עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sahargt,

בקיצר הרצתי 3DMARK2005 התוצאה 14769 והסתכלתי בנתונים ואני רואה את הדבר הבא

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tsabari93,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה יצרנית הוציאה את הגירסה הכי טובה asus gigabyte msi או evga תודה רבה אשמח לעזרה שלכם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (בבקשה לא להציע לי כרטיסים יד שניה) שמיועד למחשב שיעבדו עליו בעיקר לעיבודים גראפיים עם תוכנות כמו Photoshop (לא תחנה גראפית מקצועית). מערכת ההפעלה תהיה XP והמחשב לא ישמש למשחקים ולכן יש חשיבות לכרטיס בעל איכות טובה ב 2D. כרגע אני חושב לקחת gforce 440mx של MSI או gainward וזה גם פחות או יותר התקציב (400-500 ש"ח) תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום אני עומד לקנות מחשב עכשיו ההתלבטות היחידה שלי זה כ. המסך לפי ביקורות שקראתי ולפי מה שהבנתי עדיף לקנות את הATI אבל בחנות חופרים לי שGEFORCE שווה לו, יותר אמין, כי הוא טוען שהATI עושה בעיות חומרה לא יודע מה הקטע אבל עדיין. מדובר בכרטיס GIGABYTE GEFORCE 9800GT 512MB ו .. Sapphire Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI Sonic מה אתם ממליצים? כרגע ההצעה עומדת על 9800GT ואני שוקל לשנות אותה מחר כשאני מזמין את המחשב....... עריכה: אני לא מבין כל כך ברזולוציות.... אולי תמליצו לי אתם בגלל זה אני שואל בפורום כי אני לא מבין ורוצה חוות דעת של אנשים שמבינים קצת הרבה יותר ממני לא ככה עובד פורום ? המפרט הוא: gigabyte ep43-ds3l intel core2duo 3.0 ghz e8400 6 mn 1333fsb ocz 4 gb d…

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  5. GEFORCE 220GT 1GB לא מבין כל כך :s05:

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by KiDi,

האם הכרטיס מסך הזה HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E יתחבר ללוח אם הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2%20R2.0&s=775 ? ללוח אם יש גם חיבור AGP וגם PCI-E אבל האחרון עובד על מהירות 4X ולא על 16X. השאלה היא האם זה יתאים ואם כן מה יהיו ההשלכות בביצועים. השימוש הכמעט יחידי של המחשב זה הצגת סרטים בהבחנה גבוהה ושימוש בווינדוס ויסטה... בלי יותר מדי משחקים כבדים. תודה.

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  7. הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by Aner,

?

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by maxorize,

מכיוון שאני קונה בשבוע הבא מחשב חדש..אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך.. אז ככה..הכרטיסים הם: Gigabyte 6800GT SLI 256MB Gigabyte X800 XL 512MB Gigabyte 6600GT SLI 256MB בין ה6600 ל 6800 יש הבדל מחירים גדול מאוד...השאלה האם זה ישתלם לי מבחינת ביצועים... הגישה הכספית גמישה מאוד... חשבתי גם על ה 7800GT אבל זה ממש יקר... יש מישהו שיוכל לעזור לי? אני משתגע... אם אתם מכירים כרטיס מסך שלא רשמת במחרים הללו אני ישמח לשמוע...

• 11 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by alextomin,

;D אהלן! ראיתי שב KSP יש את ה 6800GS...הוא עולה 1480שח ;D ויש את ה GTO2 בנועה-שעולה 1500שח. 1.מה יותר כדאי? אני יפתח צינורות ל GTO2 אבל לא יעשה OC... 2.איך ה GTO2 עם הצינורות הפתוחים ובלי OC? כמו איזה כרטיס? מה זמן התגובה של הזיכרונות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by avivboker,

איזה כרטיס יותר חזק מבין שניהם ובמה הוא יותר חזק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות Radeon 9800 Pro אבל אני פוחד שבגלל שהוא PS 2.0 אז עדיף לחכות ל 6800 שהוא PS 3.0, והוא יוכל להריץ בצורה מעולה גם משחקים שיצאו בטכנולוגיה החדשה בעוד שנה +... אז מה אתם אומרים ? תודה

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by S0000D,

יש לי R9800P יש בכרטיס הזה גם כרטיס טלוויזה שאני יוכל ליראות טלוויזיה במחשב ? וגם איזה תוכנה צריך בשביל ליראות טלוויזה אולי קיבלתי את הדיסק מה השם של התוכנה?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  14. אני מתכנן לקנות מחשב ותכננתי לקחת איתו GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E וראיתי עוד אפשרויות כמו: HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 אני לא יודע מה יתאים לי יותר ואם יש אופצייה יותר טובה משתי אלה.. המחשב יהיה Q6600 עם 4GB זכרון וישמש למשחקים סרטים וכו' אני רוצה כרטיס מסך טוב שיוכל לסחוב יפה גם משחקים עתידיים (כמו שלפני כמה שנים קניתי במחשב אחר GEFORCE 6600 והוא עדיין סוחב משחקים לא רע) תודה

