עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by theguy,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 600 שקל על כרטיס חדש. אני מתלבט איזה כרטיס מסך חדש לקנות בבקשה תעזרו לי ותמליצו כל כרטיסי מסך טובים שמחירם עד 600 ש"ח (בשביל משתמש מומצע)

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by daniel666,

בירצוני לקנות מסך דק למשחקים בגודל 17 אינץ ורצתי את אמלצתכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Joolmus,

אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Oranili,

תגידו ... יש לכם תקיעות במשחקים למי שיש 512+512 לא סטיק של גיגה ... אצלי יש 512+512 256+256 ויש תקיעות .. עכשיו קראתי באתר שלהם שמומלץ מאוד סטיק של גיגה אחד ! לא מבולגן כמו אצלי .... אז אני חושד בזיכרון שהתקיעות ... הם שם כשהוצאתי את ה512+512 והשארתי את ה256+256 היה מלא תקיעות ... ושהוצאתי ת256+256 לא היה הרבה תקיעות ... היה קצת ועכשיו עדיין יש.. אז אני חושב שאני צריך 2 סטיקים של גיגה ... הנה תקראו פה : http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022 ועוד אחד: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=28022

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by סער_שי,

שווה? ולמה כתוב שהוא תומך רק בספק כוח של 450W ומעלה? לא קצת מוגזם? יש לי רק 400W... לא ילך?

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  6. התקציב 1000 שקל (הוא יכול להוסיף 100 200 שקל) בנתיים המלצתי לו על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ReL_1,

שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? תודה רבה.. נ.ב. מבחינת הבנצ'ים הבנתי שהX850 XT PE AGP הוא כמ…

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by abarbotel,

התקן פי סי אי אקספרס מכיל מלא מהירויות.. זה מבלבל מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ולרשום את המהירויות של התקן והגרסאות שלו כמה מגה הוא מעביר בשניה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של בסביבות 700 ש"ח. למשחקים וגם לצפיה בתוכן HD. מעבד core duo 2 ג'יגה זכרון פנימי ו windows xp. תודה, אסף.

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  11. אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Oranili,

רציתי להשוות מה יותר טוב .. זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GC-HV195PGA3-D3&cart=11745917021435032〈=heb או זה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=11745917021435032〈=heb חוץ מהזיכרון והקירור תודה.

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  13. מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by guy_intel,

אני גיימר לשעבר ולאחר שנים שלא שיחקתי משחקי מחשב רוצה לחזור יש בבעלותי מחשב בן כ-6 שנים. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לכרטיס הכי טוב שהמפרט שלי יכול להחזיק. אשמח להצעותיכם! להלן המפרט הנוכחי: מעבד Q9550 2.8Ghz לוח אם Asus P5Q Pro (תמיכה ב: PCI Express 2.0 x16) זיכרון 4GB כרטיס מסך: ATI 4870 512MB ספק Crossair VX550 בהתאם לעוצמת הספק שלי ולעובדה שלוח האם תומך רק ב-PCI Express 2.0 מה אתם ממליצים ? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by dani,

אוקיי אני חייב להעיף כבר את הג'י פורס אם איקס שלי כי אפילו דייב הוא בקושי מריץ ;D ורציתי לדעת של איזה חברה הכי טוב הראדון 9600XT אבללל..... עד 1300-1400 שקל... תודה

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  17. שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ben060,

אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by מאיה גרינברג,

לקחתי כרטיס מסך פשוט כדי לא לעבוד עם ההלחמה שעל הלוח באופן זמני עד שאני אקנה משהו חזק יותר . שאלה ? 8400GS הוא ברמה של X3100 ? או X4500 ? למשחקים אין מצב ? CALL OF DUTY

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by u-re,

שלום לכולם, אני צריך להעביר קטע וידיאו שנמצא על קלטת וידיאו רגילה,למחשב...איך אני מבצע את זה? יש לי וידיאו וכרטיס טלויזיה,הבנתי שהשניים אמורים להתחבר ביניהם-איך?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אנחנו קונים מחשב לאחותי - בסעיף המסך ניגמר התקציב יחד עם זאת ניראה לי שCRT ראויי >> מאלה שנימכר עד ליפני שנה במחיר פי 3!! יכול להיות מספק? אנחנו מתלבטים ביין מאג http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=353 לביין ויוסוניק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1502 או אולי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2127 מה דעתכם ? או המלצות נוספות? תודה

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by asaf23,

ברשותי 8800GT OC מהירויות 650\1900 MHZ של INNO3D רציתי לשמוע חוות דעת- בעד ונגד האם כדאי לי לשדרג ל 9800GTX OC של INNO3D שעובד על מהירויות של 720\2300 ???? נ.ב אני יודי שה 8800 מריץ את הכל טוב אבל בקטע שבעתיד ארצה לחבר SLI עדיף לבנות על 9800 ולא על ה 8800 ולכן אני מתלבט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ROTFL,

מישהו יודע פרטים מדויקים על ההבדלים בינו לבין ה PRO יש עליו כבר סקירות ברשת? האם 9700 יותר או פחות טוב מ 9800 (אם קיצצו ב 9800NONPRO את רוחב פס הזיכרון מ 256BIT ל 128 למשל). אנא - רק תגובות וודאיות ורצוי מאוד בצירוף לינקים...

• 11 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.