכרון 256. בקיצור, עדיף לקנות 128 או 256? (בהתאם לרווחיות לביצועים ולכסף). או שאולי שוו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. למרות שהולכים לצאת עכשיו כרטיסי מסך חדשים מכל החברות יש עדיין המון אנשים שמסתפקים בכרטיסים מהסדרות הקודמות האם מישהו מכיר מקום שבו מוכרים במחיר זול יותר משמעותית מהמחיר הרגיל בחנויות הסטנרדטיות בגלל שמגיעים כרטיסים חדשים ורוצים להיפטר מהמלאי הישן ?

18. Started by efee123,

מה הטמפרטורה הממולצת של הכרטיס גירסת 768mb?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nitzanj,

האם אפשר לשלב בין גירסת הפלוס לגירסה הרגילה של ה-9800GTX במערך SLI? בעיקרון הטענה היא תמיד שהכרטיס חייב להיות עם אותו מעבד. השאלה מה ההבדל בין הכרטיסים, לא מצאתי תשובה החלטית. כרגע יש לי לוח SLI עם 9800GTX אחד רגיל, ואני מעוניין להוסיף לו אחד נוסף. אני חייב לקנות זהה לחלוטין או שהפלוס גם תופס?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by michael_ros,

איך אני יכול לעדכן את גרסת הביוס של הכרטיס מסך שלי?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GRiM,

אני מעוניין לברר אם כרטיס המסך (PINE) ?XFX MX4000 128MB PCI? יעבוד על המחשב (העתיק) שלי, מפרט המחשב: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm כמו כן, הייתי רוצה לדעת אם כדאי לי בכלל לשדרג. כלומר, האם משחקים שעדיין עובדים אצלי עכשיו יעבדו יותר טוב? לדוגמא, המשחק CS:CZ עובד אצלי בסדר, אבל האם הוא יעבוד יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shloosh,

SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64 MB NOT SE! OVERCLOCK- 250/500 ---> 290/600 BEFORE OC- 9308 3DMARKS! AFTER OC -10022 3DMARKS!!! !!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Tomersoni,

אני מחפש תשובה לשאלה הזאת כבר הרבה זמן. איזה כרטיס שati הולכים להשיק ייתחרה ב8800gts 320mb ומה הסיכוי שבאמת יהיה טוב ממנו ומשתלם ממנו ברמה שיהיה לי שווה לחכות אליו. (אני בונה על ה8800gts 320 ובא לי כבר לקנות אותו.)

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by FFOP,

משהו מכיר את החברה TYL -טי יו אל משהו מכיר את החברה אזות? השם של החברה TYL או TUL זה חברה טובה?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Syao,

אז ככה, יש לי מעבד טוב (i5 650) אבל הכ.מסך הנוכחי שלי די גרוע, ומונע מהמחשב שלי להריץ כל משחק בצורה נורמלית על גרפיקה סבירה+. יש לי 8600GT אז זה די מובן למה אני צריך לשדרג.. התקציב שלי הוא בין 800 ל-1200 שקל, ואם ממש צריך לחרוג אני מניח שאני מוכן לעשות את זה אבל לא בצורה משמעותית. הלוח אם שלי הוא ASUS P7H55-M, ואני לא בטוח איזה ספק כוח יש לי, אבל זאת התמונה שלו: תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.