עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by genia,

אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  2. שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by most,

שלום, כ.מ ATI 4850 צג 22" טלויזיה LCD 32" מעוניין לצפות בשני המסכים ביחד האם ניתן? אם כן איך? בברכה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. שלום לכם היום התקנתי במחשב שלי את הכרטיס מסך INNO3D GTX 470 הדרייבר שהיה מצורף לכרטיס הוא 197.03 כאשר ניסיתי להפעיל את המשחק GTA IV המשחק היה מקוטע הפעלתי את המשחק על מסך 23 אינצ' 1920X1080 האם זה נורמלי ? אם אני מעדכן את הדרייבר לחדש יותר זה יכול לעזור? ולאיזה גירסה? יש לי I5 750 4GB זיכרון תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  5. אם אני רוצה לחבר כמה כרטיסי מסך בשביל כמה מסכים איך אני מתקין דרייברים? פשוט מוסיף? נגיד שניים של ATI ואח של אנוידיה פשוט מוריד מהאתר של ATI שני דרייברים מתאימים ומהאתר של אנוידיה עוד דרייבר? כל ה6 יציאות יפעלו ככה? זה מעמיס על המחשב או משהו כזה? ואם יש למישהו בשלוף ככה בנצ'מארק למשחקים לכמעט כל הכרטיסי מסך או אתר שמשווה לפי בחירה תודה... לפעמים אני פשוט רואה כרטיס ישן וקשה לי להשוות אותו לכרטיסים החלשים של היום [6600 נגד 210 לדוגמא]

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. היי, אני צריכה עזרה (תמיכה, חיבוק.. כל דבר שימנע ממני לבעוט במחשב שלי! ) שדרגתי את ה PC הנייח שלי, לקחתי שני מחשבים ישנים חיברתי ביניהם ו-וואלה! יש לי מחשב חדש, טוב יותר - וינדוס 7... הכל טוב. רק שאחרי שכבר קניתי את הכבל הסופר ארוך לחבר את הדיספליי של המחשב לטלויזיה - זה מסרב לעבוד!! מדובר בכרטיס מסך nvidia getforce 6600 gt (שעד למועד השדרוג עבד בלי בעיה), יציאת S-VIDEO ל- RCA. ניסיתי לחבר למגבר שמחובר למסך טלויזיה, ניסיתי ישירות לטלויזיה עם מתאם SCART, ניסיתי למסך אחר, רק כדי לוודא שהטלויזיה לא דפוקה... כלום לא עוזר.. עושה רושם שזה עובד (העכבר בורח לו ימינה אחרי שינוי כל ההגדרות) - אבל אין תצוגה בטלויזיה! אז למי שיש רעיון, מה יכולה להיות הבעיה - אני אשמח מאוד…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך שיש לו חיבור של 6 ו-8 פינים. עכשיו לי יש רק 2 של 6 פינים. מה אני עושה? אני לא מבין כלום בחיבורים. והכרטיס מסך לא בא עם כבלים בגלל זה אני שואל. ויש לי ספק של CORSAIR 550W אם זה חשוב בדקתי עכשיו את החיבורים ויש לי 2 של 6 פינים אבל לאחד מהם מחוברים עוד מין 2 פינים נפרדים כאלה. זה מה שאני מחפש?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. זהו מחר אני קונה את הכרטיס מסך שלי למערכת הזאת core i 5 750 gigabyte p55-usb3 g skill 2x2gb 1600mhz seasonic 650w עכשיו אני מתלבט מאוד בין gtx480 וגם אמרו לי וראיתי שהוא לא כזה חם כמו שהרבה אומרים לבין hd5870 vapor-x אני בנתיים הולך יותר לכיוון ה gtx480 אבל מה שמונע ממני לקחת אותו הוא החום שלו וגם אני רוצה שתגידו בתכלס מה יותר חזק עזבו משתלם ומה יותר יחזיק לעתיד

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. דבר ראשון זה המיפרט שלי E8400 4gb ram 9800gtx+ 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז אני לא ממש מרוצה כבר מהמחשב,פעם כל משחק היה פועל לי על מקסימום פילטרים 16X וכל זה,והיום ברוב המשחקים אני צריך להיתפשר על הורדת פילטרים וכמה דברים,נניח JUST CAUSE 2 אני משחק על 1680X1050 עם צללים על מדיום HIGH על הכל ורוב האפקטים על OFF ו 4X AA והמשחק לא חלק מידי פעם זה איטי שיש עומס ,פשוט אני מרגיש שהמחשב כבר לא חזק כמו פעם,אז בבקשה עם אפשר כרטיס טוב

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS ‎GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by asaf1212,

שלום! כרגע יש לי 9500GT 1GB NVIDIA, ואני רוצה להשתדרג קצת, רציתי לשאול איך הכרטיס הזה: AXLE 9800GT 512MB, http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4167 ועוד שאלה, אם אני משאיר את הכרטיס הנוכחי שלי בפורט שלו, ומוסיף בפורט PCI-E מתחתיו את ה-9800, יהיה שיתוף פעולה ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש בנרות כרטיס בעל ציפסט 8400GS ומעלה עם Dual DVI וקירור פסיבי, ולא מוצא כזה בשום מקום! מצאתי רק Zotac 9500GT Zone Edition שאין אותו במלאי לאף אחד, וכמה כרטיסים חזקים ויקרים בטירוף. מישהו מכיר משהו עד 500שח? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי האם אפשר להסתפק בכרטיס Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 שיש לו קרור רגיל או שעדיף לחפש כרטיס שיש לו קירור של צד שלישי קרור שונה והאם זה שווה את ההפרש שלהם תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by thedarkman,

שלום הלכתי היום לKSP להזמין מחשב והם אמרו לי שאין להם של Shappire HD5850 שלא יהיה יותר ברשת KSP,יש להם רק GIGABYTE HD5850. מה ההבדל בין GIGABYTE לבין Shappire ? מה יותר עדיף GIGABYTE או Shappire? לאיזה חברה יש קירור שקט יותר? לאיזה חברה יש קירור טוב יותר? מה אתם מציעים לי? דרך אגב איזה משהו אמר לי שבכרטיס הספיציפי GIGABYTE 5850 יש בעיות עם הBIOS הוא אמר שאם אני לא יעדכן מדי פעם את הBIOS אז יהיו לי מלא בעיות הנה הכרטיס שאני מתכוון אליו:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942 האם זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Swed,

אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. אני הולך לקנות כרטיס מסך ATI 4890 ...חיפשתי מחיר זול ומצאתי כמה דגמים... יש דגם שרשום עליו UD1GD ,אם למישהו יש מושג מה זה אומר אני ישמח לשמוע... כי הדגם הזה עולה פחות מדגם בלי התוספת הזאת... זה דגם אחד: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 1GH HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1225 זה דגם אחר: GigaByte ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 UD1GD HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=814

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by shimi 1,

אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב, במחשב הישן שלי יש לי כרטיס שאני קורא לו "שועל ותיק" : Nvidia 8600 GT 512 mb ויש לי התלבטות בין 2 כרטיס מסך: Nvidia 250 GTS 1 GB או ATI Radeon HD 4770 512 MB אני אובד עצות.. כל אחד אומר לי משהו אחר.. תודה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by adorham,

האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by Chaosruler,

החלפתי במחשב שלי כרטיס מסך מי 96GT ל73GS (איזה שדרוג אה? xP), התקנתי דרייברים, העלתי רזולוציה, מהשניv שהעלתי רזולוציה המסך הראה לי "Input not supported", אפילו שקלעתי בבערך הרזולוציה שלו (19 אינץ) שזה 1200x960 זה רשם את זה, אבל אחרי חמש דקות הוא הוריד את ההודעה והכל עובד כמו שצריך, איך אני גורם להודעה הזאת לחלוף? יש לי מסך של BenQ T900HD וכרטיס מסך של nVidia GeForce 7300 GS עכשיו, לום אם P41 (מחשב לא לגיימינג)

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  20. שלום , אף אחד לא הגיב לי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אז חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by Or94,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך GTX 480 ויש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיס יכנס במארז Themaltake mozart VC4000SNS ויהיה בטמפרטורות טובות? או שעדיף במארז Antec Sonata III 500 2. של איזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס מKSP בחיפה? 3. מה זה mini HDMI ומה ההבדל בינו לבין HDMI רגיל?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by ronkeren,

מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by LockOn,

היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הקריטריונים הבאים: א. עדיפות מאוד גבוהה לצ'יפסט של nvidia ב. שיפעל טוב בלינוקס ג. שיגיע עם יציאות hdmi וdvi ד. שיהיה במחיר זול ככל הניתן. ה. PCI-Express 2.0 השימושים הם עבודה בעיקר, לראות סרטים בעזרת יציאת הHDMI, ואם כבר אז גם קצת משחקים לא יזיקו (בעיקר unreal tournament 2004) תודה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.07.2010 בשעה 12:29:02 תיקון טעות,יש לי PCI-Express 2.0

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP. אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה. אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ? Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.i…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים