כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של GTX 460 עם 768MB - ואני סקרן לשמוע מה ההבדל בינו לבין גרסת ה1G והאם מדובר בהבדלים גדולים, והיכן יבואו לידי ביטוי? בתודה אורי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי: Q6600 @3.4GHZ 150GB W.D Raptor 1 TB W.D 8800GTS OC INNOVISION Asus Maximus OCZ 2GB 1066MHZ Vista X86 איך אני עושה SLI ? יש כרטיס מסך מיוחד ? גשר ? צריך גם דרייבירים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה מהדריבר כ.מסך של NVIDIA על WINDOWS 7 וגם על VISTA קראתי באינטרנט, להמון המון משתמשים כמוני יש אותה בעיה ול90% אין פתרון לבעיה. 1. מישהו שמע\יודע\יש לו פתרון? 2. יש לי עדיין אחריות על הכרטיס, אבל לדעתי גם אם יחליפו או יתקנו את הכרטיס, הבעיה תחזור בגלל שלדעתי זו דפקט בכרטיסים של NVIDIA בגלל כמות המשתמשים עם אותה בעיה וללא פתרון, מה אוכל לעשות אם כך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.forsa.com.hk/ אני פשוט רוצה לקנות GeForce 6200 בAGP שלהם וזה יוצא לי 480שקל, השאלה היא אם זה שווה, ומה הסיכויים שהצינורות יפתחו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה. מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח). במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לרכוש? GIGABYTE: GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E - ב 400 ש"ח GT240 512MB GDDR5 DVI HDMI PCI-E - ב 580 ש"ח ZOTAC: 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ב 480 ש"ח אלו הכרטיסים שאני מתלבט בניהם, מה עדיף? אולי בכלל עדיף להוסיף את ה200 ש"ח בעבור הכרטיס, כד כמה הז שווה את זה? GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ד"א מה המשמעות של 2XDVI? האם הכוונה לזה שיש שתי יציאות של DVI? כי גם באחרים שציינתי למעלה יש שתי יציאות... או שאולי יש למישהו המלצה אחרת בתווך מחירים זה??? אשמח לעזרתכם. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11876 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12237 איזה מהגרסאות של ה6800GS עדיף? ג'יגהבייט או לידטק? ואם אפשר אז תביאו גם סיבות. תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום,כיום יש לי 5850 אותו רכשתי לפני כ 10 חודשים. הכל עובד על ההגדרות הכי גבהות ואין בעייה,אבל, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 5970 2 גיגה חדשמחול בלי אחריות ב 2000 שח בערך(אחריות בחול) האם שווה למכור את הכרטיס ולשדרג? לעתיד?או בכלל לחכות ש ה 580 -מחירו יירד? או בכלל לחכות לשדרג ל 6970 בעתיד אני כבר מבולבל..פשוט כי אני חושב על העתיד קרייסיס 2 וו,אני לא מתפשר על שום הגדרה גרפית במשחקים. מעין פטיש בראש,שצריך שהכל יהיה על ההכי גבוה. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לצערי כרטיס המסך הישן שלי AMD 7950 3GB הלך לעולמו (נראה לי - כשאני מדליק את המחשב המסך מראה 'No connections', אבל כשאני מחבר את הHDMI דרך הלוח אם, הכל עובד כרגיל). אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני משחק CS:GO וFIFA, לא יותר מזה... לא צריך FPS מטורף, אפילו משהו ברמה של 7950 מספיק לי, שקלתי יד2 אבל אני מעדיף עם אחריות כי אין לי זמן להתעסק עם ההחלפות. המפרט שלי הוא - i5 3570 H77M-D3H ספק 760W של קוגר המסך הוא HDMI סטנדרטי בגודל 24'. אשמח גם למשהו שקט אם אפשר.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(AGP universal bus (for AGP 2X/4X systems ---- זה מה שרשום לגבי ה- radeon 8500 של חברת ATI זה אומר תוצרת שלה של הכרטיס, עכשיו באתר של החברה --- gigabyte רשום לגבי אותו כרטיס ואתו מודל (radeon 8500LE ) את הדברים הבאים::: AGP 2.0 Compliant BUS - AGP 2X (3.3V), AGP 4X (1.5V), or AGP2X/4X based systems עכשיו אני מעדיף לקנות את של חברת gigabyte ורשום על הלוח אם שלי ככה: AGP slot (Ver.1.0 ,1x/2x model support מה זה אומר שאני יכול להתקין רק את הכרטיס של ATI או גם את של gigabyte תענו לי בבקשה כי זה מאוד חשוב לי,תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום את הכרטיס - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) המפרט הוא: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) 2GB זיכרון Intel DQ965GF לוח אם מסך 17 LG FLATRON L1719S 160GB WD ספק 425 של HIPER המשחק גם במולטי וגם בסינגל קופא ואני צריך לעשות קנטרל אלט דליט וכאלה כדי לצאת. עכשיו הבעיה היא במשחקים Call of duty 2 Call of duty 4 Call of duty 5 NFS Undecover ו GTA San adreas דרייבר אחרון ובדקתי טמפרורות וגם שם הכל בסדר אני לא בטוח שאני צריך לכתוב את זה פה או במשחקים/בעיות חומרה עם צריך תעבירו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כבר כמה זמן את הרדאון 9800 פרו של MSI שעולה בערך 1400, אבל רציתי לדעת אם לא שווה לחכות קצת ולהוציא את הכסף על הכרטיסים החדשים יותר דוגמת FX6800 או X700 - בתקווה שהם תומכים בAGP X4 (זה מה שיש לי). מישהו יכול לומר לי האם יצאו גרסאות AGP של הכרטיסים האלה ואם כן כמה בערך הם יעלו? כדאי לחכות להם או לקנות עכשיו את ה9800 PRO ב1400 ש"ח? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש, הספק יעמוד בעומס ואני לא משתמש ברזולוצייה גבוהה, והבנתי ש 512 הוא בעיקר לרזולוציות גבוהות, אז הנה 3 האפשרויות (תקציב עד 1,000 בערך): Sapphire RADEON X1950 PRO 256MB PCI-E: 1014 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16149&catid= GeCube Ati RADEON X1950 PRO 256MB PCIe: 877 http://skypc.co.il/sg_product~GV315~8~0.htm GeCube Ati RADEON X1950 PRO 512MB PCIe: 1038 http://skypc.co.il/sg_product~GV316~8~0.htm מה עדיף לי? ואם מישהו יכול להסביר לי בצורה יותר ברורה מה ההבדל בבאנדלים... ואנשים שהיה להם ניסיון עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלו לזלוג פרטים על הדור הבא של NVIDIA בשמו Ampere , סדרת RTX 3000 אמורה לצאת באמצע שנה הבאה עם שיפור ניכר בביצועים ואפילו הוזלה בכרטיסי HIGH END עקב תחרות מצד AMD, אינטל שמוציאה כרטיסי גרפי חדש, והדור הבא של הקונסולות. https://wccftech.com/nvidia-ampere-rumors-massive-rt-performance-uplift-higher-clocks-more-vram-lower-tdps-vs-turing/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
-
שווה לי למכור 7800GT ב1100 שקל?? הכרטיס מסך הכי קרוב אליו מבחינת מחיר הוא 7900GS וההבדל ביניהם נראה לי ממש לא משמעותי שווה או לא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר שאני לא כל כך מצליח להבין... יש לי שני 7970 LIGHTNING ב-CROSSFIRE. כמעט ואין משחקים שתמיד רצים אצלי על 90 אחוז מאמץ בשני ה-GPU. ב-BF3 לעומת זאת, שמתי לב למשהו מאוד מוזר. הסינגל פלייר רץ ב-200FPS ב-99 אחוז מאמץ על שני ה-GPU. המולטיפלייר לעומת זאת, בנס מדגדג את ה-80. לא משנה מה עשיתי, לא הצלחתי לסדר את זה. כל מקום ששאלתי אמרו לי שכנראה יש לי צוואר בקבוק במעבד. זה היה נשמע לי קצת מוזר בהתחשב בזה שיש לי I7 3820 שבקושי מדגדג את ה-50 אחוז בזמן המשחק... לפני שבוע בערך החלפתי למסך של 2560X1440. נכנסתי למולטי ב-BF3 ולמרבה הפלא הכרטיסים כמעט ולא זזו מ-99 אחוז. איך אפשר להסביר את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כרגע כרטיס מסך RADEON 9600 256MB ואני מודע לזה שהוא די חלש יחסית לכרטיסים שיש כיום בשוק ואני מתכנן לשדרג למשו יותר טוב התקציב שלי זה משו בין 300-600 ש''ח אם יש משו ב300 והוא לא בהרבה פחות טוב אז אני מעדיף אותו כי אני קצת קצר בכסף כרגע מפרט המחשב שלי: לוח אם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta RAM 1GB DDR 400 מעבד PENTIUM D 2.8 915+ ספק 500W MAX הציעו לי לקנות את הRADEON HD 3650 512MB הוא עולה רק 300 ש''ח לכן רציתי שתציעו לי אם יש משו יותר רציני שהמחשב שלי יסחב ולא יהיה צואר בקבוק ועוד שאלה בקשר לזכרון RAM יש לי כרגע 1GB DDR 400 אבל יש לי אפשרות לDDR 2 בלוח אם מה יותר טוב להוסיף ג'יגה לDDR 400 שיהיה 2GB או לקנות כבר DDR 2 1GB תודה לעו…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לציין שחומרה זה לא הצד החזק שלי, אז אם הבאתי פרטים מיותרים, או להיפך חסרים, עמכם הסליחה, תגידו לי ואני אשים פה מידע נוסף. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד DualCore Intel Pentium D 915 2.8GHz לוח אם: Intel Lemont DP965LT כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 7300 LE זכרון: 1 Gb של קינגסטון מסך LCD לא HD אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שמשחקים יוכלו לרוץ עליו יותר בקלות (למשל assassin's creed שלא זז בכלל והפרצופים שם ריקים, למשל).. אני יודע שזה פורום כרטיסי מסך, אבל בכל זאת רק אראה לכם איזה כרטיס זכרון חדש אני רוצה לקנות בשביל שתדעו איזה זכרון יהיה לי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6611 אשמח אם תתנו חוות דעת על הזכרון ולהתאים לי כרטיס מסך איכותי ולא מאוד יק…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה אפשר לבקש על כרטיס מסך 6600GT יד שנייה של LEADTEK
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ה-GTX660 הוא פשרה סבירה לתחנת תלת-מימד ומחשב משחקים כאלטרנטיבה ל-GTX 970 בהנחה שמתישהו נעדכן את הכרטיס, או שזה ממש טעות לחסוך את ה-1000ש"ח האלה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מריץ סרט בתוכנת המדיה splash pro אחרי כמה דקות של צפייה חלקה התוכנה נתקעת בליווי מסך בצבעים יפים ואחידים המכסים את כל המסך. הבעיה כבר קיימת לאורך הרבה עדכונים הן של התוכנה והן של הדרייבר של הכרטיס מסך. לאחר שהצבע (שמאוד מגוון ולפעמים הוא אפור, לפעמים ירוק ולפעמים אפילו תכלת) נעלם כתוב graphics adapter hang ואני צריך לפתוח task manager כדי לסגור את התוכנה ולהפעיל מחדש רק כדי שהסרט יתקע חמש דקות לאחר מכן. הטמפרטורה של הכרטיס מסך סבירה ביותר (בסביבות 40 מעלות ומקסימום של 60 במאמץ גבוה מאוד) והתקלה נוצרת גם כשיש בוסטים שונים של splash pro וגם כשהם כבויים (מי שמכיר את splash pro אמור להבין למה אני מתכוון). נתקלתי בבעיה הזאת בינתיים רק בתוכנה הזאת, אבל אני לא יודע …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למשחקים יותר נכון למשחק אחד בעיקר Americas Army ועוד כמה משחקים אבל זה בעיקר טוב אז תנו בהצעות תנו את שם הכרטיס ושם החברה תודה. המחשב שלי הוא 3.0ghz 512 RAM מעבד של Intel לוח אם של MSI זהו.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-