עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך למשחקים עד 400 ש"ח לילד בן 10 זה המפרט: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=colspan: 4]Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28291[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]‏Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28227[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]‏Transcend 1x8GB DDR3 1333Mhz CL9 JM1333KLH-8G‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23415[/TD] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD=colspan: 4]‏Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003‎[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]26513[/TD] [TD]ספקי כוח[/TD] [TD=colspan: 4]‏Antec Basiq 500W Activ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AcaMol,

ההבדל במחיר (ב-skypc) הוא 21 שקל. מה ההבדל בין ה-5770 לגרסה השנייה שלו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by BloodFist,

הכרטיס מסך של אחי הלך לעולמו.. והוא צריך כרטיס בשביל לשחק מידי פעם קול אוף דיוטי ומשחקים בסגנון (לא מחפש איכות הכי גבוהה וכו', שיריץ סבבה ולהנות מהמשחק אפשר גם בגרפיקה נמוכה.) תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by itaysk,

מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by barak_i,

חברה אני צריך כרטיס מסך עד 300 שקל AGP עם DVI בשביל סרטים בעיקר! מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by swisaman,

מפרט בצד,כרגע ככל הנראה יש לי קונה לHD5850 ב450 ש"ח,ככה שהתקציב שלי הוא 1900-2000. השימושים הם בעיקר משחקים על הגדרות מקסימליות לשנתיים הקרובות +-(ככה היה כשקניתי את הHD5850 לפני 3 שנים ואני מקווה שיש כרטיסים שיכולים להציג ביצועים טובים במשך שנתיים קדימה לפחות...),אני מעדיף לא לעשות OC,אבל אם השיפור יהיה גדול,אז למה לא. כרגע אני משתמש בDELL 2209WA ומשחק ברזולוציה של 1680x1050,אין לי כוונה להחליף כרגע את המסך,אבל בבוא העת הוא יוחלף למסך גדול יותר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by scylla,

אם אפשר שיהיה מKSP (משם אני בונה את המפרט) ושהמחיר לא יהיה מוגזם (מחיר סביר למסך איכותי) תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by צפיד,

הייתי רוצה לדעת האם בהשוואה כללית QUADRO FX1500 מול GT8800 או GTX/S8800 בציון הכללי מי עדיף,כאשר המדדים הם : משחקים,אנימציה,תכן HD וכ'? (משקל שווה בין הקטגוריות). האם לדעתכם ה QUADRO חזק יותר? האם בALL AROUND הא הכרטיס הטוב שיש עד לסכום של 3K? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by spitzi,

כן, אני יודע שיש כאן סטיקי ארוך כאורך הגלות בנושא 96xx לעומת GTX5xx, קראתי חלק ממנו ולא הצלחתי להסיק מסקנות. בניתי כאן, בפורום מפרטי מחשב, מפרט מומלץ לגיימינג עם כרטיס 6950. אציין כי המפרט כולל מעבד i5 2500K שאני מתכוון להמהיר ב-40%. עכשיו נוכחתי לדעת ש-PhysX זו טכנולוגיה שלא מיושמת בכרטיסי ATI כגון 6950, אלא בכרטיסי Nvidia כגון 560Ti שדומה במחיר. ראיתי משחק Mafia II עם Physx וזה מאוד מצא חן בעיני. מאידך, אני חושב שאת ה-6950 ש-TMS מציעים אפשר לפתוח ל-6970 וכך לקבל יותר ביצועים באותו כסף. אבל מה משנה לי יותר FPS אם המשחק נראה פחות יפה ? אז עדיף לי ללכת על 560Ti במקום 9650 ? ובכלל, עדיף ללכת על Nvidia באותה רמת מחיר כמו ATI ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oneq,

היי. אני בקרוב קונה כרטיס מסך מסוג radeon r9 290 של amd. רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם אחד מהמעבדים הבאים: i5 2310 i5 2400 i5 2500 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yoni321,

יש לי כרטיס 6800 EVGA. לינק: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX אני צריך תוכנה שבאמצעותה אוכל לדעת את הטמפרטורה באמצע המשחק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nec_000,

17. המחשב שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024. אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by azsxazsx,

המפרט שלי הוא asus blitz exteme q9450 2 gb ddr 3 crosier יש לי תקציב לכרטיס של 1300 שקל 1500 גג ההתלבטות זה hd4870 9800gtx 260 gtx ה 260 זה עם חריגה אשמח לעזרה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TicTacToe,

יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by computer_freak,

מה ההבדלים ומה יותר איכותי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מעוניין להקטין את צריכת ההספק כאשר המחשב מוריד בלילה. אם אוריד את התדר בעזרת MSI AFTERBURNER, האם זה יגרום לירידה בצריכה של כרטיס המסך?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ראיתי שבסטיקי אתם ממליצים על ה PX6600LE אבל לא ראיתי שיש לו גרסת AGP.. אז כאמור, אני צריך כרטיס AGPx8, הכרחי שיהיה לו DVI ו TV-OUT. רצוי שיהיה של nVidia, כבר התרגלתי לאינטרפייס שלהם.. (אלא אם יש לATI יתרון גדול בשביל השימושים שלי) אני צריך את הכרטיס בעיקר בשביל עבודה משרדית, כלומר טקסטים/אינטרנט וכו', סרטים (ולכן חשוב מאוד ה TV-OUT), ולפעמים משחקים, אבל זה לא באמת חשוב לי. הכי חשוב שאיכות הצפייה בטקסט תהיה טובה, זה השימוש העיקרי (אני אשתמש ב 1280x1024 אם זה משנה). כאמור, באיזור ה300-350 ש"ח.. אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיסים, וגם סתם כדי שאדע - לצרכים שביקשתי, אלו נתונים בכרטיס מסך חשובים? כמות הזכרון? כמות הביטים בממשק זכרון? הדגם של המעבד? תודה רבה מראש

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by compman112,

שלום אני עומד לשדרג את המחשב אני מחליף לוח אם לPCIE שזה אומר שאני צריך להחליף את ה9600XT שלי אז ככה המחשב יהיה בתקציב לא הכי גבוה שיש אבל אני רוצה שיהיה חזק למשחקים כבדים אז מה שנשאר לי זה נגיד 700 לכרטיס מסך....שהכי משתלם זה LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS כי אחרי OC זה כמו 6600GT אם אני לא טועה אבל זה יספיק לי רק לחצי שנה. וחשוב לי האיכות אז חשבתי אולי להתפשר ולנסות להוציא מהורים עוד קצת כסף לX800GTO2 שעדיין אין בארץ (ד''א מתי יגיע) והוא די חזק בלי OC ואחרי OC הוא מאוד מאוד חזק. (הבעיה שאין לי ניסיון בOC ואני יכול לזיין את הכרטיס שלי אם לא הצליח לי כי OC לGTO2 צריך לצרוב ביוס לפי מה שהבנתי). אז יש המלצות מה אוכל לעשות או שכדאי לחכות שהסדרה החדש של ATI תצא …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה אתה אומר מבין השלושה GTX275, HD4890 או4850X2 ?? שלושתם עולים פחות או יותר לפי דעתי יש תחרות בין ה4850X2 לGTX275 בעתיד(שנה) לעשות CF או SLI

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by VoLcAnO11,

היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים