עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מתוצרת ספייר, זה אומר שאני צריך PBA, אבל איזה גרסא? 3.2 3.4 ?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  2. שלום אני מתכוון לקנות בקרוב מסך מחשב 28" FULL HD ויש לי כרטיס מסך X1950PRO 256 אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יוכל להחזיק לי משחקים בסגנון COD4,CONFLIC,CRYSIS אני מתכוון לשחק על רזולוציה טבעית של המסך או איך שקוראים לזה. בקיצור 1920X1080 אני לא משתמש בכלל בכל הפילטרים האלו של ההחלקת תמונה AA AF וכאלו והגדרות אני בדרך כלל על מדיום ורק טאקסטורה על HIGH. לדעתכם הכרטיס יספק אותי? או שתהייה לי בעיה???

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by swisaavi,

לפני איזה חודש קניתי 7600gt ל agp, ומאוד התאכזבתי ממנו, לא משנה מה עשיתי הביצועים שלו תמיד היו חלשים, אז החלטתי לשים אותו במחשב של אחי ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E. אז מה שאני רוצה זה פשוט כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים, הכי משתלם בטווח המחירים 1000-1500 ש"ח. תודה.

4. Started by Om1,

הי, אני צריך כרטיס מסך חדש שעולה בסביבות ה- 850 ש"ח. ראיתי שב- TMS מוכרים ה- 280x משומש ב- 750 ש"ח. מה לפי דעתכם כדאי, לקנות 270x חדש ב 900 ש"ח או לקנות את ה 280x המשומש? תודה חברה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום, יש לי לוח אם שהוא: Gigabyte GA-8I865GME-775-RH יש לי 768 ram של זיכרון במחשב. אז איזה כרטיס מסך {אני מקווה שממש טוב} יתאים למחשב שלי ויוכל להפעיל ביושוק {bioshock} בצורה מקסימלית? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  6. אהלן חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בימים אלו ואני חשבתי על שני אלו... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1190 והם הוא יותר טוב או פחות טוב מה 8800gt הרגיל...? או הכי טוב להשקיע עוד כסף ולכחת את ה9800gtx ? ואיזה כרטיס מבניהם הוא התמורה הכי טובה למחיר שלו? תודה רבה מראש לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by Darkone,

שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  8. כן כן, אני יודע שהנושא נטחן מלאא פעמים, עשיתי חיפוש, קראתי על המסכים - אבל עדיין אני לא יודע מה לקחת .. על מה אתם ממליצים ?! .. (אין הפרש גדול בין המחירים שאני משיג אותם - ככה שבגלל זה ההתלבטות) מצד אחד יש את ה - Samsung 730BF שהוא מסך מתקדם מאוד - 4ms וכו' .. אבל מצד שני יש את ה - Samsung 913N שהוא גם מסך מתקדם ..8ms, ניגודיות 1:800, 19 אינץ' (!) .. על מה אתם יותר ממליצים ?! ??? תודה רבה מראש ..

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות RADON9500 pro ואני רוצה לדעת בשבלו כמה שווה לו לקנות יד שניה כזה כרטיס תודה מראש?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  10. לא מזמן התקנתי את המשחק, הכל עבד דיי בסדר, עד שהתחילו כל מיני בעיות בגרפיקה כל מיני ריצודים צבעים לא ברורים כל מיני פסים מסכים כחולים ריסטים הכללל... אני חסר אונים לא יודע מה לעשות, יכול להיות בעיות בדרייברים ? או שהכרטיס מתחמם או לא יודע מה..? אני משתמש בדרייברים 5.5 אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 פילטרים 4X 8X והכל על high אני לפחות לא חושב שצריכה להיות בעיה... תודה מראש :-[

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  11. אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  12. יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם זה מסוכן? יכול לפגוע בכרטיס? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dol222,

איזה מבין הכרטיסים האלו עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=840 אני לא יודע מה ההבדל ביניהם אם משהו יודע שיגיד לי בבקשה.. או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 שמעתי שהגירסא הזו מתחממת יותר מדי...האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום! אני עושה שדרוג קטן למחשב שלי, ומחליף את המעבד ל3800*2 ככל הנראה. עכשיו רציתי להתייעץ ולשאול האם כדאי לשדרג גם כרטיס מסך. המפרט נמצא בצד, השימוש הוא משחקים חדשים על מסך 17'. תקציב אין לי כי אני יודע שזה לא יעבור את ה500-600 שקלים מכיוון שזה מחשב ישן עם מסך 17. למה מומלץ להחליף? ולכמה זמן זה יחזיק? תודה, אריאל מפרט בצד

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  16. איך אני רואה EN6600 GT ב400 ש"ח יותר יקר מEN7300 GT ? בKSP איך זה הגיוני? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקחת ב600-700 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Barel1,

אז ככה, יש לי בעיה שמתרחשת כאשר אני מחבר את הכרטיס אל הטלויזיה ומשכפל את המסכים סרטון להדגמה על גבי מסך הטלויזיה - יש לי את אותה הבעיה על מסך המחשב אבל בתדירות גבוה (כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה) אבל יותר גרוע. הבעיה במסך היא אותה הבעיה אבל היא ממש לשניה. התקשרתי ל TMS, הציעו לי לשלוח את הכרטיס למעבדה מכיוון שאני רחוק מהחנויות שלהם, אם הכרטיס לא תקול ותקין אני אמור לשלם 100 שקל על איסוף הכרטיס, אם הוא תקול הם מחליפים אותו ואני לא משלם יש לציין שבמשחקים זה לא קורה מה אתם אומרים, לממש אחריות? כרטיס נדפק? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SinMaker,

היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. האם שווה לי לקנות עכשיו Leadtek GeForce 7950GX2 ב3K שקל או לחכות לכ.מסך של DX10? וכמו שהבנתי הGX2 קומבליד ל VISTA אז לא יהיו לי בעיות איתו והוא כ.מסך מאוד חזק =] אז לחכות או לקנות ב3K ? כי נראה לי שהכרטיסי DX10 יעלו הרבה יותר בארץ ועכשיו אני בקנדה עוד שבועים אני חוזר לארץ עד אז אני צריך להחליט =\ אז מה אתם מציעים ?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  20. שלום, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למטרות משחקים. התקציב שלו הוא בסביבות ה-900 ש"ח שלוס-מינוס (הוא לא רוצה להגיע לאלף). חשבתי להציע לו את ה-9600XT עכשיו, ראיתי שהכרטיס מגיע בגסאות בעלות 128 מגה זיכרון ו-256 מגה זיכרון. האם יש הבדל ממשי בביצועים בין שתי הגרסאות? איזה מהן עדיף לקחת (רוב הכרטסים בעלי-256 מגה זיכרון שראיתי עוברים את האלף ש"ח) כמו כן ראיתי שמצד שני יש את הנווידיה 5700 בערך באותו מחיר אבל הבנתי שהוא פחות טוב.. על איזה כרטיס להציע ךו לקנות בסביבות ה-900 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 792 צפיות
  21. מעוניין שהוא יריץ כמובן את המשחקים החדשים וכמובן עדיף מהדור החדש. אני הרבה מאד שנים מחוץ לעניינים, אשמח להמלצה. באופן כללי, מה אומרים עם ה-GTX960 G1 4GB ? תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by g1zey,

טוב אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם PCI-E ועד היום חשבתי על ה 6600GT וכולם אומרים שזה אחלה דגם וזה . היום ראיתי בפאנדה וזיגזג x800 256MB ו x800 128MB הסתכלתי באתר של גיגה בייט ושם מראים רק את ה 256MB וכאילו לא מכירים בדגם של 128MB השאלה הראשונה היא : 1) האם קיים דגם כזה עם 128 מגה בייט ? 2) האם ההפרש ביניהם (500 שקל ) שווה את זה ? 3) האם ה x800 128MB עדיף על 6600GT . *זה לא הפרו ! זה הדגם הרגיל !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ITSIK86,

קיצר לפני 7 חודשים בערך קניתי מחשב חדש מKSP עם 7900GT כבר אחרי כמה חודשים הוא עשה מל בעיות ובאגים במשחקים ועיווטים בגראפיקה,נקודות צבעוניות על המסך אז הלכתי אליהם והם שמו לי 7900GT חדש של EVGA ועכשיו בערך 4 חודשים אחרי שקיבלתי מהם את הEVGA אז הבעיות חזרו,משחיקם מסויימים קורסים למסך כחול,יש נקודות צבעוניות לא קשורות על המסך זה התחיל מלפני איזה חודש ממש בקטנה,אבל מאז שהתקנתי את הדרייבר החדש של ה94 זה ממש התחזק אז מחקתי אותו ושמתי את הישן 93.71,וזה לא עזר עדיין הבעיות קיימות,יש באגים בגרפיקה ודברים כאלה ללכת אז שוב לקיאספי לבקש מהם כרטיס חדש או שזה בעיה בדרייבר? ומה הם יתנו לי היום כש7900GT כבר לא במלאי שלהם?

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by GRiM,

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3495 לכל מי שתכנן לקנות ב-1190 ש"ח (כמוני), המחיר עלה ב-100 ש"ח. :'(

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Ran B,

היי חברים, בספט' האחרון (2010) רכשתי מערכת מחשב חדשה, שלמה עם מפרט טכני מאוד מדוקדק לצרכים שלי והרבה יותר. חלק מהמפרט הוא מעבד I7, זיכרון 8GB, לוח-אם P55M-UD2 וכרטיס מסך 460GTX עם 1GB זיכרון, ספק ENERMAX 525W. אני עובד על WIN7 ULTIMATE ששודרג ע"י ANY TIME UPDATE כשהיה בגרסאת ההום-פריום לפני. (64BIT שתי הגרסאות..) וכן על גרסאת דריברים עדכנית של NVIDIA, שהשתחררה בינואר האחרון - 266.99 האמת שעוד בערכת דריברים 258(נקודה משהו..) נתקלתי בבעיות רציניות של CRASHים וRECOVER של הKERNEL. מידי פעם, בעת קצת מאמץ גרפי (ואפילו בכניסה לסרטי YOUTUBE) המסך נכבה לכמה שניות וחזר והווינדוס טען שהוא שיחזר את הKERNEL שקרס לNVIDIA... זה היה קורה לא מעט פעמים ומתישהו הפסיק עם המעבר לדריבר 260.99.…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.