עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gggil,

לפי מה שהבנתי המחירים של הרטיסים האלו לא בשמיים אז הכרטיס הכי טוב שללא חיבור כח נוסף מהספק, בבקשה תיידעו ותביאו לכאן אני יודע שעדיף כבר להחליף ספק ולקנות כרטי מסך נורמלי אבל אין לי מספיק כסף גם בשביל ספק טוב וגם בשביל כרטיס מסך טוב..אזז בבקשה ;D תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp זה הלוח אם . כרגע יש לחבר שלי geforce2 mx440 הלוח האם שלו תומך ב Provides an 4x AGP slot and 4 PCI slots; fully compliant AGP2.0 and PCI 2.2 specification. קראתי פה שכולם ממליצים על ה 6600 . מצאתי חנות בתל-אביב בדרך שלי ללימודים http://www.memorypc.co.il/?catid={A83A470F-8943-4E2F-9FAA-A04BDF5A2DDB}&itemid={6DF88D79-5423-4368-BEC3-7408C2EA0A73} מחיר : 720 ש"ח רציתי להיות בטוח מאה אחוז שזה יעבוד אצלו בעיות כי מחר אני הולך לרכוש את הכרטיס הזה . תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by MightYaad,

מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לרנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה.

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  4. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך: אלה הכרטיסים SAPPHIRE R9 290X 4GB GDDR5 r9 290X 4gb ddr5 pci-e dual dvi-d/hdmi/dp או GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition נגיד במידה שתיהם באותו מחיר...מה יותר חזק מבחינה גרפית שישמש אותי לאורך זמן? והשאלה אם אני צריך לוח אם מיוחד או רכיב מיוחד בשביל אחד מהם? או שכול לוח אם סטנדרטי יתאים?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by רוני רו,

היי מבקש את תגובתכם לגביי הכרטיס הנ"ל. רוני

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gal,

ובכן ברשותי כרטיס מסך ATI 9700 NON PRO רציתי לדעת האם כדאי להחליף אותו בכרטיס מהחדשים שיצאו למרות שהתקציב שלי הוא עד 600 ש"ח.האם יש כרטיס שהוא יותר טוב ממנו ומגיע עד תקציב כזה? כמובן מדובר על כרטיס AGP והשימושים שלי הם בעיקר גלישה וקצת משחקים.מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד סכום של 1500 שקל, אם יש משהו עדיף משמעותית בתוספת קטנה אז אפשר לחרוג... לא אכפת לי אם הוא יהיה של חברת ATI או NVIDIA, הכל הולך... עדיף שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב בשביל הכיף שבעיניין ראיתי שיצאה סידרה חדשה של NVIDIA, 200 ?! עדיפה ? שווה להשקיע ? תנו רעיונות תודה.

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by K_D,

אז כך שמתי עין על מסך SAMSUNG TFT 19'' 930B+DVI אבל רציתי לדעת אם גם LG יש דגם שנועד למשחקים ממש כבדים *נע לא לכתוב תבחר מסך CRT

9. Started by WizMaster,

שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by weamir,

לפי מה שרשום באתר של אלבטרון מהירות ליבה אמורה להיות 500MHZ ומהירות הזיכרון 400MHZ ראו מה מופיע אצלי כשהכרטיס על 3D כשאחזיר ל2D מהירות הליבה יורדת ל300MHZ,אך מהירות הזיכרון נשארת 900MHZ!!!!!!!!!! לא ביצעתי אוברקלוק אלו המהירויות שניתנות בDEFAULT האם זה תקין? האם באמת עליי להוריד את מהירות הזיכרון ל400MHZ? מצורף קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by The_Byter,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zivM,

הקיץ המגעיל הגיע והטמפ' יחד איתו לא מאחרות לבוא... אבל זה לדעתי כבר מוגזם. יש לי 7800GT של GAINWARD עם סיילנסר מורכב עליו. שימו לב: לפני כ3 שבועות שרכשתי אותו (אפילו יותר) הוא היה 43 מעלות במנוחה. עכשיו סתם במקרה יצא לי לבדוק-הטמפ' היא 56 מעלות במנוחה !!!!!!!! זה נראה לכם הגיוני קפיצה של 13 מעלות ??? יש לציין שבדקתי בתוכנה שקיבלתי עם NVIDIA. אני מבריק פעם בשבוע את המחשב-אין שום גרגר אבק,הסיילנסר מבריק וכך גם הכרטיס מסך. אם זו הטמפ' במנוחה אני מפחד לבדוק מה הטמפ' במנוחה... מה אתם ממליצים לעשות נגד זה?

• 11 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by roeiw,

שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים, להלן המפרט שלו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box לוח אם: Abit AB9 PRO זכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version מארז וספק: Antec Silent + 430W power supply מסך: LG FLATRON L1932TQ רצולוזיה 1280x1024 לצערי הכרטיס מסך שבק חיים ואני מחפש לו תחליף. התקציב הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח על הכוונת שלי הכרטיסים הבאים: SAPPHIRE RADEON HD5770 VAPOR-X 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6545 Innovision Geforce Fermi GTX460 1GB GDDR5 PCIE http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=800…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה! אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 . תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי! תהנו ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Eonblueapoc,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- 9800GT, המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte Lakeport-G i945G 2x512 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS מסך 19" רזולוציה 1280X1024 האם 9800GT יהיה חזק מידי בשביל המפרט? אני בטוח הולך גם להחליף את הזיכרון ל-2GB או 4GB, לא סגור עדיין. ואם אפשר גם להמליץ לי על יצרן טוב לכרטיס המסך הזה, לא למטרות OC. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  18. חברה מה קורה? אז כך יש לי שני כרטיסים של ASUS 7800GTX ? אחד ניקנה מנעה.. ואחד ניקנה מחו"ל!.. כמובן שאת כול הניסויים שלי עשיתי על זה שניקנה מחו"ל כי גם כך אין אחריות אליו.. בקיצור אחרי כול הניסוים רציתי לעבוד ב SLI.... אז חיברתי גם את הכרטיס שניקנה מנעה... בקיצור מחבר הכול עובד הוינדוס וכו וכו ניכנס למישחקים או לאקואמארק וכאלה.. איך שהמשחק עולה או איך שהתוכנות של הבנצמארקים עולות ישאר כול המסך פסים משולשים וכו וכו.. מה הולך פה???? ניסתי להפעיל את המשחקים גם עם הכרטיס של נעה בלבד אבל גם איתו יש את כול המשולשים וחירבושים האלה.. מה הולך פה? בוינדוס הכול עובד חלק!!!! רק במחשקים.. נכון שיש אחריות וכו וכו אבל אולי יש פתרון לכול זה לפני האחריות?.. יחיאל

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by id3232,

שלום רציתי לדעת לדעתכם למחשב למשחקים שאני בונה עם מרובע ליבות ולוח P43 עם ספק של לפחות 450W איזה מהכרטיסים הבאים הכי משתלמים: geforce 9600GT Ati HD4770 geforce 250 GTS אני יודע שבביצועים ה250 מוביל וה4770 אחריו אבל מסיבה מסויימת אני קונה תכרטיס מאדם פרטי ככה שהוא במילא יותר יקר לכן צריך להתחשב במחיר בהשוואה לתמורה והאם ההבדלים בין ה250 וה4770 ל9600 באמת כאלו גדולים? והאם ה9600 יחזיק למשחקים בצורה טובה לשנה-שנתיים הקרובות כמו שהשניים האחרים יוכלו?! תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ohad,

1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by beber,

שלום, אני חושב על לקנות מסך חדש אך הידע שלי במסכים מועט מאוד ואני לא יודע בדיוק מה לחפש חוץ מזה שאני רוצה 17 אינץ' אני לא יודע איזה עוד מרכיבים דרושים כדי לבחור מסך טוב. אנא עיזרו לי ותגידו אילו מאפיינים של מסך צריכים לחפש (שמעתי משהו על refresh rate ורזולוציה או דברים כאלה) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eladbu,

6600agp or 5900256bit xt לא GT מה אתם אומרים אני לפני קניה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הזמנתי כרטיס עם 64 זכרון ואני נורא לחוץ כי אני מפחד שעשיתי טעות.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by tal_p,

המערכת שלי היא: amd athlon x2 3800 2.1GHZ asrocl alivexfire esata2 3GB ram עכשיו.. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל 9800GT זה ישתלם לי??

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by Snowolf,

קניתי עכשיו את הכרטיס geforce 6800 leadtek יש לי לוח אם מלפני שנה שנתיים של ABIT NF7 series הכרטיס לא מבצע כמו שהוא אמור... יכול להיות שיש בעיה עם הלוח אם? הספק שלי נראה לי 350 נקי..אמור להספיק כמו שהבנתי

• 11 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.