עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 שמחובר ב- hdmi לטלויזיה ... נגיד ואני רוצה לראות סרט, איך אני מפעיל שאני אראה תמונה ב- LCD ?? יש אפשרות בלחיצת כפתור לזפזפ בין המסך של המחשב למסך של הטלוויזיה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pavlo,

יש מבצע כרגע בלוגי'ק פיסי של 7800GTX ב 2900 ש"ח. האם כדאי לקנות? לינק לדף המכירה: http://www.logicpc.co.il/heb/crazyDetail.aspx?icom=7252&pr=2900 תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by m_a_t,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ועוד לא סגרתי מה לקנות מבין 2 הכרטיסים הנ"ל. אני מתכנן לעשות אוברקלוק צנוע ברגע שאני אקנה את הכרטיס ואוברקלוק חזק יותר כאשר אני אראה כי הכרטיס אשר קניתי מתחיל לקרטע במשחקים. מה כדאי לי יותר לקנות? ההבדל במחירים הוא לא גורם, 50 שקל הבדל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Regev,

כמו שאמרתי אני צריך את הכרטיס הכי משתלם ולא הכי טוב שיריץ DOOM 3 GTA3 JEDI KNIGHT וכו' חלק ושיהיה קנייה משתלמת לשנתיים הבאות.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי מחשב ישן שנקנה מערוץ הקניות לפני כ4 שנים, יש לו מעבד E2140 ולוח שאני לא זוכרת אבל אני יודעת שבRAM הוא DDR2. האם תהיה בעיה אם ארצה להרכיב לו כרטיס מסך כגון 520GT שכתוב עליו DDR3? - אני רוצה לציין שאני גם מחליפה את המעבד ל E6400

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש ברשותי מחשב פנטיום4 1400 מגה הרץ. 384 זכרון. וחשבתי על לקנות כרטיס מסך שיספיק למחשב להריץ קצת משחקים נורמליים כי המחשב הזה עומד לעבור לאחים שלי ואני קונה מחשב חדש. אני מוכן להשקיע עד 400 שקל וגם זה בלחץ על המחשב הזה, אז מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shlomoreuven,

באתר הנ"ל http://www.techspot.com/products/graphics-cards/gigabyte-geforce-gtx-650-ti-2gb-128-bit-gddr5.86744/ אפשר למצוא הרבה מידע על ביצועים, הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 650 Ti 2GB 128-bit GDDR5 נראה מבטיח למדי, שמתי לב שאייבורי מוכרים אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10061 יש לי ספק חדש של זלמן 500W- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9585 קודם כל אשמח לשמוע את חוות דתעכם על הכרטיס, והאם צריכה להיות לי בעיה עם הספק?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, קודם כל, אני עשיתי חיפוש בנושא... מצאתי מספר דיונים אבל לא קיבלתי תשובה ישירה לשאלה שלי. אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב, בין החלקים הHD4850. בהתחלה חשבתי ישר על ג'יגה בייט, אבל אחרי התבוננות נוספת ראיתי את הכרטיס במחירים נמוכים הרבה יותר, עד 160 שקל פחות (הפליט). מה יש בג'יגה בייט שעשוי להצדיק את מחירו היקר? ואם אין הצדקה, מה המומלץ ביותר מבחינת רעש/קירור/ביצועים (OC)... בסקאיי אין מבחר גדול, אבל משם אני מזמין את המערכת כולה...: http://www.skypc.co.il/search.asp?PNum=1&Qsearch=RADEON%20HD4850%20&QManufact=&OrderBy=3 מה הכי עדיף מבין אלו? ואם יש משהו שיכול להצדיק קניה ממקום אחר?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GizmoTheCat,

אחרי 6 שנים ה770gtx שלי שבק חיים והגיע הזמן לשדרג. מטרה: גיימינג מסך: Asus ROG 279q, מסך 2k 165hz (יש שני מסכים אבל זה המסך הראשי) ספק כוח: Seasonic 650w מעבד: i7 4770k with oc to 4.3ghz יש עוד מידע שצריך להוסיף? בגדול התקציב הוא עד 2k אבל גמיש עד 2.5k אם זה ממש שווה את זה. האם הספק כוח יספיק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

11. הציטוט נלקח מ"Pc plus" "כמה מהמפלצות שלנו כללו בתחילת הפיתוח כמיליון פוליגנים . המפלצות של היום כוללות עד חמשת אלפים פולגינים ." אני מאמין שהם יריצו הרבה בחינות על הכרטיסים הגרפיים כדאי לראות איך הם רצים עד שזה ירוץ ברזולוציות גבוהות ב high , זה מחזק את התאוריה שהמשחק שרצו ב e3 היה יותר tech demo להראות את הגרפיקה עד שהוא יצא אולי היא תרד .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בדברים הבאים: 1.הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל שמשחקים כמו NFS וכאלה יעבדו בצורה כזו או אחרת..סתם להשוויץ בסלון) 2.לשימוש במחשב אישי על מסך LED 24 FHD ומקביל שימוש חיבור לטלוויזיה 51 FHD בסלון (צריך שתהיה תמיכה בשני מסכים במקביל ובמסך ליד מסך ככה שמעבירים דברים מאחד לשני) 3.שיתמוך ב3D (הטלוויזיה בסלון היא 3D) 4.רצוי 2 HDMI אבל אסתפק ב1 ואז אני אחבר את המסך מחשב בDVI..(אז אם יש HDMI 1 אז שיהיה גם DVI) 5.שיעביר פורמטים חדשים של AUDIO true hd/dts hd עכשיו לא מסובך למצוא כרטיס שתומך בכל אלו, הבעיה היא שיש כל כך הרבה סוגים ואני הולך לאיבוד התקציב - 300-500 כמובן רצוי ב300 , 500 זה אם אין ברירה או שזה שדרוג משמעותי השאלה היא האם הכרטיס משפיע באופן …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אין לי מושג אם כדאי לי לחבר את המסך לDVI כי בינתיים אני מחובר לחיבור VGA כבר שנה ואולי זה יתן לי בונוס מסויים אם מישהו יודע ויוכל להשיב לי אודה לו מאוד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by KINGMAX,

שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amir-amor,

לאחרונה אני מתעניין בנושא,כי אני רוצה לרכוש טלוויזיה דקה הייתי מעוניין גם להבין בצורה ברורה,את השוני,ההבדל בין שני המסכים(טלוויזיה) LCD לעומת פלזמה,מה ההבדל,זאת לא אותה טכנולוגיה?! באותה הזדמנות אני אשמח לשמוע המלצות מה כדאי טוב ומוצלח לקנות

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המחשב שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024. אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך למשחקים עד 400 ש"ח לילד בן 10 זה המפרט: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=colspan: 4]Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28291[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28227[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]‏Transcend 1x8GB DDR3 1333Mhz CL9 JM1333KLH-8G‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23415[/TD] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD=colspan: 4]‏Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]26513[/TD] [TD]ספקי כוח[/TD] [TD=colspan: 4]‏Antec Basiq 500W Activ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם כרטיס המסך העתידי והמסקרן של NVIDIA יהיה זה שיתחיל מגמה חדשה ושנויה במחלוקת בשוק? לכתבה

21. Started by eliranl,

למחשב AMD SEMPRON 1.4GHZ 512MB למשחקים!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 רציתי לדעת כרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? האם הכרטיס יעבוד על מעבד AMD 3200 939 אשמח לתגובה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by adi518,

לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רציתי לדעת איך אני יודע עד איזה כרטיס אני יכול לשים עם ספק זה ואיך אני יודע איזה חיבורים יש לו 8pin 6pin אני לא כל כך מכיר מזה ה6 ו8 הזה בבקשה אם אפשר עזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים