כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, כפי שרשום בכותרת, לעבודה בעיקר עם Solid Works. מה מומלץ? שמעתי שיש ל Nvidia סדרת Quadro, האם היא מומלצת? יש אופציות נוספות? אולי בכלל כדאי להשקיע במעבד ובזיכרון?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_362&products_id=6901What do you say ?
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד עם כרטיס מסך ATI Radeon 1950 Pro במצב Clone כך שאוכל לראות על הטלויזיה סרטים. הבעיה היא שהמסך עובד ברזולוציה של 1280X1024 והדריבר לא מאפשר לקבוע לטלויזיה רזולוציה של מעל 1024X768 מה שמונע להגדיר פעם אחת Clone ולשכוח מזה. בזמנו כשהיה לי כרטיס של NVidia יכלתי לקבוע לטלויזיה רזולוציה של 1280X1024 כך שהתצוגה היתה גדולה מהטלויזיה וכאשר העכבר היה צמוד לאחת הפינות התצוגה זזה. כאשר הצגתי סרט על מסך מלא הוא תפס את כל שטח הטלויזיה. כך הייתי תמיד על Clone ברזולוציה של המסך ויכלתי לראות סרטים בטלויזיה מתי שרציתי. איך אני עושה את זה ב-1950!?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הי, המפרט הנוכחי שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR כ.מ: ATI X600 בקיצור ענתיקה קטנה. העניין הוא שרכישה של מפרט חדש רק עוד שנה משיקולי תקציב והבעיה היא שלאחרונה שום משחק נורמלי לא עולה על המערכת (לא מדבר על מינימום תצוגה אלא מסך שחור או פליקרים..) ועכשיו השאלה, האם כדאי "לשדרג" במשהו כמו כ 200-300 ש"ח לכרטיס שכן יצליח להראות משהו (לא מדבר על ביצועים בכלל רק היכולת לשחק נורמלי) או שמא חבל על המאמץ והכסף ולהתמחות במשך שנה בסוליטר? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים טובים אני רוצה לשדרג ל כרטיס מסך סכום עד 2700 שקל המיפרט העכשוי שלי הוא AMD 3200 A8A SLI DELUX זיכרון 1024 קינגסטון 6600GT 128 MB ASUS TT TSUNAMI DREAM
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את ה6800NU + 256twinMOS זיכרונות שלי, שזה יחד עם מעבד ה2.8GHz P4 שלי צריך להוציא ביצועים טובים מאוד, אז מה עשיתי? מיד בדקתי כמה משחקים שלי, קודם כל שיחקתי בBATTLEFRONT על הגרפיקה הכי גבוהה, 1024*768 בלי פילטרים, הוציא לי בערך 35 FPS, זה נראה לי לא משהו אבל בסדר, זה שחיק לחלוטין ונראה נהדר. המשחק הבא ששיחקתי היה Roller Coaster Tycoon, הוא רץ לי על FPS12 על הגרפיקה הכי גבוהה + AA4X + 1024*768 (הורדת הפילטרים בכלל לא עזר) עכשיו זה איטי, איטי מאוד, אבל במשחק כמו זה זה עוד סביל, אבל עדיין, זה היה מאכזב מאוד. המשחק הבא ששיחקתי היה COD:UO, שיחקתי במפה בסיציליה, על הגרפיקה הכי גבוהה על 1024*768 בלי פילטרים, ושוב אכזבה, בסביבות ה20 FPS, והאיטיות הורגשה, היא בהח…
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני יודע שזה יקר, אבל אני מקבל את זה במתנה LCD או רגיל שטוח, אז מבחינת מחיר זה לא כל כך עקרוני. המסך LCD מגיע לרמת איכות ככמו של הרגילים?(לסרטים, מישחקים) ואם אתם יכולים להמליץ על דגם בבקשה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם הוצאתי את הכרטיס מסך של כדי לנקות אותו מאווק ואז החרתי אותו כרגיל ופתאום הכול משובש הכול נקודות וצבאים מוזרים מזה חברה אני צריך עזרה
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש את הדגם הזה >>>> ATI RADEON X1300 TV/DVI PCI-E Professional Gamer Edition - AVIVO - Fancooler -512 MB 256bit DDR2- GC-RX1300(PRO)G2-E3 המחיר שלו 706 כאן יש 256 ביט! אך המעבד שלו 1300 ויש את זה>>>> ATI RADEON X1600PRO GAMER EDITION TV/DVI PCI-E - AVIVO - Fan Cooler - 512 MB 128bit המחיר שלו 928 וכאן יש 128 ביט אך המעבד שלו חזק יותר 1600 אשמח אם תענו לי בהקדם ותסבירו לי גם למה כדאי לי לבחור בו! תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הציעו לי את 2 הכררטיסים האותו המחיר ... מה לקחת ? (גירסאות ה-AGP )
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי שלום לכם וחג שמח אני מעוניין לקנות כרטיס מסך . רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה? palit rtx 2070 super jetstream אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב) יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB. המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי ה…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי סרט באיכות 1080 HD על המחשב בקיצור רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול להפעיל את זה ושזה יעבוד בלי בעיות כי עם VLC PLAYER זה עובד בתקיעות מוזרות,כל דקה בערך יש תמונה חדשה,ממש מעפן
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין כרטיסי המסך נחשבים איכותיים ביותר מבין הראדון(ATI,הרקולס וכו') ואיזה מבין הג'י פורס 4 וכמובן מבין 2 הקב'. דרך אגב אני מתכוו לראדאון 9500 ולא לכרטיסים שעולים 2000 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB- האם הכרטיס באמת שווה? האם הוא יריץ את כל המחשקים החדשים כמו 'DOOM3' ו-'HALF LIFE2'? כמ זמן הוא יחזיק מעמד? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על ויסטה 32 ביט. וכרטיס מסך מסוג 8800GTS. החיבור לטלויזיה לא עובד. האפשרות קיימת. אבל שאני מנסה להפעיל אותה יש רק גלים של שחור ולבן בלי שום קשר אפילו הכי רחוק לתמונה. החלפתי כבלים - לא הבעיה שידרגתי את הדרייברים (גם לויסטה, SP1. וגם לכרטיס מסך) במחשב הישן שרץ על XP לא היתה שום בעיה.. מישהו מכיר את הבעיה (חיפוש בגוגל הראה שיש עוד אנשים עם הבעיה אבל בלי פתרונות) באותו הקשר, יש לי חבר עם XP שרוצה לעבור לויסטה (עזבו את ה"כן ויסטה, לא ויסטה") ולא עושה את זה רק בגלל הבעיה שיש לי. יש לו טלויזיה HD, (אצלי רגילה ומיושנת, אפילו בלי s video) יש מצב שאצלו זה יעבוד? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם יש בידי כרגע 1300 ש"ח (אם אפשרות לקצת יותר אולי) יש לי כרטיס רדאון 8500 כרגע. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך של ATI מה אתם ממליצים וכמובן בהתאם למערכת שלי. תודה גל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרדיון מקורי של ATI דגם הכי חדש מהסוג של R250LE בעל זכרון 64 DDR מהיר ועם דריור הכי מעודכן של ATI
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב לאחר שהכרטיס מסך כנראה שבק חיים אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה עם חיבור HD כדי שאוכל להריץ עליו סרטי HD כמו כן אני משחק בעיקר בפרו אבולושיין על LCD 37 אינטש התקציב הוא עד 500 (אשמח בפחות) הספק שלי הוא HEC 400WATT חשבתי על ה9600GT או הHD4770 (אם שווה את ההפרש של ה100 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD טוב שרמת הקרינה שלו נמוכה ושכמה שפחות פוגע בעיניים בשביל אבא שלי 10X
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך רק ב AGP אז אני יכול רק AGP ויש לי 500שח לכרטיס מסך. מה הכי שווה בתחום של זה???
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-