עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by megastorm,

שלום לכולם ברשותי מחשב amd 1000 ram : 448 3dcard: G force 3 ti 200 עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok אז מה אתם מציעים ? תודה לכל מי שמגיב ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by at,

יש לי כרטיס מסך Galaxy (3G Graphic) Geforce4 MX440 64MB DDR & TVOUT (ראה תמונה למטה) כפי אתם רואים המאוורר הפסיק לעבוד אז פירקתי אותו. א. איפה קונים מאוורר כזה כמה זה עולה? (וכמה כולל משחה טרמית? אולי אפילו עבודה כי אין לי קריזה למשחה טרמית תמיד לא נראה לי אחיד אז אני בסרטים ...) ב. עדיף כבר להחליף את הכרטיס? (כמה עולה כרטיס דומה? יש חדש ? או רק יד שניה?) ג. האם אני יכול לשדרג למשהו יותר טוב? הלוח אם שלי הוא Abit BD7II (עם AGP-X4) פרטים נוספים בקישור http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II האם אני יכול לקנות משהו חדש? או רק יד שניה? מה הג…

3. שלום. מחר אני טס לדורם אמריקה לשבועיים ואח"כ אני יהיה 5 ימים בניו יורק. מכיוון שאני מתכנן לקנות מחשב חדש מספר ימים אחרי חזרתי לארץ,תכננתי לקנות כרטיס מסך בארה"ב,משום שהמחירים נמוכים בהרבה. אולם אני צריך את עזרתכם. אני רוצה כרטיס Geforce6800GT 256MB 256Bit והייתי רוצה לדעת מאילו חנויות מומלץ לקנות בניו יורק והאם יש סיכוי למצוא חנות שתמכור את הכרטיס במחיר קרוב ל350 דולר? איני רוצה לחרוג הרבה מקו ה350 דולר,ואם אין להשיג את הכרטיס במחיר קרוב למחיר הזה,הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס אחר מומלץ לקחת? חשבתי ללכת על Radeon9800XT 256MB 256Bit שאמור לעלות 350 דולר,אולם יחס ביצועים\מחיר שלו לא משתלם לפי מיטב הבנתי. תודה לעוזרים. זה מאוד דחוף,מכיוון שמחר אני טס חשוב לציין:הכרטיס נועד למש…

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של LeadTek רק השאלה איזה ... ?! Ti4200 X 8 או Ti 4400 X 4 ... המחיר הוא בערך שווה ... 1100 \ 1200 שקל .. איזה מהם יתן לי ביצועים גבוהים יותר ? - לוח אם תואם X8 ...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by EITANPP0,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4137 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4369

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  6. הוא רושם לי שיש לי בעיה, ב- DIRECTX 8.1 (שצריך PIXEL SHADER 1.1 ומעלה) מה זה אומר?? יש לי windows XP וכרטיס מסך- G-FORCE 2 MX!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by brk2k,

היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך GF3 של ASUS ואני רוצה לחבר אליו ווידיאו JVC 4 ראשים, עם איזה כבל אני מחבר מהכרטיס מסך לווידיאו?

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך ati RADEON X300 חיברתי את המחשב לטלויזיה והגדרתי את כרטיס המסך למצב Extended בWINXP כשאני מפעיל וידאו בוינאמפ אני רואה וידאו במסך מלא בטלויזה בויסטה זה לא עובד תודה

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  10. ברשותי כרטיס GeForce4 MX 440, היו לי את הדרייברים הישנים, לא זוכר מה הם והורדתי עכשיו את הדרייברים החדשים (52.16 ) בתקווה לשפר את ביצועי הכרטיס. אך אבוי לי, לאחר התקנת הדרייברים (WINXP) ניסיתי להגיע להגדרות, כפתור ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם, שם לחצתי על הסימנייה של GeForce4 MX 440 והופיע לי השגיאה: Catastrophic failure. אולי מישהו יודע מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by JXK,

נראה לי הלך לי הכרטיס מסך שחקתי במשחק F.E.A.R באמצע המשחק שיניתי את ההגדרות של הגרפיקה והמשחק נתקע לי אז מה היה לי כבר לעשות עשיתי ריסט למחשב ועכשיו המחשב עולה לי עם נקודות לבנות על כל המסך דוגמא: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :…

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by leonid87,

אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  13. היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by skr,

אז ככה רציתי לדעת איזה מהכרטיסים מומלץ לטווח הרחוק כי איך שהבנתי לXT יש 320 STREAM SHADERS לעומת 128 של הGTX..... ורציתי לדעת אם יש הבדל בתצוגה ובFPS ברזולוציה של 1440*900 ובתוספת פילטרים?(יש לי מסך LCD 19 של SAMSUNG 4MS). תודה לעוזרים. והאם אחד מהם יריץ משחקי DX10 כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by xena,

יש לי אותו בגרסת AC. מעוניין לקנות משהו ברמה דומה. מה עומד לפניי?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by yanivnn,

בימים האחרונים קראתי הרבה על הכרטיס ואוברקלוקינג.... ממה שראיתי המחיר של הכרטיס הזה רק עלה בשנה שנתיים האחרונות...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sma,

אני מחפש מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח. אני מתלבט בין הבאים: 1. Samsung 710T. - 12 ms, 1:600, 300 cd/m2. - price: 1950ns. 2. Viewsonic vg712s - 12ms, 1:500, 250 - price: 1946ns. 3. price: 1880ns - Iiyama E431S - 16 ms, 1:450, 250. 4.LG 1730B - 12ms, 1:550, 250 - price: 1850ns. 5. price: 1388ns - NU QL711V - 16ms, 1:500, 320. אני עוד לא ראיתי את המסכים פיזית, כרגע בחרתי את אלה על בסיס יחס עלות תועלת. המסך אמור לשמש גם למשחקים, לכן חשוב קצב הרענון נמוך. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. nVIDIA GeForce 7300GS nVIDIA GeForce 8400GS nVIDIA GeForce 8800GTS nVIDIA GeForce 8400GS או שעדיך 6600 או יותר מסוג GT ולא GS או GTS איזה הכי טוב מבניהם למשחק CALL OF DUTY 4 (לא בשבילי בשביל אחי הקטן....) nVIDIA GeForce 8500 nVIDIA GeForce 8600GT התקציב הוא 200 שח אבל האם יותר משתלמם לקנות את ה 8500GT בגלל הסיבה למטה אני מחפשת כרטיס שב 3 ,4 שנים הבאות אני לא יצטרך להחליף אותו בגלל שיצא משחק ואז אני יוכל לשחק גם בו או שמה שהבאתי בהתחלה הם עונים על הדרישה הזאת ועוד משהו תשימו לב שחלק מהכרטיסים זה GT GTS GS האם הסוג gs יכול להריץ את המשחק call of duty 4 ----------------------------------------------------- דרישות המשחק זה : כרטיס מסך GC: כרטי…

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסך חדש. אני מחפש משהו שאופטימלי למחיר ולא סתם כרטיס מפוצץ והכי טוב ב2500 ש"ח. התקציב הוא 2000 שקל אבל אם יהיו כרטיסים טובים למחיר בפחות אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by giloman,

משומש של ASUS עם DVI ,TV ו VGA הבחור לא יודע מזה OC והוא רק משדרג ל FX 5500 תודה ...

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by gadhaw,

שלום, יש לאחותי P3 1000MHZ, עם 256 MB ראם וכרטיס מסך TNT2. היא רוצה לקנות סימס 2 והמחשב עומד בכל דרישות המשחק חוץ מכרטיס המסך. בכל אופן אין לי תקציב לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף לקנות כרטיס מסך (שבתקווה) יוכל לגרום למשחק לרוץ בצורה סבירה (ואח"כ אולי יעבור למחשב חדש, אבל משרדי). בכל אופן התקציב כפי שניתן להבין הוא לא גבוה, חשבתי לקנות GEFORCE 5200, מישהו יודע איך המשחק הספציפי הזה (ברור לי שלא מדובר בכרטיס HIGHEND) ירוץ על מערכת כזו (אפילו בהגדרות הכי נמוכות, זה לא קריטי לה) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. msi 9800 pro 128 mb או xfx 6800 128 mb תענו מהר ככל האפשר!!!

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by yanive,

המפרט שלי: E6300 עם oc ל-3.3 ספק כוח 500w FSP זיכרון: 4GB OCZ כרטיס מסך: ATI 4770 יש לי תקציב של 750 ש"ח לקניית כרטיס מסך החדש חשבתי על: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum 1024MB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2048 או Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3083 תעזרו לי לבחור השאלה השנייה כמה הצוואר בקבוק ישפיע על הביצועים של הכרטיס החדש...? *היעוד של הכרטיס הוא בעיקר ל-BF3 תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by Coldmetal,

חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייברים שלו אבל הוא עובד בדיוק כמו הכרטיס הקודם (Gforce 8600GT). ההבדל צריך להיות ענק פשוט ואני לא רואה את ההבדל הזה.. המפרט שלי: AMD althon x2 2.40GHz Radeon HD4870 OC 1GB ספק hiper hpu 2GB ram המשחק הוא world of warcraft, עם Gforce היה לי משהו כמו 20-40 FPS בשקט, פחות כשיש לחץ של אנשים ועוד דברים לידי. ועם RADEON אני לא רואה הבדל.. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by BONO,

יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.