כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
http://www.hexus.net/content/item.php?item=16651&page=1 למרות שהמחיר הוא 2800+ שקל מענין איפה אפשר לקנות בארץ
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תכננתי לקנות כרטיס מסך ASUS V8200T2 Deluxe (שכולל TV OUT שנחוץ ומשקפיים ומשחקים שאינם נחוצים לי). הכרטיס הנ"ל עולה בערך 1300 ש"ח. ראיתי כעת בפלונטר את הכרטיס: ASUS V8420-TD-PAL-18026 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI מחירו בערך 1200 ש"ח. האם הוא טוב יותר? אגב, לא ראיתי אותו באתר של ASUS, מדוע?! אגב, אם יש לכם המלצות לכרטיס מסך אחר בערך במחירים הנ"ל, אשמח לדעת. תודה על התשובות!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שווה לחכות לדעתכם? מדובר על קנייה בארה"ב ושליחה לארץ בדואר.. כמו כן, מצאתי את הכרטיס הזה במחיר נמוך באופן מחשיד.. מה דעתכם? https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צירפתי את מיפרט המחשב שלי. אני צריך כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. אני משתמש במסך מדגם DELL 2209WAf.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 6580. חיבורים: DVI X 2 HDMI X 1 DisplayPort X 1 מחובר כרגע: לDVI מסך דל לHDMI טלוויזיה אני רוצה לחבר עוד מסך (בלי חיבור DisplayPort). מה הקונפיגורציה? הבנתי שצריך מתאם DVI-DP "אקטיבי". אבל לא מצאתי ממש בארץ ואני לא יודע אם סתם כבל של DVI-DP יעבוד או לא למישהו יש נסיון עם סט-אפ כזה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו זה האשכול האחרון שאני פותח על איזה כרטיס מסך אני קונה אז ככה המיפרט הוא מעבד: E8400 ספק: CORSAIR HX 520W מארז: ANTEC P182 MB: עדיין לא סגור אני תיכננתי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3981 רציתי לדעת האם שווה לי לקחת אותו או שיש אפשרויות יותר טובות אשמח לעצות שלכם הרזולוציה של המסך תיהיה 1680x1050 22" אם אתם מציעים כרטיס מסך אחר אז שיהיה בבקשה מIQPC תודה לכל העוזרים!! ושבת שלום!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם ממשיכים לצאת דריברים לכרטיס הנ"ל? כי כידוע לי היצור של הכרטיס הזה הסתיים עקב אי קנייה של הכרטיס. תומר אורן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
570GTX PHANTOM משתלם?מחירו כמעט 2000 שח.אני די מתלבט....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל הייתי רוצה לדעת כמה כרטיסי 6600GT PCIE לוקחים בוואטים, נגיד 6200, X700PRO וכו... איפה אני יכול לבדוק את זה? (הדגמים שרשמתי הם רק לדוגמא אין לי צורך בנתונים עליהם). תודה (:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ונתקלתי במושג הזה מה זאת אומרת ומה עדיף?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש ומתלבטת מה כדאי/מומלץ. בעיקרון עכשיו אני עובדת על המחשב יותר בתוכנות גרפיות אבל בעתיד הקרוב זה יכלול גם תלת מימד וקצת עריכת וידאו. מחפשת כרטיס שירוץ חלק עם ביצועים טובים ושמשחקי מחשב חדשים לא יתקעו בו לרוב מפרט: ספק - ezcool 450W jsp-459 p12n ac input : 230v4a לוח אם - msi, g41tm-p33 מעבד - intel core 2 quad q8300 2.50 ghz זיכרון - 4gb מסך - samsung 2433LW שקלתי את הכרטיס - GTX560 יש המלצה למשהו אחר? ואם לא אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין הסוגים השונים , מאחר וראיתי שיש לכמה חברות ובטווח מחירים שונה, ואיזה דגם עדיף המון תודה והמשך יום מקסים ^^
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות R9 270X בימים הקרובים וראיתי שבTMS יש גרסה של Sapphire עם BF4 ב969 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13077 וחוצמזה יש אותה גרסה בלי הBF4 ב1000 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/12968 איפה ההגיון? בנוסף, הבנתי שכרטיסי המסך של MSI עדיפים על אלה של SAPPHIRE אז מה עדיף גרסה של MSI בלי BF4 מKSP: http://ksp.co.il/?uin=20772 או הגרסה של Sapphire עם BF4 שהזכרתי למעלה? (או שבכלל עדיף את הגרסה של Sapphire בלי BF4) לא מצאתי באף מקום גרסה של MSI עם BF4, אשמח אם מישהו שמצא יודיע לי. תודה נ.ב. אל תטרחו להציע לי את ה7970 מהקנייה הקבוצתית, גם ב1000 ש"ח אני חורג בהרבה מהתקציב שלי
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך דק בגודל 17 אינץ הכי איכותי שיש עם התכונות הכי טובות שקיימות,זמן תגובה הכי מהיר שקיים בארץ! בהירות הכי גבוהה ובכללי מסך הכי טוב שקיים. אין הגבלת תקציב... לא משנה לי כל כך חברה העיקר משהו טוב שיחזיק לכמה שנים טובות . לא חשוב לי עם או בלי רמקולים, המסך לא מיועד כמעט למשחקים! מה שכן חשוב שהזמן תגובה יהיה לפחות 16מילישניות אם יש יותר מהיר יותר טוב אבל שוב שיהיה ניתן להשיג אותו בארץ. אשמח עם תעזרו לי תודה למי שיעזור לי ;)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש כרטיס מסך ב-700 גג! השימושים שלו בעיקר משחקים! תודה...
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקציב של 1500 שקל, איזה דגם הכי משתלם לקנות? האם כדי לקנות בחול? (כי black friday מתקרב) במידה וקניתי בחול, והכרטיס מתקלקל, האם אני יכול לממש את האחריות ואיך זה עובד? תודה רבה לכולם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שג'יגה בייט כמעט לא נותנים כלום . ומה לגבי חברות אחרות ? הם נותנות יותר ? אפשר לקבל פירוט בבקשה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי כרטיס מסך R9-270 של היצרנית גיגבייט שמשום מה לא מראה את הטמפרטורה בתוכנות CPUID HWMONITOR+GPU-Z ואפילו בתוכנת המהרה של גיגבייט VGA - OC GURU II בדקתי בשני מחשבים...אחד WIN 10 PRO והשני עם WIN 7. GV-R927OC-2GD האם אני מפספס משהו או שהסנסור/חיישן תקול?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יותר טוב Sapphire x800GT 256MB או Radeon x800 256MB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פונה בעיקר לשועלי הפורום הוותיקים. בעבר היה פה דיון על תמכור נכון של כרטיסי מסך יד שנייה, היה אליו אפילו קישור מהטריידזון הישן של HWZ... אני לא מוצא אותו. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להמהיר את הכרטיס שלי (מסיבות ברורות) ורציתי לדעת מה מהירות הdefault של הליבה והזכרון
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד על מסכים כאלה גם ב1024X768 או שזה לא מומלץ ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-