עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דווקא נחמד כי BFG היא אחת החברות אם לא הכי טובה לכרטיסים של NVIDIIA!!! הנה לינקים: 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4932 7800GTX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4931 נכון נחמד??

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by etain2,

שלום. קיבלתי היום את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר אני לא בטוח שאני צריך לכתוב את זה פה או במשחקים/בעיות חומרה עם צריך תעבירו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום האם אפשר להכניס כרטיס שהוא pcie 3 ללוח שמומך ב (pcie 2 (p5q asus האם צריך להחליף ספק כוח בגלל החיבורים של הכרטיס

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by CreativeX,

ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce 4 MX 440 עם TV out. ניסיתי לראות את המחשב על מסך הטלוויזיה, ואכן הצלחתי, אך שאני מנסה להריץ סרטים אני לא יכול לראות אותם במסך הטלוויזיה, ובצג המחשב אני כן יכול לראות אותם. אני פשוט רואה את המדיה פלייר, ואיפה שאמורים לראות את הסרט רואים פשוט שחור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by eliXir,

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הבנתי שכנראה הגיע הזמן להחליף את המחשב ואני כבר אתאמץ עוד קצת ואחליף את הכרטיס מסך. מיועד לגיימינג. המחשב כנראה ייקנה מחנות של KSP בגלל הקרבה לבית שלי וחוסר ניידות מצדי. המפרט שנקנה עימו : Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E' 5.1CH' 1000/100/10, DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 343 Micro ATX Case chieftec A-135 550W 14cm Fan Active PFC 80+ (Retail ההתלבטות שלי היא בעיקר בין 2 הכרטיסים האלה: EVGA GeForce GTX 550 Ti Superclocked http://www.evga.com/pr…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. דיווחים עדכניים מצביעים על כך ש-AMD תהיה הראשונה לצאת עם כרטיסי מסך חדשים בדור הזה, כמו שעשתה בדורות קודמים. מועד ההשקה? כנראה בתוך פחות מחודשיים ההמתנה הארוכה למשהו חדש עומדת להסתיים. בעלי כרטיסי מסך דוגמת HD 7970 יכולים לצאת משינה בת חמש שנים כמעט אליה נכנסו. נראה ששדרוג רציני נמצא בפתח אצל AMD והעבודה הקשה במפעלי 14 הננומטר אצל יצרניות הליבה מתחילה להניב פירותיה הקיץ. שמועות ממקורות אמינים למדי מאשרים שהשקת סדרת כרטיסי מסך החדשים של AMD תתבצע עוד במהלך חודש יוני, ככל הנראה בשבוע האחרון בחודש הזה. האם זה אומר שנראה הדגמה לביצועים או אפילו השקת "נייר" בקומפיוטקס השנה? גם כן, נראה שהסיכוי הוא גבוה למדי. התערוכה הזאת תתקיים ביום האחרון של חודש מאי ובראשון ביוני. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי בקרוב נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות 8800GTS 640MB ולא 320MB מכיוון שיש לי מסך 20" רחב [1680X1050] המערכת שלי היא כזאת: Amd athlon 64 3000+ gigabyte k8nf-9 1GB DDR 400mhz [2X512mB] x wd80GB 6600gt 500w generic ורציתי לשדרג את המחשב כי הוא בקושי סוחב לי משחקים כבדים על LOW [דוגמא RAINBOW SIX VEGAS על 600X800] אני לא רוצה לבזבז יותר מ750$ כי חלק מזה מהכסף שלי. אז חשבתי לשדרג את לדברים הבאים: 8800gts 640MB AMD 3800X2 seagate barracuda 320GB 7200 RPM Corsair HX520 עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד יהווה צאוור בקבוק [אני די משכונע שכן], לכן אשמח לעשות לו OC עם הקירור NINJA PLUS [שכבר יש לי] ואני מניח שאגיע ל2.8 GHZ. האם זה "ימחוק" את הצוואר בקבוק? ואם אפשר לשפר …

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך למפרט שלי. בין האופציות נמצאים אלו בכותרת. ולמען האמת, אני לא מבין איפה ההבדל ביניהם. אחדד את השאלה: לא ברור לי למה אחד עולה 80 שקל יותר מהשני. הנה ההשוואה באתר היצרן: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=3&pids=3593,3600 ושני ההבדלים היחידים שאני רואה הם: ל N450OC2-1GI Core, Shader, Memory Clock טובים יותר איזשהו הבדל תחת Process Technology שאינו מובן לי. בכל זאת, הכרטיס הזה עולה 609 ש"ח, והשני, עם מהירויות נמוכות יותר, 690. מדוע? מה אני מפספס? כמו-כן, אם למישהו יש ביקורות בעד ונגד הכרטיסים האלו, אשמח אם תחלקו. תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by lee.,

לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה עושים?, מנסים לתקן את המאוורר או מחליפים? ואם מחליפים אז מה כדאי? אם אני רק גולש בינתיים, עד כמה מסוכן להשאיר את המחשב דולק עם הכרטיס? תודה נ.ב. אני לא יודע כבר כמה זמן זה ככה, כי המחשב לא עושה שום בעיות. במקרה פתחתי אותו ושמתי לב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Venom_IL,

הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הכרטיסים החדשים של אמד נראים יותר יעילים מבחינת יחס הספק/ביצועים ונראה שיש להם יותר טווח למתוח את הביצועים מבעבר מהבחינה הזו. אולם הבחנתי במשהו שלנבידה יש יחס שיידרי חומרה/ביצועים טוב יותר כלומר ל 1070 יש "רק" 1920 שיידרי חומרה - cuda core לעומת זאת לrx480 יש 2304 שיידרי חומרה וה1070 מהיר משמעותית לפי ההערכות פי 1.44 מישהו מהמבינים כאן יכול לשפוך קצת אור על העניין הזה? תודה (-:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by GeForce93,

450GTS מבית TWINTECH 5750HD מבית SAPPHIRE שתי הגרסאות 1GB 5GDD המחיר זהה. לא מתכוון לעשות OC. שימושים עיקריים: משחקי רשת כמו CS/TF/COD/MOH...... משחקי ספורט FIFA/NBA מסך 22" [אין לי מושג איזו רזולוציה]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by יקירn95,

האם יש הבדל באיכות המשחק בכרטיס hd4850 1g לבין הכרטיס hd4850 512mb ? כי יחסית יש הבדל בין פער המחירים בינהם..האם אני יהנה יותר מה 1g? או שזה לא משמעותי המפרט e7200 2gb 800 400w 500g

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gilgil2,

שלום לפי חצי שנה קניתי מחשב נייח חדש, עפ"י המלצה שהבאתם לי פה בפורום אחלה מחשב מרוצה מאוד הרכיבו לי אותו בחנות tms המחשב וינדוס 8.1 64 ביט כרטיס מסך 780 gtx בחודש האחרון התחילו לי הבהובים במסך (והמסך שלי בסדר גמור) - לפי יומיים המחשב פשוט נכבה באמצע שימוש ומאז לא עלה יותר, מסך שחור ולא מגיע לווינדוס - הצלחתי לעבוד איתו רק ב -safe mode זה אומר שהארדיסק וה-SSD עובדים - עשיתי שחזור מערכת פעמיים ולא עזר - פירמטתי אותו וזה עזר המחשב הצליח לעלות - אחרי הפירמוט העצוב , התקנתי אנטי וירוס דבר ראשון, עשיתי ריסטרט והמחשב עלה (עד פה הכל בסדר) - הדבר הבא היה דריבר לכרטיס מסך - בשנייה שהתקנתי דרייבר עדכני שהורדתי מהאתר של nvidia המחשב שוב נכבה ולא עולה יותר, מסך שחור אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. AMD השיקה את כרטיס המסך התקציבי הטרי שלה לביקורות נוקבות בעקבות שורה של החלטות משונות - והתוצאה היא מוצר שפשוט אי אפשר להמליץ עליו לכתבה

19. Started by Moty_p,

vanta או Nvidia-MX200?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2010 בשעה 15:11:24 עוד שאלהאיזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או ‎Geforce 7600 GT‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9993

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by davidsystem,

היום קניתי כרטיס מסך gtx260 של zotac אמרו לי אם אני רוצה לשדרג pointofview gtx260 אני לא מכיר את החברה האם היא מוכרת?כדי לי ?אני יתין לינק של שתיים אני צריך להוסיף עוד 90 שקל בשביל לשדרג http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני משתמש בתוכנות גרפיקה כבדות (ותלת מימד) - סטודנט לעיצוב תעשייתי. אני עובד על מערכת הפעלה XP (כרגע). עד עכשיו עבדתי עם כרטיס Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI אתמול המאוורר של הכרטיס פשוט נתלש... אשמח לדעת איזה כרטיס לקנות - כמובן כרטיס שיתאים למפרט של המחשב שלי: מפרט המחשב: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 Socket 939 Bulk Mothe Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA I NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2G DDR 400 3200 ספק 400W חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Diablotek GeForce 6600 256MB PCI Express x16 Video Card - V6600-256P קישור לאתר: http://www.buy.com/prod/diablotek-geforce-6600-256…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lon,

איזה כרטיסי מסך מהחברות האלה יותר טובים INNOVISION,GIGABYT,LEADTEK,GAINWARD לכרטיס 6600gt אשמח על ביקורות על כל החברות האלה תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by mapisto,

שלום, לפני מספר ימים הבנתי שכרטיס המסך שלי מסוג Club3D Radeon 4870 512MB תקול. אין לי יותר מדי כסף להוציא על כרטיס מסך חדש וכבר פג תוקף האחריות. מה אני עושה ?! זה אפשרי לתיקון? לאן אפשר לשלוח את זה? תודה מראש לכל מי שעונה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by omri123,

אנשים יקרים מה עדיף כי לי ממש אין מושג משחקים בינוניים וקצת עריכת וידאו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by roeingg,

שלום לכולם, לאחר הרבה שנים יפות עם gtx570 הכרטיס קרס ושבק חיים אז זהו הזמן להתקדם... וקצת מסתבך עם ההחלטה gtx 960 או 770 או בכלל משהו אחר..... מחפש המלצה לכרטיס סביב ה1000 +/- 500 צורך שיחזיק כמה שיותר זמן כמו קודמו משחק ב 4 1080p battelfield בעיקר רק nvidia המפרט שלי: Intel 2500k oc to 3900mhz Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 g.skill 4×2 2133mhz seasonic 520gb active dfc f3 Ssd 256gb samsung מארז 650d corsair תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים