עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX86T256D&cart=1178516049438815〈=heb יש לי מאורר שקט וגדול של suerred הספק שלי יעמוד למשימה הזאת? http://img258.imageshack.us/my.php?image=picture001gh4.jpg

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OutRaGe,

כדי לא להטעות את חבר שלי שביקש המלצה רציתי דעה סופית מהפורום האם הכרטיס הזה הוא הכי כדאי מבחינת מחיר/ביצועים ? תודה מראש לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי מעבד p3 800 mhz, יכול להיות שהכרטיס לא יעבוד לי טוב וברמה לא טובה?? ואני לא מתכוון שהמשחקים לא ירוצו טוב בגלל במעבד, אלא שהכרטיס לא יעבוד טוב בגלל המעבד!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מעוניין לקנות X800XL למערכת המחשב החדשה שלי כאן בארה?ב . מכיוון שרוצה VIVO יש לי את שתי האופציות האלה וצריך להחליט מהר ביניהן: POWERCOLOR Radeon X800XL http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814131299 או MSI Radeon X800XL 256MB http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814127156 ראיתי בביקורות ששני הכרטיסים ראויים אבל נושא אחד שנשאר לא ברור הוא הרעש שעושה המאוורר של ה-POWERCOLOR. בכמה ביקורות נאמר שהוא ממש רועש ובאחת שאין בעיה. יש מישהו עם הכרטיס שיכול לספר מנסיון? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

שווה עוגייה? אני פשוט חייב כבר לקנות כ.מסך חדש (הנוחכי שלי הולך לשפוך מנוע בימים הקרובים וכבר עושה לי צרות עד מע הראש!) ואגב אני לא מתכנן OC או משהו כזה פשוט משהו שיחזיק מעמד שנה שנתיים בכבוד ויפעל כמו שצריך במשחקים פה ושם, נו מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sma,

ראיתי את הכרטיס הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17141&catid=702 אני לא מעוניין להגדיל את ההשקעה הכספית. האם זו תמורה טובה לכסף? תודה מראש,

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני משדרג השבוע כרטיס מסך חדש למחשב, שיתחבר למסך LCD 22"WIDE ומסך טלוויזיה HD Ready 32" (רזולוציות 1680X1050 ורזולוציית HD) למסך מחשב אני מחבר בDVI ולטלוויזיה בHDMI רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל חזק מספיק בשביל שיהיה שיפור בזכות הכרטיס מסך... מעריך כל תגובה! המחשב הוא : HP Compaq dx7400 Microtower Intel pentium Dual Cpu e2160 @ 1.80GHz 1.79GHz, 2.00gb of RAM הכרטיסים: Gainward Bliss 250GTS 1GB DDR3 Green Edition Gainward Bliss 9800GT 1GB DDR3 Green Edition Sapphire ATI Radeon HD4850 Battlestation 1Gb GDDR3 (העדפה לאחד מהם??) צריך תשובה דחופה תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by stingeR-,

יצא לי תוצאה של 9183DMarks בתוכנה הזאת! מזה אומר? הסבירו בבקשה....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אמממ הוא מדצבר בשימוש,נותרו לו עוד שנתיים וחצי אחריות. כמה אני יכול לבקש עליו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yuraxp,

קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 820 שקל אשר החליף את ה FX5700. לפני זה שיחקתי ב משחקים כמו GW,PERY,MW בגילד וורס עבד די חלק אבל על פילטרים אין מה לדבר MW עבד על הגדרות בינוניות וגם לא היה מה לדבר עליו פלטרים פריי בכלל זחל שיחקתי על רזולוציה פרה-היסטורית של 640*480 הגדרות הכי נמוכות והמשחק נתקע באופן נורא. אובכן לאחר שתקנתי את ה1600 גילד וורס עובד חלק עם פלטרים MW עובד חלק עם פלטרים ובגלל שהכרטיס תומך PIXEL SHRADER 3 HDR המשחק ניראה נפלא.ו PREY עובד על רזולוציה 1024*768 הגדרות הכי גבוהות פלטרים AA*4 AF*8 והמשחק רץ 97% חלק להפליא. הכרטיס עצמו הוא של חברת SAPPIRE קירור שקט,הדאגה היחידה שלי הייתה לגבי הספק כיוון שיש לי ג'נרי 400,אבל הספק מחזיק. לסיכום במחיר שלו אני חושב הוא מעולה,הוא …

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zombie,

האם הכרטיסים הנ"ל יסתפקו בספק הכח crosair hx520 האם הם יכנסו למארז NZXT Lexa Blackline מי מהם בעל ביצועים גבוהים יותר? בנוסף שמתי לב שהרבה שואלים לגבי 144Mhz, אשמח להסבר על מה מדובר, רזולציית 1440P? בתודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idoido18,