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by adi518,

לא יודע למה אבל נכנסתי לאיזה סרטון ביו טיוב שמראה איך עושים OC על Gigabyte Z68X-UD4 והבנאדם טען שם (בלי קשר לOC) שאם מחברים שני כוננים ל SATA 3 שנשלט ע"י הצ'יפסט הראשי (Z68) אז מהירות הבאס של הסלוט 16X יורדת ל 4X (לא הבנתי מה הקשר בכלל?). לא מצאתי מידע על זה בחוברת של הלוח אבל נכנסתי ל GPU-Z כדי לבדוק ואני רואה שאמנם זה לא רץ על 4X אבל זה רץ על 8X! עכשיו אני יודע שכמעט אין הבדל בין 8X ל- 16X אבל זה עדיין מעצבן. ניסיתי לשנות בעיצת הוידאו לפורטים של ה SATA2 כי גם ככה ה HDD והצורב הם SATA2. עדיין לא עזר...תקוע על 8X ב GPU-Z (הכרטיס כמובן יכול לרוץ ב 16X, זה 5850). בקיצור.... לא יודע איך לתקן את הבעיה הזאת... תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם! אני עובד כבר שנה עם מעבד אינטל דואל כור E6550 1333 FSB עם לוח אסוס מדגם: G31 P5KPL-VM וזיכרון של 2GB אני עובד איתו עם כרטיס מסך ON BOARD מסוג INTEL X3100 OB בסך הכל הוא עובד טוב, העיניין הוא שהזיכרון מתמלא דיי מהר כשאני עובד עם כמה תוכנות במקביל (פוטושופ וכמה עמודי אינטרנט פתוחים בו זמנית) אני עובד עם ווינדוס 7, חשבתי שעל מנת לשפר אותו כדי לקנות כרטיס מסך, אני לא גיימר, אני בעיקר עובד עם גרפיקה ורואה לפעמים סרטי HD (שהם גם עובדים בסדר גמור כרגע) השאלה היא, האם קניית כרטיס מסך פשוט כמו Ti Radeon HD4350 Silent LP יתרום לביצועי המחשב או שלא ישנה הרבה.. אגב הספק שלי גם פשוט, 200W. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס שאוכל לעבוד איתו עם הספק הזה ושבאמת ישפר לי את הביצועיים…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני קונה כרטיס מסך בעל 512MB זיכרון, PCI-EX ואמרו לי שה-512MB פה זה רק לגימיק. איך אני יכול לברר אם הכרטיס באמת מנצל את כל ה-512MB במשחקים וכו'? תודה. ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אממ מעבד: 2.4 זיכרון: 512 כרטיס מסך: gef6600gt התוצאה 39 אלף מה הבעיה? והכרטיס לא סתום. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by erezMASTER,

שלום, לאחרונה שמתי לב שנושא ה CF רץ בשטחי הפורום, ואני לא מבין דבר אחד, כשאומרים שה- PCI-E X16 בלוח אם תומך במצב של CF ב X8 בלבד כלומר הוא לא משתמש במלוא יכולות הכרטיס? זאת אומרת שאני צריך לקנות לוח אם שתומך במצב של CF ב X16 ורק אז הוא ינצל את כל מלוא יכולות הכרטיסים? אני די מבולבל בנושא אשמח אם תתנו הסבר לעניין, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by orensh69,

יש מלא יצרנים ל geforce 9500gt ואני מתלבט, כמו Gigabyte Sparkle Gainward איזה יצרן הכי עדיף? ואיזה הכי יחסית למחיר?????? מפה מה הכי כדאי? http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB112601=1042203

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הכרטיס שיש לי של Power color ויש לו מין s-video מיוחד כזה שמסודר שונה מהרגיל... לרציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה או איך להשיג אותו ואיך קוראים ליציאה הזאת

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by uriktm,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדאי לקנות במחיר של 600 ש"ח המפרט הטכני של המחשב הוא: Operating System: Windows XP Professional BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz Memory: 1024MB RAM Card name: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Display Memory: 128.0 MB החיבור הוא : pci express נראה לי 1.1 . כמו כן אני מבין שיש עיניין של "צברי בקבוק" וכדאי להיתחשב גם בהם. אשמח לקבל יעוץ בנושא . תודה

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חבר שלי שגר באנגליה ביקש ממני שאני ישיג לו את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר הזה [50 יורו],מאנגליה.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by shoeyal,

אם מישהו תיכנןלקנות אולי שווה לחפש לא רק ב ZAP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 כי יתכן שתמצאו במחיר נמוך יותר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=70&item_id=173

• 11 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.