כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לקנות את ה 6600 gt agp מצאתי את הכרטיס במחירים של 1200-1300 digma .co.il הבעיה היא שיש שלושה יצרנים Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb PX6600GTTDH Gigabyte Geforce FX6600GT 128 mb bulk GV-N66T128D Albatron GeForce FX 6600GT 128 MB 128 Bit DVI TV OUT AGP6600GT על איזה מהם הייתם ממליצים? מחשב פנטיום 4 2.8 ג'יגה חצי ג'יגה ראם
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם הכרטיס הזה (7600GS) של MSI שווה לחברות האחרות - Leadtek, evga, galaxy, GB?? (המחיר לא משנה)
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום !! אני לא יודע איזה כרטיס לקנות את ה - X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני חושב שאת ה - 6800U יותר כדי לי מפני שהוא תומך בטכנולוגיה חדשה שה - X800XT לא תומך שהיא PS3.0 עכשיו שתי הכרטיסים הם בערך אותו דבר חוץ מהטכנולוגיה הזאת וה - X800XT מציג רק מהירות יותר טובה הוא לא מציג איזה טכנולוגיה חדשה אבל מצד שני עוד כמה זמן ייצא עוד טכנולוגייה חדשה שהיא - PCI-E ואז ה - AGP יעלם לו עכשיו השאלה שלי היא כזאת מתי ה - PCI-E ייצא כבר ????????? האם זה בקרוב ?????? כי אני כבר לא יכול לחכות עם הג'יפורס 4 המסריח שליי עכשיו אם אני יקנה את אחד מהכרטיסים האלה (X800XT 6800U) אחרי (אני לא יודע כמה זמן בגלל זה אני שואל ) כמה זמן אני מאמין שבקרוב ייצא ה - PCI-E ואז הכסף שהשקעתי באחד מהכרטיס…
-
- 11 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שמי שי ואני חדש פה. רציתי לשאול אם אפשר לעשות SLI עם ההכרטיסים האלה 260-280 או שSLI אפשרי רק עם 2 הכרטיסים הם אותו דבר? והאם SLI אפשרי על הלוחות אם החדשיםX58 למעבדי הCOREI7? למשל על לוח כמו אינטל SMAKROVER אני פשוט מתלבט אם לחכות קצת ולקנות לוח אם חדש, זכרונות חדשים ואת המעבד החדש ולעשות אחר כך SLI עם הכרטיסים האלה. או פשוט לא לחכות, לקנות מעבד 2-4 ליבות מהדור הנוכחי עם לוח עם שתומך SLI ולעשות את זה (גם כן עם אותם כרטיסים שציינתי). ועוד שאלה, האם הHD4870 של ATI עדיף כיום על כל הכרטיסים? כי הרבה ממליצים לי עליו, אבל יש לי נטייה לקנות תמיד של NIVIDIA. הם אף פעם לא אכזבו. תודה לעוזרים(: יום טוב
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי שלום ניסיתי לחבר את המחשב שבסלון לטלויזיה שבסלון בעזרת כבל S-VIDEO. הבעיה היא שיש הפרעות בתמונה, מן "גלים" כאלו. כאשר חברתי את אותו המחשב לטלויזיה שבחדר שלי, הכל עבד מעולה ולא היו הפרעות בתמונה. שתי הטלויזיות כעיקרון מאותו סוג, SAMSUNG. חשבתי שאולי הבעיה היא בשיטה של התמונה, PAL_B, NTSC וכו'. יש אפשרות שזאת הבעיה? אם כן, איך אני משנה את השיטה כך שתהיה התאמה בין ההגדרות לטלויזיה? *הכרטיס מסך הוא nVIDIA 6600 תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה4850 שלי הלך לעולמו...ימח שמם של FOXPC גם שאני לא יכול לממש אחריות בגללם. בקיצור צריך כ.מ חדש,אני לקראת צבא ואמרתי לעצמי שעדיף לקנות משהו משומש,בעיקרון אני לא משחק במשחקים כאלה כבדים...מפה לשם פיפא שיוצא לי או פוטבול מנג'ר. 300 ש'ח זה מחיר מספיק הוגן לTwintech GF 9800GTX+ 512MB XT OC ? והבאתי גם ספק חדש מסוג EM LIBERTY 400W שהוא עם 30A במסילת ה12V המערכת שלי- E5200 כרגע ללא OC אבל בהמשך יהיה,מאמין שיהיה צ.ב עם הכ.מ. G41 ES2L 2GB-סטיק בודד SS F1 640 SS F3 1TB אולי עוד קשיח בהמשך.. איפה הכ.מ הזה גם עומד בין ה4870-4850-260GTX תודה על העזרה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך evga 6800gs ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר כרטיס של gigabyte אן leadteck זה יעבוד בתצורה ? או שחייב EVGA? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE או RADEON לקבל מחבר, מה עדיף? יותר בפירוט: Gigabyte RADEON 7000 64MB TV-Out Retail VideoCard או Innovision Geforce 4 MX440-8X 64MB DDR TV-Out VideoCard
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שדרגתי ל-560TI ואני מוכר 4870 512, אני ממש מתלבט בכמה ... ? הוא כמובן בלי אחריות כבר, REFERENCE לגמרי (ותקין...) כמה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/pcie-4.0-power-speed-express,32525.html רק אותי מפחיד לחשוב על לפחות 300W שיעברו דרך הלוח?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל החלטתי לעשות בדיקה למחשב שלי (ראו מפרט בצד) בתוכנה 3DMARK05. הציון שלי עם NVIDIA GeForce 6600TD 128MB הוא 2122 נק',האם ההמחשב שלי בסדר אחרי הפסקת החשמל?
-
- 11 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבי קנה מסך "23 חדש למחשב שלו (samsung p2350), אבל הכרטיס הגרפי הוא און-בורד ולא תומך ברזולוציה. אשמח להמלצה על כ. מסך AGPx8 עם יציאת DVI שתומך ברזולוציה 1920x1080. מגבלת התקציב - הכי זול שיש ולא יותר מ-300 ש"ח. השימושים: אינטרנט וסרטים (בעתיד גם סרטי HD, כך שאם יש מקודד 264 על הכרטיס זה מצוין) תודה!
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הרצתי כמה בדיקות על המחשב שלי והתוצאות הם לא מי יודע מה, ציפיתי ליותר אז כחה 3Dmark03=3666 3Dmark01=13288 3Dmark05=1379 יש לי את הדרברים החי אחרונים להכול (ערקת שווים,כרטיס מסך, וכול שער רחיבי המחשב שלי) אין OC בכלל על המארחת המפרט בחתימה אז העם אילו הם התוצאות שאמורות להיות, או שיש פו איזה בעיה? (עגב, לפני ההרצה הרצתי ADaware וניקיתי הכול, מחקתי TEMPS סגרתי את כול התוחנות\servises שלא היתי צריך)
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ Asus M2NPV-VM nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer 667 OCZ Gold שתיים של 1ג מחפש כרטיס בסביבות 300, לא גיימר אבל לא עולים לי ה-call for duty החדש לדוגמא. אני מקווה שהנתונים מספקים ותודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, לאחר התייעצות עם פורום תמיכה טכנית הגעתי למסקנה שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך התקול במחשב בן 2 וחצי שלי. המפרט שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D UT 2 gig ram eVGA geforce 7900 GT CO מסך 19'' של סמסונג Syncmaster 931C אני רוצה כרטיס התואם לביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או מעבר לו במחיר שנע בין 400-450 שקל. ושהמערכת שלי תוכל לנצל טוב. הומלץ לי על radeon HD 4550 - השאלה האם הוא אכן מקביל בביצועים והאם עדיף של אסוס או ג'גהבייט ? האם לא כדאי להשקיע עוד קצת ל HD 4670 או HD4650 ?? האם 4650 לא ינצל את המערכת שלי כראוי ? לא מתוכננים שדרוגים נוספים בשנה הקרובה. אגב לגבי ההרכבה של כרטיס חדש, אני צריך לדעת משהו מיוחד או פשוט לפרק את הישן ולהרכיב על אותו חרי…
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-