עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by VadimVM,

שלום, הגיע הזמן לשדרג את הסוס הגוסס למשהו חדש שיריץ טוב BF4, COD:Ghosts, GTA. מפרט: i7-3770, 16GB, TT 620W, Dell 2209WA 1680x1050. יש ב-TMS מבצע טוב על ה-Sapphire: http://www.tms.co.il/product/11253 האם מומלץ או שאפשר במחיר הזה או אף לעלות במחיר למשהו יותר משתלם ביחס מחיר לביצועים ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Rhx,

שלום,לאחר ששמתי לי את ה6600GT הורשתי לאחי את הג'יפורס 4 שלי,עכשיו הג'יפורס 4 העלה משחקים יפה רציתי לעלות משחקים משנת 2000-2001 וזה לא נתן לי,הוא אמר לי שהכרטיס לא תומך ב3D או משהו,אבל אצלי הוא תמך והריץ משחקים לא מבין מה הבעיה שם אחד מהמשחקים שאני רוצה להתקין שם זה Carom3D הוא כותב לי את אותה בעיה גם במשחק השני עם ה3D. המפרט שלו זה Celeron 400Mhz 256MB RAM GeForce 4 התקנתי דרייברים לכרטיס מסך,אתם חושבים שזה בגלל המעבד? ראיתי בדרישות של Carom3D שכתוב שצריך מינימום 200MHZ או שאני טועה.. המחשב הזה זה למשחקים משנת 2000 ... מה אתם אומרים?יש סיכוי להפעיל ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by כדורסלן,

מה יותר טוב 7600GT או 7800GS?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 298$ יוצא בערך 1400 ש"ח אבל מוסיפים לזה מע"מ והכל.. ועוד לא ייבאו לשם 7900GT..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by a_halachmi,

האם GeForce FX 5500 הוא כרטיס טוב?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום המערכת שלי די פשוטה אבל הריצה את רוב הכותרים על 1080 והגדרות כמעט מקסימליות I5 2500 8gb ram Mx200 256 ssd Evga gtx 970 sc acx2 Fsp raider 550 לצערי בגלל הפסקת חשמל (ניתוקים וחזרות) כרטיס המסך הפך לבלוק לכן אני מחפש כרטיס מסך שימשיך להריץ משחקים על 1080 בצורה מעולה - כי להבנתי יהיה טעם בשדרוג כל המערכת כשארצה לקפוץ ל4k ואני עוד לא שם מבחינת זמן ותקציב. האם יש דגם יחסית טוב שיתן ביצועים דומים ל970? לא מעוניין ביד 2 רוב המשחקים בהם אני משחק הם rts כמו Company of heroes 1+2 Men of war assault squad 2 רוצה גם לרכוש את ancestors legacy ופה ושם קצת fps כמו סדרות battlefield …

10. Started by lee.,

לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יצרנית הליבות הגרפיות לא פוסחת גם על אלו שמחפשים כרטיסי מסך זולים יותר ממה שהוצע עד כל וחושפת את ה-GeForce RTX 3060, בעל 12GB של זיכרון GDDR6לכתבה

12. Started by Jook,

מהם הדרייברים המומלצים שלא דורשים עוד תוכנות וסיבוכים ל-GeForce 2 MX 400 שלי? ואם אפשר אז קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. איפה ה-catch? (אם בכלל)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lipa,

שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה סליחה על הבורות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RDS,

טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 400 שקל חריגה מקסימלית: 200 מעדיף משהו שיהיה כמה שיותר זול אבל לא יהיה נחות ברמת מהכרטיס מסך הקודם X1950PRO של AMD מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): כרטיס שיהיה כמו הכרטיס הקודם, שיריץ סרטי HD במקסימום ואם יהיה לו אפשרות לעבוד עם סוני ווגאס זה גם יהיה מצוין האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: כול חנות שעושה משלוחים לאזור עפולה/חיפה או EBAY או כול מקום מפרט המחשב: מעבד: AMD Athalon II X2 245 processor 2.91GHZ לוח אם: gigabyte am3/am2+ כרטיס מסך נוכחי: AMD X1950 Pro מארז: יש לי כמה אני יכול להשיג אחד גד…

17. Started by kobibo,

מהן האופציות האלו שאני רואה ב ATI TOOL ? למה משמשת כל אופציה ? מה כדאי להגדיר בכל אופציה ? והאם שינוי האופציות האלו יכולות להזיק לכרטיס באיזשהי צורה ? ( כמו עליית הטמפ' של הכרטיס ) הכרטיס שלי GTO2 עם O.C ל XTPE .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מה קורה אנשים טוב תקשיבו יש לי שאלה יהיה לי מחשב חדש עוד כמה ימים וזה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מארז ללא ספק NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W אז השאלה שלי איך הוא יריץ את המשחקים הבאים בצורה מעולה ובלי תקיעות DIRT Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Prince of Persia: The Two Thrones Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 זה כמה משחקים נחמדים שמצאתי תציעו גם אתם

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך HD4850 שמחובר ב- hdmi לטלויזיה ... נגיד ואני רוצה לראות סרט, איך אני מפעיל שאני אראה תמונה ב- LCD ?? יש אפשרות בלחיצת כפתור לזפזפ בין המסך של המחשב למסך של הטלוויזיה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ברשותי טלויזיית שארפ LE814 שקניתי השבוע. מקור התמונה היחידי שלי כרגע הוא המחשב שלי. מאז שחיברתי את המסך אני נתקל בבעיית הבהובים שמקורה אינו ברור לי. אשמח לעזרתכם. נתוני המחשב: intel core 2 duo E8300 2.8 ghz מערכת הפעלה וינדואז 7 64 ביט כרטיס מסך: גי פורס 9600 גי טי האם זה קשור להפרשי הרצים בין הכרטיס מסך (60 הרץ) להרץ הטלויזיה ( 100הרץ)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200. בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר) בקיצר מה הסיפור ? הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד. אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ? תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אתם קיבלתם אותו גם במארז עומד כזה ??? כי זה נחשב (לפחות בתצלומים שראיתי באתר שלהם) לגירסת ה "לייט" האריזה העומדת זה צריך להגיד לי משהו ? אולי גירסת הלייט טובה פחות ל OVER CLOCKING ???

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ranyr,

אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.