עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by VoLcAnO11,

היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי מסך של מאג 19 אינץ' אבל לאחרונה האותיות מטושטשות ואי אפשר לקרוא כמו בן-אדם, וגם התמונה מתקהה ומה שעוזר לבהירות לחזור זה מכה באחד הצדדים של המסך. הטשטות הורס לי את העיניים אני צריך מסך חדש. אם אני כבר קונה מסך אז שיהיה שטוח לגמרי - LCD אני מניח, אלא אם כן אתה יכולים לעדכן אותי בנושא אם יש משהו שעדיף. אני רוצה שאוכל לשחק במשחקים ולהנות מחדות לא משנה מאיזו זווית אני מסתכל מה שיש לי עכשיו פשוט בלתי נסבל ואני לא יכול להסתכל יותר מ-10 שניות רצוף על המסך. אז מה שאני רוצה זה משהו שיתאים גם לגיימרים טווח המחירים שאני מוכן להשקיע זה עד 2600 ש"ח אז תמליצו לי איזה מסך וכמובן שאני לא אקנה ישר אלא אלך לחנות לראות אם זה באמת טוב. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by parker8,

חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Holy,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. רציתי לדעת איך אני יודע עד איזה כרטיס אני יכול לשים עם ספק זה ואיך אני יודע איזה חיבורים יש לו 8pin 6pin אני לא כל כך מכיר מזה ה6 ו8 הזה בבקשה אם אפשר עזרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, עדכנתי את הדרייברים של ATI ל-11.7 ומשום מה במהלך ההתקנה [כ.מסך HD4870] התמונה של המסך פשוט זזה שמאלה בכ-10% וכעת היא חתוכה ולא משנה לשחק עם ההגדרות של המסך עצמו כיוון שאין אפשרות להזיז את התמונה מרחק כה רב חזרה... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. תגובות: 1,216 ZZZ דפדפן: Firefox 3.6.12 על Windows NT [מפרט מחשב] זו בעייה דיי שכיחה בסידרה 4XX, הרבה משתמשים מתלוננים על FREEZING בזמן עליית המחשב. אנשים ששלחו את הכרטיס הישר למפעל של ASUS להחלפה לא נענו בחיוב ושלחו להם את אותו הכרטיס בחזרה, לטענת ASUS הכרטיס תקין... אכן מצב ביש. אם זו לא יותר מדי טירחה עבורך, תנסה לפרמט ל- XP ולבדוק מה קורה. אם הכל פועל כשורה תצרוב ביוס של חברה אחרת לכרטיס(אחרי שתשמור את קובץ הביוס המקורי שלך) ותראה מה קורה חזרה עם WIN7 64BIT.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה

11. היי. יש לי הזדמנת לקבל אותם במתנה ורציתי לדעת מי מבין הכרטיסים הבאים חזק יותר: geforce quadro fx 1800 AMD radeon 8650g 1gb DDRII תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=669247&tp=geforce7900gs-inno3d&rid=669247 חלק מהמשחקים לצד 7900GS חלק לצד X1900GT. ועוד ה X1900GT אמור להתחרות בכלל ב 7900GT ובכלל עם OC קטן ב 7900GS (כמו שבביקורת) מוסיף כ 5-6 FPS! ולא לדבר ש X1900GT חם ויהיה קשה לעשות לו בכלל OC עם הקירור הסטוק שלו. 7900GS כל פעם מפתיע אותי מחדש תהנו

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dragon772,

אני רוצים לקנות את ה 6600gt שעולה 1000 בערך והבנתי שצריך גם ספק של 350W לפחות, המליצו לי על הספק של HEC 350W שעולה 250 וצריך גם קירור לכרטיס מסך שעולה בערך 200-250 וזה יוצא בסביבות 1500 שקל שזה כבר יותר יקר מהערך הראשוני של הכרטיס בהרבה. אז מה כדאי לעשות שזה לא יחרוג יותר מ בערך 1300?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yuval n,

(פרסמתי את ההודעה הזאת בחלק אחר בפורום (מפרטי מחשב) ובמחשבה שניה, היא מתאימה יותר לנושא הזה. סליחה על השליחה הכפולה) אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communica…

16. Started by Av_Killer,

נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם כרטיס המסך העתידי והמסקרן של NVIDIA יהיה זה שיתחיל מגמה חדשה ושנויה במחלוקת בשוק? לכתבה

18. Started by Oztriker,

ה7900 שלי התקלקל אז הלכתי לחנות להחליפו. השבוע התקשרו אלי והציעו את ה8600 תמורתו ללא תוספת תשלום. האם שווה לי ההחלפה הזאת או שכדאי לי גם לשאול את החנות אם בתוספת תשלום (עד300ש''ח ) אני יכול לקבל כרטיס משתלם יותר? יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תמונות ראשונות ומרשימות מתוך דמו שישחר את אחד ההישגים האנושיים הגדולים ביותר מצטרף לעוד מגוון סרטונים שנועדו להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול של כרטיסי ה-Turing לכתבה

20. שלום, ראיתי שבסטיקי אתם ממליצים על ה PX6600LE אבל לא ראיתי שיש לו גרסת AGP.. אז כאמור, אני צריך כרטיס AGPx8, הכרחי שיהיה לו DVI ו TV-OUT. רצוי שיהיה של nVidia, כבר התרגלתי לאינטרפייס שלהם.. (אלא אם יש לATI יתרון גדול בשביל השימושים שלי) אני צריך את הכרטיס בעיקר בשביל עבודה משרדית, כלומר טקסטים/אינטרנט וכו', סרטים (ולכן חשוב מאוד ה TV-OUT), ולפעמים משחקים, אבל זה לא באמת חשוב לי. הכי חשוב שאיכות הצפייה בטקסט תהיה טובה, זה השימוש העיקרי (אני אשתמש ב 1280x1024 אם זה משנה). כאמור, באיזור ה300-350 ש"ח.. אז אשמח לשמוע הצעות לכרטיסים, וגם סתם כדי שאדע - לצרכים שביקשתי, אלו נתונים בכרטיס מסך חשובים? כמות הזכרון? כמות הביטים בממשק זכרון? הדגם של המעבד? תודה רבה מראש

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מעבד e6400 לוח p5b deluxe זיכרון 4 ג'יגה 1066 מושקין, חדש =] כרגע אני עם RADEON 1950PRO 256MB וספק אנרמקס 400וואט אני רוצה אפשרות לראות FULLHD בצורה חלקה. ושמשחקים ירוצו בצורה טובה יותר, תודה =]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by FatherBoard,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתבחן לי את ביצועי הכרטיס?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המסך הזה הוא היקר ביותר במסכי 17 אינץ האם הוא שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. עשיתי Enable OverDrive. הלכתי לCCC שמרתי פרופיל על סתם שם. הלכתי לProfiles.xml שיניתי שם לערכים שרציתי[100% וManual]. עשיתי לו Activate ועדין זה נשאר על 70 מעלות \: מה לעשות אני רוצה אותו נמוך ככל האפשר מבחינת טמפ' כרגע מצידי שירעיש לי כמו נתב''ג. וכן - אני יודע שהכרטיס תקין עד 125 מעלות, זו לא הנקודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by barak_i,

חברה אני צריך כרטיס מסך עד 300 שקל AGP עם DVI בשביל סרטים בעיקר! מה כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים