כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
(אני מקווה שאני לא מציף את הפורום, אבל יש לי התלבטיות קשות כי גיליתי שהתקציב שלי יורד לאיטו.. ???) האם הכרטיס הזה מספיק חזק להריץ מחשקים חדשים (NFS carbon, FEAR) עם כל הפילטרים ברזולוציה 1024-768 ומעלה? לא כך כך חשובה לי הרזולוציה, כמו הפילטרים ו HDR מה הספק כוח המינימלי בשבילו? מאיזה חברות כדאי לקנות אותו? עברתי על הרבה חנויות וזה היחיד שמצאתי: XFX GeForce 7600GT 256MB AGP http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2747 (התקציב הוא 1000 שח פחות או יותר) ושאלה אחרונה, winfast זה גם כרטיס שמתאים למשחקים? ותודה לכל מי שענה לי עד עכשיו על כל השאלות, ממש עזרתם לי
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ב700 שקל כנראה GFORCE3TI200 אני פשוט רוצה המלצה על חברה מבחינת ביצועים ופילטרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה רדאון עדיף HERCULES או GIGABYTE תגיבו זה חשוב ותגידו למה! תודה!!!
-
והאם הביצועים יהיה יותר גבוהים מה5900XT ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם יש לי עמדת מחשב שאני צריך לרכוש בשבילה כרטיס מסך PCI-E החברה שאני עובד דרכה שלחו לי מפרט עם כרטיסי מסך מומלצים וכאן תמונה הבעיה שכול הכרטיסים המומלצים ישנים בטירוף ! הינה מפרט מומלץ לטענתם והפירוט של הכרטיסי מסך Windows XP 32bit, Windows XP 64bit, Windows Vista 32bit, Windows Vista 64bit Pentium 4 / D / Core 2 RAM : Recommended 1 Gbt Advanced 2 Gbt Graphic Cards: Graphic card supports OpenGL Nvidia Quadro fx 540 128MB (PCI-E) Quadro fx 550 128MB (PCI-E) Quadro fx 560 128MB (PCI-E) Quadro fx 570 256MB (PCI-E) Quadro fx 1300 128MB (PCI-E) Quadro fx 1400 128MB (PCI-E) Quadro fx 1500 256MB (PCI-E) Quadro fx 1700 512MB (PCI-E) Quadro fx 3000 256MB (AGP)…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אני צריך כרטיס מסך בתקציב גדול של 10000 שקל.. האם זה עם חריגה קטנה יעשה את העבודה?: http://skypc.co.il/pl_product~LV567~8~0.htm
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בכרטיס של ASUS המיועד לOC ומגיע ללא OC מהקופסא. יש לו קירור משופר מן הסתם, ומכיוון שהפעלתי אותו ללא OC מאז הקניה, הוא הצליח לסחוב 5.5!!!!!!!!! שנים ללא תקלה. אולי התקלקל היא מילה חזקה מדי. הכרטיס נדלק וגורם למחשב להיתקע/לקרוס בעליית וינדוס, ומראה ארטיפקטים בדרך. הסיבה סביר להניח היא התייבשות והתפוררות המשחה הטרמית על הזכרונות. ואולי גם הזזת המחשב לאחרונה כמה פעמים. בנוסף המשחקים ששיחקתי הרבה בחג נתנו לו מכת חום ארוכה מאוד. מבאס שזה קרה באמצע הקמפיין הראשון של CIV6. אני יכול לנסות לתקן את הכרטיס עם החלפת משחה. ואם זה לא יעזור אז אולי בישול בתנור. לא בטוח שאצליח לתקן את הכרטיס, למרות שבהחלט…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש... הסיבה לכך זה הלופ האינסופי של הכרטיס מסך או כפי שרבים קוראים לזה ה"באג" של ה-VPU recover. אני צריך המלצה עד 500 ש"ח ולא כרטיס של ATI אני חוזר לא של ATI תודה ומקווה להרבה תגובות...
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי? למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל). אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי תקציב של 800 שקל עכשיו אני מעוניין ב fx5700 עכשיו מצאתי שתי כרטיסם מתאימים http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2592 עכשיו הכרטיסם בערך אותו מחיר ההבדל היחדי הוא שלגיגה בית יש 256 זכרון אבל משהו פה מוזר ה giga byte עובד על 128 bit ואצל אסוס רשום 256bit אני לא יודע אם בשניהם מתכוונים ל באס של המעבד השאלה שלי אם כדאי את של אסוס כי הוא באמת עובד על 256 ביט ולא על 128 כמו הגיגה בית תדוה רבה זה חשוב תודה תודה
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רכשתי לפני 4 שבועות מחשב חדש וחזק עם כ.המסך GTX 285. אני מרוצה מהכרטיס ומהביצועים שלו בכל המשחקים.כל המשחקים טסים חלק על הכי גבוה. היום התקנתי את CRYSIS בפעם הראשונה ואיך שהפעלתי אותו התחלתי לשמוע רעש מוזר שבקע מתוך המארז,הרעש נמשך במשך דקה ואז נעלם,אח"כ שיחקתי את המשחק סבבה. חשבתי שמשהו דפוק במחשב ואז הפעלתי שוב את CRYSIS ושוב הרעש חזר למשך דקה. מניין נובע הרעש הזה? האם הוא בא מהכרטיס מסך? אם כן אז אם אשחק את CRYSIS הכרטיס מסך עלול להינזק? האם זה קרה לעוד אנשים? אחרי ששיחקתי במשחק בדקתי טמפ' וראיתי 73 מעלות בכרטיס מסך,לפי מה שקראתי הטמפ' סבירה לGTX 285 בעת מאמץ. תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מפרט כזה: i5 4570 16GB RAM עקרונית, היה במחשב GTX780 שנהרס... וגם הספק כנראה יחד איתו... השאלה היא מהי הכרטיס המקסימלי שהמחשב הזה יכול להחזיק בצורה טובה בלי צ.ב. או שעדיף כבר לרכוש פלטפורמה חדשה, בערך רייזן 2600 + RX580
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש (RX 480) ושמתי לב שה FPS שאני מקבל בהמון משחקים הוא נמוך בהרבה ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה. אם לדוגמא אני אקח את GTA V, מחשב עם מעבד חלש יותר ועם nvidia 970 עם אותן הגדרות כמוני מקבל FPS גבוה בהרבה (כמעט כפול!) המחשב שלי הוא: מעבד: I5 3570K Ivy Bridge לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H כרטיס מסך: MSI RX 480 GAMING X 8G זיכרון: 4 סטיקים של 4 GB כל אחד (שתים של micron technology ושתי של corsair) ספק כוח: Seasonic S12II-620 המחשב עבר פירמוט לאחר התקנת הכרטיס ואני משתמש בדרייברי הבטא האחרונים של AMD, עשיתי בדיקה עם 3dmark והתוצאות מצורפות בקבצים המצורפים, בנוסף הטמפרטורה של כרטיס …
-
- 11 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
לוח אם של GIGABYTE מודל 945GZM ספק 500W של HEC ו מעבד E6320 ניסיתי לחבר 4850 של ספיר במחשב הזה אם שני ספקים שונים , בשניהם המסך מראה NO SIGNAL , גם במסך אחר זה ככה ובמחשב אחר הכרטיס עובד , אז מה הבעיה ? תודה רבה למי שעוזר הכרטיס מסך הוא 4850 של ספיר דגם VAPOR X אם 512MB
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לCRYSIS, קיבלתי היום את ה8800GT שלי בשעה טובה ואני משחק בCRYSIS. בשלבים הראשונים הכל פעל על HIGH בלי בעיה אבל בערך בשלב של RECOVERY ככה הכל התחיל להיות קשה בHIGH והייתי צריך להעביר לMEDIUM אחרת לא יכולתי להזיז את העכבר מהר מימין לשמאל בלי לגים רציניים. הבעיה היחידה שלי כרגע היא שעדיין לא השגתי לטעמי מספיק RAM לCRYSIS, ולהשערתי זה יכול ליצור צוואר בקבוק- יש לי רק 1 GB של RAM. אני מחר כבר קונה RAM כדי שיהיה לי 2 GB, האם זה יספיק? מדובר כאן על מסך 19 אינץ' LCD ברזולציה 1280 על 1024. יש לי מעבד של CORE DUO E6300 1.86 GHZ. האם זו באמת הבעיה או שזה פשוט הE6300? אמרו לי שאפשר לעשות לו OVERCLOCK אבל אני לא יודע איך. למישהו יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-