עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chelsea_FAN,

אוקיי שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה קשה אם הכרטיס המסך.הכרטיס יחובר למסך samsung t220 22" והשאלה העיקרית היא איזה כרטיס לקחת. 1- hd 4870 2- 9800GX2 1GB עכשיו בהתחלה חשבתי לקחת ללא ספק בכלל את ה-4870.אבל לאחר הרבה בעיות שהכרטיס הזה מביא איתו כגון מסכים ירוקים. ובעיות עידכון לביוס (שאין לי מושג בכלל מזה ואני ממש לא רוצה להתעסק אם זה).החלטתי להוסיף עוד 200 ש"ח ולהיות אם ראש שקט. עכשיו מפה באה הבעייה אם ה-9800 GX2 ,שמעתי שאת הכרטיס הזה לא מייצרים יותר וכל מה שנשאר לחנויות זה כרטיסים בודדים שנשארו במלאי. זה נכון בכלל.? אם כן,מה קורה לאחריות.אם אני יצטרך מסיבות כאלה ואחרות להחליפו יש פה בעייה לא? בבקשה תעזור אני ממש מבולבל.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

שלום לכל באי הפורום לפני חודש בדיוק הלך לעולמו המחשב הקודם שלי, ומאז אני משוטט באינטרנט כדי להתעדכן בטכנולוגיות החדשות. ויום אחד הגעתי לכאן, מעולם לא ראיתי אתר מקיף כל כך למחשבים בשפת הקודש וכאן אני רוצה להביע את תודתי למקימי האתר. לאחר שעיינתי במיפרטים המפורסמים כאן בניתי לי את המחשב שאני הולך לקנות אבל יש לי שאלה לגבי ה-DIRECTX-10 הבנתי שאין עדיין כרטיסים שתומכים ב-10, אז אולי כדאי לחכות? מה לגבי RADEON X1950PRO הוא לא תומך ? אם שלאה זו או דומות לה כבר נשאלו ולא ראיתי אז סליחה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי שאלה על Triple Buffering וזאת אחרי שקראתי את ההסבר לקריעת תמונה שיש בסטיקי. הבנתי ש ה Triple Buffering מאפשר איכסון פריים שלישי בבאפר המוסף, כך שתמיד קיים פריים מוכן לתצוגה, אבל איך יתכן שהדבר פותר את בעיית נפילת הפרימריים של שילוב ה V-Sync וה Double Buffer?? כי הרי ההחלפה בין הבאפרים יכולה להתבצע אך ורק לאחר שהמסך סיים להציג תמונה שלמה, כלומר ההגבלה היא במסך ולא ביצירת עוד פרימיים בבאפרים נוספים. אשמח להסבר מדוע ה Triple Buffering פותר את זה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. האם יש הבדל בביצועים שבין 2 כרטיסים כשאחד מהם הוא PCI-E והשני הוא AGP? אם כן,זהו הבדל משמעותי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום !! קניתי כבל RCA עשרה מטרים (זוג) ממוצע בעל חיבורים מוזהבים לא עבה ולא דק מדי. דרך מחשב פ3 עם GF2MX של POWERCOLOR בעל צ'יפ יציאת TV של CONEXANT BT868 הווידאו עובד חלק. דרך מחשב AMD אטלון 1200 עם GF3-TI200 של MSI בעל צ'יפ יציאת (וכניסת) TV של PHILIPS SAA7108 יש עם הווידאו שני רצועות עבות עם הפרעות מציקות שמדיי פעם קצת עולות ויורדות. אותו כרטיס עובד כמעט חלק עם כבל פשוט של מטר. 1) מישהו יודע מה יכול לגרום להפרעות דווקא על הכרטיס החדש יותר ?? (סה"כ מדובר באותו הכבל) 2) האם יש למישהו המלצה לכבל איכותי יותר (מסוכך) 10 מטר ? 3) האם אוכל לקחת קבל COAX מסוכך של רשת ולבעביר בעזרתו ווידאו דרך מתאמים מBNC ל RCA או הלחמת ראש RCA (האם זה בכלל אפשרי טכנית - מבחינת סוג כבל ואיך שהא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי בקרוב נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות 8800GTS 640MB ולא 320MB מכיוון שיש לי מסך 20" רחב [1680X1050] המערכת שלי היא כזאת: Amd athlon 64 3000+ gigabyte k8nf-9 1GB DDR 400mhz [2X512mB] x wd80GB 6600gt 500w generic ורציתי לשדרג את המחשב כי הוא בקושי סוחב לי משחקים כבדים על LOW [דוגמא RAINBOW SIX VEGAS על 600X800] אני לא רוצה לבזבז יותר מ750$ כי חלק מזה מהכסף שלי. אז חשבתי לשדרג את לדברים הבאים: 8800gts 640MB AMD 3800X2 seagate barracuda 320GB 7200 RPM Corsair HX520 עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד יהווה צאוור בקבוק [אני די משכונע שכן], לכן אשמח לעשות לו OC עם הקירור NINJA PLUS [שכבר יש לי] ואני מניח שאגיע ל2.8 GHZ. האם זה "ימחוק" את הצוואר בקבוק? ואם אפשר לשפר …

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי בדרייברים את האופציות האילו אני לא מבין מה הם נותנות אם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אופטימיזציה בשביל ביצועים גבוהים יותר??? ומה זה ה A.I הזה עושה והגיאומטרי גם מה הוא עושה ??? בעצם מה כל האפשרויות האילו עושות??? ולמה הם לא מסומנות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נתונים חדשים שעלו למאגר תוכנת ה-GPU-Z הפופולרית מספקים לנו, לכאורה, היכרות ראשונה עם ליבת ה-GM210 - זו שתנצל את מלוא הפוטנציאל של ארכיטקטורת המקסוול לביצועים חסרי תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%90%d7%9f-%d7%a9%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by צליל שר,

יש לי כרטיס מסך 1070 MSI ARMOR ורציתי לדעת אם כדאי לעשות SLI לקנות עוד אחד עוד 1070 יש לי ספק כול של 900W בעיקרון אני רוצה לדעת אם שני 1070 חזקים יותר מ 1080 ובכמה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by huber,

MultiGPU Update: Two-GPU Options in Depth http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3517&p=1 החלק הראשון מתוך סידרת מאמרים/בנצ'ים שבודקים את כל נושא ה CF/SLI כיום. כרגיל באננדטק הסקירה מקיפה וממצה, תענוג לקרוא. מומלץ לשים בסטיקי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, אני מתלבט באיזה כרטיס מסך לבחור. הכרטיס ליעוד בעיקר למשחקים אני קונה מKSP (אני יודע שהם לא משהו) בקיצר אני רוצה לקחת את הכרטיס Asus N6600GT 256MB PCI-E רציתי לדעת איך הכרטיס? ואיך ASUS בכרטיסי מסך??? ויש עוד 2 כרטיסי מסך שאני חושב לקחת 1.Sapphire X800GTO 256MB 2.Sapphire X1600XT 256MB שניהם PCI-E איך Sapphire ??חברה טובה? איזה מבין כל הכרטיסי מסך כדאי לקחת?נמקו טיפה דחוף,אם אפשר להתייחס לכל השאלות יהיה מצוין. נ.ב איך הספקי כוח של HEC? טובים? נאור. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by thedarkman,

שלום הלכתי היום לKSP להזמין מחשב והם אמרו לי שאין להם של Shappire HD5850 שלא יהיה יותר ברשת KSP,יש להם רק GIGABYTE HD5850. מה ההבדל בין GIGABYTE לבין Shappire ? מה יותר עדיף GIGABYTE או Shappire? לאיזה חברה יש קירור שקט יותר? לאיזה חברה יש קירור טוב יותר? מה אתם מציעים לי? דרך אגב איזה משהו אמר לי שבכרטיס הספיציפי GIGABYTE 5850 יש בעיות עם הBIOS הוא אמר שאם אני לא יעדכן מדי פעם את הBIOS אז יהיו לי מלא בעיות הנה הכרטיס שאני מתכוון אליו:http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9942 האם זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני מעוניין לעבור לוידואוז 7 ויש לי כרטיס מסך תומך DIRECTX10 (RADEON4770 והייתי רוצה לדעת האם מעבר לDIRECTX מתקדם יותר יפגע בFPS במשחקים בהם אני משחק או שהFPS לא ישתנה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eliXir,

