עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jook,

http://www.theinquirer.net/?article=7658 האם הידיעה הזאת נכונה ? אם כן nVidia בבעיות רציניות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dm7,

קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  3. זה די דחוף, אז אני אודה לכם מראש אם תענו בהקדם יש לי תקציב לא גדול במיוחד למסך, אז אני ארשום לכם כמה התלבטויות שלי ואשמח אם תגידו לי מבין כל אופציה מה הכי עדיף ומה הכי עדיף בכלליות 1. ?19''V.M. Pro1451? או MAG ?19'' 996 PF? 2. Mag 17 CRT 796 FD2 או LG 17 FLATRON F700P 3. אחר(בפחות או יותר אותו תקציב) אני ממש לא מבין במסכים, אשמח אם תסבירו לי ותתנו מילה או שתיים(זה די דחוף,צריך להזמין מחר) תודה

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בעיה במשחקים ואני חושב שהיא בגלל הכרטיס מסך. זאת בעיה מאוד מוזרה, מציקה ומעצבנת. באמצע משחק (כל משחק) אני רואה קוים מרצדים (כאילו מותחים את הצבעים) שלא נעלמים. מכיון שקשה לתאר את הבעיה במילים העליתי תמונות: Command & Conquer: Generals - Zero Hour Half Life 2: Episode 1 אשמח להצעות. תודה וחג שמח.

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  5. יש לי מסך LCD 17" ואני כל הזמן על רזולוציה 1280*1024... למה זה לא טוב אם אני אשתמש ב-1900XT למשל? מה יגביל אותי בדיוק.... וכמה הרזולוציה של מסך 19" LCD? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני מדבר על LCD ולא על CRT לא בגלל שאני "טחון" או משהו... פשוט אני אוהב שיש לי שטח פנוי על השולחן ולא מסך CRT שתופס די הרבה מקום.... :

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by Kataklystic,

שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by tamirushb,

יש לי כבר קרוב ל3 חודשים מחשב מבוסס קונרו עם לוח די פשוט של אינטל Dgissl זיכרונות 512X2 667 mhz של טראנצט והכרטיס לי היה עד עכשיו תותח gigabyte 7600GT geforce 256MB אבל מה , לפני כמה ימים הום התחמם והגיע לבערך 85 מעלות .. שאני לא יודע עד כמה חם זה אבל זה גרם לתקיעה של המחשב מספר פעמים וריסטים.. אחרי שניקיתי את המאוורים והוצאתי אבק הטמפ' ירדה ועכיו הוא במצב יציב כל הזמן בסביבות ה67 אבל לאחר שעשיתי ריסט פעם אחת עלה לי חלון של nvidia שאומר שהכרטיס הגרפי שלי יכול להינזק אם אני לא יתן לnvidia להוריד את רמת הביצועים שלו.. אישרתי כמובן ומה שקרה הוא שכמה שעות הכל עבד בסדר אבל אחר כך הוא התחיל לצאת לי ממשחקים וכניסיתי להיכנס שוב למשל לפיפא07 קיבלתי הודעה : fifa recuires hardware…

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by SiLVeRMaN2006,

יש לי מחשב חדש ואני משחק קאונטר סטריק ושבדקתי כמה FPS יש לי היה לי 60 ובמחשב הישן שלי היה לי 100 יש לי 8800 GTX ו2G DDR2 מעבד 4 ליבות.... אז מישהוא יודע למה? [הורדתי כבר תדריברים החדשים של הכרטיס מסך] אה ועוד שאלה לכרטיסים של NVIDIA שנכנסים למאפיינים על שולחן בקרה מתקדם וכו יש שנכנסים לכרטיסיה של הכרטיס מסך חלון צר כזה בצד שמשנים בו כל מני הגדרות אבל לי אין אותו מישהוא יודע למה?

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by roeidalm,

שלום לי כרגע יש את הכרטיס 9600GT והוא אחלה והכל חוץ ממשהו אחד... הוא דפוק! יש לו איזה בעיה(איך אני יודע כי כבר שמתי אותו במחשב אחר והוא עשה בעיות) בשורה תחתונה אני רוצה להחליף לכרטיס הזה HD4770 ואני מחפש מקום זול טוב ובטיחותי(עם אחריות ושלא יפשוט רגל תוך יומיים....) וספק כוח של 400W לא ג'נרי מספיק? מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by pringles,

האם זה משמעותי להיום לגבי חברות של קרטיסי מסך של הרדאונים אם כן מה אתם ממליצים אני רוצה לקנות 9600 XT

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by Impreza,

הכפתור בתפריט כבר לא עובד (קרה לו איזה משהו, אין לי מושג מה וזה לא עושה כלום ) ניסיתי להעביר מגנט לצדדים, למעלה, למטה אבל זה רק גורע יש איזה כפתור בתוך המסך או משהו שיכול לפתור את זה? כי כל הצדדים ירוקים כאלה

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  12. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by Bingo,

יש לי מפצל של 66gt זה בא עם כניסת VIVO וביציצאות כתוב s-vidout y pr pb/av וכל מה שניסיתי לעשות תמיד יצא לראות את המחשב אבל בלי צבעים תמיד יצא לי שחור לבן כזה... מה צריך לעשות???

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  15. לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH. אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה. הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד). עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by eladbu,

שחום לכולם יש ברשותי מחשב P4 3G 2GIGS ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים??? ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה

17. Started by pashpash,

היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce FX 5200 - 128MB DDR ב576 שקלים או PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 64MB DDR ב699 שקלים

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  20. קניתי היום כבל שמחבר את השידור של המחשב לטלויזיה. הכבל נקרא s-video וחיברתי אותו ל21 פינים (יש לי טלויזיה קצת צולעת) עכשיו הבעיה שלי היא שיש תמונה בטלויזיה אבל היא בשחור לבן ובמסך של המחשבשלי זה עובד לי כרגיל צבעוני. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס מסך בטלויזיה וגם הורדתי עדכונים של הכרטיס מסך. יש לי Gforce 4 mx 440 AGP8X ויש לי אפילו תמונה שצילמתי שלא נותן לי לגעת בהגדרות של הצבעים: http://img290.imageshack.us/img290/4828/13ja.jpg לא ממש הבנתי מה רשום בתמונה תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  21. או שיש אופציות טובות יותר עבור גיימרים לא כבדים במחיר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm

• 11 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by yoav9,

חכו חכו אל תצביעו עדיין!!! הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם. ולמי שלא זוכר quake: quake quake 2: sof, half life quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor doom 3: doom 3 unreal t: unreal t, rune, deus ex unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal leachtech: nolf, alien vs predetor lechtech 3: nolf 2!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by avidan28,

למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by arkady,

שלום אנשים. אז ככה, בקרוב אני מעוניין בהחלפת מסך (אם זה משנה בינתיים יש לי SyncMaster 753DF של Samsung) והוא די ישן. אז תיכננתי על מסך Lcd נחמד (לפחות 17 אינץ). אז בתקציב של כ1700-1800 ש"ח מה המסף Lcd המומלץ? האם מסכי Lcd עדיפים למשחקים וסרטים על פני מסכי Crt. והאם זה נכון שמסכי Lcd פוגעים פחות בעיניים? תודה לעוזרים (;

• 11 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by dimikandum,

מה עדיף HD4870 512MB או 2 *HD4850 512MB מסך 22" , משחקים , ללא OC

• 11 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.