כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס המסך הבא של NVIDIA מקבל מחיר מומלץ ופירוט רשמי מלא, לפני ההשקה החגיגית בשבוע הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מתכננים לרכוש לעצמכם את מוצר הדגל החדש של AMD? כדאי שתבדקו טוב מתחת למכסה לפני שאתם משלמים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-amd-%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a8%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%91-fu/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש..הכרטיס ישמש מדי פעם למשחקים [כמו סיבוליזיישן 4] אבל בעיקר לסרטי hd ... אז איזה כרטיס עדיף? לסרטים? למשחקים? שווה ההבדל במחיר? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים דפקתי בדרך משונה את כרטיס המסך שלי (GEFORCE 2 MX44 64 ) שממנו הייתי יותר ממרוצה. הוא הריץ לי את AGE OF MYTHOLOGY ברזולוציה הטובה ביותר שהמסך שלי תומך בה עם כל התוספות האפשריות. למשחק הזה הוא פשוט היה מושלם. הוא גם הריץ לי משחקים אחרים כמו CALL OF DUTY וBATTEFIELD . אך הבעיה שלו הייתה במשחקים כמו היטמן 2 שבהם הפילטרים עיקבו את התמונה,אבל לאחר כמה שינויים בהגדרות הכל הסתדר. אז נכון,היו משחקים שלא יכלתי להריץ,אבל היו כל כך הרבה משחקים איכותיים שכן יכלתי להריץ שסיפקו לי שעות של הנאה. אז לאחר שדפקתי את הכרטיס התחלתי לחפש חלופות.בהתחלה רציתי גי פורס שניים כמו שהיה לי,אבל המחיר שלו זהה לחלוטין למחיר של גי פורס 4 (לא פחות ממאתיים שקלים) ולבסוף ראיתי שבתוספת של פחו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך של אחי הלך לעולמו.. והוא צריך כרטיס בשביל לשחק מידי פעם קול אוף דיוטי ומשחקים בסגנון (לא מחפש איכות הכי גבוהה וכו', שיריץ סבבה ולהנות מהמשחק אפשר גם בגרפיקה נמוכה.) תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי זול שיתן לי על 2560X1440 את אותם הביצועים שה5850 נותן לי על 1680X1050, בגלל שרוב העבודה שלי היא בsolidworks או ב proengineer אני נוטה קצת יותר לכיוון nvidia בגלל cuda. הספק שלי הוא seasonic m12II-500W אני לא מגדיר תקציב כי אין לי תקציב ידוע, כמה שאצטרך, אשלם, אבל שוב המטרה היא הכי זול שיתן לי את אותם הביצועים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם זה ראשי תיבות של משהו... של הכרטיסי מסך של נוידיה, או שסתם הם לקחו תשם הזה. בקיצור למה זה משתייך? תודה לעוזריים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי כדי שיעמוד טוב יותר בדרישות של משחקים עכשוויים ועתידיים. המפרט שלי כרגע הוא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-880GM-UD2H 12GB RAM Sapphire Radeon HD6950 2GB 500W psu Samsung SyncMaster 226BW 22inch המשחקים שאני מתכוון לשחק בהם ורוצה להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר הם Witcher 3, Fallout 4, Far Cry Primal, וכדומה. חשבתי ללכת לכיוון של GTX970, אבל פתוח להצעות. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש צורך לשדרג גם את המעבד / לוח אם כדי שיתמכו בכרטיס חדש? אם כן, אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עומד לפני קנייה של 2 כרטיסי 4850 של Sapphire ש-1,600 ש"ח לשימוש ב-CrossFire על לוח X48. חשבתי לעצמי, 2 קירורים של S1 = 250 ש"ח בערך 2 הכרטיסים = 1600 ש"ח תוספות עבור לוח X48 = 100 ש"ח בערך סה"כ = 1950 ש"ח. האם לא אוכל כבר לקנות בסכום הזה את ה-4870x2 כשיצא ? ביצועיו קצת יותר טובים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט בצד,כרגע ככל הנראה יש לי קונה לHD5850 ב450 ש"ח,ככה שהתקציב שלי הוא 1900-2000. השימושים הם בעיקר משחקים על הגדרות מקסימליות לשנתיים הקרובות +-(ככה היה כשקניתי את הHD5850 לפני 3 שנים ואני מקווה שיש כרטיסים שיכולים להציג ביצועים טובים במשך שנתיים קדימה לפחות...),אני מעדיף לא לעשות OC,אבל אם השיפור יהיה גדול,אז למה לא. כרגע אני משתמש בDELL 2209WA ומשחק ברזולוציה של 1680x1050,אין לי כוונה להחליף כרגע את המסך,אבל בבוא העת הוא יוחלף למסך גדול יותר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Core i5 750 @ 3.6 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero2 יש לי 2 מחשבים כאלה בבית (שתיהם היו עם HD4850) לא מזמן קניתי לאחד מהם GTX570 ה1700 ש"ח אני רוצה לקנות עכשיו למחשב השני כרטיס חדש ויש מחיר טוב ל6850 השאלה שלי זה אם המחשב שלי יוכל להחזיק שניים כאלה ולנצל אותם או לפחות להגיע לביצועים של GTX570 \ 580 1680X1050 מעדיף תמיד על הכי גובה בגרפיקה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו'). אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד. לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי. (המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון). הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המעבד שברשותי הוא I3 2100 וספק של SEASONIC S12 520W.. האם הוא יחזיק את הכרטיס כמו שצריך? ואם כבר שואלים, איך הוא יחזיק את R9 280X גם כן? למרות שהוא לא בתכנון... המעבד שלי יצור צוואר בקבוק עם 270X? אני פשוט די נמנע משדרוג מעבד כי זה די יקר עבורי.. איך השילוב יהיה? משחקים מודרניים בדרך כלל.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במחשב עם התצורה הבאה: E4500 Asus P5N-E SLI 2048 RAM Gigabyte GeForce 8500 GT האם השידרוג המומלץ יהיה כרטיס מסך, כאשר מדובר בתקציב של 300-400 ש"ח? לדעתי כן, אך השאלה היא האם שווה לעשות SLI מה-8500GT או לקנות משהו אחר? ומה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס ומופיע אפשרות ל - VIDEO MEMORY CACHE MODE . ניתן לשים על - UC שזה - UNCACHEABLE ניתן לשים על - USWC - שזה - UNCACHEABLE , SPECULATIVE WRITE COMBINING . יש לי כרטיס מסך ג'י-פורס 4200 TI - עם 64 מגה זיכרון. כתוב לא לשים על USWC עם הכרטיס לא תומך - ולא מצאתי שום נתונים ... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס נראה מאוד מאוד ארוך ורציתי לדעת האם יש אפשרו תשהכרטיס (R300) לא יכנס לי ללוח אם... Asus A7M ומארז סטנדרטי יכנס או לא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-