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני מחפש כרטיס מסך שיריץ את Half Life 2 באופן נורמלי, כרגע יש לי Intel G33\G31 Express Chipset Family שלא ממש עושה את העבודה. אני מחפש משהו זול (סביבות 200 ש"ח) מבחינתי מיושן\מחודש\משומש.. (משומש זה רעיון טוב?) נתונים: יש לי Inspiron 530s (מחשב קטן, לא כל כרטיס יתאים למארז..) מעבד Intel Core2 Duo 2.33 Ghz, 2 ג'יגה זיכרון, ספק 250W

18. אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by chen_86,

מישהו יכול לתת לי פרטים על הכרטיס?? איפה אפשר לקנות ? האם מומלץ? אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתמוך בטלוויזיה החדשה שלי hitachi 32ld9000 בצורה הטובה ביותר, רציתי לשאול אם עדיף לחבר את הטלוויזיה דרך חיבור hdmi לכרטיס מסך או שזה לא משנה (גם טוב dvi) ? בנוסף הומלץ לי על דגמים SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤669 GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256MB HDMI+HDCP PCI-E Sapphire Radeon x1950Pro 256MB HDMI PCI-e מה אתם אומרים? מה ההבדלים? עם מה אני יקבל את הביצועים הטובים ביותר ?? תודה לכל עוזר אני כבר ממש נואש. בתודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jenia24,

זה המהירויות של ה4670 Core Clock: 750 MHz, 320 Stream Processors Memory Clock: 1000MHz, 2000 Mbps וזה של ה4650. Core Clock: 600 MHz & 320 Stream Processors Memory Clock: 700MHz, 1400 Mbps כל שאר התכונות זהות. האם לדעתכם האוברלקוק אפשרי המיפרט בצד רק שהספק אמור להיות בזמן האוברקלוק SeaSonic ET 400W 30A @ 12V או משו בכוח שלו בכל אופן , אז האם לדעתכם זה אפשרי? כי אני לא ממש בקטע של אוברקלוק אבל אם זה נחשב כאוברקלוק קל אין לי בעיה לנסות ועוד שאלה קטנה איך הכרטיס מסתדר עם 128BIT כשהוא DDR3 512MB זה לא יפריע לו? וכמה הBandwitch שלו אם מישהו יודע

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by roisg,

ברשותי מערכת מבוססת AMD64 DUALCORE 4800, 2GB, NVIDIA 8500GT, DELL 2407WFP-HC, VISTA ULTIMATE. מהו כרטיס מומלץ להרצת מדמה הטיסה האחרון ברזולוציה מלאה )1920X1200) עם אופציות הגרפיות המלאות? תודה, רועי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך למפרט שלי. בין האופציות נמצאים אלו בכותרת. ולמען האמת, אני לא מבין איפה ההבדל ביניהם. אחדד את השאלה: לא ברור לי למה אחד עולה 80 שקל יותר מהשני. הנה ההשוואה באתר היצרן: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=3&pids=3593,3600 ושני ההבדלים היחידים שאני רואה הם: ל N450OC2-1GI Core, Shader, Memory Clock טובים יותר איזשהו הבדל תחת Process Technology שאינו מובן לי. בכל זאת, הכרטיס הזה עולה 609 ש"ח, והשני, עם מהירויות נמוכות יותר, 690. מדוע? מה אני מפספס? כמו-כן, אם למישהו יש ביקורות בעד ונגד הכרטיסים האלו, אשמח אם תחלקו. תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DeshDesh,

היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by azsxazsx,

צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הכרטיסים החדשים של אמד נראים יותר יעילים מבחינת יחס הספק/ביצועים ונראה שיש להם יותר טווח למתוח את הביצועים מבעבר מהבחינה הזו. אולם הבחנתי במשהו שלנבידה יש יחס שיידרי חומרה/ביצועים טוב יותר כלומר ל 1070 יש "רק" 1920 שיידרי חומרה - cuda core לעומת זאת לrx480 יש 2304 שיידרי חומרה וה1070 מהיר משמעותית לפי ההערכות פי 1.44 מישהו מהמבינים כאן יכול לשפוך קצת אור על העניין הזה? תודה (-:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים