עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ohadher,

כמו שרשום בכותרת. איזה כרטיס עדיף מבחינת עלות/ביצועים. הספק שלי הוא 550W (המחשב לא מהווה צוואר בקבוק משמעותי). בהתחשב כמובן במחירים הבאים: GIGABYE GTX 670 - 2245 ZOTAC GTX 670 - 2045 GIGABYTE GTX 660 TI - 1810 אשמח לשמוע שיקולים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Sevixen,

אלהן שלום לא מזמן נהרס לי הכרטיס מסך , ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש הכרטיס האחרון שהיה לי הוא GeForce 8800 GT 512 אני מועניין בכרטיס זהה או חזק יותר בתקציב של 600-650 שקלים החלקים שיש לי במחשב הם : מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz ספק ; Corsair CMPSU - 450VXEU 450 W לוח אמ : Gigabyte Technolgy co. LTD . P35-DS3L תודה מראש לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eran898,

שלום אני בונה מחשב עכשיו וקניתי כבר כמה חלקים כגון מעבד 1055 AMD וזיכרון 4GB ולוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET והמליצו לי על הכרטיס הבא:Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI ב1252 אבל ראיתי גם את זה Palit GeForce GTX460 Sonic 2048MB GDDR5 ב1309 אז השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים בסדר גודל של 1200-1300 שח ? ויש לי ספק כוח שאני לא זוכר את שם החברה של 500 וואט לא גנרי ואם צריך אני אחליף אותו..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Xilver,

אתמול הזמנתי מRSM והיום הגיע אליי בצהריים. ממש מומלצים! מחירים זולים, סה"כ 530 ש"ח. עכשיו בדיוק התקנתי אותו בעצמי, ועד עכשיו הכל עובד... אני מקווה שזה ימשיך כך כי אני מפחד שעשיתי משהו לא נכון. חיברתי אותו ללוח אם, הברגתי אותו למארז, וחיברתי לספק. פספסתי משהו? אפשר לטעות באחד הצעדים? תייעצו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rbaron,

שלום, אני יודע שכבר די חפרו על הנושא הזה וכבר קראתי הרבה תגובות (גם באתר וגם באתרים בחול), אבל השאלה שלי קצת שונה (אני חושב) מה עדיף בין שתי הכרטיסים הללו: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX57501GBD5-PDH~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/sg_product~GWGTS450PCX1024~8~0.htm לפי מה שאני רואה בפורמים לפחות gts450 עדיף אבל מה שאני לא מבין זה עם hd5750 ניתן להשמתמש באופציה של הcrossfire כך שאני קונה כעת כרטיס מסך בכ700 ש"ח ובעוד שנה או שנתיים במקום לקנות כרטיס מסך יקר אני פשוט קונה את אותה כרטיס מסך בהרבה פחות ומקבל כרטיס מסך ממש טוב! השאלה האם אני צריך לקחת את זה בתור שיקול? האם יש כרטיס יותר טוב בתקציב הזה אני בונה מחשב חדש אז אין עדין ספק (על איזה ספק אתם ממליצים)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by orono,

אהלן, שמתי בוכטה עכשיו על מחשב חדש (i7 950) וחלטתי במקום להשאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ( gigabyte 8800gts 512) ולשים את הכסף על חלקים אחרים. אני לא איזה גיימר סופר מטורף אבל כן אוהב לשחק פה ושם איזה משחק חדש, לא חייב רזולוציה גבוהה במיוחד ולא אמות אם אוריד קצת את הגדרות הגרפיקה. בנוסף אני עושה עיצוב גרפי עם תוכנות כמו פוטושופ, פלאש, אפטר אפקטס. שווה לי לשים איזה 300-400 שקל על 8800gts 512 נוסף (יד שניה) ב-SLI ? איך זה ישתווה מול כרטיסים של היום סטייל GTX450/460 וכאלה? האם זה יתן תוספת ביצועים המצדיקה את הוצאת הביניים הזו עד הפעם הבאה שאני אקנה כרטיס חדש ב1000 שקל (משהו כמו עוד שנה) תקנו אותי אם אני טועה אבל אני מניח שזה יהיה עדיף על לקנות כרטיס חדש עכשיו ב-300-400 שקל. א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי חברים, אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0 כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ? אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ? (שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה) תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איזה מסך lcd יותר טוב למשחקים ובכלליות יותר טוב viewsonic vp171 או samsung 710t אם יש מסך אחר יותר טוב משניהם אשמח לדעת מהו תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. המחשב שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024. אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מתלבט באיזה כרטיס מסך לבחור. הכרטיס ליעוד בעיקר למשחקים אני קונה מKSP (אני יודע שהם לא משהו) בקיצר אני רוצה לקחת את הכרטיס Asus N6600GT 256MB PCI-E רציתי לדעת איך הכרטיס? ואיך ASUS בכרטיסי מסך??? ויש עוד 2 כרטיסי מסך שאני חושב לקחת 1.Sapphire X800GTO 256MB 2.Sapphire X1600XT 256MB שניהם PCI-E איך Sapphire ??חברה טובה? איזה מבין כל הכרטיסי מסך כדאי לקחת?נמקו טיפה דחוף,אם אפשר להתייחס לכל השאלות יהיה מצוין. נ.ב איך הספקי כוח של HEC? טובים? נאור. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Or ei,

קיבלתי ממוצע של 50 fps ב800X600 הכול על HIGH בopen gl עם מעבד P3 733 זה תוצאה טובה לכרטיס כזה? אני רוצה לדעת אם הכרטיס בסדר....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אם אני אקח SUMA G-FORCE 4 TI4200 64MB זה לא יעשה בעיות במשחקים??? אני מתכוון שיהיה איטי בגלל שיש לו זיכרון של 64 MB ,כאילו שלא יהיה לו מספיק זיכרון למשחקים חדישים??? לא עדיף לקחת כרטיס של חברה פחות טובה כמו INNO3D עם 128 MB??? וגב מה יעבוד יותר טוב, הסומה עם ה-64 או LEADTEK עם 128??? ואני מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by quantoM,

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק. ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים. מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות]. תקין או לא ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הראשון Quadro FX 570 256MB שבנוי למטרות גרפיקה ורינדור תלת מימד אבל הדאגה שלי שהוא נחשב ישן ואין תמורה מלא למחיר 980 שח השני HD 4870 1GB Toxic GDDR5 שהוא יותר למטרות משחק אבל אני לא יודע באמת אם הוא יהיה יותר חזק מהראשון מחיר 1000שח שלישי GTS 250 1GB GDDR3 מחיר 950 שח מטרות כרטיס- פוטושופ - פלאש - עיבוד וידאו - רינדור תלת מימד לא משחקים ! מה הכרטיס הכי כדאי רוצה חוות דעת של מומחה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by beekiller,

שלום לכולם חיברתי את הכרטיס לטלויזיה וזה עובד אבל נראה כאילו זה נמצא בזום , כלומר לא כל המסך נצפה אלא עולים למעלה או לצדדים והמסך עולה יורד , מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Oranili,

אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך שלי יש איזה תוכנה או משהו?. תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מפרט המחשב: לוח אם: GIGABYTE H55M-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3503#ov מעבד: Intel i5 CPU 760 @ 2.80GHz × 4 http://ark.intel.com/products/48496/Intel-Core-i5-760-Processor-8M-Cache-2_80-GHZ זיכרון RAM: נפח של 4GB (2X2GB) Kingston DDR3 1333MHz http://www.kingston.com/us/memory/search/Default.aspx?DisPartId=KVR1333D3N9/2G ספק כח: HEC WIN+ 550W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/550w/?rand=0.724667871334111 מסך: Samsung SyncMaster BX2450 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS24B5HVFH/ZA-specs כיום יש לי כ. מסך Nvidia GT 220, אני חושב שאני לא צריך לפרט כמה הוא דפוק... בנוסף אני משתמש בלינוקס (פדורה) בי…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by natee,

שלום חברים. יש לי את הGTX670 ואני צריך אותו כרגע רק למשחקים. יש דרך להשבית אותו בשאר הזמן, ככה שלא ירעיש לי ולא יזלול חשמל??

21. Started by gilgil2,

שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oshoman,

היי, אני בשלב של התחלת בניית מפרט לעריכת וידאו כבדה, אויד, פרימייר מעט אפטר מתלבט מאוד בין סדרת GEFORCE לבין QUADRO מי יכול להסביר את ההבדלים ואיזה סדרה יותר מתאימה לצרכים שלי. תודה מראש

24. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לצערי כרטיס המסך הישן שלי AMD 7950 3GB הלך לעולמו (נראה לי - כשאני מדליק את המחשב המסך מראה 'No connections', אבל כשאני מחבר את הHDMI דרך הלוח אם, הכל עובד כרגיל). אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני משחק CS:GO וFIFA, לא יותר מזה... לא צריך FPS מטורף, אפילו משהו ברמה של 7950 מספיק לי, שקלתי יד2 אבל אני מעדיף עם אחריות כי אין לי זמן להתעסק עם ההחלפות. המפרט שלי הוא - i5 3570 H77M-D3H ספק 760W של קוגר המסך הוא HDMI סטנדרטי בגודל 24'. אשמח גם למשהו שקט אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים