כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיריץ את Half Life 2 באופן נורמלי, כרגע יש לי Intel G33\G31 Express Chipset Family שלא ממש עושה את העבודה. אני מחפש משהו זול (סביבות 200 ש"ח) מבחינתי מיושן\מחודש\משומש.. (משומש זה רעיון טוב?) נתונים: יש לי Inspiron 530s (מחשב קטן, לא כל כרטיס יתאים למארז..) מעבד Intel Core2 Duo 2.33 Ghz, 2 ג'יגה זיכרון, ספק 250W
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה לוח אם NFORCE 4 אז אני מחליף כבר כרטיס מסך , כרגע יש לי RADEON 9800PRO איזה כרטיס כרגע יש שיותר טוב בביצועים ולא יקר ובממשק PCI-E לא יקר יותר מ 1300 ש"ח. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובבקשה אם ראיתם אז לתת את השם של החנות כי אני באמת רוצה לקנות.....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB עכשיו זה מה שמופיע שם http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5 תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוזר כאן לחבר... הוא מעוניין לקנות כרטיס שיריץ תוכנות כמו : Unigraphics\Solid Works\Soid Edge ויוכל להתמודד עם שרטוטים קלים. כמו כן מעוניין שהכרטיס יריץ סרטי FULL HD ומעט משחקים - בשל דרישה זו, הוא איננו מעוניין בכרטיסים מקצועיים. הכרטיס ירוץ על מעבד i7 870 . זיכרון 4GB וספק סיסוניק 620 התקציב הוא עד 1200 כאשר ההתלבטות קיימת בנתיים בין 5770 ובין GTX460 1. האם ישנה העדפה לשימוש בNV או ATI במקרה זה בשל התאימות לתוכנות אלו ? 2. למה משתווה כל אחד מהכרטיסים, לכרטיסים המקצועיים כיום ? 3. האם נפח זיכרון הכרטיס מהותי לתוכנות אלו ? 4. האם יש כרטיס אחר בתקציב העדיף על השניים הנ"ל ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר שאני לא כל כך מצליח להבין... יש לי שני 7970 LIGHTNING ב-CROSSFIRE. כמעט ואין משחקים שתמיד רצים אצלי על 90 אחוז מאמץ בשני ה-GPU. ב-BF3 לעומת זאת, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. הסינגל פלייר רץ ב-200FPS ב-99 אחוז מאמץ על שני ה-GPU. המולטיפלייר לעומת זאת, בנס מדגדג את ה-80. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לסדר את זה. כל מקום ששאלתי אמרו לי שכנראה יש לי צוואר בקבוק במעבד. זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחשב בזה שיש לי I7 3820 שבקושי מדגדג את ה-50 אחוז בזמן המשחק... לפני שבוע בערך החלפתי למסך של 2560X1440. נכנסתי למולטי ב-BF3 ולמרבה הפלא הכרטיסים כמעט ולא זזו מ-99 אחוז. איך אפשר להסביר את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו GF4 MX 440 ומתחילים לצאת משחקים לשוק שלא עובדים אצלי (מן הסתם). אז השאלה ככה איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות עד ל600ש"ח עם 128MB DDR חובה תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע רציתי להוסיף זיכרון למחשב ובשביל זה היה צורך להוציא את הכרטיס מסך אחרי שהרכבתי הכל והדלקתי את המחשב רק המאווררים הסתובבו ולא הייתה תגובה במסך... עדכון לעכשיו גם הם כבר לא מסתובבים מה יכול להיות? חייב לציין שהכרטיס לא קיבל שום מכה בתהליך. מה אפשר לעשות והאם אפשר להציל ? זה הכרטיס https://www.takealot.com/gigabyte-amd-radeon-r9-270x-graphics-card-2048mb-gddr5/PLID28374063
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע 6600? כי יש לחבר שלי ואני מרוצה מהביצועים. למרות שהוא לא מריץ קרייסיס. אני רוצה כרטיס מסך זול שיריץ את כל המשחקים שיצאו בשנה האחרונה, אני לא רוצה על HIGH, רק יריץ בלי לאגים. פשוט ראיתי נגיד בזאפ כרטיסים כמו אלו: http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128830&DB68784=152019 ואני תהיתי לעצמי- מה הקאץ'? הקתציב בעצם הוא על ה200 שקל. אם באמת יש כאן קאץ' מסויים וכרטיסים גרפיים לא פתאום הפכו לעניין זול[בניגוד למשל לזכרונות RAM], אני מוכן להזיז את התקציב לכיוון ה300-400 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך למפרט שלי. בין האופציות נמצאים אלו בכותרת. ולמען האמת, אני לא מבין איפה ההבדל ביניהם. אחדד את השאלה: לא ברור לי למה אחד עולה 80 שקל יותר מהשני. הנה ההשוואה באתר היצרן: http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=3&pids=3593,3600 ושני ההבדלים היחידים שאני רואה הם: ל N450OC2-1GI Core, Shader, Memory Clock טובים יותר איזשהו הבדל תחת Process Technology שאינו מובן לי. בכל זאת, הכרטיס הזה עולה 609 ש"ח, והשני, עם מהירויות נמוכות יותר, 690. מדוע? מה אני מפספס? כמו-כן, אם למישהו יש ביקורות בעד ונגד הכרטיסים האלו, אשמח אם תחלקו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לחברה שלי חשב עם I5 לא זוכר איזה במיד רינג והיה לה כרטיס מסך של gigabyte 210 והוא עשה בעיות אז נתתי לה את הכרטיס הישן שלי GT8800 אך הוא גם מקרטע וקורס והיא צריכה לרסט תמחשב שהיא משחקת משחקים כמו LOL או borderlands 2 ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כידי לקנות לה בשביל סיגנון המשחקים האילה יש לה מסך 24" חיבור DVI וספק כוח של 400W השמח לעזרה תודה מראש מצטער על השגיאות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הצלחתי לעזור לעצמי בעזרת חיפוש בגוגל, אז אני שואל כאן. יש לי Lenovo W530 עם Quadro K2000M. היה נראה שהיו עם הדרייבר כמה בעיות אז עידכנתי לאחד חדש מהאתר של nvidia. מאז יש רק יותר בעיות ונחשפתי לכך שבלפטופים עדיף להוריד דרייברים דרך היצרן (lenovo) ולא דרך nvidia. הבעיה עכשיו היא שיש... כמה וכמה וכמה גירסאות של הדרייבר (לא במובן של עדכניות, אלא במובן של סוגים) ואני לא לגמרי מצליח להבין איזה מהן אני אמור להתקין. המחשב משמש כמחשב לעריכה גרפית - התוכנות העיקריות הן פוטושופ ופרימייר. המחשב לא משמש למשחקים וכמובן שהמחשב משמש גם לשימושים "רגילים" (גלישה, אופיס וכד'). אני לא מבין האם אני צריך: א. דרייברים עם סטריפקציית ISV (עקרו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מסך בנוסף למסך שיש לי כיום וחיברתי את שניהם למחשב שלי(מפרט בצד) ועכשיו אני רוצה להגדיר כך שמסך אחד ימשיך את המסך האחר עכשיו ניסיתי ולא הצלחתי למצוא את ההגדרה הזאת בדרייבר 9.10.....יש לי עוד מחשב בבית עם כרטיס 9400 של nvidia לקחתי את שני המסכים וחיברתי אותם לשם ושם בדרייבר של nvidia יש אפשרות קטנה שאני לוחץ עליה זה עושה את מה שאני רוצה..... רציתי לדעת האם יש אפשרות כזאת גם בדרייבר של ati? תודה לכול העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שהאירוע הזה מעניין אותו ורוצה להרשם, ניתן לעשות זאת בקישור הבא: https://www.nvidia.com/en-il/gtc/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע מה הולך עם הזמינות של הכרטיסים האלה אבל חנויות ממש מנצלות את המצב וקשה למצוא כבר את המחיר הראשוני של 1380..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בצורה מאוד מקרית , הכרטיס שלי ALBATRON 6800GT התחיל לעלות בטמפרטורות במשחקים כבדים ולהראות ארטיפקטים , כנראה בגלל בעיות החום שנוצרו . בהתחלה הנחתי שזה בגלל אבק , אז ניקיתי את כל המארז והמעלות ירדו אבל ממש בקטנה . כרגע במאמץ הם מגיעים ל-70 מעלות 1-+ ובמנוחה 47 . ככה שזה ממש לא נראה הגיוני . יש לי את הכרטיס כבר עוד מעט חצי שנה והוא אף פעם לא הגיע לטמפרטורה כזאת . לפני זה במאמץ הוא לא עבר את ה-56 . תחת ההגדרות בדקתי את ה"איתור תקלות" ושם מופיע : Silent Running : Stress test transition L2->L1 . מזהה אירוע : 106 .והזמנים מופיעים כאשר אני מפעיל משחק והטמפרטורה מגיע למקסימום . איך אני פותר את זה אנשים ? אני ממש מפחד שכרטיס של 2500 שקל ילך לו .
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להזדקן ובימים הקרובים אני מתעד להחליפו ב GTX970. ברשותי מעבד Core™ i5-750 עם 8 ג'יגה זיכרון, מה שמוביל לשאלה המתבקשת, האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק רציני לכרטיס שכזה? האם יש אתר כיום שעושה השוואה של מעבדים בקורולציה לכרטיסי מסך על מנת לבדוק את הנושא הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה האם למישהו כאן יש את הראדאון 9000 פרו ומה ההתרשמות שלו מהכרטיס והאם הוא ממליץ? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה עולה בשל העובדה שתיקיית כרטיס המסך יושבת על הכונן הראשי שהוא SSD ואני נמנע מלהתקין בכונן הזה כל מה שאינו נחוץ והכרחי. וכשאני רואה בעידכון האחרון המופיע בממשק של אנווידיה את הפרטים הבאים: א. שהעידכון יסייע לי לחוות חוויות בווירוטל ריאליטי - אין לי ב. תומך במשחקים מסויימים - שאין לי ג. תומך בכרטיס מסך מהסדרה החדשה - שאין לי אז למה להוריד ? או שבכל מקרה תמיד להוריד ולהתקין כל עידכון. ובכלל אשמח על הסבר ממי שמבין ויודע: איך עובדים העידכונים הללו ? אם איני מוריד עידכון שיוצא עתה, בחודש הבא שיצא עידכון נוסף אחר ויהיה אקטואלי לגבי, כשהוריד אותו ירד גם העידכון שלא הורדתי (שלא היה רלוונטי, הנ"ל) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-