עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם :'( יום אחד לא הבנתי למה המחשב שלי כל הזמן קופא, במיוחד תחת משחקים כבדים. היום הסתכלתי ונוכחתי לדעת. :'( :'( :'( המאורר של ה ATI RADEON 9800 (original)OEM הפסיק לעבוד..... אפילו שנכנסתי לאתר הזה עכשיו המחשב מתחיל לקפוא... המצב עגום (אני נמצא על המחשב השני) הסיבה: ? אין לי מושג, אולי בלאי, קניתי אותו לפני שנה וכמה חודשים. אני ממש זקוק לעזרתכם. איני יודע אם אני יכול לתקן את זה לבד (אולי עם הלחמה או משהו) או מי היצרן, אני קצת אבוד. וד"א, ניקתי עם אויר את האבק, חיברתי שוב ועדיין לא עובד. אודה לכם על תשובה מהירה. ביי :-\ :'(

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המותג של חברת TUL הטאיוואנית מציג מארז חיצוני גדול עם תמיכה רחבה ותג מחיר שלא קל לעכל לכתבה

3. עוזר כאן לחבר... הוא מעוניין לקנות כרטיס שיריץ תוכנות כמו : Unigraphics\Solid Works\Soid Edge ויוכל להתמודד עם שרטוטים קלים. כמו כן מעוניין שהכרטיס יריץ סרטי FULL HD ומעט משחקים - בשל דרישה זו, הוא איננו מעוניין בכרטיסים מקצועיים. הכרטיס ירוץ על מעבד i7 870 . זיכרון 4GB וספק סיסוניק 620 התקציב הוא עד 1200 כאשר ההתלבטות קיימת בנתיים בין 5770 ובין GTX460 1. האם ישנה העדפה לשימוש בNV או ATI במקרה זה בשל התאימות לתוכנות אלו ? 2. למה משתווה כל אחד מהכרטיסים, לכרטיסים המקצועיים כיום ? 3. האם נפח זיכרון הכרטיס מהותי לתוכנות אלו ? 4. האם יש כרטיס אחר בתקציב העדיף על השניים הנ"ל ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מה בדיוק יציע הכרטיס המסך הצנום שהפתיע את כולנו? ברשת מסתובבות כבר לא מעט תשובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%91-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%a2-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%90%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94-radeon-r9-nano/

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by VXZISTER,

אהלן, יש ברשותי כרגע כרטיס מסך RADEON 9600 256MB ואני מודע לזה שהוא די חלש יחסית לכרטיסים שיש כיום בשוק ואני מתכנן לשדרג למשו יותר טוב התקציב שלי זה משו בין 300-600 ש''ח אם יש משו ב300 והוא לא בהרבה פחות טוב אז אני מעדיף אותו כי אני קצת קצר בכסף כרגע מפרט המחשב שלי: לוח אם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta RAM 1GB DDR 400 מעבד PENTIUM D 2.8 915+ ספק 500W MAX הציעו לי לקנות את הRADEON HD 3650 512MB הוא עולה רק 300 ש''ח לכן רציתי שתציעו לי אם יש משו יותר רציני שהמחשב שלי יסחב ולא יהיה צואר בקבוק ועוד שאלה בקשר לזכרון RAM יש לי כרגע 1GB DDR 400 אבל יש לי אפשרות לDDR 2 בלוח אם מה יותר טוב להוסיף ג'יגה לDDR 400 שיהיה 2GB או לקנות כבר DDR 2 1GB תודה לעו…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by coan,

במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??

7. עדיף קצת פחות . פשוט הכרטיס מסך הקודם שלי - WinFast PX7900 GT TDH נדפק (מראה פסים אדומים על הצג) בקיצור קיבלתי זיכוי . אפשר המלצה לכרטיס מסך טוב עד 2000 שקל תומך DX10 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : WinFast PX8800 GTS TDH 640 MB

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by MisterL,

....

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alop,

מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

תדר מוגדל, מחיר מוגדל - וגם הרבה יותר הספק שנצרך: כרטיסי ה-Radeon RX 590 מושקים באופן רשמי בכל מקום לכתבה

12. בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by User_Name,

1) באתר נאמר שלכרטיס הזה יש בעיה עם ה AGPx8 שלו. האם זה נכון? 2) הלוח אם שלי תומך בAGPx2\4, האם הכרטיס יכול לעבוד בAGPx8? 3) יש לי מעבד P4 1700Mhz, האם לכרטיס יהיה בעיה להריץ משחקים באופן חלק? 4) ראיתי בחניות מסוימות את הכרטיס, הכי זול שראיתי הוא הכרטיס של ATI, שמחירו 2280 ש"ח. יש הבדל בביצועים בכרטיס זה של חברות אחרות כמו Hercules או Gigabyte? מחירו של Hercules הוא 2700 ש"ח !!! 5) האם אתם מרוצים מהכרטיס, דרייברים ומשחקים שעובדים עליו? בבקשה ענו לי כי אני רוצה לקנות אותו וברור לי שלא יגידו לי בחנות אם יש לו בעיות/ מגרעות. תודה מראש, שלומי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by sliders3,

אני מעוניין בכרטיס 1950pro, איזה דגם ושל איזה חברה מומלץ? האם שווה את ההפרש מה- 7600gt?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, הבנתי שיכולת העיבוד הגרפיות של מעבדים היום הן טובות מאוד. האם שווה להשקיע במעבד חזק מאוד במקום בכרטיס מסך בינוני?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחובר לכבלים ואני רוצה להקליט תוכניות למחשב, איך ניתן לעשות זאת?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dutchy188,

היי. מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 ש"ח. יש לי מחשב מעט ישן, אבל בזמנו היה יחסית high end: מעבד i7-4790 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X יש לי מסך חדש dell u2720q שהוא מסך 4k בגודל 27 אינץ מחפש כרטיס מסך לביצועים מעולים על 1080p אך גם שיהיה אפשר לשחק אחלה ב2k שמתי בינתיים עין על כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 5600 XT PULSE האם רלוונטי?

18. Started by Real_RockNrolla,

אני לא חזק בעניין כרטיסי המסך כי אני לא משחק הרבה במשחקים אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק לי משחקים כמו PES2012\FIFA12\RED ALERT אבל שיפעיל בצורה נקייה ואם אפשר במקסימום איכות (במחיר הזה). אחרי קצת חיפוש בפורום חשבתי על הכרטיס Saphirre HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מפרט המחשב שלי: לוח - Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד - ICore i5 2500 3.3Ghz, s1155 זכרון - 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel ספק - Antec Neo ECO 520C מסך - סאמסונג 32 נראה שרשמתי הכל במפרט.. אם שכחתי משהו שאלו בבקשה.. כמה שאלות לגבי ה 6850.. 1. הוא מתאים ללוח שלי למרות שזה כרטיס של AMD ? לא משנה שהלוח שלי של INTEL ? 2. הכרטיס הזה יתאים בכללי למחשב שלי ? המחשב ינצל את המקסימום של הכרטיס הזה ? 3…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. היה לי 6600 256M PCI-EXPRESS שהלך לעולמו. עכשיו אני תקוע ללא כרטיס וללא מחשב, אני רוצה לקנות כרטיס חדש בתקציב של 400 שקל.. מה אני יכול לקנות בסכום הזה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אחת הקלאסיקות של כל הזמנים, זוכר עצמי אז בגיל שעדיין משחק במחשב בשעות הלילה הקטנות אחרי יום העבודה והלימודים המתישים, ולראות מה הם הצליחו לשנות רק בזכות RT. אין מילים. מחכה שזה יעשה לסטנדרט בכותרי משחק וסימולטורים, וכמה שיותר מהר:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by bennnn,

שלום,כיום יש לי 5850 אותו רכשתי לפני כ 10 חודשים. הכל עובד על ההגדרות הכי גבהות ואין בעייה,אבל, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 5970 2 גיגה חדשמחול בלי אחריות ב 2000 שח בערך(אחריות בחול) האם שווה למכור את הכרטיס ולשדרג? לעתיד?או בכלל לחכות ש ה 580 -מחירו יירד? או בכלל לחכות לשדרג ל 6970 בעתיד אני כבר מבולבל..פשוט כי אני חושב על העתיד קרייסיס 2 וו,אני לא מתפשר על שום הגדרה גרפית במשחקים. מעין פטיש בראש,שצריך שהכל יהיה על ההכי גבוה. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. התקילו אותי בבעיה חיפשתי כרטיס מסך חזק אבל יש לי בעיה להשוות בין הכרטיסים והיכולות שלהם. אצל ATI הציעו לי 4 כרטיסים שאני לא מצליח להשוות בין היכולות שלהם ומה הכי משתלם: 5870 1G 6790 1G/2G 6950 1G 6870 1G ואז גיליתי שיש עוד כרטיס של NV שהוא בטווח מחירים ואין לי מושג מה היכולות שלו: 550 Ti אז מישהו מוכן להסביר לי מההבדל בין הכרטיסים? איך לדרג אותם (משתלם - לא משתלם) ומה ההבדל בין 1G ל2G יעשה, האם לדוגמא כרטיס 6790 2G יהיה עדיף של 5870 1G? תודה מראש, קונה מבולבל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by reviZor,

שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LAUSER,

Hello I attached an addition screen to my PC (to digital output) and now I have clone - same display on both screens. How can I config it to Dual independent display? Thanks Lior

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. צמד מהלכים מפתיעים של מפתחת השבבים יוצרים גלי ביקורת ברשת לכתבה

דיונים חדשים בפורומים