כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים... אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2. יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=1 השוואה בין כל החברות וכל הדגמים לגבי מראה, פתרונות קירור, אוברקלוק ורעש. http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_gt_overclocked/ השוואה בין 6600 לשאר הכרטיסים באותו קטגורית מחירים קרובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מבוסס AMD ATHLON XP 2200, מסך Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 כרטיס המסך שכרגע המליצו לי עליו הוא : ALBATRON FX5200P 128MB DDR הצורך שלי המשחקים הוא נמוך, בעיקר משחקים ברמת פיפ"א+ האם אפשר לרדת (ע"מ לקצץ עלויות) בכרטיס המסך, תלי לחור עשרים שנה אחורה ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לכרטיס.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי תכרטיס במשחקים ומצב רגיל גלישה וכו קופצת לי ההודעה הזאת Display driver stopped responding and has recovered הבנתי שעדכון ביוס יכול לעזור אים מישו יודע אחרת או מה הפתרון i5 2.4 P8Z68-V PRO ספק כח אינרמקס 525 4 גיגה זכרון 1600 מגה הרץ 1.5 וואט ווינדוס 7 64 ביט gigabyte gtx 680 oc זה קורה הרבה פעמים ומתחיל להציק כבר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים מהדיסק ( רק את הדרייברים) ואת ATI TRAY TOOLS הרצתי את 3DMARK ועזבו את זה שהFPS נא בין -14-0 כתוב לי למעלה את הקלוקים שהכרטיס רץ עליהם (בזכות TRAY TOOLS) והינה המהירויות: GPU:500 MEMORY: 594 זה הגיוני? :s05: ועוד שאלה על הדרך- מה זה ATI HYDRAVISION?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לאחרונה ה DVD שלי שבק חיים והחלטתי שבמקום לקנות אחד חדש אחבר מחשב שולחני לטלויזיה. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור 21 פינים - SCART וחיבורי RCA במחשב שמיועד לחיבור יש כרטיס מסך מובנה ללא חיבורים אפשריים מלבד הרגיל שאליו מחובר מסך המחשב ( מסך רגיל, גם לא LCD) פנטיום 4 מערכת הפעלה Win XP כן אני יודע שכולם כבר עברו לLCD אבל אני מסתפק במה שיש לי כרגע. בכל אופן אני צריך/רוצה לקנות כרטיס מסך וכבל שיתחבר לטלויזיה . חבר אמר לי שבגלל שהדרישות שלי נמוכות כל כרטיס בעל יציאות מתאימות אפילו הפשוט ביותר יעשו עבורי את העבודה , האם הוא צודק ? כשאני אומר דרישות נמוכות ז"א שאני לא משחק משחקים ואני מתכוון להשתמש באופציית חיבור זו רק לשם צפייה בסרטים וסדרות דרך הטלויזה. ראיתי …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכרטיס הכי טוב שכיים בשוק GIGABYET READON 9700 PRO יש VIVO?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאחי, ויש לו מסך LCD 15" ישן, עם חיבור רגיל ולא DVI. אני לא יודע אם תקציב כ"כ חשוב פה כי לא צריך כ.מסך מפלצתי בשביל כזה מסך. קיבלתי הצעה טובה למחשב עם כ.מסך 9500/9400. רציתי לדעת איך הכרטיסים האלו, והאם הם טובים מספיק עבור מסך 15" שרשום למעלה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך ללא יציאת DVI האם ניתן לחבר אותו ל 8800GT?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שבוע קיבלתי את המחשב החדש שלי ואני מקבל FPS פשוט נוראי בCRYSIS בין 10-15FPS בממוצע . הכרטיס מסך הוא HD5870 עם דרייבר הכי מעודכן . מה עושים ?? דרך אגב המשחקים האחרים פועלים סבבה על FPS טוב לדוגמא בMAFIA 2 יצא לי מעל 60FPS בבדיקה .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביקורת מהאתר Hothardware סיפקה לנו אלוף עולם חדש ודי מפתיע לשוק המשחקים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שללום המליצו לי לשדרג ל650 GTX (תוך אמירה שהמערכת חלשה) הייתי מעוניין לעזרה לבקשה חשובה מכיוון שאני לא מבין גדול ויש כל כך הרבה סוגי וסדרות של אותו כרטיס מסך האם מישהו יכול לתת לי כיוון שיעזור לי לבחור?! ושאלה: האם יש הבדל בין 2 GB ל1GB מבחינת תקציב: הוא עומד על 600 ויכול לחרוג בערך ב50
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס מסך חדש (כזה שיריץ HL2 וFARCRY ברמה סבירה) בשביל הבן שלו. מאיזשהי סיבה עלומה, הוא רוצה דווקא כרטיס של ATI - והוא חשב על הX1300. למישהו יש הצעה יותר טובה או רעיון יותר מוצלח מה אפשר לקנות במחיר הזה (אפשר לחרוג מהמחיר אבל באמת בלא הרבה)? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עם AMD 64 3000+R9800P 256BIIT +SAMSUNG 512 קיבלתי 5125!! איך אני מסדר את זה נגתי כצת בהגדרות של הכרטיס מסך!!
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך. א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?) ב. האם ניתן לחדש אותו? בתודה, רונן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בכיוון של לקנות כרטיס מסך חדש. המערכת היא (לא לצחוק) פנטיום 866 עם 512M זיכרון אני מתלבט בין RADEON9100 ל GF TI4200 המחשב ישמש אך ורק להרצת משחקים. חברה, תנסו להיות אובייקטיבים (למרות שזה קשה), כי תמיד הכרטיס שיש לכם במחשב הוא הטוב ביותר דרך אגב אני מריץ את המשחקים במקסימום 1024X768 (בד"כ 800X600). איזה כרטיס עדיף? תודה, יוסי
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המערכת שלי (מפרט רשום למטה) תתמוך בשדרוג לאחד מכרטיסי המסך הבאים: - GeForce 8800GT - GeForce 8800GTS - GeForce 9800GT - GeForce 9800GTX לחילופין, אשמח להצעה של כרטיס מסך מקסימאלי שהמערכת שלי מסוגלת להפעיל או שלא יווצר צוואר בקבוק. את שאר הרכיבים אין לי כוונה לשדרג כרגע. עריכה: מבקש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 300 ש"ח (+/- 50 ש"ח) בעל הביצועים הטובים ביותר לגיימינג. אפשר גם יד שניה. עדיפות ל Nvidia. מי שמגיב, בבקשה לצרף גם השוואות מול כרטיסים אחרים על הסקאלה. הכותרת שונתה בהתאם. תודה, וסליחה אם אני משגע אתכם אני פשוט חייב להיות סגור ב- 100%. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הנל ב 550ש''ח היה שווה..? קודם כל תוצאת ה 3DMARK06 עכשיו התמונות של הכרטיס מסך :בלגאן _____________________________________________
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כמה לדעתכם עולה 1080ti שהיה כחצי שנה בכרייה, אחריות יבואן נגמרה, נשארה אחריות חנות עוד חודש או חדשיים אחריות מקורית הייתה חצי שנה מהיבואן פלוס חצי שנה מהחנות תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-