עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eli100,

Core i5 750 @ 3.6 Gigabyte GA-P55-UD3 G.Skill 2048X2 CL9 1.5V Enermax Modu82+ 625W NZXT Zero2 יש לי 2 מחשבים כאלה בבית (שתיהם היו עם HD4850) לא מזמן קניתי לאחד מהם GTX570 ה1700 ש"ח אני רוצה לקנות עכשיו למחשב השני כרטיס חדש ויש מחיר טוב ל6850 השאלה שלי זה אם המחשב שלי יוכל להחזיק שניים כאלה ולנצל אותם או לפחות להגיע לביצועים של GTX570 \ 580 1680X1050 מעדיף תמיד על הכי גובה בגרפיקה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by TicTacToe,

יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elad2k,

i got radeon 9800 XT and hte score is 10016 i want to know if its so low or i just think it is because i saw other results with almost the same system i have and they were 16000 and higher plz help me i want to know what i do wrong with my new card

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי כמה אפשרויות LEADTEK GFORCE 4200 128 LEADTEK GFORCE 4400 128 readonn 9500 pro readon 9700 pro gforce fx אני רשמתי את כול הכרטיסים שאחד מהם אני בטוח קונה !!!! עכשיו אני יותר קונה לפי מחיר/ביצועים , מה הכי שווה .....??

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אוקי... שלום אנשים אני אלדר.. אהבתי מאוד את האתר....במיוחד את המדריכים...קיצר : יש לי G-Force 2MX400.... פנטיום 3 500 128 זיכרון אס.די.ראם לא מחשב על... אבל סביר. : ) הורדתי את כל הדרייברים האפשריים לכרטיס שלי (מהחדש ביותר ועד לדרייבר של ערבים) ותמיד מתי שאני משתמש במחשב אחרי כמה זמן שאני עובד עליו.. הוא עושה לי פלאש שחור כזה וחוזר לי לווינדוס... משהוט מעצבן תחת!! יש לי את הדרייבר 40.72 אמרו לי שזההכי טוב... עדין אותה בעיה... אם למישהו מכם יש רעיון ... תבורכו : ) ;D

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אני מתכוון לרכוש מפרט עם הכרטיס מסך הזה Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPERWINDFORCE 8GB GDDR6 ורציתי לדעת אם הוא תומך 4k ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני קנייה של 2 כרטיסי 4850 של Sapphire ש-1,600 ש"ח לשימוש ב-CrossFire על לוח X48. חשבתי לעצמי, 2 קירורים של S1 = 250 ש"ח בערך 2 הכרטיסים = 1600 ש"ח תוספות עבור לוח X48 = 100 ש"ח בערך סה"כ = 1950 ש"ח. האם לא אוכל כבר לקנות בסכום הזה את ה-4870x2 כשיצא ? ביצועיו קצת יותר טובים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מנכ"ל NVIDIA חשף בכנס המפתחים GTC 2016 את ה-Tesla P100, מעבד גרפי מפלצתי המהווה שיפור תהומי על פני כל מה שהכרנו בעולם הזה כנס GTC 2016 (ר"ת GPU Technology Convention) של NVIDIA הוא כנס שנתי שעורכת החברה והוא פונה בעיקר למפתחי התוכנה שעובדים עם החומרה של ענקית הגרפיקה. בכנס זה מציגה NVIDIA את הפיתוחים האחרונים שלה בתחומים הכי חמים בשוק והשנה הדגש הגדול נעשה איך לא, על מציאות מדומה. בכנס, הציגה NVIDIA שלל כלים המסייעים בפיתוח סביבות מציאותיות ככל הניתן. כלים המאפשרים עיבוד יעיל יותר, תאורה מציאותית והתאמת הרינדור למשקפות עצמן. בנוסף, השנה נעשה דגש גדול במיוחד על בינה מלאכותית. המעבדים אותם מייצרת NVIDIA מקבלים כלים וחיזוק כדי לאפשר לשרתים לבצע כמות אדירה של חישובי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shayre789,

שלום,רציתי לשאול משהוא הבנתי ש Sapphire עומדים לשחרר גרסה חדשה של R9 290 עם קירור ה Tri-X עכשיו הבנתי גם שהלוח המודפס של Sapphire דומה ללוח המקורי של AMD (של גרסאות הרפרנס) לי יש Sapphire R9 290 גרסאת רפרנס האם זה יהיה אפשרי לקנות רק את קירור ה TRI X של SAPPHIRE ולהתקין אותו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by HellBoY,

שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by asdasdasd,

בעצם אז מה יותר טוב ? (משום מה לא מצאתי שום השוואה כזאתי בינהם) ה 7800GT או ה GTO2 כולל פתיחת צינורות כולל האצה ל X850 XT PROFESIONAL EDITION ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל מערכת 2 גיגה 400 מ"ה מעבד 3ג 478 הארד דיסק 250 גיגה האם אני אוכל להפעיל את AERO???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני בקרוב אולי אזמין את זה: http://www.pricegrabber.com/user_sales_getprod.php?masterid=16697821&lot_id=2793596 יש לי חריץ AGP 8. חישבתי הכל וזה יוצא בערך 1300 ש"ח כולל משלוח ומיסים אבל האם הוא שווה? הוא יכול להריץ נגיד את COH על מקס'? אה ואני יודע שזה נשבע נובי אבל הוא יותר טוב מ X800 של ATI?(או 800X או משהו כזה)

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 רציתי לדעת כרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? האם הכרטיס יעבוד על מעבד AMD 3200 939 אשמח לתגובה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yogi01,

יש לי רק חריץ הרחבה אחד ולא בא לי להחליף את הלוח.. אני יודע שלרוב ה4870 יותר טוב אבל אני רוצה לדעת על פוטנציאל האובר קלוק.. אם יש למישהו סקרין-שוטים של 3Dmark06 לכרטיסים הנל באוברקלוק (גם בלי זה סבבה) אני אשמח לראות..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כרטיס מסך חדש מבית NVIDIA נמצא באופק, עם ביצועים שעשויים להיות קרובים אל רמת ה-GeForce GTX 1060 3GB המוכר לנו כיום לכתבה

19. מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by nec_000,

אתמול בוצעה AMD 2017 Financial Analyst Day , הצגת החומר המלאה ארכה כ- 3 שעות. בהקשר של כרטיסי מסך בכל אופן (שזהו תוכן השרשור הנוכחי) נראה הופעת אומן (הייתי מכנה אותה) של רדג'ה קדורי - ראש חטיבת ההאצה הגראפית של AMD . גלגלו לדקה 30:40 בסרטון על מנת להגיע ישירות לחלק שהוא מציג - סופר מעניין ומראה לנו שגם AMD נמצאת חזק בטכנולוגיה הגראפית, ועשויה לתת תחרות מאד יפה לנווידיה בהמשך. אגב, נתח השוק של AMD עלה מ- 20 אחוז ל- 30 אחוז בשנה האחרונה וזוהי אינה אלא בשורה משמחת עבורנו הצרכנים מטעמים מובנים, בעיקרם החזרת התחרות לזירה. תוכלו לראות כי AMD מחזיקה כיום בכמה נקודות ייחודיות להם בתעשייה המקצועית ושבהם לנווידיה אין דריסת רגל מקבי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by drbrain,

שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שידרגתי את המחשב שלי לפני כמה חודשיים אך עדיין לא שדרגתי כרטיס מסך. אני מתלבט כיום איזה כרטיס לבחור ומשום מה אני דבוק ל GTX 680 בלי סיבה טובה. אני מאוד רוצה כרטיס מסך שיחזיק לי להרבה זמן משום שאני לא הולך לשפר עוד את המחשב. אני מתעסק בעיקר במשחקים וסרטים על המחשב הזה, פחות בעבודות ואינטרנט. הנה המפרט שלי: מעבד: I7 3770 לוח אם: gigabyte H77M-D3H זיכרון : 16GB DDR3 דיסק קשיח: 2T כרטיס זיכרון 120GB SSD כרטיס מסך נוכחי: GTX 260 מסך 23' אני מעוניין בכרטיס מסך כבר המון זמן אבל מתלבט יותר מידי זמן,אני צריך עזרה בבקשה. (מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA משום שיש לי מעבד אינטל)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מהירות העברת מידע כפולה מזו המוכרת לנו כיום תוכל לספק עורקי תקשורת מתקדמים יותר לא רק לכרטיסי המסך שלנו, אלא גם לאמצעי אחסון, מוצרי רשת - ומארזי עיבוד שיבוססו על הדור הבא של ה-Thunderbolt לכתבה

25. Started by gggil,

HD3650 PCIE DDR3 עולה בערך 400-500 שקל. DDR2 עולה בסביבות ה300-350 שקל. יש הבדל כל כך גדול בין הגרסאות שכדאי להשקיע בDDR3 או שלא ארגיש שום הבדל בין הDDR2 ל3?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים