כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי P2.4 333 DDR ASUS RADEON 9000 PR( 64 שמעו הביצועים ממש לא משהו במיוחד במחקשים שאני מאוד אוהב (UT2003...NFS-HP-2....) החלטתי להחליפו למשהו יותר טוב ... הוא עלה לי 630 ש"ח מה אתם ממליצים במקום ? זה מאוד מוזר לי הקטע הזה שרואים בהשואות שבמשחק אחד הרדאון שולט ובשני הGF4 TI 4200 למשל ... מה הולך פה ? שווה להשקיע עוד 200-300 שקל בTI4200 ??? איך יהיו משחקי העתיד ? ירוצו טוב יותר על הרדאון המוזל ? או על ה4200 הייקר קצת יותר ? נורה חשוב לי פה דעה מקצועית כי אני מאילו שקונה מחשב ל3..4...שנים לא מחליף כל שנתיים תודה לכם .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה כ. מסך נחשב ליותר טוב? NVIDIA FX G4 TI6400 READON 9700 PRO
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצר בכסף אבל הגיע הזמן להחליף כרטיס - מה דעתכם חברי הפורום הנכבדים על RADEON 9100 TV,DVI 128MB של ATI
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעסק עם מוזיקה, וכדי שיהיה לי נוח בעבודה אני עובד עם 2 מסכים (תצוגה מפוצלת) שני המסכים היו מחוברים לכרטיס GeForce 9400GT (בחרתי אותו רק בגלל שיש לו קירור פאסיבי וזה הדבר היחיד שחשוב לי). לאחרונה החלטתי ששני מסכים זה לא מספיק לי, והחלטתי להוסיף מסך שלישי. חיברתי את המסך השלישי, ואז גיליתי שלמרות שלכרטיס מסך יש 3 יציאות (VGA+DVI+HDMI) הוא מסוגל לפצל את התצוגה ל 2 יציאות בלבד. אז הלכתי וקניתי עוד כרטיס מסך, Radeon HD 5400. קניתי ATI למרות שהכרטיס שיש לי כבר הוא NVIDIA בגלל 2 סיבות: 1) היה לי מקרה של חבר שגם רצה 3 מסכים, רק שלו היו 2 כרטיסים מסך זהים, והמחשב לא הפסיק להתרסק (גם לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש, החלפת הכרטיסים בחדשים, ועידכון דרייברים). רק לאחר שהחלפנו את אחד …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר הורדת המחירים של הכרטיסי מסך ב KSP אני שוקל ממש ברצינות לקנות את אחד מאלה. האם יש למישהו אתר שיכול להשוות בין השניים? או שהוא כבר מכיר את ההשוואות ויודע להגיד עד כמה משמעותי ההפרש ביניהם? http://ksp.co.il/?list_compare=.24680..24678. שאלה נוספת: האם במשחקים החדשים שיצאו ואלה שעתידים לצאת יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד? (I5 4430 3.0GHZ) כי אם כן אשקול בעתיד לשדרג את המעבד ל 4690 או 4790
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב או ברמה יותר גבוהה? Geforce GT 610 או Geforce GT 7600 ואם עש למישו המלצה טובה על כרטיס מסך ברמה גבוהה למשחקים בתקציב של עד 500 ש״ח זה יעזור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
18614 נק' שני כרטיסי GTX512 ב SLI של Gainward 2052MHZ לזיכרון - כן ,יותר מ 2 GHZ !!! 779 לליבה ... פשוט מדהים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1489033
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הוא ATI GIGABYTE 9800 , מפרט המחשב אפשר לראות בצד, והתוצאות ב3DMARK 2001 SE ממש מאכזבות! 12000 נקודות בלבד! זה הגיוני? כפיר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי 5850 ומסך 19 אינץ'. הייתי רוצה לשדרג למסך 23 אינץ' עם רזולוציה של 1920 על 1080. אני חושש כי אני לא אוכל לשחק יותר על ההגדרות הגבוהות ביותר כמו שאני עושה כרגע. האם החשש מבוסס או ש 5850 יחזיק מעמד? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים האלה לווינדווס XP והם עובדים בסדר חוץ מזה שיש לפעמים הפרעות כאלה בתמונה (גם במשחקים) הבנתי שזאת בעיה מוכרת בדרייברים האלה (משהו עם refresh rate ). מצאתי לזה תיקון אבל לפי מה שהבנתי הוא לא מאושר ע"י מיקרוסופט (לכן כנראה אין אותו באתר של nvidia) אז אני לא רוצה להוריד אותו - לא רוצה בעיות ותקלות. מה אני יכול לעשות? להוריד דרייברים יותר ישנים? (אם כן אז מאיפה) ועוד שאלה - אם אני מוריד דרייברים יותר ישנים אני חייב להסיר קודם את החדשים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקציב של 1500 שקל, איזה דגם הכי משתלם לקנות? האם כדי לקנות בחול? (כי black friday מתקרב) במידה וקניתי בחול, והכרטיס מתקלקל, האם אני יכול לממש את האחריות ואיך זה עובד? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום באפשרותי לקנות בארה"ב כרטיס gtx1070 בסביבות 1500₪. ברשותי כיום gtx970, האם הקנייה כדאית ואם כן בכמה ניתן למכור את ה 970 שלי ביד 2? נ.ב. אני משחק ברזולוציה של 1080, 60הרץ משחקי AAA
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרתי אותם כי הייתה לי בעייה עם ציון נמוך ב3DMARK פתאום... אז החלטתי להתקין מחדש כמובן הסרתי כל זכר לדרייברים לפני שהתקנתי אותם שוב... ההתקנה עברה בהצלחה עושים ריסט, הווינדוס עולה, אבל עדיין אין דרייברים..! ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא לא מעלה לי משחקים ב opengl יש משהו נגד זה? אם אני מתקין דרייבר שלהם אז זה עוצר לי את הפס שמתמלא של הוווינדוס.. למה.? זה עובד רק עם דרייברים של מיקרוסופט אבל יותר חשובה התוכנה שתאיץ לי אותו opengl וכדומה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה כולם אומרים ש6800U יותר חזק מ7600 ו6600GT בערך כמו 7600 איך זה למה זה? אפשר לדעת עם זה נכון ולמה?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם ה-DG1 שנחשף רשמית על הבמה המרכזית כבר נמצא בידיים של מפתחים - בתצורה עבור מחשבים ניידים וגם בתצורה שולחנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ב TMS הכרטיס עולה 2340שח ב KSP עולה 2590שח מישהו יודע מה הסיבה להבדל של כ-10% במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצגת של ATi (בתקווה שהיא אמיתית ולא מפוברקת) מראה כמה דברים מעניינים... http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/WhatToExpect/1 תמצית ממה שרשום שם: הכרטיסים של nvidia לא תומכים ב SM3 במלואו. בעיות באיכות התמונה. nvidia לא הראשונה שהתחילה עם HDR. יש שמץ של אמת כאן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי: האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI? האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)? האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI? זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת: האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia? אשמח לקבלת תשובות - תודה, טל.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-