היי, יש לי GeForce 660GTx 2048MB, אני משתמש בשני מסכים (אם זה משנה, האחד מחובר לDVI והשני לHDMI) כאשר אני משחק במשחק מסויים הביצועים לא משביעי רצון. לרגל הבלאק פריידי הקרב ובא חשבתי להוסיף עוד כרטיס מסך, לפחות כמו זה שיש לי (בשאיפה יותר), אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם אם כדאי וכמה זה באמת שווה את הכסף. שאר המפרט: i7 3770k oc 4.4ghz מעבד Kingston 8196MB DDR3 1600Mhz (שני כרטיסים) Gigabyte GA-Z77-DS3H זיכרון W. Digital 2000GB GREEN SATA- 2 32MB הארדיסק HuntKey 700W TruePower ספק כוח תודה

13. Started by 00Amir,

ברשותי כרטיס GTX 460 1G , מה עדיף : לשדרג לדגם חזק יותר Hi end של ATI או לקנות עוד 460 ולעשות SLI ? איזה כרטיס בודד של ATI שווה ערך בכוחו ל 460 SLI ? יש לי ספק 650W של קרוסייר ואני לא רוצה להחליפו... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by JentuS,

יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by arad2244,

היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולכן שאלתי במספר פורומים ובכולם המליצו לי על כרטיס המסך הזה. (Sapphire HD 7950 3GB OC GDDR5) אני בודק בכמה פורומים את ההמלצה, על מנת לאמת האם שווה לי באמת לקנות אותו. זה קישור לכרטיס המסך: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=851545 ורציתי לדעת, מה אתם חושבים עליו? והאם שווה לי לקנות אותו מבחינת מחיר? אני מתכוון להריץ עליו משחקים כגון: BF3, COD BO2, GTA IV, BF4, AC, NBA 2K12ּּּּ+13+14, CRYSIS 3, WATCH DOGS וכ"ו. דרך אגב, לשואלים יש לי מעבד: intel ® core i3-2120 3.30GHZ וספק כוח לא חזק, לכן אצטרך גם המלצות לספקי כוח טובים שמתאימים לכרטיסי מסך בסדר גודל כזה. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TherapyClown,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייד אשר יכלול מעבד i7 ו-16GB RAM, ונותרה לי ההתלבטות לגבי כרטיס המסך. התקציב הכולל שלי למחשב הוא עד 4,500 ש"ח, וכרגע ממה שמצאתי עלי לבחור בין שני כרטיסי מסך: 1. AMD Radeon R7 M265 2. Nvidia GeForce 840M 2GB אציין כי אני משחק במחשב - לא גיימר מטורף, אבל אוהב לבחון משחקים חדשים שיוצאים (Watch Dogs, Battlefiled 4 - אותם לא הצלחתי לשחק במחשב הנוכחי). מה דעתכם לגבי כרטיסי המסך? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מהירות העברת מידע כפולה מזו המוכרת לנו כיום תוכל לספק עורקי תקשורת מתקדמים יותר לא רק לכרטיסי המסך שלנו, אלא גם לאמצעי אחסון, מוצרי רשת - ומארזי עיבוד שיבוססו על הדור הבא של ה-Thunderbolt לכתבה

20. Started by elior021,

דרישות 1 שיהיה מחובר ל2 מסכים בו זמנית 2 שיוכל להריץ משחקים כבדים במיוחד 3 אפשרות לחבר אותו למסך 37 אינץ בינתיים יש לי 2 אפשרויות די טובות 1290 שח HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E של Sapphire או 1190 שח GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E של Sapphire פתוח לעוד הצעות תודה רבה אליאור

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by pinkmasta,

שלום לכולם, אני צריך את דעתכם על הכרטיס הבא ‏HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ יש לי PCI Express v1.0 על הלוח אם. מעוניין להריץ משחקים בכיף, לא צריך להשתולל האם יספק את הסחורה? והאם קיים כרטיס מקביל במחיר דומה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Kukishin,

מתלבט איזה לקנות.

23. Started by asili,

שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי בחירת כרטיס לשדרוג המערכת שלי ??? האפשרויות הם: -Powercolor X800 PRO (256 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 2nd Hand -Leadtec WinFast A7600 GT TDH (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand -PALIT 6800GS (128 BIT, 256 MB, 12 Pipelines) 1st Hand המחיר הוא זהה לשלושתם (כ-200 ש"ח). אני מודע לכך שבשביל לענות על השאלה שלי יהיה צורך להזכר בידע עתיק, אבל אני מסתמך על הנסיון המצטבר שלכם בכרטיסים אלו דרך אגב אני נוטה ללכת על ה-7600 מכיוון שהוא החדיש ביותר מבינהם, מה דעתכם ? כל עזרה תתקבל בברכה ------------------------------------------------------------ עדכון לשאלה, כרגע קיבלתי הצעה גם לקנות כרטיס Sapphire X1950PRO והוא נראה לי חזק משמעותית …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eliXir,

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.